Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 21, 23:41)
Lutuke, aš irgi manau tą pati.

aš pastojau su pirma dukra per pati PIRMĄ savo mylejimosi ciklą savo gyvenime.
biggrin.gif
taigi. jeigu tu rimtai niekad nesisaugai ir tik dussyk per gyvenimą  nešcia buvai, tai gal išvis stebuklas, kad pastojai, nes tavo vaisingumo lygis lb žemas. ką tai reiškia?
tarkim, tavo vaisingumo langas trumpas, vaisinguju gleiviu etapas trumpas ir tt. bet tu juk to nežinai, nes rimtai niekad nelankei vaisingumo pažinimo kursu. (beje, tu tokia smalsi, jie tau praverstu.) (kursai padeda atpažinti moteriai ir kt ligas, pavz endometriozes požymius, tamsu tepimą, nereguliaru kraujavimą, ir tt.)

vat jei buciau aptikus tave su 5-7 vaikais airijoj...gal išvis, žiūrek, net galimybes isileisti mane nebūt turejus.... 4u.gif  ax.gif
p. s mano drauge saugosi labai rizikingai. skaiciuoja dienas ir NLA. tai db šiai dienai turi - trys vaikai, ir 2 persileidimai.
nežinau, kaip gyvens toliau. juk ne vienuoliškai. sakau - eik i kursus. kursai kainuoja pigiau nei dar vienas 4tas vaikas. (nes šoke buvo, kai pastojo su treciu. lb išgyveno.)

3 k buvau pastojusi, gi sakiau turejau viena persileidima.

Ir tikrai nenustebinai, kad tu irgi taip manai, kaip Mylimuke, jau jai rasiau dauguma taip masto ir man aiskinti nereikia viso to, as gi zinau tradicini vaisingumo supratima ir aiskinima, kas kaip ir del ko laikomi vaisingais biggrin.gif As tik turiu savo nuosava supratima, tame ir esme kad daug kas isivaiduoja, kad saugosi, o kiek ten per gyvenima pagimdytu, dar klausimas, pirmas ar ir antras greitas pastojimas dar nieko nereiskia.

Ir vel neteisingai, as ne tik kursus lankiau, as apmokyta mokyti kitus, turiu ir sertifikata mirksiukas.gif ciklai mano labai net normalus. Gal reiktu maziau teigti apie mane, ir daugiau klausti?

O gal jai geriau 4 tas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Zdarovenki buly kamarades biggrin.gif
Šiandien turiu biskiuka laisvo laiko - vyras isplauke zvejoti tuno ir redsnaperių, as uz poros valandzikiu i spa, dabar sedziu restorañį apsikrovus rukyta tuna ir jumeis rasau, sakau negalima gi šitaip pamirsti savo virtualios šeimos biggrin.gif

Truputeli vaizdelių iš Rojaus wub.gif
Galvojau kad tokia jūros spalva gali buti tik atvirutėse. Pasirodo klydau. Grazesnio pasaulio kampelio dar nesu maciusi. smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Spalvos - neapsakomos

Zuvys prie koju visur plaukioja

Vaizdas is musu resort

Vsio, kaliegos, einu toliau atostogauti rojuje biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 sausio 2020 - 08:25
QUOTE(given444 @ 2020 01 21, 23:41)

vat jei buciau aptikus tave su 5-7 vaikais airijoj...gal išvis, žiūrek, net galimybes isileisti mane nebūt turejus.... 4u.gif  ax.gif
p. s mano drauge saugosi labai rizikingai. skaiciuoja dienas ir NLA. tai db šiai dienai turi - trys vaikai, ir 2 persileidimai.
nežinau, kaip gyvens toliau. juk ne vienuoliškai. sakau - eik i kursus. kursai kainuoja pigiau nei dar vienas 4tas vaikas. (nes šoke buvo, kai pastojo su treciu. lb išgyveno.)

O diedas, aišku, nuošaly, tegu boba kenčia, jam kas. Tfu tokį. O ir ji kvaila. Bet tokių dauguma.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 22, 01:13)
3 k buvau pastojusi, gi sakiau turejau viena persileidima.

Ir tikrai nenustebinai, kad tu irgi taip manai, kaip Mylimuke, jau jai rasiau dauguma taip masto ir man aiskinti nereikia viso to, as gi zinau tradicini vaisingumo supratima ir aiskinima, kas kaip ir del ko laikomi vaisingais  biggrin.gif As tik turiu savo nuosava supratima, tame ir esme kad daug kas isivaiduoja, kad saugosi, o kiek ten per gyvenima pagimdytu, dar klausimas, pirmas ar ir antras greitas pastojimas dar nieko nereiskia.

Ir vel neteisingai, as ne tik kursus lankiau, as apmokyta mokyti kitus, turiu ir sertifikata  mirksiukas.gif  ciklai mano labai net normalus. Gal reiktu maziau teigti apie mane, ir daugiau klausti?

O gal jai geriau 4 tas?  mirksiukas.gif

Tai tu įsivaizduok ką nori. Tiesiog buvai mažo vaisingumo ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 22, 08:24)
Galvojau kad tokia jūros spalva gali buti tik atvirutėse. Pasirodo klydau.

Eik jau, atrodo juk keliavus nemazai. Aisku Baltijos juroje tokiu spalvu nera, bet Adrijos juroje ar kai kur Vidurzemio tai tokia spalva buna

Zuvys prie koju visur plaukioja

Nepatinka, nes po smeli vaikstai o jos trinasi i kojas, nes vaikstant ten isenda visoks maistas joms. O gal atplauks koki didesne ir uzsinores mano mesos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 22 sausio 2020 - 08:44
Labas rytas,
Lutuke, nesuprantu, apie ką tu.
moterys, jei nesisaugotu, pastotu per kiekvieną vaisingą ciklą. beveik. 80proc.
tikrai tavo padetis - kitokia.
bet argi cia kritika?
nesupranti manęs, ką rašau.

p.s. 4tas? kai paerzindavau su 4tu ("tau lb tinka vaikai") , pykavo.... db nebeerzinu...

