Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 18, 00:40)
Suprantu, kad tai skamba gal keistai ar neiprastai.

Tai tiesiog nėra tiesa. Santuoka nėra lygi seksui, o seksas nėra lygus santuokai. Ir tiek.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 18, 10:20)
O jus kavos savo vyrui galit padaryt nieko nereikalaudama atgal? Ar iskepti blynu vyrui nereikalaudama nieko atgal?

Aš iš savo vyro šiaip nieko nereikalauju, tai nelabai suprantu ko galima reikalauti atgal už padarytą kavą. Nebent mes skirtingai suprantam reikalavimo sąvoką...? "Tu privalai" arba "tu dabar turi x, nes aš padariau y" nėra naudojami mūsų šeimoj.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 18, 14:38)
tai gal nebuvo skyrybų? manau, kad šis reikalas jautresnius individus tikrai labai paveikia. Neįsižeiskite tie, kas skyrėtės. Galbūt pas jus ne tiek jautrūs vaikai smile.gif

Na as skiriausi. Skiriausi, visa demesi skirdama vaikui, o ne kaltu ieskojimui. Kiekvienas musu renkasi, kas jam svarbiau, amcicijos, ar vaikai, ju gerove. Mano tevas issiskyres, mama nasle, velgi visi vaikai vienaip, ar kitaip turejo buti traumuoti, bet kazkaip, visi rasdavo kelia i mano tevu namus, kur juos visi lauke, jie buvo mylimi. Tevai niekada nekalbejo apie buvusius sutoktinius blogai.

O kaip ta jautruma dabar paskaiciuoti? Negi tas kuris kosere paleides, kaip turginis rekia, kraujo reikalauja, yra jautriausias? Abejoju, tai dazniausiai susije su kulturos stoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 sausio 2020 - 16:12
QUOTE(Moonte @ 2020 01 18, 15:47)
O kaip ta jautruma dabar paskaiciuoti? Negi tas kuris kosere paleides, kaip turginis rekia, kraujo reikalauja, yra jautriausias? Abejoju, tai dazniausiai susije su kulturos stoka.

visaip būna manau, gyvūnai jau tokie individualūs ir sirtingi, tai ką apie žmones sakyt? būna net depresiją po linksmumu slepia. Tokiame Šapre pvz. tas vistiek matėsi (bent jau man, nežinau kaip jums), bet tarkime ant mano buvusio grupioko nesimatė, atrodė šiaip padraika. Bet kartą susapnavau sapną, kad jis krenta nuo labai labai aukštai, nuo pastolių. Greitai po to mes išsikalbėjome nejučia, prisipažino, kad vos nenusižudė dėl panelės. Nes jau su viena nesisekė, atstūmė jį (net neprisileidusi), o su kita draugavo, bet jinai jį metė dėl turtingesnio berods.
Arba žinau tokį vyrą, kuris oi kaip garsiai rėkia, kaip auklėja visus, viską žino geriausiai, mieste jau jo net bijo, vengia už jį silpnesni, bet labai pažeidžiamas ir įžeidus jei kas kada tiesiog net pajuokauja su juo jo paties žodžiais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 18 sausio 2020 - 16:27
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 18, 16:26)
visaip būna manau, gyvūnai jau tokie individualūs ir sirtingi, tai ką apie žmones sakyt? būna net depresiją po linksmumu slepia. Tokiame Šapre pvz. tas vistiek matėsi (bent jau man, nežinau kaip jums), bet tarkime ant mano buvusio grupioko nesimatė, atrodė šiaip padraika. Bet kartą susapnavau sapną, kad jis krenta nuo labai labai aukštai, nuo pastolių. Greitai po to mes išsikalbėjome nejučia, prisipažino, kad vos nenusižudė dėl panelės. Nes jau su viena nesisekė, atstūmė jį (net neprisileidusi), o su kita draugavo, bet jinai jį metė dėl turtingesnio berods.
Arba žinau tokį vyrą, kuris oi kaip garsiai rėkia, kaip auklėja visus, viską žino geriausiai, mieste jau jo net bijo, vengia už jį silpnesni, bet labai pažeidžiamas ir įžeidus jei kas kada tiesiog net pajuokauja su juo jo paties žodžiais smile.gif

Siuo atveju, as labiau pritariu Hmmm mintim. Kiekvienas musu sprendzia ka daryti su savo gyvenimu. Beda tame, kad savo gyvenimas, is esmes prapuola, kai atsiranda nuo suagusiu priklausomi vaikai. Jie niekuo nera kalti. Ar ne tevu pareiga, saugoti vaikus nuo negeroviu, jei jaucia stresa, tai susvelninti jo pasekmes jiems.

