Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 14, 11:22)
Lutuke, smile.gif
tu vis rašai :"pasikartosiu,...aš darsyk kartoju...aš darsyk, kartoju..." kad draugai nesvarbu, draugės  nesvarbu..antram plane...

gyvenimas - šis - įsivaizduok vienas - norisi kuo turiningiau...

Tikrai tokius issireiskimus vartoju daznai? nepastebejau, darsyk tokio zodzio lyg is vis nevartoju biggrin.gif
Tai ir su vyru galima drauges aptarti tik kam? Niekad nepletkinu apie savo vyra su draugem, o kam, aisku, pasneki apie kazkokius buitinius dalykus, gyvenima, o ka ten guostis vyru ar ji girti kitiem, koks tikslas??

Kodel tu va tokias idomias isvadas pasidarai, nezinau, neturejusi, nepatyrusi, tu tikrai manai, jei zmogus masto kitaip, jei jam kiti prioritetai, tai jis butinai to nepatyres, nesupranta?
Ziurekt tu niekad neturejai pastovaus vyro ilgai, nesukurei tvirtu ilgameciu santykiu, tai gal ir nesupranti, kad vyras yra daug daugiau, nei visos drauges kartu? ar supranti, kad as su vyru beveik visa gyvenima, jis ir varguose, ir dziaugsmuose kartu su juo ir vaikus gimdem ir pykomes ir dziaugemes ir vienas kitam asaras sluostem ir jau greit bus 30m. Tai nereiskia, kad as neturiu draugiu ar jos man nesvarbios, ar su jom nebendrauju, ar nepasisnekam is dusios. As sudelioju prioritetus, man primoje vietoje yra seima, vyras, o ne draugai. Pauglysteje buvo kitaip, dabar kitaip.
Ismok priimti kitu zmoniu patirtis ir paziuras, ir nustok tu visus mauti ant vieno kurpaliaus, kad ka ten tos knygos raso, as gal geriau zinau apie save, ko as noriu, kas man patinka ir kaip man yra geriau?
As su draugem susitinku arbatos bent karta i savaite mirksiukas.gif Taip pat su vaikais daug kur vaizuojam , tik ne su dviraciais, lankom iv centrus, zaidziam boulinga, vaikai laipioja virvem, mes sedim geriam arbata, ziema nykiau maziau kur norisi ir anksciau temsta, o vasara tai beveik kas dien po darbo prie juros vaziuojam, i kalnus vaziuojam, po parkus pasivaiskcioti, po Airija pakeliauti, pas mus atvaziuoja i svecius, kepam BBQ, taip rasai tarsi as is marso buciau nukritusi ir nesiorientuociau sioje zemeje,ka ci agalima su kuo veikti, net juokas sueme biggrin.gif

P.S. ir kiek galima dar dejuoti del mano buvimo cia, jau gal uzteks? gal visi renkasi ka , kada ir kaip jiem daryti ar visi turi daryti kaip kazkas isivaizduoja? va kai nors viena dirbsit toki darba,kaip as tada pasnekesim, o dabar nu jau tikrai pabodo. Tu nebuti tiek cia as irgi kai restorane dirbau tiek nebuvau cia, ateis laikas gal kai kitur ar kitka dirbsiu ir vel nebusiu. O dabar darau tai, kas man siu ometu geriausia. ir su viskuo taip, jau sena neklausau kitu zmoniu, kad gyventi taip kaip noriu, daryti, ka noriu. Kam jus is vis cia, jei bendraviams cia jums atrodo kazkas neigiamo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 sausio 2020 - 12:03
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 11:33)
Geriausia, kai vyras ir geriausia drauge yra viename asmenyje... Taip kartais buna. Ta patyrus, jau joks vyras neitiks

