Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 21:12)
Lutuke, depiliuojiesi?

Sekso neturiu, iskyrus 3 k per gyvenima, tai ir nesidepiliuoju, nu kam man? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 22:23)
Nuplike tai negrazu kaip princas Viliamas, fui.
Bet kai skusti, kai kuriem net labai tinka  ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Mano sunaitelis hipsteris yra barzdotas, rupinasi ja, vaiksto pas barzdaskuti, vnz. viskas OK, jei jo zmonai patinka. Ziema, palaukai ilgelesni, yra garbanius, vasra, kerpasi trumpai. Nezinau, as nesu kategoriska mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit ka norit, bet kai grizta cambala, Montevertes tokie postai linksmi pasidaro, zvengiu iki asaru kartais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:26)
tai taip nutručyjai vargšą, kad nė senatvės nesulauks? biggrin.gif seni visi absoliučiai paplikę. Žodžiu, bus tau pagal tavo žodį, senatvėje viena sėdėsi ir katę čiūčiuosi biggrin.gif

Tu ir 40 sulaukus su dviem plaukais ant pakausio likai. Ir ka? Juk plesaisi cia kaip grOAzuole😁
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:27)
Sneka sena merga ta, kuri neturi vyro, o tik sugyventini, ir kuri vietoj gimines pratesimo jorksyra ciuciuoja  biggrin.gif . Cia tai geras biggrin.gif .

man nereikia gimdyti, kad būtų kas mane lanko. Tu gi išstenėjai vieną, o jau guodeisi forumuos, kad tavęs nelankys ir pati neprašai, negadinsi gyvenimo tipo, susitaikei, kad viena sėdėsi biggrin.gif Dar net yra tavo postas, maždaug, kad kam vaikai, senatvėje vistiek vienas mirsi.
Greitai dūdelę keiti biggrin.gif išverstaskūrė, nu kas tavęs nežino. Tik naivi Moonte tavim dar tikėjo, bet tikiuosi susiprotėjo ir pati mato smile.gif
beje, išryškinau visosm tavo briedus apie Promo Sanitex. Esi paskutinė lūzerė, vagilka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 22:30)
Sakykit ka norit, bet kai grizta cambala, Montevertes tokie postai linksmi pasidaro, zvengiu iki asaru kartais lotuliukas.gif

Zinai kiek nervu jai tai kainuoja? 😁
Veda suvestine kalendoriuj mano pistu, skaiciuoja kada isvyksiu atostogu ir kada grisiu..Nusistekenusi ta monteverte viaiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:31)
Tu ir 40 sulaukus su dviem plaukais ant pakausio likai. Ir ka? Juk plesaisi cia kaip grOAzuole😁

bobut', čia tu jau 40 perkopei, taip kad raminkis, aš jokių 40 neturiu ir jorkų irgi biggrin.gif
nu pypiecas visiškas žmogui, šyza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:31)
man nereikia gimdyti, kad būtų kas mane lanko. Tu gi išstenėjai vieną, o jau guodeisi forumuos, kad tavęs nelankys ir pati neprašai, negadinsi gyvenimo tipo, susitaikei, kad viena sėdėsi biggrin.gif Dar net yra tavo postas, maždaug, kad kam vaikai, senatvėje vistiek vienas mirsi.
Greitai dūdelę keiti biggrin.gif išverstaskūrė, nu kas tavęs nežino. Tik naivi Moonte tavim dar tikėjo, bet tikiuosi susiprotėjo ir pati mato smile.gif
beje, išryškinau visosm tavo briedus apie Promo Sanitex. Esi paskutinė lūzerė, vagilka ax.gif

Beprote, kuri pries Kaledas i az durnystes rasinejai biggrin.gif . Te 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:35)
Beprote, kuri pries Kaledas i az durnystes rasinejai biggrin.gif . Te 4u.gif .

persiųsk visoms originalią žinutę, kad matytųsi jog nuo manęs arba išsisuk pirštus, kuriais klavą spaudai meluodama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:34)
bobut', čia tu jau 40 perkopei, taip kad raminkis, aš jokių 40 neturiu ir jorkų irgi biggrin.gif
nu pypiecas visiškas žmogui, šyza biggrin.gif

Taip. Atsimeni net sovietmecio lentynas ir pionieriaaus kaklaraisti biggrin.gif .
Sena merga.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:37)
Taip. Atsimeni net sovietmecio lentynas ir pionieriaaus kaklaraisti biggrin.gif .
Sena merga.

aha, dar ir I pasaulinio apkasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:36)
persiųsk visoms originalią žinutę, kad matytųsi jog nuo manęs arba išsisuk pirštus, kuriais klavą spaudai meluodama 4u.gif

Senmerge isiapaudus i kampa biggrin.gif .
Atsakyti