Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 09:00)
Skanaus. bet žmonos menesiniu jis nevalgytu, tai kam - vištos?

kam toks palyginimas, kuris visia netaitinka realybe? cia vaikam gasdinti gal? ;lol: zmogus valgo pauksciu kiausinius, moters menesines- tai gimdos gleivines atsinaujinimas + kraujas , kiausinellis gal taskelio dydzio. menesines nera tik kaiusinelis, visos tai zinom.
o pauskciu kiauinyje labai daug maistingu medziagu. mirksiukas.gif
Kiausinis nera mano megstamas maistas, bet kartais kai isalkus ar ilgai nebus progos pavalgyti ir nera laiko, sueina biggrin.gif Dazniausiai darau omleta su iv darzovem.

Atsakyti
Montekrista,

Tai isdavei mane vakar su cambala, ot bjaurybe cray.gif
Nebeskolinsiu dabar tau savo jauno pajegaus vyro tongue.gif biggrin.gif

Given,

Dar nedaskaiciau visu psl vakar, tai ka ten tokio faino apturejai neseniai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 15:18)
Pastoviai turiu - visa is taves issiurbiau.  biggrin.gif

negalėti užmigt naktimis - čia ne ta geroji energija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 28, 12:25)
Na reiketu paskaiciuoti kas blogiau. Popieriaus gamybai sunaudojama lb daug vandens. Tai ar iklotus gamina, ar tu pati palas skalbi, gal tas ant to ir iseina. smile.gif 

vienkartiniai gaminia visada bus blogiau ir jiem sanudu reiks daug kartu daugiau. mirksiukas.gif kur iskalbti skuduriuka, kur uzauginti, transportuoti, gaminti parduoti ir ismesti ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 28, 12:25)
tamponai gi medvilniniai. Ar ne? 

jie supakuoti, i plastika , kartais net su visais aplikatoriais plastikiniais.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 15:14)

nes zinai toks dalykas yra kaip GYVENIMAS, kuris kinta, ypac per 6 m, nemazai pakinta lotuliukas.gif O tau stovi vietoje?  bigsmile.gif

Gluse, mes tai kalbejom apie tavo miegojima ne kartu su vyru. Prie ko cia jo knarkimas, jei jus kartu nemiegat nuo vaiku gimimo. Tavo gi vaikai jau dideli.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 16:25)
vienkartiniai gaminia visada bus blogiau ir jiem sanudu reiks daug kartu daugiau.  mirksiukas.gif kur iskalbti skuduriuka, kur uzauginti, transportuoti, gaminti parduoti ir ismesti ir t.t.
Papildyta:

jie supakuoti, i plastika , kartais net su visais aplikatoriais plastikiniais.

Nezinau, kaip kitur, bet Lt tik tokie "ekologiski" paketai, kad nors pats jis is medvilnes, bet kiekvienas supakuotas i plastika, tada visi sudeti dar i plastiko maiseli, ir tada jau i dezute.
Tai koks cia gamtos saugojimas. 100k geriau given skuduriukai, jeigu paketu jau visai neiseina atsisakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 28 sausio 2020 - 15:29
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 15:23)
negalėti užmigt naktimis - čia ne ta geroji energija biggrin.gif

Miegu nesiskundziu, o tu net dienas konspektuoji kada as grisiu is atostogu biggrin.gif .
Juk vakar net prisipazinai, kad bijai manes biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 28, 12:33)
Lutuke pradzioje paminejusi, jog nemiega su vyru nesnekejo apie joki knarkima. Bent jau kiek as prisimenu. Sake, kad nuo vaiku gimimo atskirai miega, nes jautriai miegot eme. Knarkimas veliau atsirado. Keista, kad tokia akivaizdzia priezasti eme ir pamirso. smile.gif Turiu drauge, kuri lygiai taip pat atsiskyre po gimdymo. Nu nes vyras gi neissimiegos su vaiku. Tai vaikas jau i mokykla eina, o tie vis dar atskirai. Ir tuo paciu seksas reciau nei Kaledos.
Jei MB knarkti imtu, tai siusciau pas gydytoja. Ir as eiciau pagalbos ieskoti, arba tvarkyciausi pati, jei imciau kasnakt sokcioti del kiekvieno garso. Knarkimas kaip ir neramus miegas yra sveikatos sutrikimo pozymiai. Fizines ir psichologines. Mes kol kas miegam susiglaude ir abiems tai didziulis malonumais, kuris su laiku nemazeja. Medaus menesi siltai leidom, teko miegoti atsiklojus ir per atstuma, tai sakiau reikejo i Laplandija vaziuot, kad butu galima susiglaudus snaust. smile.gif

Kazka vel ne taip atsimeni, tikrai ne po vaiku gimimo emem atskirai miegoti, o po keliu metu po to. Pradzioje dar visi vienoje lovoje su vaikais miegojom. biggrin.gif O kodel as turiu visus savo veiksmus nuodugniai is karto dar aiskinti? blink.gif
Beja, nu niekaip nepriklauso miegojima skartu ir sekso daznumai, nu niekaip, kad irkaip norit pritemti gal kam tap ir buna, kad nei miega nei seksu uzsiima, bet tai nei taisykle, nei tarpusavio rysio neturi.

