Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 11:22)
O dieve...tu nežinai..kas vadinama sąmonės srautu....tai yra LABAI LABAI susiję su rašymu....
Papildyta:

Nu jo, praranda biggrin.gif  baimę pastoti biggrin.gif

as kai klausiau Is_sviesos turejau omeny realia samone ir jos srauta, o pasirodo toks yra literaturinis zanras, taigi, skaitykit mano sedevrus, kol dar galit , reikatu man gal knygas pradeti rasyti tongue.gif lotuliukas.gif

Malonuma praranda dideli biggrin.gif tu nesiskaitai, nes nemyli savo vyro, tai ir taip dalies malonumo negali pajusti biggrin.gif

Oi pralinksminot jus mane is pat ryto siandien.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 11:27)
as kai klausiau Is_sviesos turejau omeny realia samone ir jos srauta, o pasirodo toks yra literaturinis zanras, taigi, skaitykit mano sedevrus, kol dar galit , reikatu man gal knygas pradeti rasyti  tongue.gif  lotuliukas.gif

Malonuma praranda dideli  biggrin.gif tu nesiskaitai, nes nemyli savo vyro, tai ir taip dalies malonumo negali pajusti  biggrin.gif

Oi pralinksminot jus mane is pat ryto siandien.

Jo jo, turėjai tu ten omeny...
Čia daug reikėjo mąstyti, kad išmąstytum tokią nesąmonę, kiek kas ką myli? Pačiulpk vyrui nors sykį, kad pajustų malonumą vargšelis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 11:18)
šiaip įdomus faktas pamąstymui. Kai kalba eina apie kokios kriminalus, korupcijas, neteisybes, kad ir šalyje, tai labai daug atsiranda teigiančių, kad negalima skaityti negatyvo, negalima taip blogai galvoti, nes ir sėdėsi šūdo kruvoje, aplink viskas bus juoda, nes nu mintys įtakoja. O kai jau žmogus sako, kad nenorėjo pastoti, blokavo mintimis tuos dalykus, nes nebuvo pasirengęs vaikams, o kai atsiblokavo ir priėmė vaikus, tad air pastojo, jau tie patys žmonės pareiškia, kad tai neįmanoma biggrin.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

biggrin.gif nu, laimingas tas mano šuo, taip kažkas juo nuoširdžiai rūpinasi biggrin.gif matomai ir žuvies nebereikia, pramis ta siunčiama gerąja energija biggrin.gif

Jo kai patogu minties galia egzistuoja, kai nepatogu nebeegzistuoja. Given is vis cia rase, kad su mintim aplamai galima bele ka susitvarkyti, as tam tikrai pritariu, tik rekia zinoma moketi tas mintis tinkamas formuoti. Aplamai viskas nuo musu minciu priklauso, net gydytojai sako, jei zmogus nebenori gyventi, jam padeti labai sunku arba net neimanoma...

Nu jo pailsejo moteris is kart matosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 sausio 2020 - 11:31
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 11:08)

Bet  vis tiek man gaila jusu, kad negalit myletis nesisaugodamos per vaisingas dienas, labai dag prarandat  tongue.gif  biggrin.gif

Tai tu tik du kartus tesimylejai per vaisingas dienas( nu kada pastojai)?
Teigi esanti visiskai sveika, vaisinga, reiskia tavo uzsiemima seksu uztektu purstu suskaiciuoti, ne?
O tos, kurios kt naudoja - daug praranda ar ne? Ir ka jos praranda?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 11:31)
Tai tu tik du kartus tesimylejai per vaisingas dienas( nu kada pastojai)?
Teigi esanti visiskai sveika, vaisinga, reiskia tavo uzsiemima seksu uztektu purstu suskaiciuoti, ne?
O tos, kurios kt naudoja - daug praranda ar ne? Ir ka jos praranda?

Čia geras. Mylisi mat per VAISINGAS ir... nepastoja. Oi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 11:32)
Čia geras. Mylisi mat per VAISINGAS ir... nepastoja. Oi biggrin.gif

nu tikrai gera zinok tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 11:33)
nu tikrai gera zinok  tongue.gif

Aš tai žinau. Tik tiek, kad man jokio skirtumo kuriuo ciklo metu tai daryti, malonumas visada garantuotas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 11:35)
Aš tai žinau. Tik tiek, kad man jokio skirtumo kuriuo ciklo metu tai daryti, malonumas visada garantuotas.

Nu matai, sakau, kad nezinai. Malonumo buna visokio, oi labai visokio...
Papildyta:
Bet tai ziuriu kiek pavydo pas moteriskes, jus hormonus vartojat, operacijas, sau ar vyram darot, per vaisingas nesimylit ir t.t. o cia gyevna sau atsiputus moteriske, mylisi, kada nori ir pastoja kada nori lotuliukas.gif nors pasiusk is pykcio ar ne? lotuliukas.gif situacijos ironija ir todel jus tiek nervinates ir tiek bandot kazka isknisti mano istorijoje, nu nera nieko paslepto, nera lotuliukas.gif
sunku gyventi su pastojimo baimem?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 11:41)
Nu matai, sakau, kad nezinai. Malonumo buna visokio, oi labai visokio...
Papildyta:
Bet tai ziuriu kiek pavydo pas moteriskes, jus hormonus vartojat, operacijas, sau ar vyram darot, per vaisingas nesimylit ir t.t. o cia gyevna sau atsiputus moteriske, mylisi, kada nori ir pastoja kada nori lotuliukas.gif nors pasiusk is pykcio ar ne? lotuliukas.gif  situacijos ironija ir todel jus tiek nervinates ir tiek bandot kazka isknisti mano istorijoje, nu nera nieko paslepto, nera lotuliukas.gif

Kokio pykčio biggrin.gif juokiasi iš tavęs ir tiek. Sveikuolė, negalinti pastoti biggrin.gif
Apie visokius malonumus kam jau kam o tau patylėti, net oralinis tau tabu, ką ten kalbėti apie dar ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 11:41)

Bet tai ziuriu kiek pavydo pas moteriskes, jus hormonus vartojat, operacijas, sau ar vyram darot, per vaisingas nesimylit ir t.t. o cia gyevna sau atsiputus moteriske, mylisi, kada nori ir pastoja kada nori lotuliukas.gif nors pasiusk is pykcio ar ne? lotuliukas.gif  situacijos ironija ir todel jus tiek nervinates ir tiek bandot kazka isknisti mano istorijoje, nu nera nieko paslepto, nera lotuliukas.gif

Ania? Sakai gyveni atsiputusi, kai temas kuri apie savo bloga vyra, kuris i barus laksto lakt su draugeliais, nes tu jam nedarai ko jis nori ir sekso badu marini?
Nu nu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 11:45)
Kokio pykčio biggrin.gif juokiasi iš tavęs ir tiek. Sveikuolė, negalinti pastoti biggrin.gif
Apie visokius malonumus kam jau kam o tau patylėti, net oralinis tau tabu, ką ten kalbėti apie dar ką biggrin.gif

Nu juokiasi kas juokiasi paskutinis lotuliukas.gif negalinti a rnenorinti? bigsmile.gif

ooo dar viena atsirado stovinti prie mano lovos su zvake ar ci asu cmabala pasitarei ir nusprendei? lotuliukas.gif
nematot saves, kaip apgailetinai atrodot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 11:45)

Kazi kaip butu, jei jos vyras noretu jos pyrago oraliskai paskanaut? Turbut neduotu? rolleyes.gif
Atsakyti