Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 14:28)
Na taip, ten tolokai, bet lektuvai tai neskraidina nuo namu iki vietos. Visa diena sugaista buna, o nuvaziuoji su ciomodanu, be transporto.
Is Lietuvos tai aisku jau toli, bet ir tai ramiau, o is Vokietijos tai per para nuvyksta, nedidelis pliusas tas lektuvas tik kruva aprobojimu nepatogumu  neapbreztumu isansktinio planavimo etc.

O tai su mašina neva trumpiau? Dėl transporto tai šiais laikais baikos. Dauguma civilizuotų šalių turi gerą viešąjį transportą, internetas prideda dar krūvą patogumo planuojant - suvedi ko ieškai ir tave nuveda kaip mažą vaiką už rankos kur tik reikia. O jei ES tai ir nekainuoja nieko. Kitas variantas, jei viešas netinka - visur praktiškai prieinama automobilių nuoma. Nuskrendi, pasiimi auto ir važinėjiesi kiek širdis geidžia. Tikrai nebus brangiau smarkiai nei savo transportu, o jei galvojant apie sugaištą laiką, tai apskritai nėra apie ką kalbėt. Žodžiu, kiekviena transporto priemonė su savais privalumais ir trūkumais, bet aš jau geriau porą valandų lėktuve, nei parą automobilyje praleisiu.

Nekalbant apie egzotiškų šalių lankymą. Automobiliu į Malaiziją nenuvažiuosi smile.gif O lėktuvu su vienu persėdimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 20 sausio 2020 - 14:47
QUOTE(given444 @ 2020 01 20, 14:46)
o pats ne 110 sveri? tai kiek ji sveria?

Normaliai... Ji nera mazo ugio
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 20, 14:46)
O tai su mašina neva trumpiau? Dėl transporto tai šiais laikais baikos. Dauguma civilizuotų šalių turi gerą viešąjį transportą, internetas prideda dar krūvą patogumo planuojant - suvedi ko ieškai ir tave nuveda kaip mažą vaiką už rankos kur tik reikia. O jei ES tai ir nekainuoja nieko. Kitas variantas, jei viešas netinka - visur praktiškai prieinama automobilių nuoma. Nuskrendi, pasiimi auto ir važinėjiesi kiek širdis geidžia. Tikrai nebus brangiau smarkiai nei savo transportu, o jei galvojant apie sugaištą laiką, tai apskritai nėra apie ką kalbėt. Žodžiu, kiekviena transporto priemonė su savais privalumais ir trūkumais, bet aš jau geriau porą valandų lėktuve, nei parą automobilyje praleisiu.

Saves apgavyste... pora valandu lektuve... taigi vaziuosi ne paskutine minute, o atvaziuot reikia bent valanda anksciau tai priklausomai kur gyveni tai gali reiksti papildomas 3-6 valandas tik iki skrydzio... Kitoje puseje - vel. Ir jau gauname koki 12 valandu kaip niekur jei nieko nenutiks... Pradangina ar isvagia bagazus, knisa ptikroje o ir bagazo gali paimti nedaug...

Toliau... is Lietuvos skrrydziu pasirnkimas nekoks, man teko skristi is Varsuvos, tai 500km vien keliones...

Su savo auto - daug privalumu, praeitais metais buvo Ispanijos pietuose, Portugalijoje. viskas OK
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 20, 14:38)
Ane? O kur isgaravo tavo n metu deklaracijos, kad moteru libido mazesnis?

Tai zinoma salyginai mazensis libido, gal tikslesnis zodis bus - kiek kitoks? Dazniausiai, labiau kintantis menesio begyje, vyru gal siek tiek pastovesnis, be to ir skirtingas skirtingu zmoniu. Bet tai nereiskia, kad moterim nereikia, as snekejau apie pati poreiki, myletis reikia abiem ir retai bus, kad abiem reiks vienodai daznai viso gyvenimo periodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 sausio 2020 - 14:56
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 20, 15:54)
Tai zinoma salyginai mazensis libido, gal tikslesnis zodis bus  - kiek kitoks? Dazniausiai, labiau kintantis menesio begyje, vyru gal siek tiek pastovesnis, be to ir skirtingas skirtingu zmoniu. Bet tai nereiskia, kad moterim nereikia, as snekejau apie pati poreiki, myletis reikia abiem ir retai bus, kad abiem reiks vienodai daznai viso gyvenimo periodu.

