Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 14, 13:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72584921" data-time="1579001821"><div><p>Pasilaidoti.</p></div></blockquote><p>Turiu tokią kolegę.Vyras mirė prieš du metus,tai ir dabar neatsigauna.Su vyru gyveno gerai,puikiai sutarė,visur buvo kartu,niekur neidavo atskirai.Kartu ilsėdavosi.Draugės neturėjo nei vienos,vis vaidendavosi,kad gali nuvilioti.Tai dabar visas džiaugsmas kapinės liko.Kas antrą dieną ten lekia.</p>

Na kodel - "vis gali nuvilioti"? Juk tos galimos drauges - moterys, kurios dazniausia turi savo vyrus. daznai skirasi amzius. Be to jei vyresnio amziaus zmones tai tie viliojimai jau mazesne reiksme turi...

Jei "gali nuviliot" tai toia ten ir verte zmogaus... kaip kokio versio, kuri kazkas gali atristi ir nusivesti
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 14, 14:41)
<p>Tai dabar visas džiaugsmas kapinės liko.Kas antrą dieną ten lekia.</p>

Naaaa ... aš ir draugų / draugių turiu, bet tokiu atveju visas džiaugsmas irgi kapinėse liktų.
Net nenoriu galvoti apie tai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 14, 09:33)
Geriausia, kai vyras ir geriausia drauge yra viename asmenyje... Taip kartais buna. Ta patyrus, jau joks vyras neitiks

yra energijos. tam tikra energija ir ryšys būdingas konkreciai lyčiai.
žinoma, pas mus yra ir in ir jang, bet visgi skiriasi kuomet bendraujame su vyru, ar moterimi.

cia tas pats, kaip pareikšti: turiu viaką, man užtenka su juo pilnavercio bendravimo, nereikia man moters/drauges.
na sakyk ka nori, gal kokiai super duper intravertei ir nereikia.
su vaiku neatsiversi ir net išsiverkti tiek negalesi, jo nešokiruodama, kiek draugei.
vakar buvo sunki diena labai - ašaros tekėjo upeliais, vaikas mano išsigandęs: mama, kas tau...

ir užsitrumpina ties čia santykis su vaiku.
vaikui mama - dievas iki tam tikro amžiaus.
taip ir pasake mano trečiokas: mama, man baisu. (kai tu verki.)
tiek to ir santykio. pilnas meilės, bet limituotas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 14, 14:17)
žinoma, pas mus yra ir in ir jang, bet visgi skiriasi kuomet bendraujame su vyru, ar moterimi.

Domiuosi tais reiskiniais.
panasu, kad kai kuriuos zmones jokios energijos nera, o pas kai kurios yra daug ir vienos ir kitos...

Yra transporto priemones, kurios greitai vaziuoja ir neblogai plaukia, o yra kurios nei plaukia ir vos pavaziuoja. Na yra vyru, kur turi daikta ir nesioja kelnes... Kazkaip moterys mazai domisi tokiais

Reikia placiau ziuret is situacija
Atsakyti
Tikri draugai nesimėto, tad jeigu gyvenimas suvedė tik su vienu, turbūt geriausia, jog tai būtų antroji pusė. Be draugų iš šono gal dar galima ištverti, o jei šalia esantis nėra draugas, tai fak kokie santykiai ten?
Nors man keistas kai kurių moterų nusistatymas, kad moterys-draugės tai jau kalės intrigantės, geriau neprasidėt su jom. Peršasi prielaida, kad tokia moteris turi bėdų su savo moteriškumu. Nes tipo vyrai tai ja niekada neišduoda, švelnūs ir pūkuoti tokie? O verkiam dėl priešingos lyties tikriausiai dagiau nei dėl tos pačios.
Bet gal bent vieną draugą iš šono gerai turėt. Nes nu o jei krizė baisi su vyru/žmona? Tai net pasikalbėt neturėsi su kuo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 10:00)
Ziurek tu niekad neturejai pastovaus vyro ilgai, nesukurei tvirtu ilgameciu santykiu,

