Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 12, 21:05)
Na taip, tavo fantazijos man i tikrove netelpa. Per daug primityvios,, bet juk tokia turejai tapti, kad isgyventum ta ka patyrei.

Taciau tavo agresijos kisant nesamones - tikrai nepateisinu.

Taip taip...
Kaip visada, ko negali suvokti, butina apsikti.

NIeko naujo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 18:54)
1. Ar pastebejote kad as rasiau kad seimoje turi buti patenkinti tiek DVASINIAI, TIEK FIZINIAI POREIKIAI.

3. Pervertina savo jegas. Kad pries tampant neistikimais, neretai signalizuoja apie galima neistikimybe savo sutuoktiniui, tai labai daznas reiskinys, bet jis negirdi ir nemato signalu.

4. TAi esmes nekeicia. Hipotetine situacija ir lieka hipotetine. Cia panasiai kai kalbi apie gyvenimo prasme. DAzniausiai tie kas buvo ne hipotetiskai susidure su mirtimi, poziuris i gyvenimo prasme kinta.

Is esmes is SViesos pastebejo teisingai, kuo ilgiau gyveni, tuo labiau suvoki, kad negali vertinti situacijos vienareiksmiskai. Kad jei neketini ka keisti, kad tas faktas is esmes neitakos tavo gyvenimo ateityje, tai ta balastine informacija is esmes niekam nereikalinga. Ji daugiau trukdo, nei padeda.

Moonte, as pilnai su jumis sutinku del pirmo ir trecio. Net gi stebiu panasia situacija artimoje aplinkoje jau keleta metu. Deja man asmeniskai tai nepasidare labiau priimtina ar suprantama. Ir abejoju ar poziuri kada pakeisiu (cia greiciausiai itaka vaikysteje iskiepyto supratimo apie tiesos sakyma rolleyes.gif ).

4. Cia vel gi viskas priklauso nuo asmenybes. Ir manau, kad zmogus zino ko jis noretu is sutuoktinio ir kas jam geriausia (kalbant ar verta sakyti apie istikimybe ar ne). Ir manau, kad tai turetu buti gerbiama.

Beja, as esu pries taures laikyma indaujoje, bet ir tuo atveju nemanau, kad tai pateisinama priezastis neistikimybei.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 16:41)
Todel ir gyvena pragare. Kiekvienas turim pasirinkima. Juk mes patys formuojame aplinka aplink save, sukuriam sau palankia gyvenimo terpe. Mes patys atsakingi uz tai kaip gyvename. Jei seji smurta, pagimdai smurta. Jei kuri salimais esantiems komforta, suteiki jiems laime, salimais laimingu zmoniu ir pats tampi laimingu. Suveikia domino principas. Geris gimdo geri, blogis blogi.

tai is vėl pabandė susikurti su dabartine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 12, 21:30)
tai is vėl pabandė susikurti su dabartine smile.gif

AR gali buti laimingu zmogus, tampantis su savimi "praejusius santikiu skeletus"...
Abejoju.
Atsakyti

Sutinku. Tad manau, kad norejimas/nenorejimas zinoti idealiausiai turetu buti aptariamas santykiu pradzioje. Tada negaliotu pasiteisinimas ''as tau nesakiau, nes nenorejau skaudinti/nes tai nieko nereiske ir tt ir pan''.

Esu tikra, kad didzioji dalis sakytu, kad nori zinoti ir skirtusi. O realybeje skirtusi greiciausiai maziau nei puse.

As pamenu kai rimtu santykiu neturejusios drauges komentuodavo kitu santykius “As tai tikrai skirciausi”. Dabar kai pasiziuri su kokiais gyvena ir kokius dalykus toleruoja, tai kartais norisi priminti tas jaunystes kalbas ir patarimus kitiems. :)  

As siaip nesakau, kad neistikimybe reikia slepti. As nezinau ka reikia daryti. Sakyti-nesakyti, skirtis-ne. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 12 sausio 2020 - 21:49
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 21:38)
AR gali buti laimingu zmogus, tampantis su savimi "praejusius santikiu skeletus"...
Abejoju.

