Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 13:18)


du bernai, nores, nusipirks. gales ir Teslą mamai igyt. vaikas sako, kad man ir namą igys.  smile.gif
Papildyta:



Tu isleidi vaikus i gyvenima, kad sukurtu ir testu savo sukurta seima - zmona, vaikus.
O ne mamai tesla ir nama pirkt. Susirask turtinga seni ir melzk ji.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 28, 08:49)
Ir taip riebiai pro sali varydama rasai kaip tau sekasi i sielos gelmes cia visoms ziureti. smile.gif 

O ko tu išvis reaguoji jautriai...
Tu gi cia vos parašai, i kai kuriu replikas tik reaguoji....


Beje, del Lisitejos (ji gali visai nesipasakoti) tai buvo smagu sužinoti. Cambala ir Burbanti del meilužio vare tik ant manęs, o pasirodo ir Lisiteja, ir Kristina, ir Montekrista, ne aš viena... taigi, neaprepsite, daug darbo jums forume su mumis, nedavatkomis.



QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 09:16)
, i desryte - lavonus...

cia tik faktu konstatavimas. pripažink, mesyte - ne augalu lapai. o gal ant palmes auga?
biologines žinios ir tiek


Man Taj Mahal irgi nepatiko.



QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 28, 09:28)
As turiu prisipirkus atsargai..................Ir ne tik gamtai draugiskiau, bet ir tarpkojui.



šaunuole. bet gi mes cia nesilyginam.
darai gi del savęs, žeme - taigi mūsu namai, mes gi nedarom kažko tokio del "Motules Motineles Žemes" - kažkokios mistines figūros. mes gi realiai darom gera tik SAU, žeme tai - mes, juk MUMS bus kaput, jei mes nesąmones darysim.
juk nenorim pjauti šakos, ant kurios sedim.
Kai mergos sako ar iš kalbos išeina: parašyk kaip gyvenu, parašiau, tai ir supuole. Cambala. gi nebuvo skyrelio: ei, davai, pasimatuojam, kuri ekologiškiau gyvena. aš juk nesakau, kad aš neteršiu. aš lb daug skraidžiau. db apstojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 sausio 2020 - 13:35
Given, tu per daug kusi savo nuomone. Kaip ir lutuke. Jusu dvieju tos savo nuomones pirsimas tiesiog iskart igyja atmetimo reakcija.
Atsakyti
Taip ir laukiau tokio ats. aš nekišu. aš varau savo stiliumi.
Rašau ką noriu, gal saržuotai, gal paprovokuoju, bet kaip noriu.
aš gi mandagiai apeinu tavo ir Montevertes ištisus vemalus ( Ir Lutukes barabanus i kiekvieną tavo postą), kol randu kelias normalias sms, nes gi jūs su kitomis beveik nediskutuojat, kai tarpusavy laižotes.
tai ir aš savam stiliuj. kai randu progą isiterpti, isiterpiu. švelniau, aštriau, santūriau. bet visad stengiuos nuoširdžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 sausio 2020 - 13:34
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 13:28)
..
Beje, del Lisitejos (ji gali visai nesipasakoti) tai buvo smagu sužinoti. Cambala ir Burbanti del meilužio vare tik ant manęs, o pasirodo ir Lisiteja, ir Kristina, ir Montekrista, ne aš viena... taigi, neaprepsite, daug darbo jums forume su mumis, nedavatkomis.

išverstaskūrė nevarys ant tų, kurie bent kartą ją paglostė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 13:34)
Taip ir laukiau tokio ats. aš nekišu. aš varau savo stiliumi.
Rašau ką noriu, gal saržuotai, gal paprovokuoju, bet kaip noriu.
aš gi mandagiai apeinu tavo ir Montevertes ištisus vemalus ( Ir Lutukes barabanus i kiekvieną tavo postą), kol randu kelias normalias sms, nes gi jūs su kitomis beveik nediskutuojat, kai tarpusavy laižotes.
tai ir aš savam stiliuj. kai randu progą isiterpti, isiterpiu. švelniau, aštriau, santūriau. bet visad stengiuos nuoširdžiai.

pažiūrėk kiek diskusijų buvo, kol durnės nebuvo. Ji ir sugadina visas diskusijas. Bandė žmonės ją ignoruoti, bet ji negavusi dėmesio dar daugiau kabinasi. Vampyras negali išgyventi be papildomos energijos, nes savos neturi
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 28, 11:29)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72595133"><a data-ipb='nomediaparse' href='/default/bigsmile.gif'>http://style_emoticons/default/bigsmile.gif</a>[/img]nieko nežinau. pasakokok, Lisiteja. Dar Kristina sake, turi istoriju, tai laukiu nesulaukiu. Prašom kad ir i AZ. kad davatkos nenumirtu. </blockquote> Ir kodėl tau turėčiau apie tai rašyti?Mes ne draugės,ir niekada tokiomis netapsime.Mano nuotykiai yra grynai mano reikalas.<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72595153" data-time="1580194492"> O kas tavo veidui?</blockquote> Brandi,jautri,su išsiplėtusiais kapiliarais oda,linkusi į akergijas. Vnž. visas bukietas.

