QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 11, 16:28)
Ir jis (Idomucia) tikrai gana neblogai isigilina i zinutes, geriausiai suvokai Monteverte, antroje vietoje jauciu Idomucia, o jus kazkur migloje plaukiojat kelios, ne tik nesigilinat i kitu zmoniu mintis,
visiškai prastai įsigilina į mano žinutes, nes, aišku mane pačią daugeliui irgi sunku aprėpti.
kai parašiau, jog daviau pinigų exiu, tai kartu su kitomis narėmis, pasipyle:" oi,savigarbos neturi toks vyras, vyrop vardo nevertas,
visų pirma, kasdien iš manęs neprašo, net ne kas mėnesį ir išvis ne kas pusmetį. ir net ne kas maetus.
antra. visada skolą grąžina.
trečia. ar exas - nežmogus? turbūt ne - ypač Idomučiai.
taip pat rašiau kitą man lb svarbų postą: jog man reikia ne bet kokio vyro: kuris ir jumorą turėtų, ir keliauti galėtų, ir i misijas veržtųsi (ne vien prie tv kėpsotų), kuris kitus vaikus mylėtų ir tt. - rašiau, jog toks turi būti NATŪRALIAI, pats iš savęs, o ne kad mano tokius pat polinkius patenkintų - nes nieko nieko nenoriu, kad vyktų PRIEVARTA - tai Idomučia vel rašo, viena akimi permetęs, jog: oho, neblogai, nori, kad VYRAS TAU TARNAUTU....
apie Cambalos komentarus savo atžvilgiu nekalbu.
Montekrista.
Parašiau, kad iš dabartinio draugo gaudavo pinigu, eilinė dovana ir tiek, kad nepirktų man kokio cambalo, kokio nereikia.
tai vel: man žema būtų, jei mane taip "pirktu".
o kaip meilužiui/draugui parodyti dėmesį moteriai, kurio ji neįsileidžia į namus, kuris negali jai buityje pagelbėti, o jis ne koks alfonasas ir jam norisi bet kaip kitaip prisidėti, a?
Moonte: Given tai gerasis zuikutis, dalina kūno šilumą - jei toks būčiau, ir elgčiaus pagal tiek skaičių, kiek nori...tai...sėdėčiau venerinės klinikos laukiamajame.
del kitų dalykų. Kažkada Moonte lb gerai paraše: visą gėrį, kurį darome dėl kito, juk darome dėl savęs. turime tą suvokti.
todel nesijaučiu kažkokia nuskriausta, jei kitiems tenka padeti. visad prisimenu, kad žmones padeda man, taigi "the circle goes on". ir tai yra nuostabu - tas nesusvetimejimas, žmonių bendruomeniškumas.
del nikų pasiilgimo. Medinį atsimenu, atsimenu, net Moonte jis pagyręs yra ne syki, nors kitas narestalžydavo per kraštus, irgi būdavo cinikas, žaizdotas, kad ir įdomus, įžvalgus, kandus. manęs irgi buvo nesupratęs, bet tiek to.
Blonnesuoprantu, ko taip daugeliui patiko Blondinas. Blondiną nuolat blokuodavo (del jo off-topic keiksmu), tai jis jungdavosi su vis kitais skaičiais prie savo niko.
kažkas raše, jog blondinas galbūt yra mergina, kuri studijuoja teisę ar mediciną ir taip smaginasi - nes daugelis jo postų - menkižaverčiai, stereotipizuoti anekdotai.
su Burbancia nesutinku ir su Lutuke. žmones cia nera vien personažai.
personažai galbūt tik iš dalies, bet per postus vis tiek susiformuoja kad ir antrinis paveikslas apie žmogų, kad ir nepilnas. ir energija, einanti iš posto, jauciasi.
žinoma, visos pasiilgstame pasąmoneje žmonių - pabustumet - tusčias tuščias forumas. neišvengiamai širdy kažkas nubegtu. pultumet ieškoti kitu pašnekesiu, o gal ir ne.
per tiek metu jau tiek pridiskutuota, kad žmones suarteja net virtualiai. nuolat pagalvotumet, o kaip tas ar kitas gyvena.