Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 11:26)
Vilniaus kaime gyvendama kaimo bobelė kalba apie Anglijos Universitetų sistemą  biggrin.gif  bet tai kaip kaimas kryžkelėje.
Jo,  tik pacios tupiausios mergos tapdavo  mokytojomis,  galutinai isitikinau tuo skaitinedama tamistą

Kalba ta, kuri tris metus cia pezejo, kad sunelis jau i Mancester univera stoja, kai tas tik mokyklis suola trine biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 10:35)
Apie vaiku mokyma snekasi trys gegutės  biggrin.gif Viena ju isvis neturi,   kitos dvi -   karjeristes,   kuriu vaikai ant svetimu ranku augo/a  biggrin.gif
Kaip juokingai ziurisi is šono  biggrin.gif

Jo labai matotsi,kas neraukia nei kiek apie tai, kas yra vaiko lavinimas ir ugdymas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 sausio 2020 - 12:07
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 12:07)
Jo labai matotsi,kas neraukia nei kiek apie tai, kas yra vaiko lavinimas ir ugdymas....

4u.gif
Atsakyti
Mano drauges mergaite (jai 13 dabar) menininke iki kaulu smegenu...balerina is prigimties. Jos i 'normalia' mokykla neveda. Ji eina i privacia, kur ne kasdieniniame lankyme esme, o savo gabumu lavinime. Bet cia taip galima Vokietijoje, Lietuva tuo klausimu dar labai atsilikusi.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 09, 09:35)
dar norejau paklausti jusu del gyvunu migdymo. kur jauciate yra riba, kada migdyti gyvuna,

Niekas ju nemigdo, o nuzudo.
Cia kiek ir kaip myli gyvuna, kiek del jo esi pasiryzes padaryti, kokia situacija ir t.t. tikriausiai butu panasus klausimas, o kaip su zmonem, zudytm artima savo, jei jis sunkiai sirgtu, kad nebesikankintu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 13:06)
Kalba ta, kuri tris metus cia pezejo, kad sunelis jau i Mancester univera stoja, kai tas tik mokyklis suola trine biggrin.gif .

Tavo holiucinacijos čia esanciu jau senai nestebina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 10:32)
Oi ne, Lutukė per savo žioplumą apsikvailino, manydama  kad Mylimukę užkliudys biggrin.gif

Tu nustok pagal savo sugedimo laipsni apie mane spresti, vadinasi tu cia vis nori mane uzkliudyti savais postais?
Rimtai jsu tokios superjautrios,kad jus cia postai kazkokie uzkliudo? blink.gif turesiu omeny, gal atsargiau rasysiu... console.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 11:40)

Mano sunus nejo i mokykla gal 5 metus, o kai nuejo - tai buvo geriausias mokinys, nors nieko jis ten nesimokino, tik zaide prie kompo, ziurejo filmus, klausesi muzikos.

Nori pasakyt, tavo sunus i pirma klase nuejo budamas 11-12 metu?
Tavo sunus mokesi univere?
Siaip tai praeitais ar uzpraeitais metais buvo cia Lietuvoj pagarsejusi kvanku tokia seimynele, kur vaika namie mokino, gal 12 i pirma klase isleido, nepritapo tas vaikas niekur, vis mokyklos kaltos buvo, paskui slapstesi po vienkiemius, kadd priverstinai vaiko nemokytu.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 12:10)
Tavo holiucinacijos čia esanciu  jau senai nestebina  biggrin.gif

Kaip ten karatistai sako? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 13:10)
Cia kiek ir kaip myli gyvuna, kiek del jo esi pasiryzes padaryti, kokia situacija ir t.t. tikriausiai butu panasus klausimas, o kaip su zmonem, zudytm artima savo, jei jis sunkiai sirgtu, kad nebesikankintu?

O cia as pasakysiu savo nuomone.
Vaikui pasakiau ana diena - duodu leidima eutanazijai, kai jau negalesiu pasirupinti savimi.
Nenoriu gyventi darzove. Koks tikslas?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 13:14)

Kaip ten karatistai sako? biggrin.gif

Jie sako - alkoholizmas yra baisi liga biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi pritariu tam, kad jei jau ligos stipresnės už žmogų ar gyvūną, tai nebėra prasmės jam kankintis šioje Žemėje. Prasmė yra tik tokiu atveju, jei jis pagys iki bent kažkokio veiksnumo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 10:45)
nu. Iš Šviesos pvz. teigia, kad medituoja. Neblogas konstrastas: meditacija + alkoholis biggrin.gif gal dėl to nieko gero ir neišmedituoja? dvasiniame pasaulyje visiškai nesigaudo smile.gif
Papildyta:

mintis jau nuskaitai? Lutuke nieko neparašė. Neparašė, kad ten ruja ar krušimasis. O Moonte parašė. Daugiau čia nėra ką nagrinėti, nes elementaru, Vatsonai biggrin.gif

nu kiti ir su grybukai smedituoja lotuliukas.gif kam kas. Man tai juokinga, kai skao nematau skirtumo tarp vartojimo ir nevartojimo alko, taigi isgeri taure ir is kart jauciais tas poveikis nemalonus alkoholio, ko dar reikia?

Butent parasiau kilme ir gyvenamoji vieta neaiski ir tiek biggrin.gif , nu bet visi ka nori gi ta ir mato ir kokia ten ruja 3 suniukai doh.gif Tik Moonte praleido kazkaip netycia Montekristos parasymus apie suniukus ir kaciukus, nezinau ko mano paveiksliukai labiau uzkliuvo, nei jos aprasymas? as gi tokius mielus parinkau garzius....tiksliau zinau biggrin.gif

Moontei tai visai niekiap netiktu joks suniukas anei kaciukas, man jai tiktu gyvates ivaizdis, kuri palindusi kazkur tuno, ir paskui kai puls is pasalu lotuliukas.gif nuotraukos nedesiu, o pasirodo cia patycios, o kai parasai viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 12:10)

Aišku.
Atsakyti