Tikrai, kad bukietas. As viska veidui ir kunui is Kvapu namu naudoju, ten 100 proc naturalu, tai bent jau alergijos visos dingo, neber jokiu niezejimu, paraudimu. Yra ir kapiliarams stiprinti, ir aisku brandziai odai, pabandyk. Nors manau kapiliarams ir is vidaus stiprinti naudingiau gal butu. Bet as taip paveldejau, tai nezinau, kiek smarkiai isvis galima juos apnaikint.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 13:26)
Tamponai gerai atostogose kai su maudymke.

O taurele dar geriau, nes gali maudytis ir nereik keist tamponu, jeigu nevarai kibirais, tai iki 12 val laiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 28, 13:31)
<p>Jei kraujas neturi sąlyčio su oru,nevyksta joks puvimas</p><p>Žinoma,tamponą reikia keisti nurodytu laiku.Kai naudojami paketai,tada taip,išskyros sureaguoja su oru,ir tada vyksta grubiai tariant puvimas
</p><p>Aš visą gyvenimą naudojau tamponus su aplikatoriumi,ir gyva kol kas.
</p><p>Taurelės neturėjau,net neįsivaizduoju kaip ten su ja.</p>

Kol ismoksti isideti, biski gali uztrukt, bet jeigu tau tamponai patinka, tai taurele irgi tiks. As irgi iki tol tamponus naudojau, nes paketai siaubas man kazkoks.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 13:28)
Cambala ir Burbanti del meilužio vare tik ant manęs, o pasirodo ir Lisiteja, ir Kristina, ir Montekrista, ne aš viena... taigi, neaprepsite, daug darbo jums forume su mumis, nedavatkomis.



Su ex drauge daug diskutavom ta tema... Po kurio laiko ji pradejo skaiciuoti, kiek kas spermos kur nuleido, o kiek kam nuleido... (pas mane paskaiciavo kibirais)

Siaip moterys save turetu saugot daugiau... Tokia fiziologija. Koki inda dar gali isplauti
Papildyta:
Dar... visokie nusikateliai ar siaip negerai besielgiantys. Tai va, pokalbiai su jais padeda suvokti, kad jie nesigaili, blogas elgesys yra normalu.

Domejausi kaip reaguoja isdave vyrai ar moterys. Moterys nesigaili, jos aplamai neisduoda nieko, pas jas nera galvoje tokio modulio galvoje galvot apie vyra. Jos tik savimi rupinasi. Vienom ten niesti fiziologija, o kitos dalina, kad gauti jausmu demesio...

Moteru daznai nesupranta, nes bando suprasti ta kas neegzistuoja. Pabadytu suprasti remiantis krokodilais. Krokodilas isalko issizioj ir nukando koja. Buvo alkanas. Viskas. Visa matematika, daugiau nera ko ieskot...

Daug idomiu dalyku galima issiaiskint keliant nestandarttinius klausimus, kur nera paruosto naudingo graziai atrodanciu atsakymo.

Sakysim... istikima del savo principu o ne del sutuoktinio... Gal ir neblogai kad isttikima, bet vis tiek tas suotuoktinis mazai ka reiskia. Bet tame net problemos neiszveelgiama, nu kaip tas krokodilas..
Sako krokodilai verkia, tai gal ir moterys, tik neaisku del ko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 28 sausio 2020 - 14:07

wub.gif
Nemanau kad kazka praradot, nepabuvoje koh change. Visi ten vaziuoja, per tiek laiko jau trp savo egzotikos praradusi ta sala.

Kazkos filmas su di capriu yra, ten tokioj saloj, grazus vaizdai. Po to filmo visi pradejo varyt i ta sala. Po kazkiek laiko sala uzdare, negalima jos lankyt.

