Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 17:09)
Tas tiesa. Kai negyvenau Vilniuj, tai visur varinedavau, po kaimus, pasaaka oras, tyras svarus. Vilniuj jau nedaug kur gali, reik specialiai vaziuot nebent. Bet daznai matau, kad palei purviniausias gatves zmones bega, rytais, piko metu, kazkoks siaubas  unsure.gif

Mes gyvenam prie pusyno, nematau baubu, ypac ryte puse septyniu.
Va antra Akropoli prie Vingio parko statys. Ir ka?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 16:32)
biggrin.gif PUma plėšrūnas gi rolleyes.gif  biggrin.gif

Tokia ir buvai anksciau. Be galo pikta... Kaip MB. dabar kazkokia netikra... neatpazistama, jokios nezabotos agresijos ir noro zudyti
Atsakyti
AS gyvate...

Is esmes nieko pries, nuostabus, gracingas, paslaptingas gyvunas. Tiesa vienisius, sis aspektas man labiausiai netinka.

Jei lyginti save, as daugiau vilke, gaujos motina mirksiukas.gif

Kartais reikia pabuti ir "misko (forumo) santare" nail.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 16:21)
Ar prausiates po lediniu dusu?  ax.gif

Mylimuke, prausiuosi kiekvieną rytą po kontrastiniu dušu. Iš pradžių karštas, paskui ledinis, o paskui vėl karštas. Kartais kelis ciklus padarau. Jau kelis metus taip, pripratau ir jei negaliu to padaryti, žiauriai kažko trūksta!! Arba kokiame viešbutyje bėga nešaltas, o drungnas vanduo. Labai gerai sutonizuoja organizmą toks dušas bigsmile.gif Pabandyk.
Atsakyti
cia geresne dainos video versija su gyvuneliais biggrin.gif galit sau atsirinkti biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=dV-zbIWegqw

QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 17:09)
mane glumina komentaras po nuotrauka, kas ir kaip buvo parasyta mylimukei.

Gerai, kad taves niekas daugiau neglumina siame forume, musu nedvigubu standartu nepagerinta biggrin.gif
Pz kai cambala Kin pavadino kale, tai visai neuzkliuvo ar ne? lotuliukas.gif Jau apie pacios tavo postus nei nesneku, net visos cambalos mokines ir ji pati kartu sudejus, iki taves nedatempia biggrin.gif
Palik tu ta Given ramybeje, uzkliude tave jauciu labai, galvos nenulenke jusu didenybei.
Atejusi i svecius bent su Naujais pasveikintum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 18:14)
Mes gyvenam prie pusyno, nematau baubu, ypac ryte puse septyniu.
Va antra Akropoli prie Vingio parko statys. Ir ka?

Anksciau ir as lakiodavau, vyras iki dabar varineja savo marotoniukus istvermei. Man gi gydytoja rekomendavo daugiau plaukioti, vazineti dviraciu. Ne jaunyn einam, sanarius reikia saugoti.
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 09, 18:16)
Mylimuke, prausiuosi kiekvieną rytą po kontrastiniu dušu. Iš pradžių karštas, paskui ledinis, o paskui vėl karštas. Kartais kelis ciklus padarau. Jau kelis metus taip, pripratau ir jei negaliu to padaryti, žiauriai kažko trūksta!! Arba kokiame viešbutyje bėga nešaltas, o drungnas vanduo. Labai gerai sutonizuoja organizmą toks dušas  bigsmile.gif Pabandyk.

Kontrastas labai gerai odai. Geriau nei visokie tonizuojantys kremai.
Atsakyti

del toksinu, Is Sviesos. negi tau paciai neidomu? pasidomek. galiu brolio paklaust, bet pati rastum geros infos. visos musu ligos tai slaku ir toksinu sukelti padariniai. 

negi manai, kad tobulame kraujyje, plazmoje, tobulame svariame audinuje - bac - bus vezys, artritas, bac, nei is sio nei is to, uzsikims kraujagysles 
Paimk : knygasMikrobu faktoriu, Fermentu faktorius, knygas apie Zarnyno parazitus.

Kazko tokio ir tikejausi. Ypac kaip paryskinta fraze.

