Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 13, 11:07)
kiek, manai, fiziškai gyvai žmonės ištemptų?  biggrin.gif diskusijose....
Papildyta:

Monteverte, o kodel kažin?
ar jos gera karma, sukaupta iš anu gyvenimu?
bet gal ji savo mėšlą srėbs ateinančiuose....  rolleyes.gif

ten sako visa giminė tokių, negatyvūs, verksmingi tokie, piktoki. Man tai atrodo, kad ji tiesiog blogį perkeldavo ant kitų. Išsišnekėdavo ir tada jai jau ramu būdavo kuriam laikui. Žinoma, jai jos blogį tikriausiai giminės, pažįstami bandydavo perkelti atgal, bet kaip žinia, laimi stipresnis. O stiprumas yra duotybė, tai jau atsinešama į šį pasaulį.
Nebūtinai srėbs. Gal kaip tik gyvens geriau, kai atkentėjo smile.gif Juk koks skirtumas dėl ko žmogus kenčia, svarbu kaip jis tą jaučia. Vienam nagas nulūžo - tragedija, kitas ir mirtis lengvai perneša. Juk viskas nuo sielos stiprumo priklauso
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 13, 10:44)
viena mano pažįstama pasake: jei vyras turi princesių, tai tegu. bet grįžęs namo - jokių neigiamų emocijų. su manim - kaip su karaliene.  biggrin.gif

Na viskas jau kartojasi, tik kitais zodziais.
Ta boba tipiska egoiste, o vyras - paslaugu tiekejas, daro ja karaliene.

TEN JOKIU SANTYKIU DVASINIU NERA.

Va as skambinau kasejams, reikia drenaza sodyboje tvarkyti, as sumokesiu, jie iskas perties vamzdzius, man neidomu su kuo jie ten dulkinasi po darbo.

Ir cia jus istisai nauda, nauda, geras negeeras apsimoka neapsimoka. Na viskas suvokiama, bet jus nesuvokiat kad yra santykiai gristi ne ant naudu arr priklausomybiu..

Ir nreikia cia zmoniu vystimosi istoriju, nes tada verta paziuret, kaip ten kazkoks driezas ispropojo is vandens ir prasidejo gyvenimas zemeje
Atsakyti
Mylimuke, taip, už monogamiją pirmiausiai. noris visada, kad kitas tave labiausiai myletu. ir pati būtum svarbiausia. net ir nuejus i soną, noris, kad vis tiek prie tavęs grįžtų, o ne "visai spjautų". žmogui išlieka instinkto poreikis: būti svarbiausiu bent kažkam. artimųjų žmonių ratui taip pat.
natūralu. čia pirmykštis troškimas.

bet jei santykiai nesusiseka - jei turi energijos ir gyvneimo džiaugsmo - norisi, kad vėl kituose būtum kažkam svarbiausia. bet ne tik tai. norisi gražių santykių.
bet jei buvę santykiai buvo neblogi, neretai norisi, kad visi su švelnia meile ir ilgesiu tave prisimintų. smile.gif

p.s. nes jau geriau sutarti su exais, jei jau tenka bendrauti, nei murdytis pagiežoje (per daug energijos nuteka).
Atsakyti
Jei bendraujate su krokodilu, tai galit jam papaskot apie geles apie technologijas apie tai kap sugriebti kam koja ir suesti.
Pastebesit viena dalyka.
Jis visai igoruos jam svetimus dalykus, su jumis diskutuos tik apie ta koja ir kaip ja suesti.

As cia ziuriu kad daug minciu jus tiesiog nesuvokiat ir ignoruojat, kaip ne is jusu pasaulio, o diskutuojat tik apie paprastus, tu man pakasysi as tau duosiu piniga ar pakasysiu atgal santykius.

ir istisai... jei jau gyveni su zmona tai ji kazka gerai kaso, ar duoda pinigu ar dar kazka duoda suteikia, nes kitaip KOKIA PRASME.
Taip - jums nera kitu prasmiu, tai as suvokiau.
Ir tokiu zmoniu - dauguma
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 13, 11:25)

bet jei buvę santykiai buvo neblogi, neretai norisi, kad visi su švelnia meile ir ilgesiu tave prisimintų.  smile.gif

Va va...
Exe man paskyre geriausius savo metus ir tikrai stebgesi myleti kaip sugeba... As net analogu nezinau realiame pasaulyje.