Uzdare pliaza, o iki tos salos ir ilankos galima priplaukti su laivu. Yra stop juosta keli simtai metru nuo kranto. Labai grazus rifas ir rykli matem ten. :) 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 08:26)
man pirmenybe ten, kur būtybė priversta patirti kančią (del mūsu rajumo ir godumo.)

del laisvai laikomu vištu gali teisintis iki komos.
kiek ju tokiu? jei airijoj pas ūkininką perki, - na, ok.
bet vis tiek išnaudoji kitą rūsi savo labui ir savo blogojo cholesterolio labui.

man pirmenybe yra: kito skausmas. paskui - aplinkosauga.
juk instinktyviai(veiksmu seka) pirma šuni priglaustum, veršiuko neužmuštum, o tik paskui mašinos atsisakytum.
veiksmu eiliškumas.
idealiausia tai viską vienu metu, bet ten kur SKAUDA KITAM, pirmiausiai.
nebūk atbukus kito skausmui vien todel, kad kitas - "ne žmogus".  mirksiukas.gif

Papildyta:
ne, as akcntuoju viską. bet sąžiningiausia pradeti nuo mažo, nuo lekštes. o pripažink, tai sunku, nes mus laiko pririšę iprociai ir rajumas. net Mylimuke sąžiningesne - pripažino, jai SKANU.  ax.gif
tai ir tau juk skanu.  ax.gif man planeta - rūpi. tie patys gvūnai planetoje gyvena. bet sunku keisti, keiciu bent tą kuo glaiu. dar vis susilaikau nepirkus mašinos. neperku skurliu kas sezoną. o lekšte, tavo ir mano lekšte - ir jos turiys - yra ARTIMIAUSI DALYKAI.

Kiekvienam savo. 4u.gif Manau svarbu labai specialiai nesukelti kanciu ir nekankitntii kitu, bet deja, kanciso bendra prasme neisvengsim, nei svao gyvenime, nei savo veiksmuose kitiem, tokia si planeta.

Taip, butent jau sakiau, perku laisvai laikomu vistu ir organic kiausinius, tai kanciu labai jau minimaliai biggrin.gif
Taip, deja zeme tokia isnaudojam kitas rusis, niekur nuo to nedigsim, o tos vistos geriau uz kai kuriuos zmones gyevna. biggrin.gif Nevalgytu kiausiniu, jos is vis negyventu, tai gal ne taip blogai. O keli kiausiniai per savaite tikrai jokio cholesterolio nesukelia. Ir vistas seimai, beja, irgi tokias perku.

As tau galiu pasakyt ta pati nebuk atbukus skausmo, jei tai ne gyvunas, nebuk atbukus planetos skausmui mirksiukas.gif

As tai jau senai sakiau, ka cia naujo pripazinti? blink.gif zinoma matinimes, kaip iprate, kai patogu, tas skanumas tai paskutinei vietoj, nes jis kintantis, kai esi labai isalkes viskas skanu biggrin.gif . Dazniausiai paprasciausiai reikia greitai kazka isideti i darba, kelioneje pavalgyti ar grizus namo kazka greitai, sociai pasigaminti. Kai atostogos, namie daugiau laiko visai kitaip galima maitintis, kai turesiu savo darza vel bus kitaip mirksiukas.gif
Ne vien lekste : rubai, avalyne, baldai, higienos priemones, valymo , skalbimo priemones, buities daiktai, sildymo sistemos viskas salia ir viskas mums pasiekiama ir imano keisti, tik klausimas kas geriau ar nafta, kuri neatsinaujina, ir kas naikina planeta, ar augalai, gyvunai, kurie atsinaujina?
Taigi, tau pritariu visi darom, ka galim, kaip galim geriausia, nelabai suprantu tavo nuolatinio baksnojimo i tai, o tu to nedarai, nors visi negyvenam idealiai. Ka manai juom pasieksi? Manai suauge zmones neigalus patys apsipresti kaip jiem gyventi ir tu pakeisi , isauklesi kitus, pagla savo prioritetus ir supratima? Galima apie tai sneketi bendrai, bet ne su klausimais zmonem kodel tu ta ar ta valgai ar nevalgai, tai asmenninis gi reikalas, ta mano nuomone gali daryti tik seimos rate zmones, arba as jau atpratus labai nuo tokio bendravimo biggrin.gif Airijoje niekada niekas tau taip nepasakytuu, visi gerbia vieni kitu pasirinkimus, o kas nori, ka keisti, tas iekso info, ir man taip priimtiniausia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 28, 14:15)
Domejausi kaip reaguoja isdave vyrai ar moterys. Moterys nesigaili, jos aplamai neisduoda nieko, pas jas nera galvoje tokio modulio galvoje galvot apie vyra. Jos tik savimi rupinasi. Vienom ten niesti fiziologija, o kitos dalina, kad gauti jausmu demesio...