Zmogaus lytine konstitucija kaip plauku spalva, yra tokia, kokia yra, ir per gyvenima kinta palyginus nezymiai. Jeigu moteris yra" karsta", tai ji seksu domesis palyginus daug ir daznai, ja daug maziau itakos ciklo svyravimai, vyro "ne toks" paziurejimas, nuotaikos ir kiti dalykai. O saltos moterys ir yra saltos. Joms lengva susilaikyt, nes jos sekso ir nenori, vyrai tokias ima i zmonas tikedamiesi, jog jos niekur nenueis i kaire, o paskui verkia, kad net ir jiems patiems neduoda, prisigalvoja 1000 priezasciu, kad neduoti.
Hormonu audros santykiu pradzioj, nestumas ir gimdymas, ligos ir ciklai, tai tera laikini dalykai, po kuriu vis tiek griztama (tai lemia netgi ir grizimo greiti) prie savos lyt.konstitucijos. mirksiukas.gif

Todel svarbu rasti savo lytine konstitucija atitinkanti vyra (zinoam, ne vien i tqi ziureti, bet kad atitiktu IR TAI) o ne tiketis, kad kazkas kazkaip kazkada susireguliuos, nes tai tas pats, kas veja gaudyt laukuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 20 sausio 2020 - 15:22
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 14:53)
Normaliai... Ji nera mazo ugio
Papildyta:
Saves apgavyste... pora valandu lektuve... taigi vaziuosi ne paskutine minute, o atvaziuot reikia bent valanda anksciau tai priklausomai kur gyveni tai gali reiksti papildomas 3-6 valandas tik iki skrydzio... Kitoje puseje - vel. Ir jau gauname  koki 12 valandu kaip niekur jei nieko nenutiks... Pradangina ar isvagia bagazus, knisa ptikroje o ir bagazo gali paimti nedaug...

Toliau... is Lietuvos skrrydziu pasirnkimas nekoks, man teko skristi is Varsuvos, tai 500km vien keliones...

Su savo auto - daug privalumu, praeitais metais buvo Ispanijos pietuose, Portugalijoje. viskas OK

Aš neskraidau labai dažnai, bet pvz. praėjusiais metais skridau daugiau nei 10 kartų įvairiais atstumais - nė karto bagažo nepavogė, nė karto neprisikniso niekas patikroje, Vilniuje visada pakanka atvažiuoti 1 val prieš skrydį (atgal dažnai pusantros valandos min. būnu, jei didesni oro uostai), 12 val. kelionėje praleidau tik į tolimesnius taškus skrisdama, tikrai ne ES rėmuose. Bet ten patys skrydžiai ilgi, tai dėl to. Tiesa, vieną kartą prieš du metus atidėjo jungiamąjį skrydį ilgam... 6 val... tai ne kas buvo. Bet draugai keliavo automobiliu su vaikais ir jiems mašina sugedo vieną kartą. Tai irgi kelionė truko gerokai ilgiau nei planuota. Niekas neapsaugotas nuo kažkokių tai nukrypimų nuo plano. Net ir automobiliu avžiuojantys smile.gif Žodžiu, aš nemėgstu ilgai vienoje vietoje sėdėti. Tai ar lėktuvo ilgas skrydis, ar mašinoje ilgas riedėjimas, man nepatinka. Tik mašinoje sėdėti bet kokiu atveju ilgiau tektų. Tai vat taip ir renkamės kiekvienas kas kam patogiau ar priimtiniau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 20, 15:13)
Zmogaus lytine konstitucija kaip plauku spalva, yra tokia, kokia yra, ir per gyvenima kinta palyginus nezymiai. Jeigu moteris yra" karsta", tai ji seksu domesis palyginus daug ir daznai, ja daug maziau itakos ciklo svyravimai, vyro "ne toks" paziurejimas, nuotaikos ir kiti dalykai. O saltos moterys ir yra saltos. Joms lengva susilaikyt, nes jos sekso ir nenori, vyrai tokias ima i zmonas tikedamiesi, jog jos niekur nenueis i kaire, o paskui verkia, kad net ir jiems patiems neduoda, prisigalvoja 1000 priezasciu, kad neduoti.
Hormonu audros santykiu pradzioj, nestumas ir gimdymas, ligos ir ciklai, tai tera laikini dalykai, po kuriu vis tiek griztama (tai lemia netgi ir grizimo greiti) prie savos lyt.konstitucijos. mirksiukas.gif