Tai va dabar as viska uzmirsau, jos gyvenimas ir pastangos ir meile buvo beprasmis gyvenimo praleidimas. Tai mano atsidekojimas uz skirybas...

Vel tas filmas... du mirtinai suzeisti kareiviai paskutines jegas skiria stengdamiesi suteikti vienas kitam dar daugiau skausmo
Atsakyti

O kodel tu su juo draugavai, jeigu zinojai, kad laikina?
Ar nuo pat santykiu pradzios taip mastei?
Ir ar kokios nors aplinkybes butu galeje oakeisti tavo nusistatyma?

As db nezinau ar noriu leistis i gilias analizes.

Sneku is dabartines perspektyvos, su dabartiniu zinojimu, kad santykiai nutruko, kokia as esu ir t.t.

Tada buvau 20ies, jauna, sutikau idomu zmogu, patrauke - draugavau.

As jau sakiau, kad iki tam tikro amziaus man net minties nebuvo apie vestuves, vaikus ar dar kazka. Tai cia be default gaunasi, kad situo atveju visi santykiai kuriami del dabarties, negalvojant apie ateiti.

Manau nuo pat santykiu pradzios neisisamoninau 100%, kad skirsimes, bet tuo paciu ir nebuvo miciu apie vestuves. O po kiek laiko jau buvo visiskai aisku, kad tai laiko klausimas.

Nebutu niekas pakeite mano nuomones. Is zirafos dramblio nenulipdysi. Gi matai koks zmogus yra. Jis gali buti idomus, protingas, issilavines, bet neturi tau reikalingu savybiu.

Jei ka, as iki MB neturejau rimtu santykiu pagal savo supratima. Truko 1,5 m su viskuo. Ir nesu su jokiu gyvenusi. :) Lygiai taip pat - zadejusi kazko, snekejusi kaip kartu skalbsim vystyklus ar kazka. As db pilna laiko gyvenime turiu, esu atsiputusi. Tada turejau begale veiklos, nuolatiniu planu, begau, skubejau, neturejau nei laiko, nei noro veltis i kazkokius buitinius santykius su vyrais. 

Dar yra tas, kad as nesu naivi. Zmones vertinu gan skeptiskai, pamaciusi vyra as is karto skenuoju jo savybes ir ziuriu kaip tai sugros ateityje. Db pazistama turinti maza vaika susidejo su vienu. Daug vyresnis, nelabai pernesa jos vaiko, didelis narcizas. Siuo metu visiskai meile seile. Man pirma mintis - nebus su juo ilgu santykiu. Ji nores dar vieno vaiko, jam jau nebesinori, bus pastovios rietenos del jos vaiko, jis per savo narciziskuma netures suvokimo, kad ja rupintis reikia ir dar klausimas, ar jam nereikes moters is sono patvirtinti, koks jis nuostabus.

Jos vietoje budama as mastyciau taip ir naturaliai nu suvoki gi, kad pasibaigs. Ar verta draugaut tada - na jei dabar gerai, kol kas limpa, gal verta pabandyti.