su vienu turejau 11m, su kitu - 6m.
manau, siais laikais - tai jau daug.
ir penki metai šiais laikais gali būti amžinybė.
o geriausi santykiai buvo su tuo, kuris paliete mano širdi ir ją išaugino daugiausiai, kas iš to - kad truko trumpiausiai.
žinoma, 11m su pirmu vyru nera tie 30m, (apie kuriuos kalbi)buciau tikrai norejus tureti ilgesnius, ir man gražu visą gyvenimą trunkanti graži meilė, bet nesugebejom iveikti kai kuriu problemu. taip parasei, tarsi šokineciau nuo vieno ant kito savaites begyje unsure.gif aciu už akcentus ant manęs....

p.s.kita vertus, kiek yra baisiu ilgu santuokiniu metu...ir ka...svarbu skaicius isoreje...ar kaip???? ir kai jau žmonems 70m, ir kai jau skirtis jegu nera, jie žinoma įsikanda tokio sakinio (save pateisinti),: "ai, bet (kad ir smaugdami pragyvenom), svarfbu, kad ilgai, kad nesiskyrem. ne gi toks nefasonas skirtis. esamt tvirti, tiek vargo perėjom."
gražu, kai tas vargas ir šlifavimasis tikrai SUARTINA...NEGRAŽU, KAI žmogus visad kankinosi su kitu ir sau melavo...lieka gyventi iš vienatvės baimės ir patogumo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 sausio 2020 - 14:31
QUOTE(given444 @ 2020 01 14, 15:28)
taip parasei, tarsi šokineciau nuo vieno ant kito savaites begyje  unsure.gif aciu už akcentus ant manęs....

Ir tu jau gavai nuo mūsų pamokslininkės ubuntės biggrin.gif
Papildyta:
Ar esat patyrios išdavystę iš moters(draugės)?
Atsakyti
taip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 14, 14:31)
Ir tu jau gavai nuo mūsų pamokslininkės ubuntės  biggrin.gif
Papildyta:
Ar esat patyrios išdavystę iš moters(draugės)?

ne, esu tik pasibaisėjusi kaip geras žmogus pavirsta blogu ir todėl pati nutraukiau santykius
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 14, 13:25)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72584830" data-time="1578994439"> Geriausia, kai vyras ir geriausia drauge yra viename asmenyje... Taip kartais buna. Ta patyrus, jau joks vyras neitiks</blockquote>
<p>O jei gyvenat pagal šitą modelį vyras miršta,ir moteris lieka viena.Vaikai kažkur toli,arba jų nėra,draugių nėra,nes visą pasaulį atstojo " mylimas vyras ".Neturi jokio pomėgio,nevairuoja.Kaip jai gyventi?</p>

Lisitėja2, atkreipkit demesi, sioje Idomucios idileje vaikams vietos nera...

Sorry, salyginai normali seima numano ir vaiku turejima. As siuo metu nekalbu apie sveikatos sutrikimus, ar siaip zmoniu pasirinkima netureti vaiku ir t.t. Kaip ten besuks. visuotina norma yra seimos-poros kurie susilaukia vaiku. O tie kas yra samoningi tevai, suvokia, kad vaiku buvimas itakoja seimos nariu santikius. Neretai poras istinka krize, susilaukus vaiku, kai turi buti perskirstomi prioritetai.

O kai yra vaiku, automatiskai, vaikai tampa tevu draugai. BEnt jau man sunus yra gers draugas, patarejas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 14, 15:17)
<...>

Nesutinku. Kai su žmogumi nugyveni ketvirtį amžiaus, tai tas asmuo, su kuriuo suvalgei toną druskos, tai jis bus pirmas kuriam galima išsakyti viską.
Ir tikrai ne vaikai. Dar to betrūktų, kad vaikams perkelti atsakomybę ir jausmus už save. Net jiems ir esant suaugusiais.
Atsakyti

Naaaa ... aš ir draugų / draugių turiu, bet tokiu atveju visas džiaugsmas irgi kapinėse liktų. Net nenoriu galvoti apie tai.

Jei per aštrus postas,atsiprašau.Nenoriu nieko skaudinti.

Atsakyti