Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 17:52)
Dazyti, nedasutele. Virsuje tamsus plaukai ir vos sviesesnes sruogos( tai sruogos ir yra dazytos).
Lisitejos paklausk, ji iskart pamatys.

Tai cia zinok faktas, kad kas tau patinka - nepatinka daugeliui 8r atvirksciai.
Rasei, kad tavo vuras panasus i Satja ir kad tau tavo vyras grazus. Paskui jau kai pradejom zvengt, pradejai vartytis.

Tokios sruoguos buna ir nuo saules rudu plauku zmonem mirksiukas.gif kliedesiuk biggrin.gif

aha ziauriai panasus lotuliukas.gif , paklausk Given, arba Aimejos, fb yra mano vyro nuotrauku ant kiek jis i Satja nepanasus ir kaip galetu buti, Satja grynas ukraineitis, toks tipinis, kaip si multiku.O mano vyras grazus. tongue.gif Ideciau nuotrauka, galetumet seile varvinti, bet tiek to biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 17:56)
mirtumėt be pimpio abi su Montekrista biggrin.gif uždaryk jus kur, ir vsio, nebėr žmonių biggrin.gif

tai ziurek net po viena, kad ir turmpakoji pajegu jom neuztenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 18:00)
tai ziurek net po viena, kad ir turmpakoji  pajegu jom neuztenka  biggrin.gif

tai žinai, ieško vis trumpesnių ir trumpesnių kojų, bando savo teoriją praktikoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 17:58)
Kepta mesa nesveika, jeigu nezinojai.
Bet aisku, marink savo vyra, tegu tunka, dar cigariuka ikisk burnon biggrin.gif

nesveika, nei kepta, nei virta, nei zalia, bet netukina, jetau rimtai nezinai,kad mesa netukina, o tukina angliavandeniai? blink.gif

o tu jautiesi savo vyru mamom, maitini juos, idedi ar isimi cigariukus is burnos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 18:55)

Ismeginai visokiu koju vyrus desimtim ir nusprendei? bigsmile.gif  labai labai abejotinas teiginys, labai ilgakojai irgi man nepatinka turi porporcijos buti ne taksas ir ne koks dogas, va kaip vilksunis pats tas  biggrin.gif

O tu isbandei KT ir tik po bandymu apie ju poveiki suzinojai? bigsmile.gif

Ivairioj literaturoj raso apie kuno konstitucija ir rysi su seksualumu. Net bandyt nereikia mirksiukas.gif Ar tavo internetuose nera apie tai informacijos? biggrin.gif
Neveltui niekad nemegau isstypusiu krepsininku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 17:56)
mirtumėt be pimpio abi su Montekrista biggrin.gif uždaryk jus kur, ir vsio, nebėr žmonių biggrin.gif

Kalba ta, kuri cia gyresi jog nuo 12-13 metu su bernais duodavosi...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 18:56)

Tik nesakyk, tu irgi esi isdykusi pakankamai, tik neissiduodi smarkiai. tongue.gif Uztai ir negini lutukes jos frigidiskose kovose tongue.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 18:05)
Kalba ta, kuri cia gyresi jog nuo 12-13 metu su bernais duodavosi...

gal gali įdėt citatą kaip ten tiksliai duodavausi? kokiomis pozomis, us keliais iš karto? jei neįdėsi, esi idiotė debilė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 18:03)
O tu isbandei KT ir tik po bandymu apie ju poveiki suzinojai?  bigsmile.gif

Ivairioj literaturoj raso apie kuno konstitucija ir rysi su seksualumu. Net bandyt nereikia  mirksiukas.gif  Ar tavo internetuose nera apie tai informacijos?  biggrin.gif
Neveltui niekad nemegau isstypusiu krepsininku  ax.gif

tai, ko rasai, ar man tai zinoti? pati save nuolat neigi, nejauti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 18:02)
tai žinai, ieško vis trumpesnių ir trumpesnių kojų, bando savo teoriją praktikoje biggrin.gif

nu kojos trupesnes organas atrodo ilgesnis optiskai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 18:00)
O mano vyras grazus. tongue.gif Ideciau nuotrauka, galetumet seile varvinti, bet tiek to  biggrin.gif
Papildyta:

tai ziurek net po viena, kad ir turmpakoji  pajegu jom neuztenka  biggrin.gif

Manes pilvoti ir paplike amlekai nedomina. Nevarviciau. Sita garantuoju.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 18:05)
gal gali įdėt citatą kaip ten tiksliai duodavausi? kokiomis pozomis, us keliais iš karto? jei neįdėsi, esi idiotė debilė 4u.gif

Nesinarvuok taip, atsimena net kelios tavo seilejimasi, kaip dziaugavai cia.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 18:05)
Tik nesakyk, tu irgi esi isdykusi pakankamai, tik neissiduodi smarkiai.  tongue.gif Uztai ir negini lutukes jos frigidiskose kovose  tongue.gif  biggrin.gif  4u.gif

ne, aš eilinė pagal dabartines tendencijas. Analiniam niekada nesiduočiau savo noru, gaila savęs smile.gif Ir nesuprasčiau tokio, kuris pareikalautų. Skristų į Mėnulį. Kaip ir jokių ten po tris ar keturis. Pažiūrėt pasmalsavimui viską galima, bet daryti tai ant savęs? Aš tiesiog save perdaug gerbiu matomai ax.gif Ir šiaip, jei reiktų dėl savo žmogaus, nu jei nebegalėtų ar pan., metų metais išgyvenčiau be sekso. Man svarbiausia pats žmous, nes jis tampa kaip artimasis, kaip sesuo ar brolis, ar tėvai. Jų juk neiškeiti, kad tavęs kūniškai nepamyli.
Tai va, nuoboda aš biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 18:07)
tai, ko rasai, ar man tai zinoti? pati save nuolat neigi, nejauti?  biggrin.gif
Papildyta:

geras, taikliai tu čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 18:07)

Is kur zinai? Daug organu matei, kad taip teigi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 19:07)
tai, ko rasai, ar man tai zinoti? pati save nuolat neigi, nejauti?  biggrin.gif
Papildyta:

Tai tau geruma lovoj su vyru tik pimpalo ilgis apsprendzia? Boba 40 metu, jau turejai suprast, kad ne nuo malonumas priklauso unsure.gif

Ir ka as neigiu? rolleyes.gif
Atsakyti