As manau neturejau kazkokiu iliuziju del vaikisku meiliu virtimo rimtais santykiais is dalies del to, kad kritiskai zmones vertinu. Neteisiu ju, tegul jie buna narcizais ar bele kuo, tiesiog matau, kad nesueis. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 13, 11:35)
Jei ka, as iki MB neturejau rimtu santykiu pagal savo supratima. Truko 1,5 m su viskuo. Ir nesu su jokiu gyvenusi. smile.gif Lygiai taip pat - zadejusi kazko, snekejusi kaip kartu skalbsim vystyklus ar kazka. As db pilna laiko gyvenime turiu, esu atsiputusi. Tada turejau begale veiklos, nuolatiniu planu, begau, skubejau, neturejau nei laiko, nei noro veltis i kazkokius buitinius santykius su vyrais. </p><p></p><p>Dar yra tas, kad as nesu naivi. Zmones vertinu gan skeptiskai, pamaciusi vyra as is karto skenuoju jo savybes ir ziuriu kaip tai sugros ateityje. Db pazistama turinti maza vaika susidejo su vienu. Daug vyresnis, nelabai pernesa jos vaiko, didelis narcizas. Siuo metu visiskai meile seile. Man pirma mintis - nebus su juo ilgu santykiu. Ji nores dar vieno vaiko, jam jau nebesinori, bus pastovios rietenos del jos vaiko, jis per savo narciziskuma netures suvokimo, kad ja rupintis reikia ir dar klausimas, ar jam nereikes moters is sono patvirtinti, koks jis nuostabus.</p><p>Jos vietoje budama as mastyciau taip ir naturaliai nu suvoki gi, kad pasibaigs. Ar verta draugaut tada - na jei dabar gerai, kol kas limpa, gal verta pabandyti.</p><p>As manau neturejau kazkokiu iliuziju del vaikisku meiliu virtimo rimtais santykiais is dalies del to, kad kritiskai zmones vertinu. Neteisiu ju, tegul jie buna narcizais ar bele kuo, tiesiog matau, kad nesueis. smile.gif </p>

aš irgi tokia esu, nepametu meilėje proto ir nemoku mylėti netinkamų, kurie ten skriaustų mano vaiką ar šunį ar dar ką nors
Atsakyti

aš irgi tokia esu, nepametu meilėje proto ir nemoku mylėti netinkamų, kurie ten skriaustų mano vaiką ar šunį ar dar ką nors

Bet tai esme tame, kad is pradziu niekas vaiko ir neskriaudzia. Gi visas sitas elgesys islenda po kurio laiko. Santykiu pradzioje gali tik gruda uzciuopti. Tarkim tos pazistamos vyras vaikui nieko blogo nedaro. Dovanas perka, bet nematyti meiles ir kartais vos vos kliuna. Tai siandien vos vos, o uz 2 m jau bus rimti kivircai. Buti su ne savo vaiku - sunku. Turi buti pradzioje tobuli santykiai, tada gal ateityje kils kazkiek issprendziamu problemu. O jei jau pradzioje matai, kad krastelis kliuna - lauk dideliu bedu. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 13, 12:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72584037" data-time="1578909109"><div><p>aš irgi tokia esu, nepametu meilėje proto ir nemoku mylėti netinkamų, kurie ten skriaustų mano vaiką ar šunį ar dar ką nors</p></div></blockquote><p>Bet tai esme tame, kad is pradziu niekas vaiko ir neskriaudzia. Gi visas sitas elgesys islenda po kurio laiko. Santykiu pradzioje gali tik gruda uzciuopti. Tarkim tos pazistamos vyras vaikui nieko blogo nedaro. Dovanas perka, bet nematyti meiles ir kartais vos vos kliuna. Tai siandien vos vos, o uz 2 m jau bus rimti kivircai. Buti su ne savo vaiku - sunku. Turi buti pradzioje tobuli santykiai, tada gal ateityje kils kazkiek issprendziamu problemu. O jei jau pradzioje matai, kad krastelis kliuna - lauk dideliu bedu. smile.gif </p>

taip, nes viską reikia dauginti iš kelių. Ir žiūrint koks to vyro/vaikino amžius. Jei jam niolika ar vos dvidešimt, tai žinoma, jis gali pasikeisti kardinaliai, nes diduma dar atsinešta iš jo tėvų namų, aplinkos. Bet jei jam jau netoli trisdešimt ar daugiau, tai būtent, padaugint iš kelių ir matysis kaip jis elgsis su vaiku, šunimi ar motina, ypač, kai jam bus blogų dienų
Atsakyti
Jus statot arkli pries vezima, zmones neuzsima seksu su kitais, nes jiem kazko truksta, nes nepatenkinti visi poreikiai, nes kazkaip netycia taip atsitiko, ne jie paparsciausiia taip nusprende, kad jie to nori ir tiek. Gal tas pasirinkimas buvo sekundziu reikalas, gal apglavotas keliu menesiu ar metu rezultatas, bet tai PASIRINKIMAS.

