Na turiu as patirti, buvo laikas kai vyras nesiojo usus... Jie jam labai tiko, bet... Na neperdaugiausiai man patiko su usuotu buciuotis. Siaip as uz tai, kad butu viskas estetiska. Na isivaizduokite vilkit graziais neriniuotais apatiniais ir is po ju tarkso "tarakono usai"... Fui. Bent jau as, grazius apatinius labai megstu
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:14)
Man tai barzdyla turetu nusiskust.
Asm man labai nemaloniai atrodo barzdoti ir nuplije( galva)...
Asm man labai nemaloniai atrodo barzdoti ir nuplije( galva)...
vargšas vyras, vistiek gi į senatvę nupliks. Na ir gerai, susiras tada vargšiukas jo vertą moterį, o ne tokią durnę
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:18)
Aborto auka tu - abkrtavaisi 13 os, dabar jorka ciuciuoji.
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:17)
Na jo, prisimenu kaip cia kelei neva vegana barzdyla ispurtusiu kiaules snukiu, su zolese tarp dantu... Nekazka. Marketingas lygiai toks pat kaip ir tavo sugyventinis kotlietu needa su visavalgem grazuolem tau nezinant.
neva tai tu protinga, mylima ir mylinti. O realybę tai visi mato, vargšė makaka, giminės ir šeimos apleista, tavęs net ligoninėje jie nelankys, pati gi žinai ir rašei apie tai
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:21)
vargšas vyras, vistiek gi į senatvę nupliks. Na ir gerai, susiras tada vargšiukas jo vertą moterį, o ne tokią durnę 
Ne visi linke plikti kaip kad tu. Nespresk apie visus pagal save, dvieju plauku savininke
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:23)
Ne visi linke plikti kaip kad tu. Nespresk apie visus pagal save, dvieju plauku savininke
.
tai taip nutručyjai vargšą, kad nė senatvės nesulauks?
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 23:16)
Labai noreciau paskaityti apie ta mokslini tyrima, idomu kas tyre ir kaip 
O siaip Mylimuke, koks vyras bus meiluzis tau, visai nepriklauso nuo koju, ranku , organu dydziu,
O siaip Mylimuke, koks vyras bus meiluzis tau, visai nepriklauso nuo koju, ranku , organu dydziu,
Isbandei daug vyru, kad zinai?
Apie organus tu tik viena cia kalbi, prasta patirtis sneka ar kaip?
As pati zinau, koks man vyras yra geras meiluzis, jau kaip nors be vaisingosios Danguoles patarimu isgyvensiu
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:23)
neva tai tu protinga, mylima ir mylinti. O realybę tai visi mato, vargšė makaka, giminės ir šeimos apleista, tavęs net ligoninėje jie nelankys, pati gi žinai ir rašei apie tai 
Sneka sena merga ta, kuri neturi vyro, o tik sugyventini, ir kuri vietoj gimines pratesimo jorksyra ciuciuoja