Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 08:32)
nope. ne kasdien. max 2 kart i savaitę.
ir tai - užtenka del bedos. mes del kiaušu su broliu kaip tik aptarinejom tą temą. yra dar kitaip, ten tyrimai visaip apikombinuoti.
bet kraujagysliu ligomis serganciam nutukusiems žmogui siulyti kiaušus net ir 2 kart i savaitę - savižudybe.
vienam tyrime buvo tirti nesveiki aptukę žmones, kuriu cholesterolis ir taip blogas, ir suvalgius kiaušus nežymiai pakito arba beveik nepakito - tai išvada, kad kiaušai nekenkia.  bigsmile.gif tipo, geras tyrimas?

perklausiu brolio darsyk.

Man tavo brolis ne autoritetas. Pirma, todel kad jis veganas ( reiskia fanatas), antra, tu rasei, kad jis tik istojes studijuot, tryne rankom, neva pelnysis is neismaneliu. Taip tikras, is padaukimo medikas niekada nepasakys.

Mano vyras n metu rytais valgo kiausinius. Omleta, keptus, virtus. Po 2-3. Jam skanu. Kaip geri jo tyrimai buvo pries 5 metus, tai ir tokie pat dabar.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 27, 14:49)
Given,
tu cia kazkada minejai, kad buta ex nupirkai. O kaip tai suprasti? Paemei ir nupirkai is savo pinigu. Ir ant jo vardo uzrasei? Va taip va?
Matau, vel diskusijose palos ir plastikiniai iklotai. Tu savo palas pries statydama plastikui manau jokio gero darbo nedarai. Didzioji dalis moteru niekad nesinesios rankinuke kruvinu skuduru ir nevirins namie. O va prie medvilniniu iklotu pereit vieni juokai. Tik tu sneki taip, lyg jie neegzistuotu smile.gif

su tais skurdliais dažnai pajuokauju. nieko nepriešpastatau. tai buvo rekacija i Lutukes postą del aplinkosaugos. nu, nemaniau, kad man, skurlius panaudojanciai ir mašinos neturinciai, dar bus kažkaip užuominomis baksnojama.
jau mano drauges in real life sako: Given, tu cia aukštu pilotažu varai. šveitikliai natūralūs, kremai ir hidrolatai iš Uoga Uoga, Mooncup... o cia Lutuke man pamokslus pila...
as paši vakar su paketu sedejau, kad ir kaip nesmagu bebūtu. panaudoju vis po 1-2 ant ciklo, nes tingiu, apsileidžiu, kažką daryti del gamtos.
arba kai keliauju.
cia kaip Mylimuke puole ant Lutukes del sintetiniu kvepalu, tai ir aš apsileidžiu, nemanykit. na, svarbu, nenusiristi visai atgal. biggrin.gif

Butą pirkau, kai dalinomes turtą. exui kažkiek priklause, bet tiek kiek pirkau, jis neturejo. tikiuos, kad liks vaikui. nupirkus butą, veliau sugalvojau, jog ner man ko cia gailetis, investavau i vaiko ateiti. taip pat norejau nupirkt butą, o ne baraką(koki jis turejo), kad vaikas ateitu pas tevą i normalią vietą, o ne i "bardakyną".
jei, žinoma, exas buto neužrašys kam kitam, vaikui liks.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 14:53)
Listeja irgi sake draugavo su vedusiu, ko jai priekaistu nesakai?  bigsmile.gif

Lisiteja draugavo su vedusiu? bigsmile.gif nieko nežinau. pasakokok, Lisiteja.
Dar Kristina sake, turi istoriju, tai laukiu nesulaukiu. Prašom kad ir i AZ. kad davatkos nenumirtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 sausio 2020 - 08:42
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 08:41)

Butą pirkau, kai dalinomes turtą. exui kažkiek priklause, bet tiek kiek pirkau, jis neturejo. tikiuos, kad liks vaikui. nupirkus butą, veliau sugalvojau, jog  ner man ko cia gailetis, investavau i vaiko ateiti. taip pat norejau nupirkt butą, o ne baraką(koki jis turejo), kad vaikas ateitu pas tevą i normalią vietą, o ne i "bardakyną".
jei, žinoma, exas buto neužrašys kam kitam, vaikui liks.

Viskas paprasta - turejot buta( 2-3 kambarius), jei butumet pasidaline po lygiai teismo keliu- geriausiu atveju iseitu po 1 kambario buta abiem.
O cia sumokejai exui ir likai savo didesniame bute.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 27, 15:05)
Ir mums ypac reikalingi prisilietimai. Net daromi tyrimai kaip apkabinimas veikia sirdies ritma. Vaikams tevu prisilietimai reikalingi kaip oras. Bezdzioniu jaunikliams, ir tiems.
Mano nuomone poros bendravimas veikiamas fizinio artumo (visokio), ir fizinis artumas veikia santykius.

Kyla mintis, kad pas Lutuke kuniskas rysys nustumtas i sona. Labai stipriai.

1.Mūsu šeima kaip išproteje del prisilietimu. ne tike sekso, kiek pacio artumo, fizinio buvimo. visi lb megstame masažus, mama, seses, broliai. per kaledas ratu sustoję net vns kitiem padarom, draugai iš pašalies pamatę net nufotkinę yra ne syki.

2.Lutukes postu visu neskaitei. ji akcentavo, jog be sekso negaletu, ją vyro aistra užveda, jai tas visgi svarbu, bet ne kas dieną.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 08:48)
1.Mūsu šeima kaip išproteje del prisilietimu. ne tike sekso, kiek pacio artumo, fizinio buvimo. visi lb megstame masažus, mama, seses, broliai. per kaledas ratu sustoję net vns kitiem padarom, draugai iš pašalies pamatę net nufotkinę yra ne syki.
2.Lutukes postu visu neskaitei. ji akcentavo, jog be sekso negaletu, ją vyro aistra užveda, jai tas visgi svarbu, bet ne kas dieną.

Ji daug ką rašo smile.gif kas tiki:)
Atsakyti

Cambala,įmesk serumo nuorodą.Veidas iš visi išdūko,niekas nebegerai.Kol kas Žiedę naudoju.

Senatvės galima bijoti,galima nebijoti,vis tiek jinai ateis.Pabaiga yra neišvengiama.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 08:48)

Aha. Viena diena vienaip paraso, po pusmecio jau pamirsta ka raso, peza kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 27, 15:57)
O kaip isvis sitie klausimai susije su manimi ir tuo, ka rasiau? Gali trumpai drutai? Dabar taip ne i tema, kad net sunku suprasti kodel tureciau atsakineti i juos. </p>

Klausimas: ką darytum, jei tavo vyras tau trukdytu taip lovoje, kaip trukde savo knarkimu Lutukes vyras? muštusi, kitaip per miegus neramiai blaškytusi..o tu pastoviai be miego be miego. kaip zombis. niu...kaip tada? ir taip menesiai iš menesiu.
ovz, mano mama lb jautriai miega, zuikio miegu. jie ir nemiega su mano teciu, atskirai.
Atsakyti
Oho, nu ir pavaret vakar, 28 psl, net mano pagalbos nereikejo biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
pasveikai?
Atsakyti
Dvi katės yra gėris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 28, 09:52)
<p>Cambala,įmesk serumo nuorodą.Veidas iš visi išdūko,niekas nebegerai.Kol kas Žiedę naudoju.</p><p>Senatvės galima bijoti,galima nebijoti,vis tiek jinai ateis.Pabaiga yra neišvengiama.</p>

O kas tavo veidui?
Atsakyti