Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 15:51)
Kąąąą, aš l rimtai cambalą kalbinu, įtariu, lovoj su ja oi būtų ką veikt biggrin.gif

sakai butu idomu zaisti su prarudyjusia senmerge biggrin.gif egzotika tokia ar ne, vos ne kaip su skaistuole- pasileidele, su uzspaustom fanatzijom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 27, 16:50)
Montekrista, neerzink pagerintu, anie nesupras. Priima uz gryna piniga.

Net given444, nesuprato, del ko tau "uzkliuvo" jos pasirinkimas.

Siaip, ubuntiskai diskutuojat, neidomu.

Pala, brangioji, bukim biedni bet teisingi (tu gi šitap megsti sita fraze). Kvazimodas tiek prirases apie savo putę, birkas ir vibratorius tualete darbo metu per jos cia buvimo 15 metu, kad nori nenori susimastai ar ji sveika.

Dabar apie tave.
Man cia zmones imete tavo fraze, mesta kai manes nebuvo, kad oi oi kaip mane tokia nysusvietną burbanti nekorektiškai prašantis, liepe nesilankyti negatyviose temose. Tai tu elgiesi ziauriai nekorektiskai savo liga visur kisdama, kai argumentu nelieka. Fui fui...sensti ir durnėji....jeibogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 sausio 2020 - 16:00
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 15:52)
o isivaizduoji, kas butu, jei sulauktu gero vyrisko demesio  biggrin.gif

nu... pameni kaip man kokio tais Tomuko dėmesio čia forume pavydėjo. Putom dribo gi visa... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 16:53)
ji gi nemoka ikelti nuotrauku  biggrin.gif

Bybkaimio ablavukė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 27, 15:55)
Isdykele  friends.gif

Įsivaizduok, kambarys su burbuline vonia, tu sėdi jaukiai senoviniam krėsle, gurkšnoji gerą vyną, po savimi paslėpysi pėdas, apsigaubusi jaukiu pledu, aš su cambala vonioje, mes šnekamės, bučiuojamės, juokiamės rolleyes.gif
Vyrai nešioja mums skanumynus ir pilsto vyną....
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:55)
Oi, pagalvociau kad gal dar ne tokia kaip tu, kuriai, kaip kazkur rasei, kazkoks babajus kolega pasake viena kart komplimenta , o tu susigedyjus liepei jam liautis biggrin.gif .
Sausa bulka tu  esi viskame.

cambse, tai tau ant tamsių labiausiai stojasi? kam ten apie mėlynas akis tada melavai? Ot išverstaskūrė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:55)
Oi, pagalvociau kad gal dar ne tokia kaip tu, kuriai, kaip kazkur rasei, kazkoks babajus kolega pasake viena kart komplimenta , o tu susigedyjus liepei jam liautis biggrin.gif .
Sausa bulka tu  esi viskame.

cia debeseli buvo pavzydys, kad Airijoje nevyksta seksualinis priekabiavimas darbo veitoje. mirksiukas.gif
ziauriai sausa, o tu eik savo dregnuma pasiulyk Monterkistos zaidmam, nors kokia nauda bus, o gi senatve uz lango, taip ir npatirsi orgazmo siame gyvenime. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 15:55)
As tai nezinau, tu zinai, tu gi Given prikaisioji vedusus, senus meiluzius, ne as  mirksiukas.gif tai klausiu kodle tik GIven, ko taip veidmainiskai ne visom, kas tuo uzsiima? bigsmile.gif

As va esu istvirkusi ir paleistuve dar ir kompleksuota, bet su vedusiu neprasidesiu. Pirmiausia del savu priezasciu, antra as nesu tokia naivi, kad tiket jig to vedusio zmona neduodanti uzsispaudusi ziezula.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 15:56)
sakai butu idomu zaisti su prarudyjusia senmerge  biggrin.gif egzotika tokia ar ne, vos ne kaip su skaistuole- pasileidele, su uzspaustom fanatzijom  biggrin.gif

Jaučiu, kad ji velnių priėdus, jokia ne senmergė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 15:56)
būras? tu čia kas? kokia dvarponė dabar patapai? biggrin.gif pilį didinies? biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 27, 15:57)

Man cia zmones imete tavo fraze,  mesta kai manes nebuvo,  kad oi oi kaip mane  tokia nysusvietną burbanti nekorektiškai prašantis. Tai tu elgiesi ziauriai  nekorektiskai savo liga visur kisdama,  kai argumentu nelieka. Fui fui...sensti ir durnėji....jeibogu

Apie mano liga sneki tik tu.

As jau senai aie ja uzmirsau mirksiukas.gif

Taip as senstu, niekas nejauneja. Skirtumas tik tame, kaip kiekvienas musu sensta. Man senatve nera nei pliusas, nei minusas, tai realija, SU KURIA SUSDURIA KIEKVIENAS.

Todel, senkime ORIAI.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 16:00)
Jaučiu, kad ji velnių priėdus, jokia ne senmergė rolleyes.gif

kad velniu priedus tai tikiu, visos senmerges tokios biggrin.gif , tik va uzsispaudus kelis metus jau, tai kai sautu tie visi velniai atsipalaidavus, tai uhh tikrai jum ten smagu butu bigsmile.gif
Atsakyti