Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 15:59)
cambse, tai tau ant tamsių labiausiai stojasi? kam ten apie mėlynas akis tada melavai? Ot išverstaskūrė biggrin.gif

Tau stojasi( idomu kas tau stojasi? blink.gif , bet tiek to) ant tu, kurie pasako komplimenta? blink.gif
Na jo, tada nekazka pas tave su tavo saviverte.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 12:38)
as tik siulau siek tiek placiau aprepti, siek tiek daugiau pamatyti, ne tik gyvunu kancias, kurios sioje planetoje neisvengiamos, nemanau,kad dziaugiasi antilope,kai ja sumedzioja vilkas...visa planeta gyva- VISKAS GYVA.

blyn blyn, tu man siūlai? aš ir aprepiu. (kiek galiu.)mašinos neturiu, vat db, vel skurlys tarp koju, MM pirma diena...
nu žinaiiiii, radai kam pasiūlyti smoke.gif smoke.gif smoke.gif smoke.gif smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 sausio 2020 - 16:02
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:59)
As va esu istvirkusi ir paleistuve dar ir kompleksuota, bet su vedusiu neprasidesiu. Pirmiausia del savu priezasciu, antra as nesu tokia naivi, kad tiket jig to vedusio zmona neduodanti uzsispaudusi ziezula.

tai kaip jau nebetiki? čia gi jau n metų plėšaisi, kad Lutukė vyrui neduoda. Tai gal ir daugiau tokių yra.
Matai, tu jau savo šnekomis nebetiki. Kuri ten jau stadija pas tau? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 16:00)

iš tos senmergystės ant Donelaičio ją užnešė jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 27, 17:00)
Apie mano liga sneki tik tu.

As jau senai aie ja uzmirsau  mirksiukas.gif

Taip as senstu, niekas nejauneja. Skirtumas tik tame, kaip kiekvienas musu sensta. Man senatve nera nei pliusas, nei minusas, tai realija, SU KURIA SUSDURIA KIEKVIENAS.

Todel, senkime ORIAI.

Maaaaat radnaaaja....
Apie tavo liga as suzinojau is savo krištolinio?

Kas tu do per zmogus? Kisi ja amziais kur reikia ir nereikia i postus, O kai parasiau kad su tokia liga negalima tiek negatyvo - kad užpyko karalievna.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 15:59)
cambse, tai tau ant tamsių labiausiai stojasi? kam ten apie mėlynas akis tada melavai? Ot išverstaskūrė biggrin.gif

nu ji jauciu nepasakytu,kad jai tai nepriimtina, megautusi nors kolegu demesiu ir komplimentais tokio tipo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:59)
As va esu istvirkusi ir paleistuve dar ir kompleksuota, bet su vedusiu neprasidesiu. Pirmiausia del savu priezasciu, antra as nesu tokia naivi, kad tiket jig to vedusio zmona neduodanti uzsispaudusi ziezula.

Nu va nuliudinsi Montekrista tada labai, o ji taip tikejosi.. unsure.gif

o tai as jau nebe tokia? mano vyru nepatiketm? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 27, 16:04)
Maaaaat radnaaaja....
Apie tavo liga as suzinojau is savo krištolinio?

Kas tu do per zmogus? Kisi ja amziais  kur reikia ir nereikia i postus,  O kai parasiau kad su tokia liga negalima tiek negatyvo -  kad užpyko karalievna.

tikra tiesa, buvo taip buvo. Ir ant manęs pyko, kai pasakiau, kad velnių da vistiek liko biggrin.gif
Atsakyti
Ždž, Lutuke - ahimsos tema kalbant, aš darau ką galiu, su suvokimu, koki turiu, o ne tik dejuoju, kad neimanoma..beviltiška...
ir taip, be aplinkosaugos problemu, be augalu "skausmo", yra realus skausmas, labiau apciuopiamas.
yra juk sviesa mintanciu - jie mažiausiai prisideda prie vartojimo, valganciu 3-2kart savaiteje... bet gal jie lektuvais danžiau už mane skraido. kas išmatuos.
visi darom, ką galim.
tad ir tu mesk tuos kiaušus ir žuvi.

Idomucia, gražus stiliovas tu laiku vežimelis. ir dar spalva. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 16:01)
Tau stojasi( idomu kas tau stojasi? blink.gif , bet tiek to) ant tu, kurie pasako komplimenta? blink.gif
Na jo, tada nekazka pas tave su tavo saviverte.

o tau ant kokiu stojasi?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 15:58)
Įsivaizduok, kambarys su burbuline vonia, tu sėdi jaukiai senoviniam krėsle, gurkšnoji gerą vyną, po savimi paslėpysi pėdas, apsigaubusi jaukiu pledu, aš su cambala vonioje, mes šnekamės, bučiuojamės, juokiamės rolleyes.gif
Vyrai nešioja mums skanumynus ir pilsto vyną....

Kambarys prietema, juodas su raudonu neryskiu apsvietimu, senovinis kreslas raudono barchato. Vonioje tryksta sampano burbulai( kazi kiek bonkiu sampes reiktu)?... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 27, 16:02)
blyn blyn, tu man siūlai? aš ir aprepiu. (kiek galiu.)mašinos neturiu, vat db, vel skurlys tarp koju, MM pirma diena...
nu žinaiiiii, radai kam pasiūlyti  smoke.gif  smoke.gif  smoke.gif  smoke.gif  smoke.gif

Nafta ne vien masinom naudojama.
Sakai jau nera kur plesti samoningumo?
As tai manau mums visiem yra.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 16:07)
Kambarys prietema, juodas su raudonu neryskiu apsvietimu, senovinis kreslas raudono barchato. Vonioje tryksta sampano burbulai( kazi kiek bonkiu sampes reiktu)?... rolleyes.gif

nu netaupyk cambse, vieną kartą gyveni, tu gi pilies carevna, kas tau reiškia?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 17:06)
tikra tiesa, buvo taip buvo. Ir ant manęs pyko, kai pasakiau, kad velnių da vistiek liko biggrin.gif

Bet tai kokia isverstaskure Moontė pasidarius. Negaliu atsistebeti unsure.gif
Atsakyti