Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 18:43)
Ir ta, kad Vingio parkui amen.

Ziauriai gaila.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 17:48)
O tau ta mano neva karuna neduoda ramybes. Oi neduoda  nail.gif
Niekas apie ja net neuzsimena tik judvi- pagerintos, apie ja skalambijat. O man tai kas, karuna, tai karuna, del to nei silta nei salta. Tai nera mano siekiamybe.

biggrin.gif gera fantazija pas tave, realybe deja ne tokia grazi.
Karuna , jei ka pas mane kalboje yra puikybes vaizdinys.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 17:48)
Ne pas tave i svecius atejo, nx aiskini, kaip kitiems elgtis?
Eik given paaiskink geriau, kad savo p..es nedalintu svetimiem. Arba koki paveiksliuka ikelkt atitinkama mirksiukas.gif

o tu ko dabar aiskini man? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 17:48)
bent turetu supracio nesigirti cia unsure.gif

ji net dėdžių vestuvėm su čigonėmis gyrėsi, tai ko norėt biggrin.gif
nu neduotas suopratis žmogui, tai ką darysi dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 17:46)
unsure.gif
In Southeast Asia it’s not uncommon to find bottles of wine stuffed with whole snakes for sale. Some believe it has medicinal value (not true), and others like the oddity factor. But the truth is, it’s cruel and inhumane. Snake wine is often made by drowning a live snake in alcohol. It’s also potentially dangerous—every once in a while, the snake doesn’t die. It awakens from a drunken sleep to bite the person drinking the wine. Or it passes on deadly parasites.

https://www.national...id-on-vacation/

tu dar nors ka nors veptelk apie rupinimasi gyvunais....nors ko is taves ir tiketis...

Ei, ameba, pasidomek netradiciniais gydymo budais th arba Kambodzos.

Ir tavo vyras ir vaikai eda kiauliena, o tu neva dabar gyvates gaili? Tai tarakono neuzmustum? Ir vyro parnestu tau mandavoskiu nesinaikintum? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 17:51)
ji net dėdžių vestuvėm su čigonėmis gyrėsi, tai ko norėt biggrin.gif
nu neduotas suopratis žmogui, tai ką darysi dabar smile.gif

Neturiu nei dedziu nei tetu.
Seilekites abi toliau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 18:30)
klysti
vartotojo įkelta nuotrauka

oi ir cia visai pro sali...save apsisvarinti reiktu pirma, savo nuodus susitvarkyti.

Labai tau galioja, kai kalba apie patycias eina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 17:53)
Ei, ameba, pasidomek netradiciniais gydymo budais th arba Kambodzos.

Ir tavo vyras ir vaikai eda kiauliena, o tu neva dabar gyvates gaili? Tai tarakono neuzmustum? Ir vyro parnestu tau mandavoskiu nesinaikintum? biggrin.gif

kalbant apie netradicinius gydymo būdus... kiek tu čia man draskei akis, oficialią pasaulinio mąsto ir garso parduotuvę išvertei kaip "iš po prekystalio", "papildai iš gariūnų tarpuvietės" ir visokiais kitokiais įžeidimais. Pati vis rėkei kaip perki tik iš vaistinių, tik tai ką gydytojas patarė, jokių nupušusių bobų kaip aš ar panašios internete neklausai. O dabar jau pasirodo esi Kambodžos netradicinių būdų žinovė ir ne tik, dar ir bandytoja biggrin.gif
O Dievai, nu tu ir Gamtos klaida biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 18:18)
Gerai, kad taves niekas daugiau neglumina siame forume, musu nedvigubu standartu nepagerinta  biggrin.gif
Pz kai cambala Kin pavadino kale, tai visai neuzkliuvo ar ne? lotuliukas.gif Jau apie pacios tavo postus nei nesneku, net visos cambalos mokines ir ji pati kartu sudejus, iki taves nedatempia  biggrin.gif
Palik tu ta Given ramybeje, uzkliude tave jauciu labai, galvos nenulenke jusu didenybei.
Atejusi i svecius bent su Naujais  pasveikintum   mirksiukas.gif

Del Kin MELUOJI, teigdama, kad neregavau. KIta vertus, yra aibes reagavimo budu, nebutinai turgaus bobu stiliumi. Tam kam reikia zino, kaip ir i ka, as reagavau. TAigi mirksiukas.gif

Given444, uzkliude mane...

Given444, na ir, ka po viso sito galiu parasyti... Teisingai, jei zmogui vaidenasi, lai vaidenasi.

AS neveidmaine kaip tamsta, tad linkejimu tik is mandagumo nesiuntineju. O jei siunciu tai tik nuosirdzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 sausio 2020 - 18:00
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 18:46)
Na toje vietoje sovietmeciu buvo kazkokia gamykla, kuri turbut irgi ne deguoni gryna usskyre. Ir nieko tam parkui neatsitiko.

Gamykla tai ne begalviai zmones su nuo vartojimo istinusiom smegenim
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 17:48)
Ne pas tave i svecius atejo, nx aiskini, kaip kitiems elgtis?
Eik given paaiskink geriau, kad savo p..es nedalintu svetimiem. Arba koki paveiksliuka ikelkt atitinkama mirksiukas.gif

O, given cia sventoji. Bent jau save tokia laiko. Mesos nevalgo, pieno negeria, bet su vedusiais vyrais miega, bobutei arabu pripute, vaistus nutrauke, bet sugeba moralizuot . Dar primena, kad pas Jezu buvo pasekeja paleistuve bigsmile.gif .
Kur jau cia paprastiems mirtimgiesiems... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 18:51)
biggrin.gif gera fantazija pas tave, realybe deja ne tokia grazi.
Karuna , jei ka pas mane kalboje yra puikybes vaizdinys.

Kai tu neturi karunos, autoriteto, tai man vienodai rodo, kas tavo kalboje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 17:57)
kalbant apie netradicinius gydymo būdus... kiek tu čia man draskei akis, oficialią pasaulinio mąsto ir garso parduotuvę išvertei kaip "iš po prekystalio", "papildai iš gariūnų tarpuvietės" ir visokiais kitokiais įžeidimais. Pati vis rėkei kaip perki tik iš vaistinių, tik tai ką gydytojas patarė, jokių nupušusių bobų kaip aš ar panašios internete neklausai. O dabar jau pasirodo esi Kambodžos netradicinių būdų žinovė ir ne tik, dar ir bandytoja biggrin.gif
O Dievai, nu tu ir Gamtos klaida biggrin.gif  4u.gif

Gyvates kraujo kokteili gerem is idomumo. Butelis su nuodais siaip del grozio. Dar kazkas?
Ten apie netracinius metodus tavo amebai, kad nenualptu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 19:00)
O, given cia sventoji. Bent jau save tokia laiko. Mesos nevalgo, pieno negeria, bet su vedusiais vyrais miega, bobutei arabu pripute, vaistus nutrauke, bet sugeba moralizuot . Dar primena, kad pas Jezu buvo pasekeja paleistuve bigsmile.gif .
Kur jau cia paprastiems mirtimgiesiems... biggrin.gif

As del given nieko nesakau. Ji apie savo morale komentuoja maziau negu musu ubuntijos karaliene. Visa si istorija pasako apie ja, o ne apie given.
Atsakyti