Kodel tau taip rupi mano seimos vaisingumas ir vaiku skaicius, neturi kuom rupintis labiau gyvenime?
As nezinau kodel yra kaip yra, ypac is jusu medicinines puses, kiek galima sakyti, mylimes, ovuliacijos yra pagal pajautimus, nors bazalines t nesimatuoju, kad tai patvirtinciau, nusipirksiu ovuliacijos testu pasidarysiu ir jum atraportuosiu gerai?

Vyro spermatozoidu netikrinu, kas dar? Gal kokius tau savo kraujo tyrimus atsiusti? va smear testa dariau atejo geras.
Ne, sakiau, kai pasijutau pasiruosusi, o ne planavau

nieko neplanavau per daug, ka ten suplanuosi su tokiais dalykais? Kaip tu isivaizduoji kuom skiriasi ?
nebuvo mylejimasis ir tikejimasis "kada gausis, tada bus gerai",tai buvo kryptingas planavimas. mano atveju? Paparsciausiai mylejome kada anorejome ir tiek, be apsaugu, be galvos kvarsinimo, ir tiek, ilga laika as nelabai norejau vaiku, buciau piremusi zinoma, bet jauciau baime kazkokia ir paparsciausiai nesijauciau, kad laikas, o kai jau pajauciau, kai priemiau tada ir pastojau.
Ka skiedziu? kokia prasme?

ka nori, kad pasakyciau?
Nu taip ankstyvoje jaunysteje buvo skausmingos menesines, kartais net labai, ne karta tai sakiau , del to ir itariau endometrioze sau, bet nepasitvirtino ir tai rasiau. O maksties uzdegimu irgi esu turejusi, bent man taip ginekologes sakydavo, o kaip is tikruju as nezinai, zvakuciu israsydavo ir tiek, o siaip esu sveika. Tai smagu tau, as tai neturiu draugiu, kurios nebutu turejusios uzdegimu.
Va dar inkstu uzdegima esu turejusi, ka da , vaikysteje daznai persalimo ligom sirgau

kaip malonu , kad taip domiesi mano sveikata
Papildyta:
Ka reiskia samones srautas?
labai viska aiskiai sklandziai parasiau, kas nepatinka?
o siaip kaip tau siejasi teologija su literaturaturiniais gabumais ? dar gal siek tiek skaiciuoti dar moki, zinai pries kiek metu as baigusi Lt universiteta?
Realiai kaip asmuo tu man neidomi. Tiesiog skiedi nesamones apie vaisinguma ir tiek. Vaikus pagimdei iki 30m, abu su vyru atseit sveiki, mylites reguliariai, nesisaugot, ir nepastoji. Tipo pasakei sau "uzteks, daugiau nenoriu" ir nebeateina vaikai. Aha kurgi ne.
O rasyti nei sklandziai, nei aiskiai tu nesugebi. Nezinai, nei kas yra skyrybos zenklai, nei kur prasideda mintis, o kur baigiasi. Suvarai viska i viena kruva, net pradinukai sugeba geriau rasyt.