QUOTE(given444 @ 2020 01 14, 11:22)
Lutuke,
tu vis rašai :"pasikartosiu,...aš darsyk kartoju...aš darsyk, kartoju..." kad draugai nesvarbu, draugės nesvarbu..antram plane...
gyvenimas - šis - įsivaizduok vienas - norisi kuo turiningiau...

tu vis rašai :"pasikartosiu,...aš darsyk kartoju...aš darsyk, kartoju..." kad draugai nesvarbu, draugės nesvarbu..antram plane...
gyvenimas - šis - įsivaizduok vienas - norisi kuo turiningiau...
Tikrai tokius issireiskimus vartoju daznai? nepastebejau, darsyk tokio zodzio lyg is vis nevartoju

Tai ir su vyru galima drauges aptarti tik kam? Niekad nepletkinu apie savo vyra su draugem, o kam, aisku, pasneki apie kazkokius buitinius dalykus, gyvenima, o ka ten guostis vyru ar ji girti kitiem, koks tikslas??
Kodel tu va tokias idomias isvadas pasidarai, nezinau, neturejusi, nepatyrusi, tu tikrai manai, jei zmogus masto kitaip, jei jam kiti prioritetai, tai jis butinai to nepatyres, nesupranta?
Ziurekt tu niekad neturejai pastovaus vyro ilgai, nesukurei tvirtu ilgameciu santykiu, tai gal ir nesupranti, kad vyras yra daug daugiau, nei visos drauges kartu? ar supranti, kad as su vyru beveik visa gyvenima, jis ir varguose, ir dziaugsmuose kartu su juo ir vaikus gimdem ir pykomes ir dziaugemes ir vienas kitam asaras sluostem ir jau greit bus 30m. Tai nereiskia, kad as neturiu draugiu ar jos man nesvarbios, ar su jom nebendrauju, ar nepasisnekam is dusios. As sudelioju prioritetus, man primoje vietoje yra seima, vyras, o ne draugai. Pauglysteje buvo kitaip, dabar kitaip.
Ismok priimti kitu zmoniu patirtis ir paziuras, ir nustok tu visus mauti ant vieno kurpaliaus, kad ka ten tos knygos raso, as gal geriau zinau apie save, ko as noriu, kas man patinka ir kaip man yra geriau?
As su draugem susitinku arbatos bent karta i savaite

P.S. ir kiek galima dar dejuoti del mano buvimo cia, jau gal uzteks? gal visi renkasi ka , kada ir kaip jiem daryti ar visi turi daryti kaip kazkas isivaizduoja? va kai nors viena dirbsit toki darba,kaip as tada pasnekesim, o dabar nu jau tikrai pabodo. Tu nebuti tiek cia as irgi kai restorane dirbau tiek nebuvau cia, ateis laikas gal kai kitur ar kitka dirbsiu ir vel nebusiu. O dabar darau tai, kas man siu ometu geriausia. ir su viskuo taip, jau sena neklausau kitu zmoniu, kad gyventi taip kaip noriu, daryti, ka noriu. Kam jus is vis cia, jei bendraviams cia jums atrodo kazkas neigiamo?