MB aisku prisibijo, kad nepadaryciau exei kazko kriminalinio, bet tikisi, kad mes nesusitiksim...
Nieko man nepriekaistavo del vaiku - mate kokia dukra pati... o del exes, tai jos gaili. Tiesiog pateko i per kietas letenas... Is pradziu MB sake, kad exe dar ilgai su manimi istempe gyva, ji tiek nesugebes, bet dabar ji dar geriau mane supranta
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 19:08)
O as manau kad tai yra labai susije.

Rodos Montekrista puikiai pastebejo. Viskas priklauso, kam sakai Tiesa. Na jei as buciau cambalos vyru, tikrai jai nesakyciau. As rimtai bijociau. Va tau, is Sviesos, Nakvisai pasakyciau (atsitiktiniai nikai pirmi sove i galva). Nutuokiu, kad kiekviena Jusu i Tiesa reaguotu skirtingai, svarbiausia, kad jus eitumet i kontakta. Nes mokate klausyti, nes as zinau, kad iki jusu dasibelsiu, jus mane neterorizuosite.

O tu man pasakyk, ka tau duos tas zinojimas, kuri akcentuoji. Jei nusikaltes daugiau to nekartos, jei jis gailisi, suvokia ka padare.

Va as nesuprantu, is kur tas poreikis buti siuksliu deze? VA kam tau, knistis tam mesle?

Man duoda zinojima, kad zmogus nera bailys ir yra saziningas su manim "ir dziaugsme, ir varge".
Issiaiskinus mela, kiltu itarimas "o ka dar slepia?", pasitikejima butu dar sunkiau susigrazinti.
Beje, pabreziu, mano poziuris i tokias atviras kortas visiskai nesusijes su tuo, kiek as buciau atlaidi paciai neistikimybei mirksiukas.gif Todel toliau pritariu tau - kiekvienas darome klaidu. Ar atleisti, priklausytu nuo konkrecios situacijos.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 01 12, 21:25)
4. Cia vel gi viskas priklauso nuo asmenybes. Ir manau, kad zmogus zino ko jis noretu is sutuoktinio ir kas jam geriausia (kalbant ar verta sakyti apie istikimybe ar ne). Ir manau, kad tai turetu buti gerbiama.

Beja, as esu pries taures laikyma indaujoje, bet ir tuo atveju nemanau, kad tai pateisinama priezastis neistikimybei.

Negalima visko zinoti, patikekite manimi, didzioji dauguma cia esanciu net nezino ka sugeba istikruju. Mes visi esam grazus ir pukuoti, geriausiai save gali pazinti pakliuves i ekstremalia situacija.

Gerbtinas turi buti kiekvienozmgoaus pasirnkimas, bet man, siuo atveju tenka stebeti, kad neretai zmones kencia, del savo pasirinkimo ir gailisi, kad savu laiku ji padare. Bet zinoma, kiekvieno teise rinktis.

AS niekada neteisinau neistikimybes. Tisiog as bandau suvokti zmogaus veiksmus. Man Idomu ne pats neistikimybes faktas, o kodel ta neistikimybe ivyko, kas buvo katalizatoriumi, kad mylinciu zmoniu seimoje atsiranda trecias. Todel tai, ka rasau ne pateisinimas neistikimybes, taureleje indaujoje tai viena is priezasciu, del ko ivyko neistikimybe. Apie ka jau rasiau, pries taurelei patenkant i indauja, jau ivyko krize, atsalo dvasiniai rysiai, kas itakojo ir santikius lovoje.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 12, 21:54)
Man duoda zinojima, kad zmogus nera bailys ir yra saziningas su manim "ir dziaugsme, ir varge".
Issiaiskinus mela, kiltu itarimas "o ka dar slepia?", pasitikejima butu dar sunkiau susigrazinti.
Beje, pabreziu, mano poziuris i tokias atviras kortas visiskai nesusijes su tuo, kiek as buciau atlaidi paciai neistikimybei  mirksiukas.gif  Todel toliau pritariu tau - kiekvienas darome klaidu. Ar atleisti, priklausytu nuo konkrecios situacijos.

