nu, vaisnavai sako, kad perimi....
cia - not my ideas.
Montekrista, o tau gimdymai išvargino kūną?
gaila, jei tokia patirtis.
sakoma, kad vienas gimdymas kainuoja moteriai vieną danti mineralu prasme.
bet aš atmenu tik pzoityviai visus tris neštumus.
visad pilna energijos, visad po 10km kasdien varinedavau.
ir - bingo - po pirmo gimdymo - minus 12kg, tuo tarpu kitoms tie kilai tik kaupiasi. sulig kiekvienu gimdymu - tik gražejau.
(gal genai. mano mama irgi sukūdo po gimdymu.)
toliau. pagaliau baigesi spuogai ant veido. ju turejau 20ties. ir 20ties, oda tapo lygi lygi....metus pieną, dar pagerejo išvis, netgi nelygumu nebeliko.
kuo pakenke? na, aišku, strijos (kad ir menkos) ir pilvo siena nebe stangri.
bet man svarbu rinkemis neapaugti buvo, ir taip pat - jokiu postpartum depresiju.
išvis, sakoma: neštumas arba ligas/negalavimus iškelia, arba išgydo. organizmas tarsi persitvarko, atsinaujina.
gal kitos pasidalins kaip joms?
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 22, 11:07)
aš turiu omeny, kad jei ten koks vasaros romaniukas, kad kur paplūdimy žmonės pakvailiojo kokias 3 naktis, nu tai tikrai vienas kito karmos neperėmė 
Tada perima tik kas primityviausia ir blogiausia
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 22, 08:24)
Zdarovenki buly kamarades
Šiandien turiu biskiuka laisvo laiko - vyras isplauke zvejoti tuno ir redsnaperių, as uz poros valandzikiu i spa, dabar sedziu restorañį apsikrovus rukyta tuna ir jumeis rasau, sakau negalima gi šitaip pamirsti savo virtualios šeimos
Truputeli vaizdelių iš Rojaus
Galvojau kad tokia jūros spalva gali buti tik atvirutėse. Pasirodo klydau. Grazesnio pasaulio kampelio dar nesu maciusi.
Vsio, kaliegos, einu toliau atostogauti rojuje

Šiandien turiu biskiuka laisvo laiko - vyras isplauke zvejoti tuno ir redsnaperių, as uz poros valandzikiu i spa, dabar sedziu restorañį apsikrovus rukyta tuna ir jumeis rasau, sakau negalima gi šitaip pamirsti savo virtualios šeimos
Truputeli vaizdelių iš Rojaus
Galvojau kad tokia jūros spalva gali buti tik atvirutėse. Pasirodo klydau. Grazesnio pasaulio kampelio dar nesu maciusi.
Vsio, kaliegos, einu toliau atostogauti rojuje
Grazu, galima ir ilgiau ten pagyventi butu
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 22, 08:58)
Krematoriumas tik apvalo. O jei prikaupei siuksliu,
nu va, dar vienas vaisnavas kubu.
Idomucia, tu papasakok apie savo šiukšles.
kiek turejai iki pirmos MB ir antros MB? kodel guleisi su moterimis, dar bandydamas jas, nežinodamas, ar jos tau tinka, juk esme - dvasia, kaip rasai, nematerialines vertybes?
šitaip būtum išvengęs daug sangulavimo, mažiau save dabar daužytum.
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 22, 08:30)
Tai tu įsivaizduok ką nori. Tiesiog buvai mažo vaisingumo ir tiek.
Nu pagaliau baisulinis delkui visa gyvenima tik ir laukiau tavo leidimo , galvoti, ka noriu
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 22, 11:13)
Tada perima tik kas primityviausia ir blogiausia
eik tu
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 22, 10:58)
Krematoriumas tik apvalo. O jei prikaupei siuksliu, tai aisku, kazkieek jas galim sustumdyti i kampus po kilimais bet jos liks iki grabo
netiesa. Krikščionių dvasininkai yra labai gudrūs, nes jie yra perimę iš dar seniau labai daug stebuklingos išminties. Tiesiog bėda ta, kad jie visko neatskleidžia paprastam žmogui. Taigi, krikščionių dvasininkai teigia, kad net žmogžudžiui gali būti atleista viskas ir tai yra tiesa. Tik... tai neįvyksta savaime, neišsivalo kažkaip paprastai ranka pamojus. Reikia žinoti kaip tai atliekama, o jie gi gudročiai to nepamoko, nepasako kaip
QUOTE(given444 @ 2020 01 22, 09:15)
Labas rytas,
Lutuke, nesuprantu, apie ką tu.