As netikiu, kad yra nors viena pora, kuri nugyvena visa gyvenima ir pas juos ko nors netruko, visi poreikia 100 proc visada buvo patenkinami, tai nerealu ir neimanoma, taigi yra 2 kategorijos zmoniu, vieni tvarkysis su sunkumais, kad ir kaip sunku butu, kiti eis tenkins tuos poreikius belelkur ir belekaip,kaip tik jiem prieinama, neziurint morales normu.

Ir tai niekaip nesusije su partnerio atsakomybe, kas cia per issigalvojimas, jei zmogus apsiprende daryti kazka bloga, tai tik jis uz tai ir atsakingas, ne jo tevai, zmonos, vyrai, vaikai, aplinkiniai, o JIS PATS.
2 zmones atsakingi uz santykius, uz tai,ka jie kuria, bet kiekvienas atsako uz save, ka jie padaro. Tas kitas nebent atsakingas uz tai, kad toki issirinko i poras ir neizvelge zmogaus zemos morales, bevaliskumo, tiketinai ir pats turi kazkokiu trukumu toje srityje.

Zmoens daro blogus darbus, del to kokie jie yra, o ne del to, kad kazko jam truko ir tai tik ju atskaomybe ir ju pasirinkimas. Jei tuoksites su mintim, kad busiu istikima ar kartu, kol man gerai, vadinasi nebusit visa gyvenima istikima ar su tuo paciu zmogum.

O po sekso su kitais, tai ne taip svarbu gyvens zmones kartu ar ne, zinos kitas ar nezinos, tai jau vis tiek nieko gero is to nebeiseis. Nebent zmones labai stipriai uzsiims su savim ir sutvirtins savo morale, pakeis i daug ka poziuri, o tai kiek matau praktiskai labai sunku arba neimanoma...
Atsakyti
Bet tai esme tame, kad is pradziu niekas vaiko ir neskriaudzia. Gi visas sitas elgesys islenda po kurio laiko. Santykiu pradzioje gali tik gruda uzciuopti. Tarkim tos pazistamos vyras vaikui nieko blogo nedaro. Dovanas perka, bet nematyti meiles ir kartais vos vos kliuna. Tai siandien vos vos, o uz 2 m jau bus rimti kivircai. Buti su ne savo vaiku - sunku. Turi buti pradzioje tobuli santykiai, tada gal ateityje kils kazkiek issprendziamu problemu. O jei jau pradzioje matai, kad krastelis kliuna - lauk dideliu bedu. smile.gif </p>

Jusu suvokimas stebina ir situacijos nagrinejimai.
Tobuli santykiai, skriaudzia neskriaudzia...

Gal pamastykit apie visa santykiu modeli susilaikant nuo isankstiniu dogmu.
Tik kad bet ka nagrinet, reikia padeti i stalciu ta durna bobiska isivaizdavima, kad jei mane myles, tai problemu nebus.

OK turit vaika, tai saugokit ir jo teva, nes kitam jis bus svetimas ir TURESIT PROBLEMU kazka sudetinesnio surganizuot.
Aisku koki nevykeli kuris neturejo ka dulkinti, tai vienas variantas, kitas variantas laikosi kazkas atokiau risa tik lova... dar variantas - busit tokios geros, kad vertins ir del to priims kitas problemas...

Na normalu varianta pasirinkit, tada ji galima bandyti igyvendinti
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 13, 12:29)
Jus statot arkli pries vezima, zmones neuzsima seksu su kitais, nes jiem kazko truksta, nes nepatenkinti visi poreikiai, nes kazkaip netycia taip atsitiko, ne jie paparsciausiia taip nusprende, kad jie to nori ir tiek. Gal tas pasirinkimas buvo sekundziu reikalas, gal apglavotas keliu menesiu ar metu rezultatas, bet tai PASIRINKIMAS.

