QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 14:55)
Iš kelių moterų čia tokia statistika? jos gi jautresnės visapusiškai už daugumą vyrų
Papildyta:
bet iš kitos pusės, jei žmonės apie nieką nekalbės, neeskaluos ir tik tykiai sau darys kažką iš kažkur kažkaip susižinoję (neaišku kaip, jei niekas nieko nešnekės, nesidalins), tai kaip apie tai sužinos kiti? kaip susimąstys? kur ras pavyzdžių?
žinai, man kažkada atrodė, kad fermentinis sūris, kai jis išlydytas nuo karščio ant patiekalų yra kažkas wow, bet dabar suprantu, kad tai tiesiog toksai kažkoks rūgštokas, tasus produktas, lipinantis viską, įskaitant ir skrandžio viduj turbūt

bet bežiūrint į kitus, vieną dieną atsisakiau ir vualia, nei man jo trūksta, nei norisi, nei organizmas neprašo. Labai džiaugiuosi
Tai butent sneketi galima ir reikia ir idomu, bet bendrai, o ne aiskinti viena kitaip ka tu ar as turim valgyti ar ne? Galima gaima dalintis SAVO patritim, receptais, atradimais, pvz man atradimas buvo jack fruit , avizirniai, kokosu grietinele ir t.t. Bet sakyti nu kodel tu valgai tai par taip, manau nereikia, nes mes visi suauge ir psrendziam patys uz save pagal savo galimybes.
va butent kaip tu dabar padarei su suriu, va tai paskaites zmogsu susimastys gal, o jei skaytum man, kaip tu gali ta suri valgyti fui , nustok, juk skriaudi karves ir t.t. tai gaunasi automatiskai atmetimo reakcija, nes niekas nenori buti mokomas , zmogus nori nuspresti pats.
O siiap pica ir lydytas suris ir man kazkiap jau nuejo kazkur i gala megstamu produktu, duag skaniau man geras smudis, salotos, va sunus pakepe labai skaniai asparagus, kazkiap seniau as ju nemegau o dabar patiko

O sviezus vaisiai, uogos tai is vis rojaus maistas