Iš kelių moterų čia tokia statistika? jos gi jautresnės visapusiškai už daugumą vyrų
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 14:39)
Taigi, tau pritariu visi darom, ka galim, kaip galim geriausia, nelabai suprantu tavo nuolatinio baksnojimo i tai, o tu to nedarai, nors visi negyvenam idealiai. Ka manai juom pasieksi? Manai suauge zmones neigalus patys apsipresti kaip jiem gyventi ir tu pakeisi , isauklesi kitus, pagla savo prioritetus ir supratima? Galima apie tai sneketi bendrai, bet ne su klausimais zmonem kodel tu ta ar ta valgai ar nevalgai, tai asmenninis gi reikalas, ta mano nuomone gali daryti tik seimos rate zmones, arba as jau atpratus labai nuo tokio bendravimo  biggrin.gif Airijoje niekada niekas tau taip nepasakytuu, visi gerbia vieni kitu pasirinkimus, o kas nori, ka keisti, tas iekso info, ir man taip priimtiniausia.  4u.gif

bet iš kitos pusės, jei žmonės apie nieką nekalbės, neeskaluos ir tik tykiai sau darys kažką iš kažkur kažkaip susižinoję (neaišku kaip, jei niekas nieko nešnekės, nesidalins), tai kaip apie tai sužinos kiti? kaip susimąstys? kur ras pavyzdžių?
žinai, man kažkada atrodė, kad fermentinis sūris, kai jis išlydytas nuo karščio ant patiekalų yra kažkas wow, bet dabar suprantu, kad tai tiesiog toksai kažkoks rūgštokas, tasus produktas, lipinantis viską, įskaitant ir skrandžio viduj turbūt biggrin.gif bet bežiūrint į kitus, vieną dieną atsisakiau ir vualia, nei man jo trūksta, nei norisi, nei organizmas neprašo. Labai džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 08:28)
nesąmone. pilna mano draugiu aseksualios. ir aš visą paauglystę taip mylejau, aseksualiai, kad ir eidama emociškai iš proto.
ir iki 27m o ir kažkiek veliau man sekso galejo ir nebūti. o meile sruvo per kraštus.  biggrin.gif

p.s. masažą gavau iš sesers, kai keitemes Kaledoms dovanu. skaiciau, jog sveikam, neturinciam problemu žmogui privalomos bent 10d i metus.  smile.gif

Meile kam? As sneku konkrecia meile vyrui, ne siaip zmonijai biggrin.gif Vis tiek juk lytinisu santykius turejai visgi, tai gal reikejo kakziek, nebutinai gi turi reikti kas diena 3 k. biggrin.gif
Bet tu ten siek tiek daugiau prirasius buvai dalyku, ne tik aseksualuma, kas man ir susiriso su prasviesiejimu.

Mes seimoje vienas kita pamsazauojam, bet zinoma labai fainai ir profesionalus masazas, kas diena man galetu daryti bigsmile.gif



Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 08:32)
nope. ne kasdien. max 2 kart i savaitę.
ir tai - užtenka del bedos. mes del kiaušu su broliu kaip tik aptarinejom tą temą. yra dar kitaip, ten tyrimai visaip apikombinuoti.
bet kraujagysliu ligomis serganciam nutukusiems žmogui siulyti kiaušus net ir 2 kart i savaitę - savižudybe.
vienam tyrime buvo tirti nesveiki aptukę žmones, kuriu cholesterolis ir taip blogas, ir suvalgius kiaušus nežymiai pakito arba beveik nepakito - tai išvada, kad kiaušai nekenkia.  bigsmile.gif tipo, geras tyrimas?

perklausiu brolio darsyk.

Reikia maziau skaityti ar klausyti kitu, ir labiau i savo kuna isiklausyti. O tokie tyrimai niekad nebus tinkami ir teisingi visiems ir jie nuolat keisis, nes tai neirodoma, Zmogau skunas ne kibiras i kuri , ka idejai ta ir turi, tai chemijos laboratorija, tai bakteriju kolonijos ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 08:44)
su tais skurdliais dažnai pajuokauju. nieko nepriešpastatau. tai buvo rekacija i Lutukes postą del aplinkosaugos. nu, nemaniau, kad man, skurlius panaudojanciai ir mašinos neturinciai, dar bus kažkaip užuominomis baksnojama.


Given postas buvo ne apie aplinkosogau, o konkrecia meile ir demesi planetai, tai siek tiek skirtingi dalykai. Viena siaip stengtis maziau vartoti ir maizua siukslinti , kita pajausti,kad musu planeta yra gyva Butybe. mirksiukas.gif

O tu tikrai taip isivaizduoji save idealiai gyevnancia, kad nera jau kur patobuleti? bigsmile.gif pvz juk su lektuvais gana daznai skrendi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 08:52)
Aha. Viena diena vienaip paraso, po pusmecio jau pamirsta ka raso, peza kitaip.

nes zinai toks dalykas yra kaip GYVENIMAS, kuris kinta, ypac per 6 m, nemazai pakinta lotuliukas.gif O tau stovi vietoje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 14:00)
Vampyras negali išgyventi be papildomos energijos, nes savos neturi

Pastoviai turiu - visa is taves issiurbiau. biggrin.gif
Atsakyti