Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 17:03)
Jo. Ypac jei tu ameba.
Papildyta:

Tai kai palikai savo Naujininku kambareli jaunai seimai, issikraustei i mociutes pirkia?

grynai taip ir buvo biggrin.gif o ką?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 17:36)
Cambala, viskas gerai. Mane visai tenkina ir gyvate, tie patys nuodai gali zudyti ir gydyti. Is esmes, tai tapatu su mano avataru "obuolys rankoje". Cia lakmuso popierelis kiek smegenu zmogus turi  mirksiukas.gif

isversiu: viskas gerai cambalele, kol tapkes man nesiosi, vadink ka nori kaip nori, taskykis izeidimais, keiksmais kiekvienoje zinuteje, man nerupi, svarbu,man karuna laikysi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 18:14)
Mes gyvenam prie pusyno, nematau baubu, ypac ryte puse septyniu.
Va antra Akropoli prie Vingio parko statys. Ir ka?

Ir ta, kad Vingio parkui amen.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 17:40)
grynai taip ir buvo biggrin.gif o ką?

Nieko biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 17:38)
Mes is th esam parsiveze kobra sukista i buteli. Sake reikia gert po kazkie. Bet gaila atidaryt, lb graziai ji ten issiputus.
Esam gere kokteili su kobros krauju.

nu ir šlykštynės jūs
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 17:43)
Ir ta, kad Vingio parkui amen.

Na toje vietoje sovietmeciu buvo kazkokia gamykla, kuri turbut irgi ne deguoni gryna usskyre. Ir nieko tam parkui neatsitiko.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 17:38)
Mes is th esam parsiveze kobra sukista i buteli. Sake reikia gert po kazkie. Bet gaila atidaryt, lb graziai ji ten issiputus.
Esam gere kokteili su kobros krauju.

unsure.gif
In Southeast Asia it’s not uncommon to find bottles of wine stuffed with whole snakes for sale. Some believe it has medicinal value (not true), and others like the oddity factor. But the truth is, it’s cruel and inhumane. Snake wine is often made by drowning a live snake in alcohol. It’s also potentially dangerous—every once in a while, the snake doesn’t die. It awakens from a drunken sleep to bite the person drinking the wine. Or it passes on deadly parasites.

https://www.national...id-on-vacation/

tu dar nors ka nors veptelk apie rupinimasi gyvunais....nors ko is taves ir tiketis...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 17:42)
isversiu: viskas gerai cambalele, kol tapkes man nesiosi, vadink ka nori kaip nori, taskykis izeidimais, keiksmais kiekvienoje zinuteje, man nerupi, svarbu,man karuna laikysi. biggrin.gif

good.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 17:45)
nu ir šlykštynės jūs

Tik aparpuolio negauk
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 18:42)

O tau ta mano neva karuna neduoda ramybes. Oi neduoda nail.gif
Niekas apie ja net neuzsimena tik judvi- pagerintos, apie ja skalambijat. O man tai kas, karuna, tai karuna, del to nei silta nei salta. Tai nera mano siekiamybe.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 17:45)
nu ir šlykštynės jūs

bent turetu supracio nesigirti cia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 18:18)
cia geresne dainos video versija su gyvuneliais  biggrin.gif galit sau atsirinkti  biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=dV-zbIWegqw
Gerai, kad taves niekas daugiau neglumina siame forume, musu nedvigubu standartu nepagerinta  biggrin.gif
Pz kai cambala Kin pavadino kale, tai visai neuzkliuvo ar ne? lotuliukas.gif Jau apie pacios tavo postus nei nesneku, net visos cambalos mokines ir ji pati kartu sudejus, iki taves nedatempia  biggrin.gif
Palik tu ta Given ramybeje, uzkliude tave jauciu labai, galvos nenulenke jusu didenybei.
Atejusi i svecius bent su Naujais  pasveikintum  mirksiukas.gif

Ne pas tave i svecius atejo, nx aiskini, kaip kitiems elgtis?
Eik given paaiskink geriau, kad savo p..es nedalintu svetimiem. Arba koki paveiksliuka ikelkt atitinkama mirksiukas.gif
Atsakyti