Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 23, 13:53)
Monteverte, aš katalike nuo 10m,  sukuosi visuose klero/dvasininkijos užkulisiuose.
Patikek, jokiu burtu nera.  Nieko nera paslepto nuo kitu, kas visiems nebūtu žinoma ir prieinama.
Krikscionybe tai ne magija, ne burtininkai ir ne New age' as:)

Susumavus: šaukies Dievo, darai gerus darbus, su protu atgailauji, bet savęs nevanoji, esi linksmas ir paprastas kaip Jezus (prostituciu ir visokiu outsaideriu draugas), džiūgauji ir dekoji  (nes nera baisesnes antireklamos nei liūdnas krikšcionis) ir skleidi Dievo karalystę žemeje.

Patikek, taip gyvendamas, turi vidinę ramybę (kad ir turedamas išbandymu) ir esi overly happy.

tai kad tu nesupranti kame "burtas" ar "ritualas", nes tavo akiai tas įprasta smile.gif Be to, tai ką žino Vatikanas, nežino koks paprastas kaimo kunigėlis. Tas irgi tiesa.
Tai kad moko jus vanot: "esu kaltas..."
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 23, 07:55)
biggrin.gif bet tai žiūrėk, viską sau pritaiko teigiamai. Ovuliacija vyksta tik kartais jai- vadinasi, tai yra sveikatos požymis, dzin, kad mokslo pasaulis teigia kitaip.
Analogiškai galima prisitaikyt-jei esi stora  taip ir turi būti, nes lieknumas nesveika, gamta parėdo juk kitaip biggrin.gif

tai, kad man normaliai man ta ovuliacija vyksta mirksiukas.gif is kur tokios fantazijos?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 23, 09:48)
O ko lutuke tu nepastoji dabar? Jauna tave kankino visokios, moteriskos ligos, uzdegimai, nesveikai gyvenai ir maitinaisi, bet paskui tapai sveikuole, pagimdei 2 vaikus, bet jiems jau 10+ metu, tai juk nei zindai, nei nebeatsistatineja kunas po gimdymu? Tau dar tik ~40,tikria ne menopauze. Tai negi per 10 metu neturejai ne vienos ovuliacijos? Ar seksas toks retas, kad neuztaikot ant vaisingu dienu?

kokiu grybuku tau privalgius kyla tokiso fantazijos? blink.gif As visda valgiau sveikai, nekankino kazkokios baisios ligos, dabar jau manau, gana velu, vaika ir uzauginti dar reikia, ne tik pagimdyti, kur jau ant senatves jau. Kai buvo laikas ir pagimdziau, tiek kiek galima uzauginti pilnavertiskai, jei dar koks zmogus noretu per mus ateiti, zinoma gimdyciau, bet siaip viduje poreikio jau nelabai yra, dabar jau anuku laukiu mirksiukas.gif
O jus ziuriu visai vyra atskiriat nuo pastojimo proceso? o gal vyras nevaisingas, nesusimastet? lotuliukas.gif

O ko tu negimdai?
Atsakyti
čia tiems, kurie dar mano, kad gyvūnai ant tiek jau kitokie nei mes, ant tiek nieko nejaučia, kad juos net valgyti galima https://www.gismeteo...-gedinti-koala/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 23, 10:11)
nepavydėk jai vaisingumo, jei norėtų, daugiau už tave pagimdytų biggrin.gif

rimtai keistuole, kaip zmonem rupi kitu vaikia, vaisingumai sekso daznis ir pozos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 23, 09:00)
Tai ko piktos nuo ryto? Jaučiat dūrastį grįžtant? biggrin.gif

"meiles" negavo biggrin.gif

As rimtai pagalvojau,kad kai kurie zmones pikti , nes elementariai nemylimi, patys nemyli, tai kai sekso gauna dar ta pusdieni gal buna siek tiek ramesni, nu vis sioks toks demesys buvo gautas, o paskui vel biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 23, 10:54)
Na o rimtai isivaizduok... kad tave myli ir esi patraukli nesvarbu ar ten stengiesi ar ne? Argi tai ne svajoniu partneris?
O stengtis galima del saves, kad geriau jaustis...

geras pastebejimas, kai nera meiles, norima susikurti bent aistra... nors per isore kazkaip....tam ir sukrutas tas kultas, dididnama krutine, klijuojamos blakstienos, plaukai, sexy rubai ir t.t. nu vis dirginti ir dirginti vaizduote, aistras...
net posakis, reikia kurstyti aistra ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 23, 10:55)
Myli yal, bet potraukiui atia? Juk saviapgaulė tikėti, kad tavo plius šimtas kg jį ar ją trauks.

