Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 24, 22:08)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72592713" data-time="1579895505"> Man juokinga, kad baseine reik but su kepurele ant galvos, o kad barzda n kartu ilgesne, tai ka ten ant jos uzsidesi vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Laboratorijose, kuriose irengtos svarios patalpos yra atskira tvarka jei barzda turi.  Ant galvos visi dedasi vienkartines kepures, o barzdociai ir ant barzdos uzsimauna specialia “barzdos kepure. 

Mano sunus dirbo prie maisto. Nyderlanduose. Ten tokia tvarka ir buvo.
Atsakyti
Pažastys irgi turi būt be plaukų arba su minimalia jų užuomina. Apsivemčiau kasas pamačiusi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 21:35)
Su plaukais ant galvos nevalgoma...

kai durna tokia galva kaip tavo, tai gali užkristi vistiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 22:11)
Mes  tai visa kuna buciuojam vienas kito  wub.gif

Man tai barzdyla turetu nusiskust.
Asm man labai nemaloniai atrodo barzdoti ir nuplije( galva)...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 24, 21:36)
</p><p>Apie kas dieną plaunamus plaukus, net nešnekėsiu.

blogai, kad taip riebaluojais, susimąstyti reiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 18:44)
Apsidomek biski zmogaus anatomija. Tokia apsiskaiciusi dediesi, o paprastus dalykus sunku suvokti.
Na ir laisvalaikiu gramatikos vadoveli pasiskaityk mirksiukas.gif

Specialiai tau
Tačiau įrodyta moksliškai – kuo kojostrumpesnės, tuo žmogus seksualesnis, tai yra, tuo daugiau jis nori gauti ir tuo daugiau geba duoti lytiniuose santykiuose.
Pakanka atsiminti taisyklę – kuo daugiau kraujyje testosterono (kuris tiesiogiai susijęs su seksualumo lygiu), tuo trumpesni ir platesni žmogaus kaulai.
Taip yra todėl, kad augimo laikotarpiu vamzdiniai žmogaus kaulai auga ne vienu metu. Kuo kaulas arčiau širdies, tuo vėliau jis baigia augti ir tuo silpniau užsidaro kaulo augimo zona lytiškai subrendus.
Kuo daugiau testosterono – tuo anksčiau lytiškai subręstama ir tuo anksčiau baigiasi vamzdinių kaulų augimas. Ypač tų, kurie toliausiai nuo širdies – tai yra, kojų kaulų.

Labai noreciau paskaityti apie ta mokslini tyrima, idomu kas tyre ir kaip lotuliukas.gif

O siaip Mylimuke, koks vyras bus meiluzis tau, visai nepriklauso nuo koju, ranku , organu dydziu, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 22:05)
Savo p ar jo p?
Pas vyrus ten turi būt plika. Būtinai.

pritariu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:13)
kai durna tokia galva kaip tavo, tai gali užkristi vistiek biggrin.gif

Na jo, prisimenu kaip cia kelei neva vegana barzdyla ispurtusiu kiaules snukiu, su zolese tarp dantu... Nekazka. Marketingas lygiai toks pat kaip ir tavo sugyventinis kotlietu needa su visavalgem grazuolem tau nezinant.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:10)
Eik tu, valkata nuo 12. Per snegenis gavai nuo savo abortu.

prabilo aborto auka su neišsivysčiusiu intelektu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:15)
blogai, kad taip riebaluojais, susimąstyti reiktų smile.gif

Apie savo nevaisingumo priezastys mastyk, valkata nuo 12 os.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 01 24, 20:10)
Aš vyro su barzda neturejus. Paziuret grazu, jei barzda sutvarkyta, bet nezinau, koks jausmas butu liesti ar buciuotis su barzdociu.

Man patinka kai buna su keliu diena barzdele, ilgos ne nenoreciau, kad uzsiaugintu... grazu tik paziureti is toli i tokias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 22:16)
Labai noreciau paskaityti apie ta mokslini tyrima, idomu kas tyre ir kaip lotuliukas.gif

O siaip Mylimuke, koks vyras bus meiluzis tau, visai nepriklauso nuo koju, ranku , organu dydziu, mirksiukas.gif

Tau nepriklauso, nes nesi seksuali. O karšta moteris, kuriai patinka sexas, gavusi vyrą su 13 sm pieštuku neturėtų ką veikt, kad ir koks jis ten virtuozas biggrin.gif
Atsakyti