gi pati sakei - neatleistum.
Tai gal myletu toliau ir nusivalkiojusi, ir ranka sulauziusi, tik kad negyventu kartu del saugumo. Berods taip baznycia ir moko - atsiskirti (bet ne issiskirti) nuo pavojaus.
Given,
O man tai keista, kad mano jaunystes meile be tikslo susituokti ir tureti vaiku tau taip istrigo.
Kuo tai skiriasi nuo dabartiniu tavo santykiu? Tu gi esi su kazkokiu vyru santykyje, bet sakai, kad tau vyro namie nereikia.
As gal klystu, bet tavo atveju ne tik planu ateiciai nera, bet ir dabartis labai stipriai apribota.
Iš_Šviesos, taigi draugiškai parašiau, kas užkliuvo tau? tavo istorija ne įstrigo kažkaip ypatingai, o konkretus pavyzdys, ne iš oro. juk mažai čia kalbi, ir mažai tave išvis kažkas kabina.
ar tokia jautri esi?
jau tiek, kiek ant manęs čia pavaryta, nebijok - peršoka net Lutukės timpas ir nedavimą.
Santykiai mano sunkūs, kaip tik ketinau parašyt, nes maniau, kad užsikabinsi.
Tai as irgi draugiskai parasiau. Nei pykstu, nei draskausi, tiesiog idomu. Tu i mano komentara sudejai emocijas, kuriu jame visiskai nebuvo.
I klausima neatsakei.
p.s. Nepasakyciau, kad kazkaip ant taves variau. Ir as puse komentaru neskaitau cia. Jei matau, kad labai daug negatyvo, jokio argumentavimo - neskaitau. Kai kuriu nariu skaitau gal 10% zinuciu, tad to varymo ant taves nezinau 100%, nevertinu ir man nesinori nei dalyvauti, nei nestis kitu nariu “kalte” uz tai.