Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 25, 18:59)
veganizmo - būtent etika.
o jei žmogus del sveikatos, - jis sako - esu plant-based.

dar žmones nevalgo mesos del aplinkosagos.
bet pats žodis veganizmas susijęs su orale ir etika.

Tikrai taip nesako, gal tik kai kurie biggrin.gif gal kas gilinasi ir zino visus niuansus, bet pvz restoranuose yra minima veganiska, vegetariska mityba, parduotuvese zymimi taip produktai ir tikrai zmones renkasi tokia mityba del ivairiu priezasciu.
As asmeniskai manau, kad taip vaidnama etika, ar religiniai motyvai kazka valgyti ar ne, nera patys geriausi, nes zmogus tai daro, ne del savo patirties, o del kazkokiu itiketu tiesu, ta prasme vel jas pakeisti gana lengva, ne veina maciau taip is emociju pakeitusi ir vel sugrizusi prie svao mitybos zmogu...kai zmogus pats patiria, kas jam geriau, nebereikia kitu tiesu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 17:04)
O kuo plant based nuo vegano skiriasi?  Kad plant tik virtuve apsiriboja,o etiniai ir odos kailiu nenesioja?

taip. ir vaistus su gyvūnu dalimis naudoja. ir skiepus naudoja. ir kosmetika su testuotais gyvūnais.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 25, 19:01)
Kur mano 4 vyrai?
dar prisiminiau. 
jie visi  4 buvo nepilvoti. (kai buvo su manimi.)
visgi dabar pirmieji du - papilnejo (negražu vyrui neštumai), o paskutinieji du meilužiai - puikios formos.

Nu va, dar vienas patvritinimas, ir visi ne kokie seimos zmones ar ne? biggrin.gif Va i meiluzius tokie tikriausiai ir tinkamiausi biggrin.gif
Atsakyti
Lutuke, nesuprantu, ko tu kimbi prie žodžiu? Ar tu domiesi išvis šio judejimo esme, sąvokomis?
Tu juk net nesi vegane, valgai žuvi ir kiaušinius (pagal progas). būk gera. leisk kažką ir man pasakyti.
ar esi daug klausius veganu aklbu, kaip jie kalba ant savo platformu?
Nagi.
Neužimk visur .... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 25 sausio 2020 - 19:09
QUOTE(given444 @ 2020 01 25, 20:04)
Mylimuke, o tu rimtai apsimeti, ar nori paprovokuoti? nesiskiria tau, kur karve tąsoma del pieno (ji ir laikoma gyva kuo ilgiau, per prievarta apseklinama kasmet, ilginamos kancios, atimti veršiukai), ir paskui vis tiek skerdžiama, o kur pats vyras noriai atiduoda savo spermos šlakeli?  smoke.gif  smoke.gif  smoke.gif

Danguole provokuoju, o su tavim rimtai smile.gif

B1iac, tusinuos virtuvej, ir net nejauciu, kad 38.6°C man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 16:56)

As pvz labai neetiska, man niekaip nesusieina, kad salia laksto gyvunelis ir as ji myliu, gaila ir niekaip negaleciau valgyt jo, bet tuo pat metu galiu suciaumoti vista.

Tau lb patiktu Melanie Joy. pažiūrek jos video. Ir Iš-Šviesos ji turetu patikti.
Būtent ji ir kalba apie toki galu nesuejimą žmoniu smegenyse.
kultūrini žiaurumą. gap in the brain. ir visus apsaugos mechanizmus, kaip mes teisiname mesos vartojimą.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 25, 19:08)
Lutuke, nesuprantu, ko tu kimbi prie žodžiu? Ar tu domiesi išvis šio judejimo esme, sąvokomis?
Tu juk net nesi vegane, valgai žuvi ir kiaušinius (pagal progas). būk gera. leisk kažką ir man pasakyti.
ar esi daug klausius veganu aklbu, kaip jie kalba ant savo platformu?
Nagi.
Neužimk visur .... biggrin.gif