As netikiu, kad yra nors viena pora, kuri nugyvena visa gyvenima ir pas juos ko nors netruko, visi poreikia 100 proc visada buvo patenkinami, tai nerealu ir neimanoma, taigi yra 2 kategorijos zmoniu, vieni tvarkysis su sunkumais, kad ir kaip sunku butu, kiti eis tenkins tuos poreikius belelkur ir belekaip,kaip tik jiem prieinama, neziurint morales normu.

Ir tai niekaip nesusije su partnerio atsakomybe, kas cia per issigalvojimas, jei zmogus apsiprende daryti kazka bloga, tai tik jis uz tai ir atsakingas, ne jo tevai, zmonos, vyrai,  vaikai, aplinkiniai, o JIS PATS.
2 zmones atsakingi uz santykius, uz tai,ka jie kuria, bet kiekvienas atsako uz save, ka jie padaro. Tas kitas nebent atsakingas uz tai, kad toki issirinko i poras ir neizvelge zmogaus zemos morales, bevaliskumo, tiketinai ir pats turi kazkokiu trukumu toje srityje.

Zmoens daro blogus darbus, del to kokie jie yra, o ne del to, kad kazko jam truko ir tai tik ju atskaomybe ir ju pasirinkimas. Jei tuoksites su mintim, kad busiu istikima ar kartu, kol man gerai, vadinasi nebusit visa gyvenima istikima ar su tuo paciu zmogum.

O po sekso su kitais, tai ne taip svarbu gyvens zmones kartu ar ne, zinos kitas ar nezinos, tai jau vis tiek nieko gero is to nebeiseis. Nebent zmones labai stipriai uzsiims su savim ir sutvirtins savo morale, pakeis i daug ka poziuri, o tai kiek matau praktiskai labai sunku arba neimanoma...

Puikus postas.
Bet krokodiles to nesupras, nes "alkana, noriu kazka suesti, tuoj nukasiu koja ir prarysiu, nepykit tai tik fiziologija"
Atsakyti
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72584037" data-time="1578909109"><div><p>aš irgi tokia esu, nepametu meilėje proto ir nemoku mylėti netinkamų, kurie ten skriaustų mano vaiką ar šunį ar dar ką nors</p></div></blockquote><p>Bet tai esme tame, kad is pradziu niekas vaiko ir neskriaudzia. Gi visas sitas elgesys islenda po kurio laiko. Santykiu pradzioje gali tik gruda uzciuopti. Tarkim tos pazistamos vyras vaikui nieko blogo nedaro. Dovanas perka, bet nematyti meiles ir kartais vos vos kliuna. Tai siandien vos vos, o uz 2 m jau bus rimti kivircai. Buti su ne savo vaiku - sunku. Turi buti pradzioje tobuli santykiai, tada gal ateityje kils kazkiek issprendziamu problemu. O jei jau pradzioje matai, kad krastelis kliuna - lauk dideliu bedu. smile.gif </p>

Reikia aplamai ziureti, kaip vyras elgesi su visais vaikais, yra vyrai, kurie myli vaikus, su jais moka uzsiimti, nesibaido, ir yra ne tokie biggrin.gif ir cia vsiai nesvarbu savi vaikai ar nesavi, kol savu nera, tai tikrai labai gerai matosi ant giminaiciu vaiku.
O del tobulu santykiu, kazin ar tokiu yra? to norint galima ikristi i liuzija, nematyti realybes, nes pradzioje santykiu kokius metus gi galima ir pasistengti, kartais nei ntiek zmones nelaukia ir net kartu apsigyvena biggrin.gif
Manau svarbiausia,kad sutaptu zmoniu pasauleziura, moraliniai principai, vertybes, visa kita imanoma susiderinti, bet, jei pagrindai skirtingi, tai neis susiderinti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 13, 12:41)
Reikia aplamai ziureti, kaip vyras elgesi su visais vaikais, yra vyrai, kurie myli vaikus, su jais moka uzsiimti, nesibaido, ir yra ne tokie  biggrin.gif  ir cia vsiai nesvarbu savi vaikai ar nesavi, kol savu nera, tai tikrai labai gerai matosi ant giminaiciu vaiku.

nesutikčiau. Yra ir tokia kategorija žmonių, kurie myli tik savus, o svetimi gali erzinti
Atsakyti