aš pastojau su pirma dukra per pati PIRMĄ savo mylejimosi ciklą savo gyvenime.
taigi. jeigu tu rimtai niekad nesisaugai ir tik dussyk per gyvenimą nešcia buvai, tai gal išvis stebuklas, kad pastojai, nes tavo vaisingumo lygis lb žemas. ką tai reiškia?
tarkim, tavo vaisingumo langas trumpas, vaisinguju gleiviu etapas trumpas ir tt. bet tu juk to nežinai, nes rimtai niekad nelankei vaisingumo pažinimo kursu. (beje, tu tokia smalsi, jie tau praverstu.) (kursai padeda atpažinti moteriai ir kt ligas, pavz endometriozes požymius, tamsu tepimą, nereguliaru kraujavimą, ir tt.)
vat jei buciau aptikus tave su 5-7 vaikais airijoj...gal išvis, žiūrek, net galimybes isileisti mane nebūt turejus....
p. s mano drauge saugosi labai rizikingai. skaiciuoja dienas ir NLA. tai db šiai dienai turi - trys vaikai, ir 2 persileidimai.
nežinau, kaip gyvens toliau. juk ne vienuoliškai. sakau - eik i kursus. kursai kainuoja pigiau nei dar vienas 4tas vaikas. (nes šoke buvo, kai pastojo su treciu. lb išgyveno.)
3 k buvau pastojusi, gi sakiau turejau viena persileidima.
Ir tikrai nenustebinai, kad tu irgi taip manai, kaip Mylimuke, jau jai rasiau dauguma taip masto ir man aiskinti nereikia viso to, as gi zinau tradicini vaisingumo supratima ir aiskinima, kas kaip ir del ko laikomi vaisingais
Ir vel neteisingai, as ne tik kursus lankiau, as apmokyta mokyti kitus, turiu ir sertifikata
O gal jai geriau 4 tas?