Juk kalba eina kaip mes sau leidziame reaguoti i mums nepalankia situacija, kaip mes mokomes tvarkytis su savo paciu ambicijom, puikybe, agresija. Ne is gero gyvenimo zmones skiriasi.

Yra visokiu zmoniu. Hmmm teisi, su mumis elgiamasi taip, kaip mes esame nusipelne, gauname tai, ko esame verti. Mintys materializuojasi, nes butent jomis mes save uzprogramuojam.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 18, 15:47)
Tai tiesiog nėra tiesa. Santuoka nėra lygi seksui, o seksas nėra lygus santuokai. Ir tiek.
Aš iš savo vyro šiaip nieko nereikalauju, tai nelabai suprantu ko galima reikalauti atgal už padarytą kavą. Nebent mes skirtingai suprantam reikalavimo sąvoką...? "Tu privalai" arba "tu dabar turi x, nes aš padariau y" nėra naudojami mūsų šeimoj.

Tai kuo seksas skirtingas? Sutuoktiniui reikia? Prasau mielasis. Esu laiminga kadgalejau ta kazka suteikti nedidelemis pastangomis.
Va ir visos problemos...

Pareiga padaryti kava ar iskapti blynus... Jei sutuoktinis negali pats issikepti tai gal pareiga?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 18, 17:19)
Tai kuo seksas skirtingas? Sutuoktiniui reikia? Prasau mielasis. Esu laiminga kadgalejau ta kazka suteikti nedidelemis pastangomis.
Va ir visos problemos...

Pareiga padaryti kava ar iskapti blynus... Jei sutuoktinis negali pats issikepti tai gal pareiga?

ESme tame, kad yra zmones, kad DUOK, neegzistuoja.
O egzituoja as tave myliu, buciniai, glamones, aimanos ir t.t.

Jokiu problemu. Jei vyras turi daug darbo, pakanka mylimo zmogaus buckio. Zinai, kad uz supratinguma busi apdovanota. Jei zmonai skauda galva, padaromas masazas, jei jis palengvina galvos skausma, gali tapti puiki preliudija... Nenuima, apsikabine uzmiega. Jei verkia, pasiligojes vaikas, ar kalasi dantukas. Teveliai paeiliui rupinasi jo busena, ramina ji, nesioja ant ranku. Mano vyras besirupindamas uzmigo su sunumi ant ranku, taip ir radau pabudusi. Iki siol sirdi uzlieja svelnumo jausmas, atsiminus sia akimirka. Pasibaiseciau, jei sunegalavus vaikui, tuo momentu jis pradetu reikalauti DAVIMO.

Dieve, kai pagalvoju, kokia as laiminga, kad man nereikia ka DUOTI is pareigos. Siaip koks slykstus zodis, ir koks menkysta vyras, kad jam REIKIA DUOTI, nes nesugeba sugundyti savo mylima moteri. Isties, ar ji tikrai mylima, jei DAVIMAS TAMPA PAREIGA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 sausio 2020 - 18:06
QUOTE(given444 @ 2020 01 18, 13:40)
Vat kataliku katalikai išdygo.  biggrin.gif
kaip Jazza tavo NŠP laikosi?
nevaisingumo priemimas ir ketinimas susilaukti vaiku - neprieštarauja?

