Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 12, 18:21)
Lietuviai aplamai neiprate atvirai atskleisti vidaus, net patys nesuvokia daznai...

Man tai idomu, prie ko cia laikas?  Jei sakysim zmogus neturi kojos, tai neturi. Ir nesvarbu ar pries 5 metus nupjove ja ar pries  25 metus.
Toks vaizdas, kad per ilgesni laika turejo patikti gyventi be kojos...

Esu ganetinai atvira, bet kazkaip mano vidus kitus nesokiruoja.

TAvo gi vidus sokiruojantys, nes tau norma smurtas pries vaikus, suagusius zmones. O svarbiausia tu tuo didziuojiesi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 18:21)
Man irgi juokinga, zmogelis ziuri i teksta ir mato spyga.

Konkreciai, kur parasyta, kad neistikimybe nieko nereiskia? KUri is musu parase, tavo izvlegta absurda? Ar tik cia tavo asmenisniai sugebejimai, izvelgti tai ko neparsyta? Ar megsti pats su savimi padiskutuoti, surades to ko nera?

As parasiau, kad pati neistikimybe mazai ka reiskia. As parasiau. Na reiskia kazka, bet problema yra kitur. O jus tik apie fakta diskutuojat.

Kitu faktu pavydziai
ZMogeliui pasake, kad jo saugomi pinigai padirbti...
Ar kad jis serga baisia liga...

Pasakymas tai faktas, bet probema yra kas uz to fakto slypi...

Jums nieko daugiau neslypi, nes jums tai klaida.
Tai jokia klaida tai normalus desningumas...

Alkanas zveris gali jus sudraskyti ir suesti. Tai beveik normalu. Problema kad jus nezinojot, kad su zverimi turite reikala... ar kvailai rizikavote...

Man patinka kitu zmoniu numone...
MB nuomone ir kitu nuomone... As pats kaltas kad susidejau su isuksle, nes pagal pateiktus duomenis apie santykius pries tai - turejau SUVOKTI su koku sudu susidedu.
Taigi jos sako, kad kalte mano.
MB sako, kad jei ji butu tokia leengvabude tai jau butu 5 kart istekejus ir issiskyrus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 12, 18:23)
man patinka ir tiesa, ir kitu zmoniu nuomone, kad ir ne visai teisinga, a beveik neteisinga.

Tik nepatinka, kad ja jau sunku sovokti per nuodus, uzpuolimus ir keiksmus..

Na buna koks pijokas prisigeria ir sako nuomone, bet 80 procentu - rusiski keiksmazodziai, tai tikrai neimanoma suprasti, ka jis ten nori pasakyti

Man aptinka, kai pats sau priestarauji.

Juk tau negeda, kaip tu elgieisi ir elgiesi su SAVO VAIKAIS.

Tau aptinka daryti, bet nepatinka, kaip kiti vertina tai ka tu darai, nes tu didziuojiesi tuo ka darai, jokios atgailos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 18:29)
Man aptinka, kai pats sau priestarauji.

Juk tau negeda, kaip tu elgieisi ir elgiesi su SAVO VAIKAIS.

Tau aptinka daryti, bet nepatinka, kaip kiti vertina tai ka tu darai, nes tu didziuojiesi tuo ka darai, jokios atgailos.

As neturejau JOKIU GALIMYBIU kazka pakeisti vaiku gyvenime teigiama linkme. JOKIU. Geriausia buvo ju atsisakyti.
Man del to negeda. Tegu gedijasi tie kurie turi teise savaraniskai spresti.

Man vaiku labai gaila, bet as nieko negalejau padaryt. Nieko ESMINIO. O tuscias bendravimas- butu diskreditacija ir jokios naudos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 12, 18:29)
As parasiau, kad pati neistikimybe mazai ka reiskia. As parasiau. Na reiskia kazka, bet problema yra kitur. O jus tik apie fakta diskutuojat.

Kitu faktu pavydziai
ZMogeliui pasake, kad jo saugomi pinigai padirbti...
Ar kad jis serga baisia liga...

Pasakymas tai faktas, bet probema yra kas uz to fakto slypi...

Jums nieko daugiau neslypi, nes jums tai klaida.
Tai jokia klaida tai normalus desningumas...

Alkanas zveris gali jus sudraskyti ir suesti. Tai beveik normalu. Problema kad jus nezinojot, kad su zverimi turite reikala...  ar kvailai rizikavote...

Man patinka kitu zmoniu numone...
MB nuomone ir kitu nuomone... As pats kaltas kad susidejau su isuksle, nes pagal pateiktus duomenis apie santykius pries tai - turejau SUVOKTI su koku sudu susidedu.
Taigi jos sako, kad kalte mano.
MB sako, kad jei ji butu tokia leengvabude tai jau butu 5 kart istekejus ir issiskyrus

As tik viena supratau, kad Idomuciai sunkiai yra suvokiamas kito aprasytas tekstas.

