As irgi kazkada galvojau vaje 40 tikri seniai ar tiek is vsi zmones gyvena

Labai baisi...
Su normalia senatve tai nesusiję. Bet tu nesuprasi.
Lyg sakei kad dirbi su biologija, ti chemija turetum LAISVAI ZINOT universiteto lygyje.
Sakysim man darbee dirbant su AI is karto teko priisimint Furje transformacijas ir t.t. Bet tai jau universiteto kursas
Mokyklos lygis tai tiesiog JUOKINGAS, jei su juo butu problema, tai galima ir iseiti is darbo.
Tai ne tobulumas, mokyklos kursa reikia LAISVAI moket.
Mokyti kitus? Siaip mokiniai turi ismokti mokintys patys, va ka jiems reikia padeti
As niekada nesakiau, kad dirbu su biologija.
Savo srities mokyklos kursa reikia tobulai moketi, o kas ne tavo srities - nera viskas taip paprasta. Juo labiau, kad tarkim su kokiais rasiniais, taisykles keiciasi. Bent jau man taip atrodo is sono ziurint. Mano
laikais buvo tik interpretacijos, dabar kazkokia mastymo rasiniai jau irgi egzamine lyg yra. Turi susizinoti taisykles, suprasti reikalavimus ir cia kalba net ne apie mokejima, o gebejima suprasti ko sistema is taves nori idant egzamina islaikyti. Jei vaikui reikes stoti i aukstaji, tai galima kaip tik nori issidirbineti, bet egzaminai ten reikalingi tokie, kaip juos supranta sistema, o ne kaip tu nori. Nebent iskart ruosiamasi studijuoti uzsienyje, bet cia mano poziuriu is vaiko irgi atimamos galimybes rinktis.