Tai jei zmones nevaisingi ar kokios kitos ligos, jie neina gi pries Dieva, jie atsiduoda jo valiai, buna gi susilaukia vaiku ir tariamai nevaisingi, arba gi isivaikinti gi galima. Svarbu zmones samoningai ir laisva valia nedaro kazko, kad nesusilauktu.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 18, 15:47)

Kieno tiesa, jusu?
O kas jums yra santuoka?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 18, 18:03)
O egzituoja as tave myliu, buciniai,

Prisiminiau exe...

Karta ji priejo, atsisedo ant keliu, svelniai apkabino ir sako:
"As tave labai myliu. Buvau parduotuveje ir pamaciau labai grazius batelius...."
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 18, 18:09)
Prisiminiau exe...

"As tave labai myliu. Buvau parduotuveje ir pamaciau labai grazius batelius...."

fui, kaip nepernesu tokiu santykiu... tai gal kitokiu moteru tu ir nepazinai? tik duok man as duosiu tau?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 18, 18:09)
Prisiminiau exe...

O ko tu nori?
Koks tu tokia ir ji, vartotojai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 18, 18:03)

...
Dieve, kai pagalvoju, kokia as laiminga, kad man nereikia ka DUOTI is pareigos. Siaip koks slykstus zodis, ir koks menkysta vyras, kad jam REIKIA DUOTI, nes nesugeba sugundyti savo mylima moteri. Isties, ar ji tikrai mylima, jei DAVIMAS TAMPA PAREIGA.

As jus siaip suprantu. visa tai teisinga ir nesunkiai suvokiama.
Bet zinokit, yra lygis tarp zmoniu, kai jie galii buti DAR ATVIRESNI ir dar labiau pasitiket ir GALI SUVOKTI DAUGIAU.

Tada su tokiu zmogumi apsitari, kad zodis "pareiga" nera koks keiksmazodis, ar vergijos atributas, tai dazniausia neatskiriama nuo savaiminio noro.... taip pat kito REIKALAVIMAI nera joks grubumas ar naglumas ar nepagarba, tai imanoma tarp labai artimu ir mylinciu zmoniu.

Va tie prasymai gudravimai meilikavimaisi yra labai grazu, bet tai rodo, kad tar zmoniu yra didesnis atstumas.
Ji to atstumo nera, tai meile atsidavimas svlenumas jauciamas net tada kai kitas zmogus sako kazka duoti...

Ir kodel cia reikalavimai? Vyras pasako "noreciau pasimylet" ir zmona mylinti susipranta, nebutina reikalauti, cia jau tikrai kazkas ne visai gerai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 18, 18:16)
As jus siaip suprantu. visa tai teisinga ir nesunkiai suvokiama.
Bet zinokit, yra lygis tarp zmoniu, kai jie galii buti DAR ATVIRESNI ir dar labiau pasitiket ir GALI SUVOKTI DAUGIAU.

Tada su tokiu zmogumi apsitari, kad zodis "pareiga" nera koks keiksmazodis, ar vergijos atributas,  tai dazniausia neatskiriama nuo savaiminio noro.... taip pat kito REIKALAVIMAI nera joks grubumas ar naglumas ar nepagarba, tai imanoma tarp labai artimu ir mylinciu zmoniu.

Va tie prasymai gudravimai meilikavimaisi yra labai grazu, bet tai rodo, kad tar zmoniu yra didesnis atstumas.
Ji to atstumo nera, tai meile atsidavimas svlenumas jauciamas net tada kai kitas zmogus sako kazka duoti...

Ir kodel cia reikalavimai? Vyras pasako "noreciau pasimylet" ir zmona mylinti susipranta, nebutina reikalauti, cia jau tikrai kazkas ne visai gerai

Jau tikrai, daugiau neimanoma. Mirk plysk DUOK.

TAu dar karta kartoju. Yra seimos, kur viskas vyksta be jokiu pretenziju, TIK is meiles, o ne pareigos. Bet tu matyt, nematei mylincnios, savo vyra geidziancios moters, kuriai nereikia akcentuoti DAVIMO KAIP PRIEVOLES, mylejimasis tai savaime suprantamas dvieju mylinciu zmoniu elgesys. Duoda kur-va patvori, taip uzdirbdamos dozei. O vienas kita geidziantys zmones - MYLISI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 sausio 2020 - 18:27