Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 13, 11:37)
kaip suprast? o toji pati neistikimybe, mušimas? kodel cia jau myleti nebereikia, o visi kiti dalykai - toleruojami? visuomene, rodos, nustaciusi zmogui aiskiai, uz ka myleti, uz ka jau - ne.  biggrin.gif
gi pati sakei - neatleistum.

Tai gal myletu toliau ir nusivalkiojusi, ir ranka sulauziusi, tik kad negyventu kartu del saugumo. Berods taip baznycia ir moko - atsiskirti (bet ne issiskirti) nuo pavojaus.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 13, 10:25)
visiškai prastai įsigilina į mano žinutes, nes, aišku mane pačią daugeliui irgi sunku aprėpti. brunette.gif
kai parašiau, jog daviau pinigų exiu, tai kartu su kitomis narėmis, pasipyle:" oi,savigarbos neturi toks vyras,  vyrop vardo nevertas,
visų pirma, kasdien iš manęs neprašo, net ne kas mėnesį ir išvis ne kas pusmetį.  ir net ne kas maetus.
antra. visada skolą grąžina.
trečia. ar exas - nežmogus? turbūt ne - ypač Idomučiai.
taip pat rašiau kitą man lb svarbų postą: jog man reikia ne bet kokio vyro: kuris ir jumorą turėtų, ir keliauti galėtų, ir i misijas veržtųsi (ne vien prie tv kėpsotų), kuris kitus vaikus mylėtų ir tt. - rašiau, jog toks turi būti NATŪRALIAI, pats iš savęs, o ne kad mano tokius pat polinkius patenkintų - nes nieko nieko nenoriu, kad vyktų PRIEVARTA - tai Idomučia vel rašo, viena akimi permetęs, jog: oho, neblogai, nori, kad VYRAS TAU TARNAUTU....

Manau, kad tave suprantu, bet pati negali suprasti jokiu kitu poziuriu i ta situacija.
Skolintis pinigu is moters vyrui aplamai yra ZEMAS LYGIS, o is buvusios tai tyliu... Nereikia daznai, uztenka vieno karto. Aisku, jei ten butu kokia ypatinga situacija, sakysim katastrofa bankai nedirba tai tada gal galioja kitos taisykles, bet normaliame gyvenime, man tai neisivaizduojama
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 11, 17:51)
SUKLYDUS?

Neskiri klaidos nuo zmogaus menkumo... Kartais sunku atskirti,

vat man irgi idomu.
kai vis giriesi - susiedem iki savizudybiu, "ji nesiskirtu, ji nusizudytų"- tai tokie PASTOVUS dalykai, savaite is savaites santuokoje yra TAU okei, ne klaida, ir ne "kylantys is zmogaus menkumo", bet vat nukllydimas vienkartinis,neistikimybe - baisus blogis. kai žmones eilę metų, tikslingai patys lesa vienas kito smegenis - cia okei, cia viskas meiles fone... smile.gif
velgi, stereotipai. patys ir sprendziate, ką toleruoti, ką ne. jei mane psich ėstų diena iš dienos - kad ir atviru tekstu, be melo, tyra širdimi, be apgavyzdžių, nepakęsčiau.
antro vaiko tėvas buvo toks. didžiavosi, kad yra "baisus kaip velnias, bet ištikimas kaip šuo". nereikėjo man tokio, ačiū. tegu turisi tą ištikimąjį kitos. bigsmile.gif
jau geriau nuejimas i šoną nežinant (ir ne daug kartų) - žinoma.
viena mano pažįstama pasake: jei vyras turi princesių, tai tegu. bet grįžęs namo - jokių neigiamų emocijų. su manim - kaip su karaliene. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 13, 11:38)
Gal prasau susikaupkite ir suvokite paprasta dalyka... tikrai ne koks raketu mokslas.
Ne visi yra buki egoistai, yra zmoniu kuriems meile tai dziaugsmas teikti laime savo pasirinktam objektui.
Nors renkamasi geriausia, tinkamiausia, bet veliau tikrai nedomina nei truputi geresni nei visai tobuli.

Vien va tokios mintis, apie istikimybe, nes nerado geresnio, pilnai atskleidzia jusu vertybes

Paskaityk "sekso ausra" mirksiukas.gif
Monogamija atsirado, kai atsirado zemdirbyste, zmones is klajokliu tapo seslus, nes ju prasimaitinimo saltinis (ivairios kulturos) niekur "nebekeliavo", atsirado privati nuosavybe, kuriai buvo priskiriama ir "zmona".
Iki tol zmones gyveno mazom grupelem, vieni kitus oazinojo, vieni su kitais barskindavosi, vieni kitu vaikus augino,nes po viena isgyventi nebutu galeje.
Atsakyti

Cambala:
O tu pabandyk susitikt su ja (Kin). Siaip, be jokiu uzpakaliniu minciu.
Suprasi kodel ji su niei vienu ja kabinusiu cia nesusitiko. Realybe biski kitokia mirksiukas.gif

realybė? bigsmile.gif o tu su ja susitikai? kodel manęs bijai? ką aš ten narstyciau po kaulelį, sakei? galkiu nenarstyt. galim abi veganiško alko išgert.
tik daug nepakelsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 sausio 2020 - 10:55

Given,

O man tai keista, kad mano jaunystes meile be tikslo susituokti ir tureti vaiku tau taip istrigo.

