Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Limcamca @ 2020 01 20, 17:07)
<p>Is Airijos tas pats laiko tarpas kaip is UK grizti. Skubant gali buti para-pusantros, pailsint su nakvyne, mazdaug 2. </p>

Gyvenau 300km nuo kelto ir 200km iki darbo UK puseje.
Tai va kad tuos 500 nuvaziuot tai 4 valandos iki kelto, nes maza koks kamstis be to ten yra gal 30 minuciu reikia atvykti anksciau. Toliau 2 valandos kelte kol isvaziuoja visi ir dar pora valandeliu UK puseje, na kiek maziau. Tai 9 valandos plius minus
Traukinuku tai nzn na sumokesi plius 50 svaru, o jei nori atvykti ir keltis tuneliu tai gal ir 100-150 svaru plius, o sutaupysi pora valandu. Na as i valanda neuzdirbu 50 svaru po mokesciu
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 20, 17:13)

Eil tu kliedesy. Google pavartyk maps’us labiau. Street view padės susipažinti. Ryškiai keliauji prie monitoriaus, klaviatūros kaubojau.

O tu gal vaziuoji ruki v briuki, tai tikrai gerai gal ir lektuvu.

Bet ir kaimiete esi nuo plugo, kas is to kad keliauji, bet kultura ir suvokimas kaip melzejos.

kelias iki Bialostoko yra sh (paskutini karta vaziavau pries 2 metus ten), o kiek susitaupo vaziuojant per Lomza tai paimi ir paskaiciuoji. Augustavas Lomza tai puikus kelias, mazai miesteliu keli aplinkeliai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 18:27)
O tu gal vaziuoji ruki v briuki, tai tikrai gerai  gal ir lektuvu.

Bet ir kaimiete esi nuo plugo, kas is to kad keliauji, bet kultura ir suvokimas kaip melzejos.

kelias iki Bialostoko yra sh (paskutini karta vaziavau pries 2 metus ten), o kiek susitaupo vaziuojant per Lomza tai paimi ir paskaiciuoji. Augustavas Lomza tai puikus kelias, mazai miesteliu keli aplinkeliai

Kaip noriu, taip važiuoju.

Kaip bendrauji, taip su tavimi bendraujama. Tavo kultūra žemiau plintuso.

Paskutinį kartą važiavau pirmyn / atgal 2019 m. vasario men.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 01 20, 17:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72589453" data-time="1579532996"><div><p>apie ka jus cia, sakto is Airijos gristi i Lt tas pats kas i Uk, ta parsme Uk ir Ie nutolusios vienodu atstumu nuo Lt vartotojo įkelta nuotrauka? ar ka cia turit omeny?</p></div></blockquote><p></p><p>Nesupratau ka cia paraset? Raidziu makalyne kazkokia</p>

Tai kad normaliai parase.
Is Airijos keltu galima keltis i Prancuzija, kainos ten nera dideles, bet atstumas plaukti isudingas gal 17 valandu ir nukelia i Normandija tai ten vaziuot gal papildoma kokios 5 valandos. Niekaip negali gautis tiek pat.
Atsakyti

Tikrai labai velyva branda tada, kitos ir zenyjasi jau 16 biggrin.gifTai gal ir "susirgai" velai?
O 10, taigi, neina i tikra pasimatyma, bent pas mus vadnami yra play-date ir tiek, niekas ten neziuri kaip i pasimatymus, ir su draugem, kai vezi susitikti irgi taip vaidnasi biggrin.gifNu, o jei 10m vaikui prasidetu seksulinio tipo elgsena ar pasymatymai su tokiom mintim, manau tikrai reiktu susirupinti, ka tas vaikas mato aplink ir kaip jis auginamas.u

Kas yra branda? Tarkim 14os sugulti su kitu spuoguotu paaugliu,  kuris zada, kad ves butu ankstyva branda? Man tai atrodo, kad cia ziauri nebranda.

As neturejau laiko, plius visi tie mano amziaus paaugliu kabinimai budavo apgailetini. As visada skeptiska buvau, tad man pasakojimai kaip ves, kaip myli, kaip jie erzilai lovoje (jo, 16os s-ekspertas) atrode medziaga geram pazvengimui. Netikejau jokiu tokio lygio kliedesiu. Siaip tokio amziaus su vyresniais nelabai ir draugausi, o jaunesni kaip kokie apipesioti visciukai elgiasi.

10ies metu dabar mato soc medias ir manau tai jiems daro lb didele itaka. Deja. :) 

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 20, 17:30)

Kaip bendrauji, taip su tavimi bendraujama. Tavo kultūra žemiau plintuso.

Paskutinį kartą važiavau pirmyn / atgal 2019 m. vasario men.

Tau pasirodo puolimai kurr ju nera tai rodai savo grubuma.
As irgi vaziavau apie 2019 kova, po to geguzes pradzioje... Bet seniau tai kas keli men ar dazniau
Atsakyti

VNO - LLO ~ 3 val skrydžio + max valanda iki Northamptono (imu mašina iš Sixt’o visada). Kokio vyriško lytinio organo man važiuoti su auto?
Papildyta:

Nesiulau jums taip keliauti. 