Montekrista, o ką vyras? myli be proto vaikus ir lb prisideda prie bendravimo su jais, auginimo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 sausio 2020 - 09:15

Tai tu įsivaizduok ką nori. Tiesiog buvai mažo vaisingumo ir tiek.

Arba vyras. Kolege negali susilaukti niekaip. Sake pirmas testas nepastojancioms poroms - spermos tyrimas. 

Nors Lutuke rase, kad moteris neovuliuoja kas menesi. Tai speju pagal save sprendzia. :)

Atsakyti

Zdarovenki buly kamarades biggrin.gif
Šiandien turiu biskiuka laisvo laiko - vyras isplauke zvejoti tuno ir redsnaperių, as uz poros valandzikiu i spa, dabar sedziu restorañį apsikrovus rukyta tuna ir jumeis rasau, sakau negalima gi šitaip pamirsti savo virtualios šeimos biggrin.gif

Truputeli vaizdelių iš Rojaus wub.gif
Galvojau kad tokia jūros spalva gali buti tik atvirutėse. Pasirodo klydau. Grazesnio pasaulio kampelio dar nesu maciusi. smile.gif
Spalvos - neapsakomos

Zuvys prie koju visur plaukimo ja
Vaizdas is musu resort
Vsio, kaliegos, einu toliau atostogauti rojuje biggrin.gifmirksiukas.gif

O kur esi? Ir kur dar esi buvusi panasiose vietose? 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 21, 23:16)
TIKRAI TAIP.
bet....ką turi minty? pakomentuok....

nu kaip jau ten gali įlysti ir kitų karmas periminėti? man regis iš dalies tik to perimi, su kuriuo ilgai gyveni ir jei pvz. jam nesiseka, tai kartu pergyvenat na ir t.t. O kaip perimti kažkokio ten trumpam sutikto? Nebent apie jį po to galvoji ir galvoji
Papildyta:
Zdarovenki buly kamarades  biggrin.gif

zdarova tai zdarova, bet diedų tai neįdėt negalėjai biggrin.gif ir dar ne pačius geriausius parinkai, sau geriausius aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 22, 09:15)
Labas rytas,
Lutuke, nesuprantu, apie ką tu.
moterys, jei nesisaugotu, pastotu per kiekvieną vaisingą ciklą. beveik. 80proc.
tikrai tavo padetis - kitokia.
bet argi cia kritika?
nesupranti manęs, ką rašau.

p.s. 4tas? kai paerzindavau su 4tu ("tau lb tinka vaikai") , pykavo.... db nebeerzinu...

Montekrista, o ką vyras? myli be proto vaikus ir lb prisideda prie bendravimo su jais, auginimo.  biggrin.gif

Nu jo, ne jam gi persileidimai ir gimdymų iškankintas kūnas.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 22, 09:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72590493" data-time="1579674627"><div><p>Tai tu įsivaizduok ką nori. Tiesiog buvai mažo vaisingumo ir tiek.</p></div></blockquote><p>Arba vyras. Kolege negali susilaukti niekaip. Sake pirmas testas nepastojancioms poroms - spermos tyrimas. </p><p>Nors Lutuke rase, kad moteris neovuliuoja kas menesi. Tai speju pagal save sprendzia. smile.gif</p><p></p>

Na taip, tiesa, gali būti ir su vyru problema
Jooo, tas jos parašymas, kad ovuliacija gi kas mėnesį nevyksta moterims, buvo l iškalbingas
Atsakyti
Monteverte, o tu kaip Moonte? bibliškai tik vienas vyras?

perimi todel, nes seksas - gilūs energijos mainai. na juk pvz, kad ir eilines "nedvasingosios", kai jau baigia dulkintis su bet kuo, ir sutinka tą savo, prisipažista: turiu nustoti, noriu apsivalyti.... nebenoriu to tęsti..per sunku ant galvos....žiūrek, kokie žodžiai: šneka kaip apie herą...
ždž, nera taip paprasta, kad sexas kyšt myžt.....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 22, 10:34)
sutinka tą savo, prisipažista: turiu nustoti, noriu apsivalyti....

Krematoriumas tik apvalo. O jei prikaupei siuksliu, tai aisku, kazkieek jas galim sustumdyti i kampus po kilimais bet jos liks iki grabo
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 22, 10:34)
Monteverte, o tu kaip Moonte? bibliškai tik vienas vyras?
perimi todel, nes seksas - gilūs energijos mainai. na juk pvz, kad ir eilines "nedvasingosios", kai jau baigia dulkintis su bet kuo, ir sutinka tą savo, prisipažista: turiu nustoti, noriu apsivalyti.... nebenoriu to tęsti..per sunku ant galvos....žiūrek, kokie žodžiai: šneka kaip apie herą...
ždž, nera taip paprasta, kad sexas kyšt myžt.....

tai žinoma, kad tik už vieną, su sąlyga, jei pasiseka šitaip rasti smile.gif jei ne, tai ieškai, kol randi

mes gal apie kažką skirtingo šnekam? ar aš neįsiskaičiau į mintį vakar? aš turiu omeny, kad jei ten koks vasaros romaniukas, kad kur paplūdimy žmonės pakvailiojo kokias 3 naktis, nu tai tikrai vienas kito karmos neperėmė smile.gif
Atsakyti