Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kiek pozityvo pas jus ir dziaugsmo gyvenimu.... biggrin.gif biggrin.gif

Seišelių Parlamentas biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 sausio 2020 - 18:55
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 16:50)
NSP, o tai ju kursai nemokami, jie pelno nesideda i kisene? g.gif

o dieve, koks pelnas.
kai aš lankiau, buvo auka - 50lt. dabar jau gal nustatyta kita suma, juk mokama lektoriui už darbą.
tikrai tokio pelno kaip KT, šie kursai nesukraus.
juk yra pirmos pagalbos kursai, kitokie, - ivairūs - moterys (vat, mano drauge, žvz) susimoka už siuvimo kursus 3d. 300e - ir galvos nesuka. o cia?
savo kūno pažinti nenori moterys brunette.gif

Eik ir tu kada - neprarasi nieko. praplesi tiesiog žinias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 25 sausio 2020 - 18:56
QUOTE(given444 @ 2020 01 25, 19:50)
dabar atrodo, kad gal taip. O gal ir ne. (/50/50). Bandziau kažkada galvoti apie tai.
bet nebūtinai juk taip būtu.
be to, atmenu (filmą žiūrejau), žmones SAU nusipjaudavo blauzdas.  nebūtinai kito.

veganizmo esme - etika.
Ekstrymas - kad išgyventi, yra visai kas kita. veganai, pvz, patekę i blogas sąlygas, tampa vegetarais, normalu.
bet ekstrymas manęs nejaudina.
visko gali būti - dykuma, šalis, ikalinimas, iv istaigos, keliones.
Kasdienybe nera esktrymas ir kasdienybeje mano pasirinkimas remiasi etika. man nera būtina mesa išgyvenimui ir savo pasirinkimu renkuosi nesukelti kitoms rūšims bereikalingu kanciu.

Klausimas is smalsumo tik.
Ko tik nedaroma ekstrymo metu,
Veganizmo motyvas yra ne vienas, etika tik vienas is ju.
As pvz labai neetiska, man niekaip nesusieina, kad salia laksto gyvunelis ir as ji myliu, gaila ir niekaip negaleciau valgyt jo, bet tuo pat metu galiu suciaumoti vista. Aisku, jeigu ja auginciau myleciau,tai gal butu kitaip. MB pasakojo, kad vaikystej mociute uzdrausdavo draugaut su parsiuku, kai jau ji ruosdavosi skerst. Nu ir paskui valgydavo ji visi. Ir priimdavo kaip naturalu procesa
Mane labiau jaudina apskritsi vartotojiskumas, zemes situacija, ten tai transporto ir valgomos gyvunijos pirmauja co2 ismetime. Del to galeciau nevalgyt. Del to daug ka sumazinau, atsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 18:50)
Taigi su sperma atimama vyro energija.
Kodel tada tantra moko orgazmo be ejakuliacijos?
Ar ne kankinimas, apvogimas vyro gaunasi? biggrin.gif
Tas pats kaip karves piena geri. Kaime gi uztenka ir teliukui, ir zmogui, jei ne suspaustose fermose kankina.  mirksiukas.gif

Del. NSP, o tai ju kursai nemokami, jie pelno nesideda i kisene? g.gif
Papildyta:

Ar be taves dar kas nors supranta, ka tu rasai?  rolleyes.gif

tai jei vyra prievartausi, melsi tai aisku bus ne kas, jis gi pat ssutinka, ko nepaskaysi su karve ar ne? Teliukai dazniausiai atskiriami ir/arba nuzudomi.

Pilna info nemokamos, seniau kursai seimos centuorse buvo nemokami, o kaip dabar nezinau...

Protingi supranta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mylimuke, pastebejau, kad tu viena cia mąstai (taupumo/gyvūnu tema), be Montevertes ir L. jautriai parašai tąja tema. anksciau vos parašydavau, Burbanti net lavonu foto keldavo iš zlasties. Turbūt sauletu atostogu jos neišleisdavo niekas. db ir Burba aprimus.
Kai žmogus išskepe katiną naujiems metams, visi riaumojo, o kai daigoja vištas su valstybes pritarimu, niekam nerūpi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 25 sausio 2020 - 19:00
QUOTE(given444 @ 2020 01 25, 18:50)
veganizmo esme - etika.

nebutinai gi, iv priezastys buna, zmones ir del sveikatos pasirenka tokia mityba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 sausio 2020 - 18:58
veganizmo - būtent etika.
o jei žmogus del sveikatos, - jis sako - esu plant-based.

dar žmones nevalgo mesos del aplinkosaugos.
bet pats žodis veganizmas susijęs su morale ir etika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 25 sausio 2020 - 19:06
Kur jūsų vyrai? biggrin.gif Visą dieną prakarksėjo ir dar nebaigia. Nu ir davatkynas. Brrr...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 19:56)
tai jei vyra prievartausi, melsi tai aisku bus ne kas, jis gi pat ssutinka, ko nepaskaysi su karve ar ne? Teliukai dazniausiai atskiriami ir/arba nuzudomi.

Pilna info nemokamos, seniau kursai seimos centuorse buvo nemokami, o kaip dabar nezinau...

Protingi supranta. mirksiukas.gif

O iseina nenorinti vyra isprievartaut? Papasakok, ko mes dar nezinom rolleyes.gif
Atsakyti
Kur mano 4 vyrai?
dar prisiminiau.
jie visi 4 buvo nepilvoti. (kai buvo su manimi.)
visgi dabar pirmieji du - papilnejo (negražu vyrui neštumai), o paskutinieji du meilužiai - puikios formos.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 25, 19:59)
veganizmo - būtent etika.
o jei žmogus del sveikatos, - jis sako - esu plant-based.

dar žmones nevalgo mesos del aplinkosagos.
bet pats žodis veganizmas susijęs su orale ir etika.

O kuo plant based nuo vegano skiriasi? Kad plant tik virtuve apsiriboja,o etiniai ir odos kailiu nenesioja?
Atsakyti
Mylimuke, o tu rimtai apsimeti, ar nori paprovokuoti? nesiskiria tau, kur karve tąsoma del pieno (ji ir laikoma gyva kuo ilgiau, per prievarta apseklinama kasmet, ilginamos kancios, atimti veršiukai), ir paskui vis tiek skerdžiama, o kur pats vyras noriai atiduoda savo spermos šlakeli? smoke.gif smoke.gif smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 25 sausio 2020 - 19:05