Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 17:45)
Jeii gyveni saliai oro uosto tai gal ir nuskrisi per 2.5 valandos. O jei gyveni kur toliau tai per 3 valandas nuo isejimo is namu dar nesuspesi sulaukt ilaipinimo...

Jus vaziuojat ziema... tai sutinku, daugiau problemu. Ziema gal tikrai neverta vazinet auto. I Austrijos puse tai tikrai nedaug keliavau, bet sakysim Drezdeno kryptimi tai galiu net pasakyti kokiose kolonelese uzsipilti

3 val nuo manęs - RIX į vieną pusę, WAW į kitą pusę. Prabusk.

Nėra problemų jokių, pralekus Bialystoka - keliai netgi labai geri, svarbu nepapulti piko metu į WAW.

Vokietija išmaišiusi skersai / išilgai su auto, su traukiniais. Todėl pasakos man tikrai nelimpa ant ausų. Ne tuo adresu. Esu daug keliaujantis asmuo visaip kaip.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 20, 16:45)
Nezinau kas ten UK vyksta ir dabartineje kartoje.

Tai vadinasi SOCIALINE INZINERIJA... Tik neaisku ar tai daroma konjukturiniais momentiniais tikslais ar kur kas toliau siekianciais. GAl Ubuntiene cia ides keleta samokslo teoriju. Tai aisku spekuliacija, bet nesinori tiketi kad tai atsitiktinai...

Tarp kitko jus esat naujesnes kartos ir vakarai jums asocijuojasi su laisvemis.
To deja nebuvo dar kokiais 1975 metais. Net siuolaikines muzikos beveik ten netransliavo, gyvenimas buvo nuobodus ir konservatyvus. Paskaitykit apie piratines radio stotis laivuose ar ant kokiu uolu. Na buvo tvarka ir nedaug laisviu. Po to situacija pradejo keistis...

Letuvoje tai visa ta laisves dvelksma prieme zmones naturaliai, kaip nuo grandines paleisti shunes...

Merginos saves nesaugo - na aisku tai ju teise. Vaikinai naudojasi savomis teisemis ,, ziuri i jas kaip i gyvas skyles...

Man tik idomu zmoniu trumpa atmintis... Kai as su exe tuokiausi, tai visi stebejosi, kad NE IS REIKALO. Tai gal ir tada nebuvo viskas gerai? O tai jau buvo senai, tais "gerais laikais"
Kada is darbu medikai isnesdavo susirakinusius sandeliukyje.
Dar... buvo galimybe kazkada pabendrauti su zmonemis kurie jauni buvo apie pirma pokari 1920-1925... Na tada irgi buvo visko ir tos pacios kalbos, kad jaunimas jau pasileides ir morale zlugus. Tie zmones jau senai mire...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 20, 16:45)
Man tas straipsnis uzkliuvo, nes kalbama butent tik apie moteris. Ir dar fraze, kad vyro garbe pastatyta ant moters nekaltybes.As nzn kokios diskusijos cia virdavo pries 10 m, bet man 17 partneriu atrodo gana daug. Savo draugiu draugystes zinau. Gerokai maziau tureje. 4is kartus maziau. Kai kurios draugave su 1-3. Manau taviskes kartos atstovo vidutinis partneriu skaicius turetu butu irgi mazesnis. Nezinau kas ten UK vyksta ir dabartineje kartoje. Matau is aplinkiniu vaiku (na 10ies metu man dar vaikai), kai jau ziu, i pasimatymus eina. As iki 16os nesidomejau nei vienu priesingos lyties atstovu. Jei taip nuo 10 m draugauji, tai speju lytiniai santykiai irgi gana anksti...Na nera tai itin sveika, nei kunui, nei protui smile.gif </p>

Really? bigsmile.gif iki 16 net. as pamenu pradidese nelabai domejausi biggrin.gif bet tas draugavimas vaiku tikrai niekaip nesuristas su lytiniu domejimusi ar juo labiau lyt elgesiu veliau, ziurek Montekrista velai pradejo bet dabart uz kelias pavaro biggrin.gif
Vaikai tik megdzioja suaugusiu elgesi, o dabar per daug visko mato tv, youtubas, visur viskas seksualizuota, bet nereiskai, kad jie tokius poreikius turi viduje, jau nuo darzelio kiti boyfirendus turi, drauges mergaitei 8 ir jau 3 boyfriendas lotuliukas.gif
Jei vaikas megdzioja, kad valgyti gamina, nereiskia, kad uzaugus bus gera seiminke ar, kad daznai gamins. biggrin.gif

tai visgi neatsakot abi su Given, kas tas daug ir kiek jau ne daug? kiek norma? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 sausio 2020 - 17:07

Na is Dublino tai gal tolokai vaziuot. Ir is UK daug laiko tas keltas suryja, bet is kokios Olandijos tai galima ramiai atvaziuot per 18-20 valandu ir KADA TIK UZSIMANAI. Sedi ir vaziuoji...