Irgi siustum, nu idomus jusu vyrai siuntinukai tokie biggrin.gif Mano matot nesisiuncia, kai ciunciu lotuliukas.gif O ka man tvarkytis reiktu ir kaip?
Siaip ar taip pasisnekesim po kokiu 5-10 m, jei turesi vaiku, bus idomu kaip gyvenime pritaikei savo terorijas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 15:28)
100k geriau given skuduriukai, jeigu paketu jau visai neiseina atsisakyt.

Aha. Pareina vyras namo ir skuduriukai kavo isdziaustyti, o kiti virinami virtuveje...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 15:21)
Montekrista,

Tai isdavei mane vakar su cambala, ot bjaurybe  cray.gif
Nebeskolinsiu dabar tau savo jauno pajegaus vyro  tongue.gif  biggrin.gif
Given,

Dar nedaskaiciau visu psl vakar, tai ka ten tokio faino apturejai neseniai? ax.gif

Ne, nu palauk, užteks jėgų ir tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 15:33)
Kazka vel ne taip atsimeni, tikrai ne po vaiku gimimo emem atskirai miegoti, o po keliu metu po to. Pradzioje dar visi vienoje lovoje su vaikais miegojom.  biggrin.gif  O kodel as turiu visus savo veiksmus nuodugniai is karto dar aiskinti? blink.gif
Beja, nu niekaip nepriklauso miegojima skartu ir sekso daznumai, nu niekaip, kad irkaip norit pritemti gal kam tap ir buna, kad nei miega nei seksu uzsiima, bet tai nei taisykle, nei tarpusavio rysio neturi.

Irgi siustum, nu idomus jusu vyrai siuntinukai tokie  biggrin.gif Mano matot nesisiuncia, kai ciunciu lotuliukas.gif O ka man tvarkytis reiktu  ir kaip?
Siaip ar taip pasisnekesim po kokiu 5-10 m, jei turesi vaiku, bus idomu kaip gyvenime pritaikei savo terorijas  biggrin.gif

Ka tu cia jai apie tuos vaikus pastoviai rasai? Lyg tu viena cia sedi isperejus. Paklausk kas cia dar su vaikais atskirai su vyrais miega.

O del vyro, tai nemyli tu savo vyro, todel ir px tau jo sveikata. Tau gi vyras reikalingas tik kaip daiktas, nes nu reikia turet vyra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 28 sausio 2020 - 15:42
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 14:55)
Iš kelių moterų čia tokia statistika? jos gi jautresnės visapusiškai už daugumą vyrų
Papildyta:

bet iš kitos pusės, jei žmonės apie nieką nekalbės, neeskaluos ir tik tykiai sau darys kažką iš kažkur kažkaip susižinoję (neaišku kaip, jei niekas nieko nešnekės, nesidalins), tai kaip apie tai sužinos kiti? kaip susimąstys? kur ras pavyzdžių?
žinai, man kažkada atrodė, kad fermentinis sūris, kai jis išlydytas nuo karščio ant patiekalų yra kažkas wow, bet dabar suprantu, kad tai tiesiog toksai kažkoks rūgštokas, tasus produktas, lipinantis viską, įskaitant ir skrandžio viduj turbūt biggrin.gif bet bežiūrint į kitus, vieną dieną atsisakiau ir vualia, nei man jo trūksta, nei norisi, nei organizmas neprašo. Labai džiaugiuosi smile.gif

Tai butent sneketi galima ir reikia ir idomu, bet bendrai, o ne aiskinti viena kitaip ka tu ar as turim valgyti ar ne? Galima gaima dalintis SAVO patritim, receptais, atradimais, pvz man atradimas buvo jack fruit , avizirniai, kokosu grietinele ir t.t. Bet sakyti nu kodel tu valgai tai par taip, manau nereikia, nes mes visi suauge ir psrendziam patys uz save pagal savo galimybes.
va butent kaip tu dabar padarei su suriu, va tai paskaites zmogsu susimastys gal, o jei skaytum man, kaip tu gali ta suri valgyti fui , nustok, juk skriaudi karves ir t.t. tai gaunasi automatiskai atmetimo reakcija, nes niekas nenori buti mokomas , zmogus nori nuspresti pats.

O siiap pica ir lydytas suris ir man kazkiap jau nuejo kazkur i gala megstamu produktu, duag skaniau man geras smudis, salotos, va sunus pakepe labai skaniai asparagus, kazkiap seniau as ju nemegau o dabar patiko biggrin.gif O sviezus vaisiai, uogos tai is vis rojaus maistas wub.gif
Atsakyti