Vel gi priklauso nuo mzoniu santikiu. Kaip jau minejau, jei zmogui brangus santikiai, nori juos testi, jis pasirinks buti nieksu bailiu, nei sakys tiesa kategoriskam, i kontrole linkusiam zmogui.

Mylimuke, ka as ir noriu apsakyti, jei zmogus nesako tiesos, tai nebutinai jis bailys, nepatikimas ir t.t.

Kaip Is Sviesos rase, nesciosios pvz. Jau geriau buti bailiu, nepatikimu, nei nieksu, hipotetiniu vaiko zudiku, tam kad nusilengvinti, neatrodyti bailiu, paskayti tiesa, taip isprovokuoti zmonos prieslaikini gimdyma.

Gyvenimas sudetingas, mes kartais renkames is dvieju blogybiu maziausia. Zinoma, del to ta blogybe netampa geriu, bet renkantis pasirinkimo variantas geriausias. Todel rekia vertinti INTENCIJAS, kodel meluojama.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 01 12, 20:05)
*Taip, santykiu krize gali/daznaiausiai yra abieju kalte.  Bet nuejimas i sona, visgi tik einanciojo pasirinkimas.

** Tarkim Montekrista nenoretu zinoti - saunu.

Man patiko vieno psichologo paprastas isaiskinimas: 55 proc kaltes yra neistikimojo, o 45 jo antros puses. Tas 10 proc skirtumas yra neistikimybes VEIKSMAS.

Montekrista,
Ar jus su vyru esat pasikalbeje apie tai, kad nenorit zinoti apie vienas kito "kaire"? Ar tu vis tik tikiesi, kad jam net nekils tokie norai? Turiu itarim, kad tavo poziuris pasikeite i tai tada, kai pradejot svingeriauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 21:55)
Man Idomu ne pats neistikimybes faktas, o kodel ta neistikimybe ivyko, kas buvo katalizatoriumi, kad mylinciu zmoniu seimoje atsiranda trecias.

Taip, va cia musu nuomone ir skiriasi...

Neatsiranda joks trecias tarp zmoniu... Daugiau zmoniu nera problema, problema kai pasirodo, kad tas antras tik zmogaus parodija..

Na aisku cia bus vel apie tipiskai vyriskus atvejus kai kazkam sperma uzspaude smegenis gal dar su alkoholio pagalba... Vyru neistikimybe gal ir tikslinga atleisti ypac jei tai standartine seima, kur rysys gristas trauka tarp lyciu... Jei trauka, tai trauka

Moterims neistikimybes atleisti negalima jokiomis salygomis, man - taip pat nebutu galima atleisti jokiomis ssalygomis
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 12, 20:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Wild DreaMer" data-cid="72583592" data-time="1578848746"><div><p>Bet gi kalbama buvo ne apie smerkima, o apie isuotojo''teise'' i teisybe. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na kalba buvo dar ir apie tai, ar uz neistikimybe atsakingi abu ar ne. Man atrodo, kad santykiuose, ir turbut jau apskritai gyvenime negali sudelioti visko i lentyneles ir etiketes uzklijuoti.</p><p></p><p>As itariu, kad dalis isduotuju niekada nenoretu sita teise pasinaudotu. Ypac tais atvejais, kai vistiek nesiskirtu. </p>

Vien jau todel, kad kalti ABU, tas antrasis turi teise zinoti, kad turetu galimybe taisyti santykius irgi ABU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 12, 22:04)
Vien jau todel, kad kalti ABU, tas antrasis turi teise zinoti, kad turetu galimybe taisyti santykius irgi ABU  mirksiukas.gif

Dazniausiai, antroji-nukentejusi puse, nesuvokia, kad ji irgi prisidejo prie to. Jau nekalbu kad ir ji padare kalidu, turi taisyti santikius.

Idomucios postai tai patvirtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 sausio 2020 - 22:07