Kinta zymiai kai kam, o kai kam gal nezymiai, visi mes skirtingi ir visokiu istoriju yra, ar kas apsaugotas nuo ligu, sutrikimu, be to nestumai gali labai itakoti i viena ar kita puse ir nebutinai gristama, man net maisto skonio, rubu ir tt pajautimas pasikeite po gimdymu, ka jau klabeti apie lyt poreiki biggrin.gif ir niekas niekur nesugrizo biggrin.gif o ir naturaliai sakoma, kad vyram dazniausiai pikas 18, moteriam apie 35, jau tai daug ka sako, kad kinta, taigi tavo teiginys per daug kategoriskas ir drasus, dar po 10 m papaskosi, kaip tau paciai, o uz kitus zmones nelabai gali sneketi, tau bent 35 yra? man asmensikai pasikeite net labai stipriai.
Nemaisyk mokejima susivaldyti ir karstuma mirksiukas.gif tai ka sakai yra daugiau vertybes, charakteris nei vien lytinis karstumas. Viena eis per vyrus , nes nu jai reikia, kita susivaldys. Sneki taip tarsi zmogus nesugebetu valdytis.
Papildyta:
Aplamai, ka reiskai salta moteris? Jei sveika, tai manau meiluzis prastas, o ne moteris salta biggrin.gif
O jei karsta, nes puola su vyru i lova , bet kokiom aplinkybem, tai gal greiciau nesusivaldanti arba nelabai save gerbianti ir tiek. Karstumas gali buti visoks, ir susivaldymo lygis visoks, vienas nuo kito nepriklauso. Tas pats su vyrais, nebutinai tas, kuris laikosi celibato yra be poreikio arba atvirksciia, kuris lipa ant visklo kas juda, tai jau ten su dideliu poreikiu ar dideliom galimybem biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 14:53)
Saves apgavyste... pora valandu lektuve... taigi vaziuosi ne paskutine minute, o atvaziuot reikia bent valanda anksciau tai priklausomai kur gyveni tai gali reiksti papildomas 3-6 valandas tik iki skrydzio... Kitoje puseje - vel. Ir jau gauname  koki 12 valandu kaip niekur jei nieko nenutiks... Pradangina ar isvagia bagazus, knisa ptikroje o ir bagazo gali paimti nedaug...

Taip, Dublinas Kaunas vsi akelione su lektuvu man 12 ,bet su masina minimum 48 jau labai mazai miegant ir daug vairuojant.
Kaina 4 , praktiskai ta pati, bet 1-2 su lektuvu daug pigiau.
Privalumas daugiau daiktu, laisvas grafikas, bet i keltus turi suspeti. Nuomos kaina gana nemazai gaunasi 2 sav , o ir daug aferu girdejau su tuom nuomojamom masinom, atskaiciuoja daugiau nei turetu nuo korteliu.

Bet ir daug trukumu, pirma ja reikia vairuoti, kt transportu ramiai sau sedi, paskui ji gali gesti, gali uzstrikti kamsciuose ir trunka tikrai ilgiau.
tai manau priklauso nuo to kur keliauji ir kokiais tikslais priklauso , ka rinksies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 sausio 2020 - 15:27
Na is Dublino tai gal tolokai vaziuot. Ir is UK daug laiko tas keltas suryja, bet is kokios Olandijos tai galima ramiai atvaziuot per 18-20 valandu ir KADA TIK UZSIMANAI. Sedi ir vaziuoji...

Is UK ir vaziuodavau, nes buten kada reikia tai ir vaziuoji, isvakaresi nusiperki kelto bilieta, taip pigiau
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 20, 16:18)
Aš neskraidau labai dažnai, bet pvz. praėjusiais metais skridau daugiau nei 10 kartų įvairiais atstumais <...> Tai vat taip ir renkamės kiekvienas kas kam patogiau ar priimtiniau.

1. Reikia skirti verslo keliones ir šiaip pakeliavimus.
2. Buvo kalbėta, apie tai, kad partneris turi būti ready to give.