moterys, jei nesisaugotu, pastotu per kiekvieną vaisingą ciklą. beveik. 80proc.
tikrai tavo padetis - kitokia.
bet argi cia kritika?
nesupranti manęs, ką rašau.
p.s. 4tas? kai paerzindavau su 4tu ("tau lb tinka vaikai") , pykavo.... db nebeerzinu...
Montekrista, o ką vyras? myli be proto vaikus ir lb prisideda prie bendravimo su jais, auginimo.
Lutuke, nesuprantu, apie ką tu.
moterys, jei nesisaugotu, pastotu per kiekvieną vaisingą ciklą. beveik. 80proc.
tikrai tavo padetis - kitokia.
bet argi cia kritika?
nesupranti manęs, ką rašau.
p.s. 4tas? kai paerzindavau su 4tu ("tau lb tinka vaikai") , pykavo.... db nebeerzinu...
Montekrista, o ką vyras? myli be proto vaikus ir lb prisideda prie bendravimo su jais, auginimo.
As apie savo idejas, ne populiarius mediku straipnsius. Mano ideja, kad moteris neturetu is tikro buti tokia vaisinga, jei gyventu teisingai, padidintas vaisingumas, mano galva, yra zmonijos degradavimo pasekme, neteisigo gyvenimo budo, mitybs ir t.t.. nereikia mzonem 10 vaiku, juos kokybiskai uzauginti gana sunku, uztenka 2-4. Padidintas seksualumas, geismas, menesines 4-5 dienos, kas menesi ovuliacijos, viskas tai nera tobulos sveikatos padarinys, atvirksciai, gal del to zaliavalgiam ir nuslopsta visa tai. Bet tamsiajam periode, paparsciausiai tereikai isgyventi zmonijai tai va tokios to ir pasekmes, daug vaiku, dabar aisku slopinama tai hormonais dazniausiai, einama ne tuo keliu.
Ir nieko neverciu tuom tiketi ir viska suprantu, ka rasai, gal pati siek tiek neisigilini, ka as rasau?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 22, 09:18)
Arba vyras. Kolege negali susilaukti niekaip. Sake pirmas testas nepastojancioms poroms - spermos tyrimas. Nors Lutuke rase, kad moteris neovuliuoja kas menesi. Tai speju pagal save sprendzia.
</p>
ir tu tuo keliu eini cambalos pramintu?
QUOTE(given444 @ 2020 01 22, 11:22)
nu va, dar vienas vaisnavas kubu.
kiek turejai iki pirmos MB ir antros MB? kodel guleisi su moterimis, dar bandydamas jas, nežinodamas, ar jos tau tinka, juk esme - dvasia, kaip rasai, nematerialines vertybes?
As visai nieko atvirai pasipasakot.
Pirma MB man buvo pirma.
Tos kur tarpe kelios, tai negaliu sakyti kad isprievartavo, bet dare spaudima. Nieko naujo, taip bobos bando priristi.
Reikejo jas grubiai pasiusti nx, jauciuosi slyksciai kad to nepadariau. Buvau visai neviltyje ir nemaciau gyvenime prasmes.
QUOTE(given444 @ 2020 01 22, 11:12)
cia - not my ideas.
išvis, sakoma: neštumas arba ligas/negalavimus iškelia, arba išgydo. organizmas tarsi persitvarko, atsinaujina.
cia - not my ideas.
Nesidomejau,ka vaisnavitai sako, bet as manau, kad su kiekvienais santykiais kuriesi nauja karma ir/arba atidirbineji sena, nebutinai tai turi buti seksualiniai santykiai.
