Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 16:03)
tai kaip jau nebetiki? čia gi jau n metų plėšaisi, kad Lutukė vyrui neduoda. Tai gal ir daugiau tokių yra.
Matai, tu jau savo šnekomis nebetiki. Kuri ten jau stadija pas tau? 4u.gif

Duoda gal ji, jei vyras grindis isplauna. Kazi kiek kartu per metus jis plauna grindis? Ypac dirbdamas savaitem, o savaitgaliais, kaip geras tetukas, praleidziantis kazkur ne namie su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 12:56)
o tau tai nebutu tragedija? man butu pvz jei vyras nenoretu su manim mylelis,nenoretu manes, tai kokia cia meile?

man irgi būtu.
yra toks juokas: moterys nepatenkintos, kai vyrai ju nori, tik apie "tai" galvoja. bet kokios jos nelaimingos, kai vyrai sako: myliu tave tik" del tavo dvasinio grožio."
na, cia sušaržuotai viskas.
vaisnave būti negaletum. biggrin.gif
ten sexas tik del vaiku. pagal vedas, vyrai neduoda žmonom. ir vice versa. zmonos, būna, susiranda kitus.
zinau atveju, pilna draugu tarp krisnaitu.

tikiuosi dabartinis jaunimas ne toks "fanatiškas" tar juju. nes skyrybu ten perpus daugiau nei pas katalikus.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 27, 16:06)
Ždž, Lutuke - ahimsos tema kalbant, aš darau ką galiu, su suvokimu, koki turiu, o ne tik dejuoju, kad neimanoma..beviltiška...
ir taip, be aplinkosaugos problemu, be augalu "skausmo", yra realus skausmas, labiau apciuopiamas.
yra juk sviesa mintanciu - jie mažiausiai prisideda prie vartojimo, valganciu 3-2kart savaiteje... bet gal jie lektuvais danžiau už mane skraido. kas išmatuos.
visi darom, ką galim.
tad ir tu mesk tuos kiaušus ir žuvi.

Idomucia, gražus stiliovas tu laiku vežimelis. ir dar spalva.  wub.gif

Nemanai, kad visi taip daro?

O kodel manai,kad jei tau nepaciuopiama, tai maziau svarbu?

Tame sakinyje priestarauji pati sau. As tau galiu ta pati psakyti mesk visus daiktus is naftos mirksiukas.gif

Labai grazi nuotrauka , pritariu, grazius daiktus seniau gamindavo ir patvarius svarbiausia, i tema tausojimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 16:06)
o tau ant kokiu stojasi?

Man dregsta, nedasutele.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 16:07)
Kambarys prietema, juodas su raudonu neryskiu apsvietimu, senovinis kreslas raudono barchato. Vonioje tryksta sampano burbulai( kazi kiek bonkiu sampes reiktu)?... rolleyes.gif

o kodle prietema, sviesoje nelabai? ir be snapso niekaip? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 16:08)
nu netaupyk cambse, vieną kartą gyveni, tu gi pilies carevna, kas tau reiškia?

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 16:11)
Duoda gal  ji, jei vyras grindis isplauna. Kazi kiek kartu per metus jis plauna grindis? Ypac dirbdamas savaitem, o savaitgaliais, kaip geras tetukas, praleidziantis kazkur ne namie su vaikais?

o tai tau ne dzin? tai iš gailesčio duotum jos vyrui tada?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 27, 16:08)
Bet tai kokia isverstaskure Moontė pasidarius. Negaliu atsistebeti  unsure.gif

ar tikrai pasidarius? biggrin.gif ar tokia buvo visada, dabar tik labaiu issiduoda... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 16:14)
o kodle prietema, sviesoje nelabai? ir be snapso niekaip?  unsure.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif

Kurioje vietoje matai snapsa?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 16:12)
Man dregsta, nedasutele.

o tai papukai kaip? nusvirę? o meluodavai, kad ne, kad kitų tokie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 16:07)
Kambarys prietema, juodas su raudonu neryskiu apsvietimu, senovinis kreslas raudono barchato. Vonioje tryksta sampano burbulai( kazi kiek bonkiu sampes reiktu)?... rolleyes.gif

Maudytis ar gerti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 16:14)
o kodle prietema, sviesoje nelabai? ir be snapso niekaip?  unsure.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif

nu nebūk iš medžio iškritusi, cambsė gi visur su buteliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 13:28)

o tiesa, tau paleistuvavimas toks labai rimtas dalykas, tokia baisi nuodeme, kad ja taip iskeli? man tai elementari gyvenimo dalis, paleistuvaimas kenkia sveikatai ir tiek, o renkasi kas kaip nori ar sugeba mirksiukas.gif

už šitą galiu tave išbuciuot wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti