Mes gyvenam prie pusyno, nematau baubu, ypac ryte puse septyniu.
Va antra Akropoli prie Vingio parko statys. Ir ka?
del toksinu, Is Sviesos. negi tau paciai neidomu? pasidomek. galiu brolio paklaust, bet pati rastum geros infos. visos musu ligos tai slaku ir toksinu sukelti padariniai.
negi manai, kad tobulame kraujyje, plazmoje, tobulame svariame audinuje - bac - bus vezys, artritas, bac, nei is sio nei is to, uzsikims kraujagysles
Paimk : knygasMikrobu faktoriu, Fermentu faktorius, knygas apie Zarnyno parazitus.
Kazko tokio ir tikejausi. Ypac kaip paryskinta fraze.
Yra toks gydytojas Fb, kuris padare vienos sarlataniskos knygos apie skiepus analize. Toje knygoje ta pati fraze buvo - visas ligas sukelia toksinai.
Mano darbas siaip susijes su eksperimentais, visada kalbame apie tikimybe, tam tikras salygas, matavimo fiksluma ir t.t. todel kai kas nors numeta tokia kategoriska fraze - “visas ligas”, alia 100%, man tiesiog naturaliai isijungia raudona lempute.
”Tobulai” gamtoje neegzistuoja, Given. Nera tobulai svaraus vandens, tobulai isvalytu kepenu ar dar ko. Gali buti pakankamai gerai, kenksmingu medziagu kiekis nekeliantis zalos, nedarantis dideles itakos ir pan. “Tobulai” egzistuoja tik sarlatanu knygose.
Apie toksinus mazai zinau. Esu tik n interviu su gydytojais skaiciusi, kad musu organizme valymo funkcijas atlieka kepenys, inkstai, oda ir plauciai. Sveiko zmogaus organizmas nereikalauja papildomo valymo nuo toksinu. O siaip pats zodis man atrodo madoje ir daznai gali buti neteisingai vartojamas alternatyvios medicinos salininku idant prakist itartinus produktus. Pvz kazkokius lipdukus ant padu alia toksinus valancius.
Tas knygas gal paskaitysiu kada, bet pasidomejus pries tai apie autorius, kad negaisti laiko skaitant pseudomoksla.