Is tikruju tai viskas priklauso nuo zmogaus asmeniniu poreikiu. Vieniems auto patogiau, kitiems lektuvas. Plius yra skirtumas kuriam laiko tarpui suplanuota isvyka. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 20, 18:36)
Tau pasirodo puolimai kurr ju nera tai rodai savo grubuma.
As irgi vaziavau   apie 2019 kova, po to geguzes pradzioje... Bet seniau tai kas keli men ar dazniau

Ne, man nepatinka žmones, kurie akivaizdžiai kalba netiesą ir įsivaizduoja vieninteliai teisus, nors nieko iš tikro nežino ir kabina makaronus kitiems, kurie ištiesų nežino.

Ooo du metai kažkur pavirto į vos metus nepilnus. Ausys dar nekaista? Nosis neilgėja? Gėdos rasta minus dešimt, dešimtbalėje sistemoje.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2020 01 20, 18:38)
<p>Is tikruju tai viskas priklauso nuo zmogaus asmeniniu poreikiu. Vieniems auto patogiau, kitiems lektuvas. Plius yra skirtumas kuriam laiko tarpui suplanuota isvyka. </p>

Komandiruote, max buna 2/3 dienos ir atgal. Tik visada spjaudausi nuo zombee flight ir labai džiaugiuosi kai kartu skrenda kolega, tada iki ofico veža jis, aš - snaudžiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 20 sausio 2020 - 17:44
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 20, 17:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72589444" data-time="1579532699"><div><p>Really? vartotojo įkelta nuotraukaiki 16 net.
</p><p>ne daug? kiek norma? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Taip, iki 16os man vaikinai isvis nerupejo. 16os atsirado smalsumas, kazkoks paaugliskas potraukis, bet apsiribodavo pakikenimais ant suoliuko prie mokyklos, todel man 10ete einanti i pasimatyma yra visiskas kosmosas. smile.gif </p><p></p>

Kas čia 10 į pasimatymus ėjo???? Jėzau, mano vaikiui 11, nei galvoj nei uodegoj jam dar pasimatymai ir mergos
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 20, 17:35)
Kas yra branda? Tarkim 14os sugulti su kitu spuoguotu paaugliu,  kuris zada, kad ves butu ankstyva branda? Man tai atrodo, kad cia ziauri nebranda.
As neturejau laiko, plius visi tie mano amziaus paaugliu kabinimai budavo apgailetini. As visada skeptiska buvau, tad man pasakojimai kaip ves, kaip myli, kaip jie erzilai lovoje (jo, 16os s-ekspertas) atrode medziaga geram pazvengimui.
Netikejau jokiu tokio lygio kliedesiu. Siaip tokio amziaus su vyresniais nelabai ir draugausi, o jaunesni kaip kokie apipesioti visciukai elgiasi.

10ies metu dabar mato soc medias ir manau tai jiems daro lb didele itaka. Deja. smile.gif 

Branda turejau omeny fizine lytine elementaria, ne sugulimus kazkokius biggrin.gif nes vienom prasideda menesines 12 kitom 16, man prasidejo 13, berniukais pradejau dometis 12-13 , bet tai apie jokius sugulimus, nei glavoje nebuvo.

Nesu girdejusi tokio lygio kliedesiu biggrin.gif

Taip bet ne iki tokio lygio turi matyti,kad tai seksualizuotu ju elgesi bunant 10 doh.gif kaip zaidima taip sakau esu maciusi pvz, bet ne rimtai.
Atsakyti

Gyvenau 300km nuo kelto ir 200km iki darbo UK puseje.
Tai va kad tuos 500 nuvaziuot tai 4 valandos iki kelto, nes maza koks kamstis be to ten yra gal 30 minuciu reikia atvykti anksciau. Toliau 2 valandos kelte kol isvaziuoja visi ir dar pora valandeliu UK puseje, na kiek maziau. Tai 9 valandos plius minus
Traukinuku tai nzn na sumokesi plius 50 svaru, o jei nori atvykti ir keltis tuneliu tai gal ir 100-150 svaru plius, o sutaupysi pora valandu. Na as i valanda neuzdirbu 50 svaru po mokesciu
Papildyta:

O tu gal vaziuoji ruki v briuki, tai tikrai gerai gal ir lektuvu.

Tuneli ir turejau omenyje rasydama traukinuka. 30 minuciu ir vietoje. Tai faktas, kad viskas priklauso nuo gyv.vietos, bet taupant laika nuo prancuzu per 2 valandas jau gali buti ties Vokietijos siena. Taupant pinigus, taip, dar tik is kelto isvaziuoji. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 01 20, 17:38)
Is tikruju tai viskas priklauso nuo zmogaus asmeniniu poreikiu. Vieniems auto patogiau, kitiems lektuvas.

Man tai lektuvas visai nieko pries, susijusios problemos yra neigiamas faktorius. Pabandykit sugalvot ir kazkur nuskrist! kol viska suderinsit daznai puse kelio nuvaziuosit...

Verslo reikalai... pas mane butent toks durnas darbas kad nepaplanuosi...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 20, 17:43)
Kas čia 10 į pasimatymus ėjo???? Jėzau, mano vaikiui 11, nei galvoj nei uodegoj jam dar pasimatymai ir mergos

berniukai aplamai veliau bresta.
Atsakyti