Ne ne ate, kai yra meile, potraukis islieka nuolat, o su + 100kg tai kazin ar paciam jau tas poreikis bus, nesnekekim apie ligas. Matai kaip surpantu tavo santykiai pasatatyti ant aistros ir nuolaitnio jos kurstymo, pasitelkiant net svetimus zmones, naujus kunus, kad dar vis kazka ssuvirpintu, bet zinok visa tai vsi tiek praeis kazkada, jau galimybes visas issemet beveik, kas dar liko orgijos, gyvuliukai?
Nebent kartu dar laikys turtiniai dalykai. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 23, 10:46)
Monteverte, manau per dagu sureikšmini ritualus.  del tu "kunigu" "išminties žinojimo".

viskas - nusiteikime ir smegenyse. Sąmoneje, iš kurios viskas teka i pasąmonę.

p.s. dar aš nustebau del romaniuko (kad cia nieko tokio). tema - energijos mainai ir karma. maniau, tu tiki visokiais ant žmoniu kabanciais dvasenais, tai jie gi ir turi nuolat lipti ant žmoniu. brunette.gif  ir šokineti nuo žmoniu ant žmoniu.  bigsmile.gif

Tai tu atmeti dvasios egzistavima, ir kad ja kakziap galime veikti?

Dvasenai nesokineja nuo vieno prie kito, ir lyt santykia vsiai ne prie ko, keik man zinoma, jei mzogus turi tai turi uz savo nuodemes ir gana rimtas. Tiek,akd su tokiu zmogum, jei surisi gyvenima, kazkiek zinoma veiks.
Atsakyti
Potraukis ir meilė nebūtinai žengia koja kojon. Pastorėk iki 100 kg, pažiūrėsim, kaip jis tavęs labai geis biggrin.gif mylėt mylės, bet
.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 23 sausio 2020 - 15:05
QUOTE(arbuzas77 @ 2020 01 22, 21:33)
cha ... o tai taip issiskyre ir gyvenat ..dokumentaliai ?   as zinau taip buna ,pas visokias aferas darancius ,kad turto viso neatimtu smile.gif</p>

Arbuzeli, mazuliuk, gyvenimas amrgas kaip genelis.

Taip, mes issiskyre dokumentaliai. Mano vyras 100proc. alkoholikas. Tiesiog, as netipine alkoholiene ir tiek, nesidraskiau, nervu jam netampiau, moralu neskaiciau. Vnz. nedariau to, kas zmones padaro svetimais, nes nebelieka pagarbos, zmones pradeda neapkesti vienas kita. Tiesiok draugiskai, po vieno ivykio, atsisedome, draugiskai pakalbejome ir nusprendeme, kad mums reikia issiskirti. GAlimai neitiketinai skamba, bet mano vyras sutiko skirtis, nes labai mylejo sunu ir mane, o save kontroliuoti nesugebejo, jis tai puikiai suprato, todel mus paleido. Viskas.
Turtai atsirado po skyrybu... Link ju, kiekvienas musu, skirtingai ejom.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 23, 11:29)
Rytas (vyru) sexui geriausias.

o eogistai abu. nes drauge žinojo, kaip vengti neštumo, bet "kalendorinis" metodas, tipo, jai patikimas pasirode.

moteriia irgi gana gerai biggrin.gif

nepaprasciau persiristi kiausintakius, pasidaryti vazektomija? jei jau abu nebenori vaiku?
Tokie "metodai" tai is vis tas pats, kas nieko nenaudoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 23, 11:44)
nu tai kvailiai, kažkokie sektantai ir susigalvoja, o krikščionių dvasininkai kaip tik labai gudrūs, jie ne kvailiai, jie labai daug žino. Jie žino kas iš tiesų valdo Visatą ir t.t.

eiliniai vargu ar ka is vis zino biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 23, 13:53)
Monteverte, aš katalike nuo 10m,  sukuosi visuose klero/dvasininkijos užkulisiuose.
Patikek, jokiu burtu nera.  Nieko nera paslepto nuo kitu, kas visiems nebūtu žinoma ir prieinama.
Krikscionybe tai ne magija, ne burtininkai ir ne New age' as:)

Susumavus: šaukies Dievo, darai gerus darbus, su protu atgailauji, bet savęs nevanoji, esi linksmas ir paprastas kaip Jezus (prostituciu ir visokiu outsaideriu draugas), džiūgauji ir dekoji  (nes nera baisesnes antireklamos nei liūdnas krikšcionis) ir skleidi Dievo karalystę žemeje.

Patikek, taip gyvendamas, turi vidinę ramybę (kad ir turedamas išbandymu) ir esi overly happy.