Is UK ir vaziuodavau, nes buten kada reikia tai ir vaziuoji, isvakaresi nusiperki kelto bilieta, taip pigiau

Taupant laika uztrunki tik 30 minuciu traukinuku. Jei taupai pinigus, belieka keltas

Atsakyti

Is Airijos tas pats laiko tarpas kaip is UK grizti. Skubant gali buti para-pusantros, pailsint su nakvyne, mazdaug 2. 

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 20, 16:52)
3 val nuo manęs - RIX į vieną pusę, WAW į kitą pusę. Prabusk.

Nėra problemų jokių, pralekus Bialystoka - keliai netgi labai geri, svarbu nepapulti piko metu į WAW.

Per Bialystoka yra gal 40 km lankas. Niekaip neatperka uz Bialystoko einancio greitkelio.

Nesurantu, kam tu cia keli savo nosi, kazka vadini pasakomis? Nzn ka tu ismaisius, bet kai kuriais marsrutais teko vaziuot gal pussimti kartu.

Nelabai sugebi pasakyt minties nosies neparietus... ir be debiliskubnadymu igelti
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 01 20, 17:07)
<p>Is Airijos tas pats laiko tarpas kaip is UK grizti. Skubant gali buti para-pusantros, pailsint su nakvyne, mazdaug 2. </p>

apie ka jus cia, sakto is Airijos gristi i Lt tas pats kas i Uk, ta parsme Uk ir Ie nutolusios vienodu atstumu nuo Lt blink.gif ? ar ka cia turit omeny?
Atsakyti

apie ka jus cia, sakto is Airijos gristi i Lt tas pats kas i Uk, ta parsme Uk ir Ie nutolusios vienodu atstumu nuo Lt blink.gif? ar ka cia turit omeny?

Nesupratau ka cia paraset? Raidziu makalyne kazkokia

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 01 20, 18:07)
<p>Is Airijos tas pats laiko tarpas kaip is UK grizti. Skubant gali buti para-pusantros, pailsint su nakvyne, mazdaug 2. </p>

VNO - LLO ~ 3 val skrydžio + max valanda iki Northamptono (imu mašina iš Sixt’o visada). Kokio vyriško lytinio organo man važiuoti su auto?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 18:09)
Per Bialystoka yra gal 40 km lankas. Niekaip neatperka uz Bialystoko einancio greitkelio.

Nesurantu, kam tu cia keli savo nosi, kazka vadini pasakomis? Nzn ka tu ismaisius, bet kai kuriais marsrutais teko vaziuot gal pussimti kartu.

Nelabai sugebi pasakyt minties nosies neparietus... ir be debiliskubnadymu igelti

Eil tu kliedesy. Google pavartyk maps’us labiau. Street view padės susipažinti. Ryškiai keliauji prie monitoriaus, klaviatūros kaubojau.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 01 20, 17:10)
Nesupratau ka cia paraset? Raidziu makalyne kazkokia</p>

Kokia dar raidziu makalyne? smile.gif sakau nesuprantu ka jus turit omeni sakydama:"Is Airijos tas pats laiko tarpas kaip is UK grizti. Skubant gali buti para-pusantros, pailsint su nakvyne, mazdaug 2."
Ar sakot tas pats gristi is UK i Lietuva ir gristi is Airijos i Lietuva? nes nu niekiap ne tas pats, nebent Uk turit omeny, koki siauriausia jos taska biggrin.gif
Atsakyti

Really? bigsmile.gifiki 16 net.

ne daug? kiek norma? biggrin.gif

Taip, iki 16os man vaikinai isvis nerupejo. 16os atsirado smalsumas, kazkoks paaugliskas potraukis, bet apsiribodavo pakikenimais ant suoliuko prie mokyklos, todel man 10ete einanti i pasimatyma yra visiskas kosmosas. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 20, 17:16)
Taip, iki 16os man vaikinai isvis nerupejo. 16os atsirado smalsumas, kazkoks paaugliskas potraukis, bet apsiribodavo pakikenimais ant suoliuko prie mokyklos, todel man 10ete einanti i pasimatyma yra visiskas kosmosas. smile.gif 

Tikrai labai velyva branda tada, kitos ir zenyjasi jau 16 biggrin.gif Tai gal ir "susirgai" velai?
O 10, taigi, neina i tikra pasimatyma, bent pas mus vadnami yra play-date ir tiek, niekas ten neziuri kaip i pasimatymus, ir su draugem, kai vezi susitikti irgi taip vaidnasi biggrin.gif Nu, o jei 10m vaikui prasidetu seksulinio tipo elgsena ar pasymatymai su tokiom mintim, manau tikrai reiktu susirupinti, ka tas vaikas mato aplink ir kaip jis auginamas.
Atsakyti