Kuo tai skiriasi nuo dabartiniu tavo santykiu? Tu gi esi su kazkokiu vyru santykyje, bet sakai, kad tau vyro namie nereikia.

As gal klystu, bet tavo atveju ne tik planu ateiciai nera, bet ir dabartis labai stipriai apribota. :) 

Atsakyti
Iš_Šviesos, taigi draugiškai parašiau, kas užkliuvo tau? tavo istorija ne įstrigo kažkaip ypatingai, o konkretus pavyzdys, ne iš oro. juk mažai čia kalbi, ir mažai tave išvis kažkas kabina.
ar tokia jautri esi?
jau tiek, kiek ant manęs čia pavaryta, nebijok - peršoka net Lutukės timpas ir nedavimą. smile.gif
Santykiai mano sunkūs, kaip tik ketinau parašyt, nes maniau, kad užsikabinsi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 sausio 2020 - 11:00
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 13, 11:50)
<p>Given,</p><p></p><p>O man tai keista, kad mano jaunystes meile be tikslo susituokti ir tureti vaiku tau taip istrigo.
</p><p>Kuo tai skiriasi nuo dabartiniu tavo santykiu? Tu gi esi su kazkokiu vyru santykyje, bet sakai, kad tau vyro namie nereikia.</p><p>As gal klystu, bet tavo atveju ne tik planu ateiciai nera, bet ir dabartis labai stipriai apribota. smile.gif </p>

O kodel tu su juo draugavai, jeigu zinojai, kad laikina?
Ar nuo pat santykiu pradzios taip mastei?
Ir ar kokios nors aplinkybes butu galeje oakeisti tavo nusistatyma?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 13, 08:50)
tu gi esi su kazkokiu vyru santykyje, bet sakai, kad tau vyro namie nereikia.</p><p>As gal klystu, bet tavo atveju ne tik planu ateiciai nera, bet ir dabartis labai stipriai apribota. smile.gif </p>

taip tu teisi, bet ar aš kažkur buvau už monogamiją (jei nesigauna)? ax.gif
Atsakyti

Iš_Šviesos, taigi draugiškai parašiau, kas užkliuvo tau? tavo istorija ne įstrigo kažkaip ypatingai, o konkretus pavyzdys, ne iš oro. juk mažai čia kalbi, ir mažai tave išvis kažkas kabina.
ar tokia jautri esi?
jau tiek, kiek ant manęs čia pavaryta, nebijok - peršoka net Lutukės timpas ir nedavimą. smile.gif
Santykiai mano sunkūs, kaip tik ketinau parašyt, nes maniau, kad užsikabinsi. smile.gif

Tai as irgi draugiskai parasiau. :) Nei pykstu, nei draskausi, tiesiog idomu. Tu i mano komentara sudejai emocijas, kuriu jame visiskai nebuvo.

I klausima neatsakei. :) 

p.s. Nepasakyciau, kad kazkaip ant taves variau. Ir as puse komentaru neskaitau cia. Jei matau, kad labai daug negatyvo, jokio argumentavimo - neskaitau. Kai kuriu nariu skaitau gal 10% zinuciu, tad to varymo ant taves nezinau 100%, nevertinu ir man nesinori nei dalyvauti, nei nestis kitu nariu “kalte” uz tai. :) 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 12, 10:41)
Na ir paklodes jusu. Ar ne geriau susitikus gyvai padiskutuot? biggrin.gif

kiek, manai, fiziškai gyvai žmonės ištemptų? biggrin.gif diskusijose....
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 12, 11:31)
Žinau moterytę, kuri visą gyvenimą buvo labai pikta ir visiems su priekaištais, daug ėdėsi, nugyveno beveik 95 metus, per kuriuos praktiškai nesirgo. Tik į patį gyvenimo galą pasirgo.
Kiekvienam savas receptas. Visatai dzin tas filantropizmas iš tiesų. Čia tik mums gal to norisi

Monteverte, o kodel kažin?
ar jos gera karma, sukaupta iš anu gyvenimu?
bet gal ji savo mėšlą srėbs ateinančiuose.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 13, 12:01)
taip tu teisi, bet ar aš kažkur buvau už monogamiją (jei nesigauna)?  ax.gif

Bet tik su salyga, jei nesigauna? Vadinasi, esi uz monogamija PIRMIAUSIAI. Ir ja laikai tobulesne santykiu "rusimi" nei poligamija. Kitaip iskart rinktumeisi tai. smile.gif
Atsakyti