Visi ritualai ir yra magija misios, sakramentai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 23, 14:55)
Dvasenai nesokineja nuo vieno prie kito, ir lyt santykia vsiai ne prie ko, keik man zinoma, jei mzogus turi  tai turi uz savo nuodemes ir gana rimtas. Tiek,akd su tokiu zmogum, jei surisi gyvenima, kazkiek zinoma veiks.

bet ir vaikai būna jau tokie gimsta. Todėl būna net savo tėvams kartais nemieli, ką jau kalbėti aplinkianiams. Visko būna
Atsakyti
TAip, Mylimuke, musu namai yra svetingi, megstam svecius, naktinius pokalbius ir t.t. Bet taip buvo ir mano tevu namuose...

Idomocia, neitiketinai turi daug stereotipu apie zmones. Pagalvojau, jei mes cia visi kalbetume ziuredami vienas kitam i akis, diduma veju, apie oponentus nebutu prirasyta.

Siuo metu esu visiskai sveika, bent taip jau teigia mano gydytojai. Sportas, mityba daro stebuklus, todel is esmes nieko nepakito mirksiukas.gif Gal tau maloniau isivaizduoti sena paliegusia moteriske, bet deja, itariu tu, tariamai sveikas, paskui mane nespetum. O seksovi apatiniai, man dar puikiai tinka, bet apie tai zino tik as ir mano vyras.

DEl sekso, visiski vejai. MUMS patinka spontaniskas seksas, bet su salyga kai norime ABU. Mes esame PORA. Todel, kiekvienam musu "TIK mano malonumas, noras", nera pagrindas kai eina kalba apie seksa. Mes esame suauge zmones, o suague zmones turi ne tik PAREGA VISADA KRUSTIS, KAI KAS PANORES, bet ir pareigas pries kitus zmones, savo seimos narius ir t.t. kas itakoja gyvenima, reguliuoja norus, privalai prisitaikyti prie aplinkybiu. TAi vaikams svarbu "cia pat, iskart", nes neturi surpatimo apie pareigas, prievoles... Tuo ir skiraimes nuo vaiku, kad suvokiam.

Siaip, kaip surpantu, esi visiskai ne empatiskas, tau isvis pofig, ka jaucia kitas. Man gi labai svarbu. Man mano noras, nera privalomas kitam, as ji galiu laisvai, samoningai atitraukti i sona, pirmenybe suteikdama savo vyro poreikiams. Del to, as ir klausiu jo (sitaucija kabinete), ar daug turi darbo, kada kels, gal reikia ka padeti, kavos atnesti ir t.t. TAi darydama, domiuosi savo vyro jausenomis, ar jam siuo metu, mano noras, nebus trukdziu, ar nepamaisysiu as jam... Analogiskai ir jis daro. Kai myli zmogu, tu juo nesinaudoji, priesingai nori suteikti. Taip, taip Idomucia, NORI SUTEIKTI. Bet tai ne taip kai tu traktuoji, kad mylinti moteris turi suteikti, kai vyras nori... Uzmirsdamas, kad mylintis vyras, nesinaudos mylima moterimi, jai nesuteikdamas tai ka pats ima.


O tas mylejimasis miegant, ka as zinau. Nekrofilija ir tiek. Jau tokiu atveju geriau pirk gumine lele, ta irgi bejausme, vien tik vagina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 sausio 2020 - 15:22
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 23, 15:19)
bet ir vaikai būna jau tokie gimsta. Todėl būna net savo tėvams kartais nemieli, ką jau kalbėti aplinkianiams. Visko būna

tai ir sakau uz savo nuodemes ir praejusiuose gyvenimuos.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 23, 11:42)
Tarp nenormaliai mazos ir kibiro, dar buna normalios. Maza tai skausmas ir traumu rizika. Azijietes  turi mazesnes


TAvo ziniai, yra Kegelio pratimai, stiprinantys dubens apcios raumenys del to sekso metu pojuciai stipresni ir t.t. Siaip, is tavo rasliavos suprantu, kad tavo zinios apie mylejimasi naftalinines. O pats, nieko nesugebi lovoje, jei tave tenkina mieganti moters (be rekacijos), moteris ziurinti televizoriu (velgi be rekakcijos) ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 23, 15:24)
tai ir sakau uz savo nuodemes ir praejusiuose gyvenimuos.

nemanau, kad už nuodėmes. Ar yra bent vienas Žemėje absoliučiai laimingas? Nemanau, nes visi mes kažką prarandame. Nebent nieko neturėtume niekada, bet jei neturėti sutuoktinio ar partnerio, vaikų, gyvūnų, tėvų, tai ar tai tikrai laimė? Irgi juk ne. Gali būti, kad žmogus iš išorės yra laimingas, gyvena dideliame name, sėdasi į Lamborgini, bet kas jo viduje darosi kiti nežino. Kitas skurde laimingesnis, bet vėlgi - argi skurde laimė? Ji gi ligomis galiausiai gresia.
O kodėl vieni turi tuos dvasėnus, o kiti kažkaip jų išvengia, realiai daug priklauso nuo visos giminės linijų, nuo protėvių.
Atsakyti