Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Na turiu as patirti, buvo laikas kai vyras nesiojo usus... Jie jam labai tiko, bet... Na neperdaugiausiai man patiko su usuotu buciuotis. Siaip as uz tai, kad butu viskas estetiska. Na isivaizduokite vilkit graziais neriniuotais apatiniais ir is po ju tarkso "tarakono usai"... Fui. Bent jau as, grazius apatinius labai megstu flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:14)
Man tai barzdyla turetu nusiskust.
Asm man labai nemaloniai atrodo barzdoti ir nuplije( galva)...

vargšas vyras, vistiek gi į senatvę nupliks. Na ir gerai, susiras tada vargšiukas jo vertą moterį, o ne tokią durnę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:18)
prabilo aborto auka su neišsivysčiusiu intelektu smile.gif

Aborto auka tu - abkrtavaisi 13 os, dabar jorka ciuciuoji. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 19:34)
Kas gero, tai barzda pas ji  wub.gif
Papildyta:
Man tai labai patikti, kai virtuvej stovi, galiu apziurineti is nugaros ir fantazuoti apie deserta  blush2.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

biski maziukas atrodo ir leskos per dideles
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 20:12)

vatas jau labiau jamamas butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:17)
Na jo, prisimenu kaip cia kelei neva vegana barzdyla ispurtusiu kiaules snukiu, su zolese tarp dantu... Nekazka. Marketingas lygiai toks pat kaip ir tavo sugyventinis kotlietu needa su visavalgem grazuolem tau nezinant.

neva tai tu protinga, mylima ir mylinti. O realybę tai visi mato, vargšė makaka, giminės ir šeimos apleista, tavęs net ligoninėje jie nelankys, pati gi žinai ir rašei apie tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:21)
vargšas vyras, vistiek gi į senatvę nupliks. Na ir gerai, susiras tada vargšiukas jo vertą moterį, o ne tokią durnę 4u.gif

Ne visi linke plikti kaip kad tu. Nespresk apie visus pagal save, dvieju plauku savininke 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 23:14)
Man tai barzdyla turetu nusiskust.
Asm man labai nemaloniai atrodo barzdoti ir nuplije( galva)...

Nuplike tai negrazu kaip princas Viliamas, fui.
Bet kai skusti, kai kuriem net labai tinka ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 22:23)
Nuplike tai negrazu kaip princas Viliamas, fui.
Bet kai skusti, kai kuriem net labai tinka  ax.gif

Negrazu.
Bet jei problemos su sveikata - kitas reikalas
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 21:01)
Tipo toks berniukas geriau, viska nusidzyrines? biggrin.gif

Cambala
Nehigieniska yra nesipraust, siaip jau biggrin.gif
Gerai, kad ant galvos plaukai higieniska... biggrin.gif

oi ne ....

visiskai pritariu, nesuprantu kam vyram tas pazastis skustis, jei visur kitur apzele lotuliukas.gif praustis reikia tik.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:23)
Ne visi linke plikti kaip kad tu. Nespresk apie visus pagal save, dvieju plauku savininke 4u.gif .

tai taip nutručyjai vargšą, kad nė senatvės nesulauks? biggrin.gif seni visi absoliučiai paplikę. Žodžiu, bus tau pagal tavo žodį, senatvėje viena sėdėsi ir katę čiūčiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 23:16)
Labai noreciau paskaityti apie ta mokslini tyrima, idomu kas tyre ir kaip lotuliukas.gif

O siaip Mylimuke, koks vyras bus meiluzis tau, visai nepriklauso nuo koju, ranku , organu dydziu, mirksiukas.gif

Isbandei daug vyru, kad zinai? biggrin.gif
Apie organus tu tik viena cia kalbi, prasta patirtis sneka ar kaip? biggrin.gif
As pati zinau, koks man vyras yra geras meiluzis, jau kaip nors be vaisingosios Danguoles patarimu isgyvensiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:23)
neva tai tu protinga, mylima ir mylinti. O realybę tai visi mato, vargšė makaka, giminės ir šeimos apleista, tavęs net ligoninėje jie nelankys, pati gi žinai ir rašei apie tai 4u.gif

Sneka sena merga ta, kuri neturi vyro, o tik sugyventini, ir kuri vietoj gimines pratesimo jorksyra ciuciuoja biggrin.gif . Cia tai geras biggrin.gif .
Atsakyti