nėra tokio dalyko, kurio negalėčiau pasakyti savo vyrui. Kaip tik netikiu ta "paslapčių išlaikymo" nesąmone, kad moteris negali vyrui pilnai atsiskleisti, nes taps neįdomi ar pan. Atvirkščiai - tuo bus įdomesnė, jei jis žinos įvairias jos sielos gelmes smile.gif
O ar tiek sakyti savo draugei, dar gerai pagalvočiau. Šeima yra šeima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 14, 12:02)
nėra tokio dalyko, kurio negalėčiau pasakyti savo vyrui. Kaip tik netikiu ta "paslapčių išlaikymo" nesąmone, kad moteris negali vyrui pilnai atsiskleisti, nes taps neįdomi ar pan. Atvirkščiai - tuo bus įdomesnė, jei jis žinos įvairias jos sielos gelmes smile.gif
O ar tiek sakyti savo draugei, dar gerai pagalvočiau. Šeima yra šeima ax.gif

Butent 4u.gif
Visiskai pritariu, manau moterys, kurios neturi artimo rysio su vyru, tada turi artim arysi su draugem, nu su kazkuo aisku norisi to artimo rysio daugumai.
aisku buna pasiuodi kazka gal draugei, bet ribotai.

As kai matau tas draugu artimai bendraujancias seimas Lt ir paskui kokie pletkai pareina, nors ir grazios ju nuotruakso Fb, visi per sventes kartu, keliauja kartu ir t.t. bet nu kazkaip nesinori man tokiu " artimu " draugysciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 11:33)
Geriausia, kai vyras ir geriausia drauge yra viename asmenyje... Taip kartais buna. Ta patyrus, jau joks vyras neitiks

Man vyras geriausias draugas, ir tikrai kitu nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Tos nares, kurioms svarbu zmogiskas rysys, randa drauge savo vyruose ir nereikia draugiu.
Atsakyti
Reikia tu draugiu, bet tikrai ne taip kaip paauglysteje, visgi yra savi namai, sava seima pareigos kasdinenines darbas galu gale ir t.t. o para tik 24 val teturi biggrin.gif Kai seniau su draugem galedavom valandu valandas sedeti plepeti kavinese,ar i naktinius klubus vaikscioti, tai elemenetariai dabar tai n k maziau to laiko tam. Dabar siaip plepeti laisvalaikiu man nebeidomu,tai galima padaryti ri darbo metu internetu biggrin.gif kartais taip, bet tikrai ne kasdien. Idomiau i koki seminara nuvykti, jei yra galimybe, kazkur tikslingai pabendrauti i kokius kursus nueiti, uzsiemimus. Gyvensim visgi ne 1000m ir kuo toliau tuo labiau tai supranti... biggrin.gif
Atsakyti

O jei gyvenat pagal šitą modelį vyras miršta,ir moteris lieka viena.Vaikai kažkur toli,arba jų nėra,draugių nėra,nes visą pasaulį atstojo " mylimas vyras ".Neturi jokio pomėgio,nevairuoja.Kaip jai gyventi?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 14, 13:25)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72584830" data-time="1578994439"> Geriausia, kai vyras ir geriausia drauge yra viename asmenyje... Taip kartais buna. Ta patyrus, jau joks vyras neitiks</blockquote>
<p>O jei gyvenat pagal šitą modelį vyras miršta,ir moteris lieka viena.Vaikai kažkur toli,arba jų nėra,draugių nėra,nes visą pasaulį atstojo " mylimas vyras ".Neturi jokio pomėgio,nevairuoja.Kaip jai gyventi?</p>

Suprantu problema, bet draugai tai tikrai nera skirti buti atsarginiam ratui mirties atveju. Draugai nepakeis sutuoktinio...

