QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 01 12, 21:25)
4. Cia vel gi viskas priklauso nuo asmenybes. Ir manau, kad zmogus zino ko jis noretu is sutuoktinio ir kas jam geriausia (kalbant ar verta sakyti apie istikimybe ar ne). Ir manau, kad tai turetu buti gerbiama.
Beja, as esu pries taures laikyma indaujoje, bet ir tuo atveju nemanau, kad tai pateisinama priezastis neistikimybei.
Negalima visko zinoti, patikekite manimi, didzioji dauguma cia esanciu net nezino ka sugeba istikruju. Mes visi esam grazus ir pukuoti, geriausiai save gali pazinti pakliuves i ekstremalia situacija.
Gerbtinas turi buti kiekvienozmgoaus pasirnkimas, bet man, siuo atveju tenka stebeti, kad neretai zmones kencia, del savo pasirinkimo ir gailisi, kad savu laiku ji padare. Bet zinoma, kiekvieno teise rinktis.
AS niekada neteisinau neistikimybes. Tisiog as bandau suvokti zmogaus veiksmus. Man Idomu ne pats neistikimybes faktas, o kodel ta neistikimybe ivyko, kas buvo katalizatoriumi, kad mylinciu zmoniu seimoje atsiranda trecias. Todel tai, ka rasau ne pateisinimas neistikimybes, taureleje indaujoje tai viena is priezasciu, del ko ivyko neistikimybe. Apie ka jau rasiau, pries taurelei patenkant i indauja, jau ivyko krize, atsalo dvasiniai rysiai, kas itakojo ir santikius lovoje.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 12, 21:54)
Man duoda zinojima, kad zmogus nera bailys ir yra saziningas su manim "ir dziaugsme, ir varge".
Issiaiskinus mela, kiltu itarimas "o ka dar slepia?", pasitikejima butu dar sunkiau susigrazinti.
Beje,
pabreziu, mano poziuris i tokias atviras kortas visiskai nesusijes su tuo, kiek as buciau atlaidi paciai neistikimybei

Todel toliau pritariu tau - kiekvienas darome klaidu. Ar atleisti, priklausytu nuo konkrecios situacijos.
Vel gi priklauso nuo mzoniu santikiu. Kaip jau minejau, jei zmogui brangus santikiai, nori juos testi, jis pasirinks buti nieksu bailiu, nei sakys tiesa kategoriskam, i kontrole linkusiam zmogui.
Mylimuke, ka as ir noriu apsakyti, jei zmogus nesako tiesos, tai nebutinai jis bailys, nepatikimas ir t.t.
Kaip Is Sviesos rase, nesciosios pvz. Jau geriau buti bailiu, nepatikimu, nei nieksu, hipotetiniu vaiko zudiku, tam kad nusilengvinti, neatrodyti bailiu, paskayti tiesa, taip isprovokuoti zmonos prieslaikini gimdyma.
Gyvenimas sudetingas, mes kartais renkames is dvieju blogybiu maziausia. Zinoma, del to ta blogybe netampa geriu, bet renkantis pasirinkimo variantas geriausias. Todel rekia vertinti INTENCIJAS, kodel meluojama.