O tau kas neleidzia, ka pasakyti, ko taip jautriai reaguoji? blink.gif O tai tik tu gali pasisakyti veganiskumo klausimais? Manau visos galime pasisakyti cia ar ne?
As dirbau ilgai maitinimo versle, tai susidurusi su iv zmonem ir draugu, pazystamu turim, papasrciausiai sakau, kad zmones renkasi veganine mityba tikrai nebutinai del etikos, taip kazkas rekasi, bet ne visi. As palamai tik tave pazystu, kuri mityba pakeite del etikos visi kiti pazystami tai dare pirmiausia del sveikatos ir tai vadina veganiska mityba.
As pvz ziuriu ka perku ir kosmetika, ir rubus ir t.t. taip valgau kazka is gyvunu produktu kartais, aplamai mes nei vienas neisvengiam kazka nusipirkti kas surista su gyvunu mirtim ar ne?
Yra dalis, kuris daro viska is idejos, bet tai ne visi. O man gal del to ir nepatinka tie uzvadinimai veganas, vegetaras ir t.t. kazkaip labai suklasifikuoja zmones...man aplamai etiketes nepatinka gyvenime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 sausio 2020 - 19:16
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 17:04)
kad taip vaidnama etika, ar religiniai motyvai kazka valgyti ar ne, nera patys geriausi, nes zmogus tai daro, ne del savo patirties, o del kazkokiu itiketu tiesu, ta prasme vel jas pakeisti gana lengva,

Cia nesi teisi. nes būtent arsiausi veganai yra ateistai.
Jokiomis religijomis jie nesiremia. beje, vaišnavai ir budistai yra didžiausi veidmainiai - nes jie yra vegetarai, remia karviu naudojimą ir pramonini pieną.
taigi, naujieji taip vadinami veganai yra ateistai, visokie hipsteriai, keliaujantys ir dirbantys, smalsūs žmones, jie remiasi logika, ne vien "common sense" morale ir diskutuoja platformose, kodel mums, kaip aukšciausios rūšies gyvūnams, nera etiška naudotis kitomis rūšimis.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 18:13)
Psio, sexo deivės, reikia išnaudot vakarą. Mylimuke, praneši, kuri laimės -iausios prizą biggrin.gif

kur jau mum ten, augt ir augt iki tavęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 25, 19:16)
Cia nesi teisi. nes būtent arsiausi veganai yra ateistai.
Jokiomis religijomis jie nesiremia. beje, vaišnavai ir budistai yra didžiausi veidmainiai - nes jie yra vegetarai, remia karviu naudojimą ir pramonini pieną.
taigi, naujieji taip vadinami veganai yra ateistai, visokie hipsteriai, keliaujantys ir dirbantys, smalsūs žmones, jie remiasi logika, ne vien "common sense" morale ir diskutuoja platformose, kodel mums, kaip aukšciausios rūšies gyvūnams, nera etiška naudotis kitomis rūšimis.

As sakiau: arba toks tavo vadinamos etikos supratimas ARBA religinai isitikinimai, nors tai beveik tas pats is esmes, nes tikejimas kitu tiesom ir yra kaip religija, cia ju religija, del kurios kartais buna net labai arsiu veganu, kelia visokius mitingus, uzpuldineja zmones ir t.t.

Neimanoma isgyventi butu, jei mes kitomis rusimis nesinaudotume, si zeme tokia visi vieni kitus valgo...tiek, kad zmones mato gyvunu kancias, jie kol kas nejaucia kitu butybiu kanciu, gal tik vaisiai nepatiria kanciu valgomi, nes augalai juos specialiai suformuoja, kad pasidauginti biggrin.gif O kur visa kita ka naudojam, kaip kur gyvenam ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 sausio 2020 - 19:23
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 18:15)
Girdejusios, kad vyksta.dabar dar girdejusios ir kad kitoms tai patinka  unsure.gif

vertėtų susimąstyti kai taip vis girdisi ir girdisi kažkas, gal sutrikimas koks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 25, 20:12)
Tau lb patiktu Melanie Joy. pažiūrek jos video. Ir Iš-Šviesos ji turetu patikti.
Būtent ji ir kalba apie toki galu nesuejimą žmoniu smegenyse.
kultūrini žiaurumą. gap in the brain. ir visus apsaugos mechanizmus, kaip mes teisiname mesos vartojimą.

As neteisinu savo vartojimo. As vartoju, nes skanu man kartais vistos uzvalgyt.
Atsakyti