Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 24, 16:18)
jau komentavau. bet tu bendrauji tik su M ir L. kitko neskaitai.

As tikrai nesiruosiu skaityti to, kol nebuvau. O snd tu nieko nepakomentavai ta tema.
Atsakyti

nueik i vaisingumo pažinimo senas temas. o dar geriau - Seimos(vaisingumo pažinimo) kursus Vilniuje, kai būsi ltv. cia tiek nesužinosi. taip, galima pastoti ir kai tąsios, kai mažeja, jei to ciklo metu ivyksta ovoliacija. nedažnai tevai ir turi pagrandukus, gimusius velesniame amžiuje. pastoti rizika visad išlieka perinopauzes metu.

Oj. Kiek simtu puslapiu privaryta ten? Kiek kliedesiu prirasyta? As zinok senose temose nesikuisiu del daugelio priezasciu. :)   

Klausimas Zu zu buvo  :4u: Tu esi lb daug sveikatos tema abejotinu teiginiu prirasiusi. Rekomendavai knygas neseniai. Keleta autoriu panagrinejau. Labai ne kazka. Pseudomokslas.  :4u: Man tavo komentarus skaityti idomu del daugelio priezasciu, bet medicinos klausimais tavo teiginiu rimtai nevertinsiu, nes paprasciausiai nepasitikiu. Jeigu jau atrinkinet kas is pseudomoksu knygu istraukta, o kas is patikimu saltiniu, tai cia tas pats kas paciai skaityt nuo A iki Z. :)

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 24, 16:10)
Man patinka "vyrisko grozio" vyrai, kaip Javier Bardem. 100 proc. patiniska charizma.

mano galva 100 proc. patiniškas tas, kurio žandikaulis labai didelis, išvystytas. Šis gi ne toks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 16:13)
O tu nezinojai, kad svoris auginamas del vaidmens?

žinojau, bet jei jis būtų tam priešiškas ir nelinkęs maistu piktnaudžiaut, jie niekaip nesutiktų, už jokius pinigus
Atsakyti
Iš-Šviesos, ar aš tau peršu save. sakiau, nueik i kursus. ten bus gero info.
aš irgi esu juos baigusi.
ir SM daug padejo, kai buvo Smalsute, mūsu "mokytoja". superine mergina. 7 sertifikatu verta.
mano drauges, kurios "tingejo" eiti i kursus, (bet nenorejo alintis savęs KT), dabar sūpuoja leliukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 24 sausio 2020 - 16:23
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 17:05)

realy?  blink.gif  biggrin.gif cia kelintais metais?

Bet kuriais, kol tu neisikisi su savo isteriskais smailais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 17:10)
O jazau, bet gi anros fotkes vyro plaukai dazyti ( sruogos virsuj). Kaip jis toks kompleksuotas gali tau patikt?

Ir raumenu kalnas, lutuke sake, kad jai mielesni tesliukai, nes tokie tik savim rupinasi ir daugiau niekuo.
O pasirodo pati seile varvina i tokius, kol jos vyras esdamas kepsnius lovoj pampsta biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ne per seniausiai tikrai fainai diskutavome.
skirtumo nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 16:21)

žinojau, bet jei jis būtų tam priešiškas ir nelinkęs maistu piktnaudžiaut, jie niekaip nesutiktų, už jokius pinigus

Tu nieko nenusimanai apie aktorius ir jiems skirtas salygas del vaidmens.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 24, 17:10)
cia jau netiesa.
ne viena moteris nebūna dregna nuolat.

Ka turi omeny dregna? Jei tokia, kad pasiruosus seksui, tai aisku ne.
Atsakyti

Iš-Šviesos, ar aš tau peršu save. sakiau, nueik i kursus. ten bus gero info.
aš irgi esu juos baigusi.
ir SM daug padejo, kai buvo Smalsute, mūsu "mokytoja". superine mergina. 7 sertifikatu verta.
mano drauges, kurios "tingejo" eiti i kursus, (bet nenorejo alintis savęs KT), dabar sūpuoja leliukus.

Neisiu as Lt i jokius kursus, nes atvaziavusi turiu zymiai daugiau veiklos t.y. leisti laika su svarbiais zmonemis, o ne klausytis paskaitu apie gleives.

Del KT alinimo as jau sakiau, kad tavo nuomone medicinos klausimais man nera patikimas saltinis. :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 17:18)
Kaip ir numetimas. Pvz koks dziuvesis Feniksas  Jokeryje.

Ne per seniausiai ziurejom, tikrai geras, ne veltui cia mergos ir visis kiti gyre.
O jis pats turi kazkokio sarmo irgi.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 24, 16:26)
Ne per seniausiai tikrai fainai diskutavome.
skirtumo nebuvo?

ką ir sakiau. Gi rašiau: ar jaučiat dūrastį grįžtant? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 16:29)
Tu nieko nenusimanai apie aktorius ir jiems skirtas salygas del vaidmens.

apšviesk, o saule mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 17:21)
mano galva 100 proc. patiniškas tas, kurio žandikaulis labai didelis, išvystytas. Šis gi ne toks smile.gif
Papildyta:

Uz didelius pinigus dar ne to sutinka. Sutiktum ir tu uz keliolika milijonu. Ir mesa valgytum, ir antsvori uzsiaugintum. tongue.gif
Atsakyti