Butent, visai nesenai, Is Sviesos parase, kad negali buti kategoriska ir teist, nes kiek sitauciju tiek niuansu, kodel tai ivyko. Butent, esme parodo ne ne neistikimybes faktas, o kodel neistikimybe ivyko. Ka ir as pastoviai akcentuoju.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 12, 18:33)
As neturejau JOKIU GALIMYBIU kazka pakeisti vaiku gyvenime teigiama linkme. JOKIU. Geriausia buvo ju atsisakyti.
Man del to negeda. Tegu gedijasi tie kurie turi teise savaraniskai spresti.

Man vaiku labai gaila, bet as nieko negalejau padaryt. Nieko ESMINIO. O tuscias bendravimas- butu diskreditacija ir jokios naudos

Idomucia, nesek pasaku.

NORI PADARAI, NENORI RANDI PASITEISINIMA.

Mes visi cia esantys atsimenam, kaip tu nuostabiai vadinai savo vaikus. Kiek tame nepaykantos ir pagiezos.

Todel, gal nustok veidmainiauti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 18:33)
Butent, visai nesenai, Is Sviesos parase, kad negali buti kategoriska ir teist, nes kiek sitauciju tiek niuansu, kodel tai ivyko. Butent, esme parodo ne ne neistikimybes faktas, o kodel neistikimybe ivyko. Ka ir as pastoviai akcentuoju.

Na taip. Parase. Ir pateike kazkoki ribini pavyzdi is keistos poros su ypatingai nenormaliais santykiais.

Tokiu pavydziu pateikimas labai diskredituoja mintis.

Tas pats del skirybu buvo. Kad pateikti, kad skirybos kartais butinos vel pateeikiami avydziai is kokiu teen sadistu ar psichiniu gyvenimo. Nors tema apie santykinai normalius zmones, o ne kai ten oda lupa ar siauteja.

Kai nustojama teisti, tai nebelika kka ir garbinti nei kuo dziaugti. Taip viskas gali buti pilka
Atsakyti
Mano vyras, eidamas pro sali pasake puikia fraze.

Nieko negali padryti, kai zmones mirsta, kol gyvi, viskas ymanoma tik reikia noro.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 12, 15:45)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72583429" data-time="1578832961">
<div>
<p>Baikit jus but tos amzinai viskuo nepatenkintos bobos. Dievaži.

Kas kiek turi iskalbos, tas tiek raso. Jei ji ar kazkas kitas tiek raso, reiskiasi jai to paciai ir reikia,, ne kazkam kitam. Nieks nestovi su sautuvu prie smilkinio ir neliepia rasyti.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
Va, įdomu, kurioje vietoje įžvelgi mano nepasitenkinimą?Ji rašo, aš skaitau, ir džiaugiuosi,kad yra ką skaityti, nei kad Lutukės plepalus.O jei čia diskutuojama, o nesikapojama, žiūriu tau jau diskomfortas?</p>

Vat toje vietoje ir pasibjaurejau - vieno rasanciojo isaukstinimas kito saskaita.
Parasei kad patinka ir butu valio. Bet ne, reikia gi butinai prie to pacio dar kazka sumenkinti. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 18:38)
Mano vyras, eidamas pro sali pasake puikia fraze.

Nieko negali padryti, kai zmones mirsta, kol gyvi, viskas ymanoma tik reikia noro.

Durnos kalbos... Ga jis kokiai sektai priklauso?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 12, 16:16)
Ner kas krauja greiciau pravarinetu, internetines intrigos tam irgi tinka biggrin.gif

Kas tau darosi? Ko žiežula butinai nori man ikasti? Kad parasiau, jog tau jobariai visada buvo auksciau uz vaika? Bet gi visi tai gerai ir taip zino. As nieko naujo neparasiau, bėgių viršininke tu musu
Atsakyti

Na taip. Parase. Ir pateike kazkoki ribini pavyzdi is keistos poros su ypatingai nenormaliais santykiais. Tokiu pavydziu pateikimas labai diskredituoja mintis. Tas pats del skirybu buvo. Kad pateikti, kad skirybos kartais butinos vel pateeikiami avydziai is kokiu teen sadistu ar psichiniu gyvenimo. Nors tema apie santykinai normalius zmones, o ne kai ten oda lupa ar siauteja. Kai nustojama teisti, tai nebelika kka ir garbinti nei kuo dziaugti. Taip viskas gali buti pilka

As primenu, kad rasei “exe turejau nuolatos dauzyti”.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 12, 17:02)
Niu va, o sitiek cua gyresi savo jaunesniu vyru biggrin.gif . Matomai bendraamzem varineja.

Musiet varineja, bet ne jus. Man butu didelis izeidimas, jei jis varinetu tokias starūchas kaip jus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 12, 17:22)
Yra. Pvz mylimuke, is Sviesos idomias, logiskas mintis desto. Bet nupirdusi burba iskart is pavydo suvaro. Sena kerepla kudroj.
Nuolat ar kokia ten idomi buvo.

Pavyduolė biggrin.gif
Atsakyti