QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 18, 17:19)
Tai kuo seksas skirtingas? Sutuoktiniui reikia? Prasau mielasis. Esu laiminga kadgalejau ta kazka suteikti nedidelemis pastangomis.
Va ir visos problemos...
Pareiga padaryti kava ar iskapti blynus... Jei sutuoktinis negali pats issikepti tai gal pareiga?
ESme tame, kad yra zmones, kad DUOK, neegzistuoja.
O egzituoja as tave myliu, buciniai, glamones, aimanos ir t.t.
Jokiu problemu. Jei vyras turi daug darbo, pakanka mylimo zmogaus buckio. Zinai, kad uz supratinguma busi apdovanota. Jei zmonai skauda galva, padaromas masazas, jei jis palengvina galvos skausma, gali tapti puiki preliudija... Nenuima, apsikabine uzmiega. Jei verkia, pasiligojes vaikas, ar kalasi dantukas. Teveliai paeiliui rupinasi jo busena, ramina ji, nesioja ant ranku. Mano vyras besirupindamas uzmigo su sunumi ant ranku, taip ir radau pabudusi. Iki siol sirdi uzlieja svelnumo jausmas, atsiminus sia akimirka. Pasibaiseciau, jei sunegalavus vaikui, tuo momentu jis pradetu reikalauti DAVIMO.
Dieve, kai pagalvoju, kokia as laiminga, kad man nereikia ka DUOTI is pareigos. Siaip koks slykstus zodis, ir koks menkysta vyras, kad jam REIKIA DUOTI, nes nesugeba sugundyti savo mylima moteri. Isties, ar ji tikrai mylima, jei DAVIMAS TAMPA PAREIGA.