Yra toks gydytojas Fb, kuris padare vienos sarlataniskos knygos apie skiepus analize. Toje knygoje ta pati fraze buvo - visas ligas sukelia toksinai. 

Mano darbas siaip susijes su eksperimentais, visada kalbame apie tikimybe, tam tikras salygas, matavimo fiksluma ir t.t. todel kai kas nors numeta tokia kategoriska fraze - “visas ligas”, alia 100%, man tiesiog naturaliai isijungia raudona lempute. :) 

”Tobulai” gamtoje neegzistuoja, Given. Nera tobulai svaraus vandens, tobulai isvalytu kepenu ar dar ko. Gali buti pakankamai gerai,  kenksmingu medziagu kiekis nekeliantis zalos, nedarantis dideles itakos ir pan. “Tobulai” egzistuoja tik sarlatanu knygose.

Apie toksinus mazai zinau. Esu tik n interviu su gydytojais skaiciusi, kad musu organizme valymo funkcijas atlieka kepenys, inkstai, oda ir plauciai. Sveiko zmogaus organizmas nereikalauja papildomo valymo nuo toksinu. O siaip pats zodis man atrodo madoje ir daznai gali buti neteisingai vartojamas alternatyvios medicinos salininku idant prakist itartinus produktus. Pvz kazkokius lipdukus ant padu alia toksinus valancius. 

Tas knygas gal paskaitysiu kada, bet pasidomejus pries tai apie autorius, kad negaisti laiko skaitant pseudomoksla. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 17:16)
AS gyvate...

Is esmes nieko pries, nuostabus, gracingas, paslaptingas gyvunas. Tiesa vienisius, sis aspektas man labiausiai netinka.

Jei lyginti save, as daugiau vilke, gaujos motina  mirksiukas.gif
Kartais reikia pabuti ir "misko (forumo) santare"  nail.gif

klysti
vartotojo įkelta nuotrauka

oi ir cia visai pro sali...save apsisvarinti reiktu pirma, savo nuodus susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 17:18)

Pz kai cambala Kin pavadino kale,

Atejusi i svecius bent su Naujais  pasveikintum  mirksiukas.gif

Ei, ameba, tiesiogiai nerasiau kad" tu kale"
Zinamlnt ka cia kin tryne apie pastovu vedusiu vyru siulyma vaika padatyt, paaugliu ir neidomiu vyru neva jai skiriama demesi, ir jai paklausus koks suo ji butu - atsakiymas jai buvo kad tiesiog kale. Kale - yra suns moteriska lytis.

Nuo kada skaitai SM savo namais ir kad nariai - sveciai?

As galiu tik pasakyt, kad tavo "labas rytas" niekam cia nereikalingas. Tiesiog matant tavo veidmainiskuma norisi iskart tave nx pasiust.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 09, 17:23)
Sveiko zmogaus organizmas nereikalauja papildomo valymo nuo toksinu.

Pilnai sutinku, bet esminis paryskintas zodis, deja, kiek tu sveiku?
Zmones tiek i save gruda visko,kad tas organizmas jau nebevalioja valytis, seniau gi bent budavo pasnikai, kunui galimybe prasivalyti, o dabar daug kas laikosi? daro iskrovos dienas?
Uzejus i parduotuves 90 proc prekiu gi slamstas, o ji kazkas suvalgo. Kur dar tos jus taures vyno, cigaretes ir t.t. kada nuo to issivalyt kepenim? o jei ant virsaus dar koks kepsnys, o jei dar vaistai ar vitaminai sintetiniai? tai ir buna paskui slogos, gripai, nors taip prasivalo siek tiek....O alergijos vos ne kiekvienam dabar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 sausio 2020 - 17:38
Cambala, viskas gerai. Mane visai tenkina ir gyvate, tie patys nuodai gali zudyti ir gydyti. Is esmes, tai tapatu su mano avataru "obuolys rankoje". Cia lakmuso popierelis kiek smegenu zmogus turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes is th esam parsiveze kobra sukista i buteli. Sake reikia gert po kazkie. Bet gaila atidaryt, lb graziai ji ten issiputus.
Esam gere kokteili su kobros krauju.
Atsakyti