Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 28, 19:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72595705" data-time="1580226558"><div><p>Taip giliai nesiaiskinau, gal del elektrostatinio kruvio ar mazos dregmes (paprastai nuo visu irengimu buna karsciau ir sausiau) bet akivaizdziai pastebejau, kad oda dabar grazesne. O kompas sausindavo oda, ir ji gamindavo perteklini kieki riebalu, ir rausdavo, niezedavo.
Mama dirba kompu 20+ metu, tai irgi tas pats.
Plius, del nuolatines tokios pacios busenos kuno formuojasi rauksles.
Aisku, svarbu tas pertraukeles butinai daryt, bet kas jas daro tiksliai kiek reikia?</p></div></blockquote><p>Tu juk nedirbi dabar. Turi laiko, pailsi, maziau streso. Nemanai, kad oda butent tai ir veikia, o ne kompas kaip prietaisas? Teiginys, kad kompas sausina oda skamba visiskai nepagristai. Sildymas siaip oro dregme veikia kur kas daugiau nei kompas. Speju, kad saldytuvas - irgi.  smile.gif 
</p><p></p>

Daug internete info apie tyrimus, patvirtinancius, kad kompiuteris turi itakos veido odai, tik nezinau, kuris is ju tau bus pakankamai itikinantis.
Sildytuvas istisus metus neveikia. O kad viskas isielektrina nuo daugybes ekranu, tai tas visus metus buna.
Kas buna nuo streso ir nuovargio mano odai, as puikiai zinau, bet cia ne apie tai.
Atsakyti

Daug internete info apie tyrimus, patvirtinancius, kad kompiuteris turi itakos veido odai, tik nezinau, kuris is ju tau bus pakankamai itikinantis.
Sildytuvas istisus metus neveikia. O kad viskas isielektrina nuo daugybes ekranu, tai tas visus metus buna.
Kas buna nuo streso ir nuovargio mano odai, as puikiai zinau, bet cia ne apie tai.

Ekranas ar kompiuteris? Paskaiciau greitai, tai radau, kad nera nieko patvirtinto. Kad sedejimas uzdaroje patalpoje, tai taip. 

Kaip ekranas ielektrina? Kaip tai veikia oda? :) Vilnonis megztinis i baliona patrintas irgi ielektrina, tai ka?

Nieko konkretaus as nematau.

SAldytuvas irgi sausina ora, jei kompiuteris tai daro. Ne Sildytuvas. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 28, 18:54)
Kaip ekranas ielektrina? Kaip tai veikia oda? smile.gif Vilnonis megztinis i baliona patrintas irgi ielektrina, tai ka?

Nieko konkretaus as nematau.</p><p>SAldytuvas irgi sausina ora, jei kompiuteris tai daro. Ne Sildytuvas.

Pries 15 metu populiariausii vis dar buvo kineskopiniai monitoriai, o juose buvo naudojama 25000V itampa.
Tokiu monitoriujau senai nera o baime - isliko

Dar. Tie 15 metu senumo LCD monitoriai spinduliavo daug ultravioletiniu spinduliu tai akys nuvargdavo kaip nuo saules... Gal ir odai nepatikdavo...
Vel tokie monitoriai jau senai ismesti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 28 sausio 2020 - 19:01
Monteverte,
Tai ka naudojat vietoj preziku? Gal kazka gamtai draugisko, pasidalink, gi daugumai irgi aktualu.
Atsakyti

Aš turėjau mintyje,kad naktinėjimas kenkia veido odai.Jūs prie kompo praleidžiate vertingiausias poilsio valandas.Nors man, vyturiui gera šnekėti.Aš retai kada vidurnakčio sulaukiu.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 19:06)
Monteverte,
Tai ka naudojat vietoj preziku? Gal kazka gamtai draugisko, pasidalink, gi daugumai irgi aktualu.

nieko
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 28, 19:10)
<p>Aš turėjau mintyje,kad naktinėjimas kenkia veido odai.Jūs prie kompo praleidžiate vertingiausias poilsio valandas.Nors man, vyturiui gera šnekėti.Aš retai kada vidurnakčio sulaukiu.
</p>

priklauso kiek kam miego reikia. Kada tu kelies?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 19:19)

Grazuoles keliasi kai pabunda. Pagal MB sprendziu. Siandien ji atsikele gal 9.30 buna kad miega iki 12
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 28, 19:23)
Grazuoles keliasi kai pabunda. Pagal MB sprendziu. Siandien ji atsikele gal 9.30 buna kad miega iki 12

tai gal nuo paburkimų raukšlių nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 28, 16:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72595665" data-time="1580225117"><div><p>Tikrai veikia ir oda. Kur prasedi 8+ val prie kompo kasdien, o kai nebe, skirtumas akivaizdus.</p></div></blockquote><p>Gali konkreciai papasakoti kaip ekranas veikia oda? Ekranas spinduliuoja sviesa - elektromagnetines bangas. Tam tikros spalvos=daznio. Kaip tai veikia oda? Cia biofizika yra, tikslus mokslas. smile.gif
</p>

Aš detaliai tai tikrai nemokėsiu paaiškinti, bet mano vaikis turi AD. Ir gydytoja sakė, kad sausą odą, alergijas ir AD labai veikia telefonų ekranai. Kuo daugiau laiko praleidi prie telefonų, tuo blogiau veido odai.
Ir, esu pastebėjusi per atostogas, jeigu jau labai ilgai "pakaba" ant telefono, oda paakiuose parausta.
Atsakyti

nieko
Papildyta:

Jei einu į darbą tai 5,30 būnu pakilusi, jei laisva diena keliuosi maždaug šeštą val.Vasarą keliuosi dar anksčiau, ir savo noru.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 28, 19:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72595816" data-time="1580231995"><div><p>nieko
Papildyta:
priklauso kiek kam miego reikia. Kada tu kelies?</p></div></blockquote><p>Jei einu į darbą tai 5,30 būnu pakilusi, jei laisva diena keliuosi maždaug šeštą val.Vasarą keliuosi dar anksčiau, ir savo noru.
</p>

aš keliuosi prieš pusę septynių ir panaktinėju smile.gif beje, irgi savo noru. Keliuosi prieš savo gimimo laiką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 28 sausio 2020 - 19:56
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 20:19)

Planuoji pastoti? Ar nutraukta naudojat, ar vaisingas skaiciuoji?
Atsakyti