Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 28, 08:52)
<p>Cambala,įmesk serumo nuorodą.Veidas iš visi išdūko,niekas nebegerai.Kol kas Žiedę naudoju.</p><p>Senatvės galima bijoti,galima nebijoti,vis tiek jinai ateis.Pabaiga yra neišvengiama.</p>

https://lazerineklin...o-ir-injekciju/
cia aprasas. O serumas + kremas ( reikia pirma seruma, po to krema tept) eurovaistinej dabar su nuolaida gera kaina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 06:31)

Tesla elektrine nusipirk, arba hibrida koki.

tai ir rašiau, kad Tesla mano planuose. laukiu, kol nupigs. bet šiaip gaila išlaidu mašinai. neturiu poreikio, tik vasarai, kai reikia išlekti i gamtą. visur gerai taxai, dvirka, pestute, viešasis. vaikai baigia užaugti.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 06:40)

Mano vyras n metu rytais valgo kiausinius. Omleta, keptus, virtus. Po 2-3. Jam skanu. Kaip geri jo tyrimai buvo pries 5 metus, tai ir tokie pat dabar.

Skanaus. bet žmonos menesiniu jis nevalgytu, tai kam - vištos?
Ką tu valgei pusryciams?
begiojai jau širyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 28, 07:20)
<p>Vėlyvas tupėjimas eteryje kenkia veido odai.O gal jūs tokio amžiaus,kai jau niekas nebekenkia?
</p><p>burbanti, Cambala, nu nors po kelias foto įmeskite akims paganyti, saulės pažiūrėti.O tai baigiu užsidepresinti nuo cepelininė pilkumos.
</p>

daryk virtų bulvių cepelinus, jie balti biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 09:00)
tai ir rašiau, kad Tesla mano planuose. laukiu, kol nupigs.  bet šiaip gaila išlaidu mašinai. neturiu poreikio, tik vasarai, kai reikia išlekti i gamtą. visur gerai taxai, dvirka, pestute, viešasis.  vaikai baigia užaugti.
Papildyta:

Skanaus. bet žmonos menesiniu jis nevalgytu, tai kam - vištos?
Ką tu valgei pusryciams?
begiojai jau širyt?  4u.gif

Tai vaikams masinos irgi nepirksi?

Na taip, mes kitokie
Paprasti, nenusvyyyte, valgom kaip ir visi zmones.
Sulciu stikline, putpeles kiausinius, sumustini su lasisa ir kavos puodeli.
Kelemes 6.30 ir begom trise.
Atsakyti
Given, tu gi supranti, kad tavo bandymas susieti kiaušinius su moters mėnesinėmis yra nieko vertas ir neveikia? Kam burną aušinti?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 09:54)
pasveikai?

Jau beveik. MB turejo uzbaigti ligoniu namie cikla, bet nepasidave biggrin.gif
Atsakyti

http://style_emotico...lt/bigsmile.gif[/img]nieko nežinau. pasakokok, Lisiteja. Dar Kristina sake, turi istoriju, tai laukiu nesulaukiu. Prašom kad ir i AZ. kad davatkos nenumirtu.
Ir kodėl tau turėčiau apie tai rašyti?Mes ne draugės,ir niekada tokiomis netapsime.Mano nuotykiai yra grynai mano reikalas.

O kas tavo veidui?
Brandi,jautri,su išsiplėtusiais kapiliarais oda,linkusi į akergijas. Vnž. visas bukietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 sausio 2020 - 10:30
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 28, 08:20)
<p>Vėlyvas tupėjimas eteryje kenkia veido odai.O gal jūs tokio amžiaus,kai jau niekas nebekenkia?
</p><p>burbanti, Cambala, nu nors po kelias foto įmeskite akims paganyti, saulės pažiūrėti.O tai baigiu užsidepresinti nuo cepelininė pilkumos.
</p>

As imeciau, nereikia miegoti biggrin.gif
Atsakyti

Ir kodėl tau turėčiau apie tai rašyti?Mes ne draugės,ir niekada tokiomis netapsime.Mano nuotykiai yra grynai mano reikalas.

Brandi,jautri,su išsiplėtusiais kapiliarais oda,linkusi į akergijas. Vnž. visas bukietas.

Kapiliarama vitaminas C reikalingas. As tik nzn ar tau nereaguos veidas.

Douglas yra Ordinary kosmetika ir ten galima rasti pigaus ir gryno vit v ivairiomis formomis. 
O siaip tai tu mano mamos oda aprasei...

As gal tik bandyciau su dermatologais pasitarti, nebent jie skaito, kad cia jokio gydymo nereikia. :) 

Atsakyti

Kad ne lietuvis, o kitatautis. Bet kad ne italas ar prancuzas - tai tikrai. O kas daugiausia zenyjasi su lietuvemis del paso?

Ir taip riebiai pro sali varydama rasai kaip tau sekasi i sielos gelmes cia visoms ziureti. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 28, 11:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72595018" data-time="1580155337"><div><p>Kad ne lietuvis, o kitatautis. Bet kad ne italas ar prancuzas - tai tikrai. O kas daugiausia zenyjasi su lietuvemis del paso?
</p></div></blockquote><p>Ir taip riebiai pro sali varydama rasai kaip tau sekasi i sielos gelmes cia visoms ziureti. smile.gif </p>

Oooo, jis jau Lietuvos pilietybę priėmė? Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 09:05)
Tai vaikams masinos irgi nepirksi?

Na taip, mes kitokie
Paprasti, nenusvyyyte, valgom kaip ir visi zmones.
Sulciu stikline, putpeles kiausinius, sumustini su lasisa ir kavos puodeli.
Kelemes 6.30 ir begom trise.

nu, popiežius ir tas atstūmė, nepavyko nušvisti biggrin.gif
Atsakyti