Dar is rusisku vedu yra mintis, kad vaikai pas moteri ateina is jos pirmojo vyro dvasines gimines. Kiek tai tikslu nezinau, netikrinau. Bet moters skaistybe iki santuokos buvo laikoma didele vertybe beveik visuose kulturuose.
Del energijos mainu per eilini seksa, tai dar reiktu patikrinti, vargiai ten buna kokie mainai, dazniausiai energijos praradimas...reikia daaugt iki mokejimo apsikeisti energijom
Medikai sako, kad kiekvienas nestumas ir zindymas mazina iv vezio rizika moterim.
O siaip jo kaip kam pasiseka, kazkam iskelia ligas, kazkam isgydo. As praradau daug kraujo su antru gimdymu ilgai atsistatinejau...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 22, 11:26)
netiesa. Krikščionių dvasininkai yra labai gudrūs, nes jie yra perimę iš dar seniau labai daug stebuklingos išminties. Tiesiog bėda ta, kad jie visko neatskleidžia paprastam žmogui. Taigi, krikščionių dvasininkai teigia, kad net žmogžudžiui gali būti atleista viskas ir tai yra tiesa. Tik... tai neįvyksta savaime, neišsivalo kažkaip paprastai ranka pamojus. Reikia žinoti kaip tai atliekama, o jie gi gudročiai to nepamoko, nepasako kaip 
vava atstatyti, isvalyti, keisti viska galima, tik moketi reikia, neuzteks baznycioje zvakute uzdekti ar teve musu susneketi
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 22, 11:30)
As apie savo idejas, ne populiarius mediku straipnsius. Mano ideja, kad moteris neturetu is tikro buti tokia vaisinga, jei gyventu teisingai, padidintas vaisingumas, mano galva, yra zmonijos degradavimo pasekme, neteisigo gyvenimo budo, mitybs ir t.t.. nereikia mzonem 10 vaiku, juos kokybiskai uzauginti gana sunku, uztenka 2-4. Padidintas seksualumas, geismas, menesines 4-5 dienos, kas menesi ovuliacijos, viskas tai nera tobulos sveikatos padarinys, atvirksciai, gal del to zaliavalgiam ir nuslopsta visa tai. Bet tamsiajam periode, paparsciausiai tereikai isgyventi zmonijai tai va tokios to ir pasekmes, daug vaiku, dabar aisku slopinama tai hormonais dazniausiai, einama ne tuo keliu.
Ir nieko neverciu tuom tiketi ir viska suprantu, ka rasai, gal pati siek tiek neisigilini, ka as rasau?
Papildyta:
ar ataip as sakiau, zinoma dauguma ovuliuoja kas menesi, tik sakau su amziumi tai slopsta ir tirkai nebutinai 12 ovuliaciju per metus moetrys patiria, visaip buna.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 22, 11:12)
cia - not my ideas.
ir - bingo - po pirmo gimdymo - minus 12kg, tuo tarpu kitoms tie kilai tik kaupiasi. sulig kiekvienu gimdymu - tik gražejau.
toliau. pagaliau baigesi spuogai ant veido. ju turejau 20ties. ir 20ties, oda tapo lygi lygi....metus pieną, dar pagerejo išvis, netgi nelygumu nebeliko.
bet man svarbu rinkemis neapaugti buvo, ir taip pat - jokiu postpartum depresiju.
cia - not my ideas.
Lengvai nešiojau, lengvai gimdžiau, strijų nėra. Bet po kiekvieno gindymo, pasak gydytojų, organizmas 3 metus užtrunka, kol vėl grįžta į vėžes. Taip kad n gimdymų ir persileidimų nėra joks gėris.
Panos veganes,
Man iskilo etinis klausimas. Ar jus valgot grybus? Tai kaip ir ne augalas, bet ir ne visai gyvunas
Man iskilo etinis klausimas. Ar jus valgot grybus? Tai kaip ir ne augalas, bet ir ne visai gyvunas
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 22, 14:51)
Panos veganes,
Tai augalas. Na nesenai grybus atskyre i atskira grupe, taip pat bakterijas virusus.
Bet senu supratimu tai augalai.
Gyvunai yra pirmuonys ir tolyn.
Jei ka tai spermatozoidai yra gyvunai