Tai, kad aš galiu krapštydama nosį iki Obertiliach nuvažiuoti per dvi paras slidinėti, visiškai nereiškia, kad galiu tą patį daryti kasmetiniam regionų vadovų surinkimui Vienoje.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 20, 16:15)
1. Reikia skirti verslo keliones ir šiaip pakeliavimus.
2. Buvo kalbėta, apie tai, kad partneris turi būti ready to give.

Tai, kad aš galiu krapštydama nosį iki Obertiliach nuvažiuoti per dvi paras slidinėti, visiškai nereiškia, kad galiu tą patį daryti kasmetiniam regionų vadovų surinkimui Vienoje.

Iki Vienos apie 13 valandu vaziuot automobiliu, lektuvu nieko nesutaupysi, i tokius renginius vaziuojama is vakaro, o ne vykstama is oro uosto ar suprakaituotam is automobilio. Prie ko cia verslo keliones? Na gali vaziuot limuizinu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 17:25)
Iki Vienos apie 13 valandu vaziuot automobiliu, lektuvu nieko nesutaupysi, i tokius renginius vaziuojama is vakaro, o ne vykstama is oro uosto ar suprakaituotam is automobilio. Prie ko cia verslo keliones? Na gali vaziuot limuizinu...

Tai tu ir važiuok dantimi įsikabinęs į vairą. Aš ramiai nuskrisiu per 2,5 val ir ramiai sedesiu 8 ryt susirinkime. Mikulove (CZ) būnam visada 1 val nakties, išvažiavę iš LT ~7 ryto. Gal aš žinau? Nes kiekvienais metais važiuojame į kalnus. Du vairuotojai, su minimaliais sustojimais, laikant greitį 130/170. Aiškina man dar vienas didysis Google keliautojas.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 20, 16:33)
Tai tu ir važiuok dantimi įsikabinęs į vairą.  Aš ramiai nuskrisiu per 2,5 val ir ramiai sedesiu 8 ryt susirinkime. Mikulove (CZ) būnam visada 1 val nakties, išvažiavę iš LT ~7 ryto. Gal aš žinau? Nes kiekvienais metais važiuojame į kalnus. Du vairuotojai, su minimaliais sustojimais, laikant greitį 130/170. Aiškina man dar vienas didysis Google keliautojas.

Jeii gyveni saliai oro uosto tai gal ir nuskrisi per 2.5 valandos. O jei gyveni kur toliau tai per 3 valandas nuo isejimo is namu dar nesuspesi sulaukt ilaipinimo...

Jus vaziuojat ziema... tai sutinku, daugiau problemu. Ziema gal tikrai neverta vazinet auto. I Austrijos puse tai tikrai nedaug keliavau, bet sakysim Drezdeno kryptimi tai galiu net pasakyti kokiose kolonelese uzsipilti
Atsakyti

aš nekalbu tik apie moteris.

kuklūs palyginus su eilinemis SM išpažintimis. viena turejus 17 vyru, kita bent 8-9. kaip minimum.
cia 10m atgal temos virdavo.

jau apie kokias brites nešneku, knygas paskaicius apie britanija. paaugliams skirtas. ta visa kultūra. "Darant tai", "Ledi kale" "Heroinas" "Lukas" ir tt.

Man tas straipsnis uzkliuvo, nes kalbama butent tik apie moteris. Ir dar fraze, kad vyro garbe pastatyta ant moters nekaltybes.

As nzn kokios diskusijos cia virdavo pries 10 m, bet man 17 partneriu atrodo gana daug. Savo draugiu draugystes zinau. Gerokai maziau tureje. 4is kartus maziau. Kai kurios draugave su 1-3. Manau taviskes kartos atstovo vidutinis partneriu skaicius turetu butu irgi mazesnis. 

Nezinau kas ten UK vyksta ir dabartineje kartoje. Matau is aplinkiniu vaiku (na 10ies metu man dar vaikai), kai jau ziu, i pasimatymus eina. As iki 16os nesidomejau nei vienu priesingos lyties atstovu. Jei taip nuo 10 m draugauji, tai speju lytiniai santykiai irgi gana anksti...Na nera tai itin sveika, nei kunui, nei protui :) 

Atsakyti