Pomegiai, vairavimas ir profesiniai igudziai neturi rysio su aptarinejama draugiu tema.
Tokia moteris gali buti su draugemis ar be draugiu neprilausomai nuo jos sugebejimu ir kvalifikaciju
Papildyta:
Toliau... ta geru santykiu itaka ateiciai... jei kas nutiktu( pvz. mirtis)

Tada problema, nes susirasti gera zmogu yra labai sunku.
Asiku jeii kas gyveno su kokiu degradu ar primityve,, tai nebus problemu pakeist ii geresni. Bet jei zmogus buvo dvasingas nuosirdus, tai surasti kita bus be galo sunku.

Sakysim as kazka prarasciau, tai iki siol nemaciau moteru, kurios prilygtu MB ar net exei!...
Nei is tolo. Kazkokios egoistes iki kaulu smegenu, net nesugebancios kazko auksciau suprasti. Totalus kosmaras
Atsakyti
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72584830" data-time="1578994439"> Geriausia, kai vyras ir geriausia drauge yra viename asmenyje... Taip kartais buna. Ta patyrus, jau joks vyras neitiks</blockquote>
<p>O jei gyvenat pagal šitą modelį vyras miršta,ir moteris lieka viena.Vaikai kažkur toli,arba jų nėra,draugių nėra,nes visą pasaulį atstojo " mylimas vyras ".Neturi jokio pomėgio,nevairuoja.Kaip jai gyventi?</p>

vairuoti reikia mokytis, pomėgių reikia turėti (nu koks žmogus be jokio pomėgio?), o draugams tokiu atveju tik trečia koja tapsi taip ar taip. Vienas dalykas kai moteris visur ateina su savo vyru, o kitas - kai viena. O jei dar ta moteris simpatiška, figūringa, tai oi smile.gif
Nesakau, kažkur kavytės ar arbatytės gal ir susitiks, bet abejoju ar kiekviena draugės kvies pvz. šventėms?
Gal kai kam tas ir pasirodys juokinga, bet aš daug pavyzdžių gyvenime žinau. Žinau net visokių pagyvenusių ratelius iš gana arti. Tai oi ko ten tik nesidaro biggrin.gif ten toks pavydas ir konkurencija dėl vyrų, kad blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

Pasilaidoti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 14, 13:37)
Pasilaidoti.

As jau geriau pasilaidociau nei gyvenciau su kokia ninfomanke kuri del klyno malonumu eina is proto. Normaliu moteru - mazai, be to dauguma ju turi savo gyvenimus, vaikus, buti priedu irgi jokios prasmes
Atsakyti

Pasilaidoti.

Turiu tokią kolegę.Vyras mirė prieš du metus,tai ir dabar neatsigauna.Su vyru gyveno gerai,puikiai sutarė,visur buvo kartu,niekur neidavo atskirai.Kartu ilsėdavosi.Draugės neturėjo nei vienos,vis vaidendavosi,kad gali nuvilioti.Tai dabar visas džiaugsmas kapinės liko.Kas antrą dieną ten lekia.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 13:40)
As jau geriau pasilaidociau nei gyvenciau su kokia ninfomanke kuri del klyno malonumu eina is proto. Normaliu moteru - mazai, be to dauguma ju turi savo gyvenimus, vaikus, buti priedu irgi jokios prasmes

Kastuvas į rankas. Man nereikia tariamosios nuosakos, kartu su vyru semiam rūpesčius ir malonumus jau 20 metų, tad nei tu galėtum pretenduoti į jo vietą, nei šansų turėtum. Aš verta daugiau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 14, 13:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72584921" data-time="1579001821"><div><p>Pasilaidoti.</p></div></blockquote><p>Turiu tokią kolegę.Vyras mirė prieš du metus,tai ir dabar neatsigauna.Su vyru gyveno gerai,puikiai sutarė,visur buvo kartu,niekur neidavo atskirai.Kartu ilsėdavosi.Draugės neturėjo nei vienos,vis vaidendavosi,kad gali nuvilioti.Tai dabar visas džiaugsmas kapinės liko.Kas antrą dieną ten lekia.</p>

Gaila moters.
Atsakyti