Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 14:13)
o va kai teenka kur vykti tai jau tragedija...
Na tada galima gyvent kur geresnese vieetose, o ne kankintis skyrdziuose ir kaip suprantu tai dazhnai pasitaiko

Čia tik Jums, Idomucia, tragedija. Yr žmonių, kuriems normaliai. Aš skrydžiuose nesikankinu, tai į Ispaniją ar Italiją pasitrainioti geriau jau skrendu, nei mašina važiuoju.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 15:13)
Kai man reikejo vazinet i UK daznai tai gyvenau netoli UK. Cia jus daznai labai dziaugetes Lietuva, o va kai teenka kur vykti tai jau tragedija...
Na tada galima gyvent kur geresnese vieetose, o ne kankintis skyrdziuose ir kaip suprantu tai dazhnai pasitaiko

Melskimės UK, IR. Nes tik ten dar galima gyventi. Nes jei ten gyveni, kitur vykti nereikia. Nes tra tik vienas darbas ir vienas vienintelis teisingas atlygis, visi kiti šūdą mala ir gyvena skylėje.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 14:15)
Kam idomios tos aires?
Ukrainietes dabar ant bangos

oi su tom, norėsi pats skirtis, bet jau nepavyks biggrin.gif pamatytum visą savo gyvenimą iš kitos pusės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 20, 14:16)
Melskimės UK, IR. Nes tik ten dar galima gyventi. Nes jei ten gyveni, kitur vykti nereikia. Nes tra tik vienas darbas ir vienas vienintelis teisingas atlygis, visi kiti šūdą mala ir gyvena skylėje.

Yra gal supratimas minties?
pakeisk UK Italija ar Portugalija. Esme tokia, kad zmones gyvena kur patogukeliaut. Dabar Europoje yra greiti traukiniai, yra neblogas oro susisiekimas. Lietuvoje su tuo nera gerai. Jei man reikes vazinet dazniau as Lietuvoje negyvensiu, nes bus kankyne
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 14:15)
Kam idomios tos aires?
Ukrainietes dabar ant bangos

Is tailando irgi vezasi...
O siaip kiekvienoje tautoje yra iv charakteriu moteru. Tikrai pstebejau,kad slaves labiau nuolankios, bet tik is isores, ragiukai ten nemazi, po ta nuolankumo kauke biggrin.gif geriau tada azijiete gal, joe noris tokios nuolankios, nor sirgi neizna iaan tko uzsirausi, va idnes nei veinos dar nesutikau mandrios, arsios, emancipuotos, jos gana siltos, svelnios, moteriksos, net ausktuose postuose dirbancios. (zinoma irgi tirkiausiai visokiu yra)
Priklauso nuo vyro pacio, jei jis kompleksuotas, prastas meiluzis, silpna asmenybe, aisku, nesirinks moters, kuri bus savarankiska, tvirta ir nepastumdoma su visokiom pareigom, kuriai seksas bus malonmas ir jaus tam poreiki.
kaip sakoma kiekvienam kirviui savas kotas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 15:19)
Yra gal supratimas minties?
pakeisk UK Italija ar Portugalija. Esme tokia, kad zmones gyvena kur patogukeliaut. Dabar Europoje yra greiti traukiniai, yra neblogas oro susisiekimas. Lietuvoje su tuo nera gerai. Jei man reikes vazinet dazniau as Lietuvoje negyvensiu, nes bus kankyne

“Dramblys yra žinduolis. Dramblys turi straublį. Straublys panašus į slieką <...>”
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 20, 14:15)
Čia tik Jums, Idomucia, tragedija. Yr žmonių, kuriems normaliai. Aš skrydžiuose nesikankinu, tai į Ispaniją ar Italiją pasitrainioti geriau jau skrendu, nei mašina važiuoju.

Man aplamai patinka skristi, ypac kai kyla lektuvas, vienas malonumas biggrin.gif jei dar tiek neterstu gamtos butu super.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 20, 14:15)

Na taip, ten tolokai, bet lektuvai tai neskraidina nuo namu iki vietos. Visa diena sugaista buna, o nuvaziuoji su ciomodanu, be transporto.
Is Lietuvos tai aisku jau toli, bet ir tai ramiau, o is Vokietijos tai per para nuvyksta, nedidelis pliusas tas lektuvas tik kruva aprobojimu nepatogumu neapbreztumu isansktinio planavimo etc.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 20, 14:02)
..Moterim irgi lygiai tiek pat reikia, tiek, kad  ant vyry fiziskai geriau matosi  biggrin.gif

Ane? O kur isgaravo tavo n metu deklaracijos, kad moteru libido mazesnis?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 01 19, 15:47)
daznai zmones buna neistikimi kai supyksta ar susipyksta. Tai jei ju istikimybe laikosi ant kito zmogaus, tada ji ir dingsta. O jei istikimybe laikosi ant savo paties moraliniu principu, tai nesvarbu, kokie bus blogi santykiai, bus ir istikimybe. Kitas zmogus bus tik tada, kai santykiu nebebus.

gražus teiginys. teisingas labai.
manasis ex irgi taip sake.
js ištikimas del SAVĘS, savo ego, savo principu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 20, 14:39)
gražus teiginys. teisingas labai.
manasis ex irgi taip sake.
js ištikimas del SAVĘS, savo ego, savo principu.

As tai istikimas, nes noriu kad MB nebutu skaudu. Tas nereiskia, kad supykus ar pan. staiga nusikratai atsakomybes.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 19, 17:23)
paemiau as ja lengvute... dabar pasitaise... niekaip nepakelsiu ant ranku, ne mano jegoms

o pats ne 110 sveri? tai kiek ji sveria? ar pas tave stuburu blogai?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 19, 16:48)
Tukstanciai moteru ir vyra bukintu. Idomu, kodel kalbama tik apie moteris. smile.gif</p><p></p><p>Kuklus jus lyginant su kuo?

aš nekalbu tik apie moteris.

kuklūs palyginus su eilinemis SM išpažintimis. viena turejus 17 vyru, kita bent 8-9. kaip minimum.
cia 10m atgal temos virdavo.

jau apie kokias brites nešneku, knygas paskaicius apie britanija. paaugliams skirtas. ta visa kultūra. "Darant tai", "Ledi kale" "Heroinas" "Lukas" ir tt.
Atsakyti