Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 17:30)
mane sniekas niekur nepermestus, supranti as ne toks zmogus, kuri kazkas metytu, as einu savo keliu ir mazai klausau kitu, nuo vaikystes taip, deja  biggrin.gif : O jei, kas kasdiena man ruostu veganiska maista su mielu noru valgyciau  biggrin.gif Deja, tu neisiskaitai i tai, ka as tau rasau.  mirksiukas.gif

o tai kodėl pati neruoši? mano net vyras jau išmokęs ir pats sau pasiruoštų, jei manęs nebūtų ir į darbą įsidėtų
Atsakyti

Cambala,

nzn tos korejieciu kosmetikos, bet kita esu naudojusi. Labai geros, minimalios sudeties kremai. Viskas, ko reikia veidui, o ko nereikia ar kenksminga, to ir nera. :)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 17:32)
O tu me tai kad nemoki, bet dar bijai idet tau grazaus vyro fotke, nes bijai but isjuokta. Baile biggrin.gif

kam man dėt, tu išvardinai pati. Tas pats Gladiatoriaus herojus buvo gražus, bet pabrėžiu - buvo. Dabar jis kaip būdamas dar tik 55 metų yra tiesiog baisus.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 18:18)
.
Cambala, kaip visad savam stiliuj, bet kartais pataiko.
o db man išvis prastai. esu be sexo, bent jau laikinai.  savo noru. nežinau, kiek tversiu.

Na tai bent su savim gara nuleisk 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 18:22)
Nu ne. Kaip jums sunku suprasti,kad ne visi kaip jusu keli pazystami  biggrin.gif
As zinau tokiu, kur vienoje lovoje miega, bet gyvena, kaip kambariokai ar riejasi nuolat ar i kaire eina ir ka man dabar sakyti,kad visi taip gyvena, kurie vienoje lovoje miega??  bigsmile.gif

Ar as apie tave cia rasiau? Ko taip jautriai reaguoji? Atpazinai save? Pas jus salti santykiai?
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 28, 17:28)
<p>Mano močiutė gūdžiaus pokario laikais maudojo mm medžiagos skiauteles,ir plaudavo.Nes nieko tam reikalui nebuvo.Iš didelio rašto visai išeita iš krašto.

Nereikia močiučių laikų, iki pat sovietmečio pabaigos moterys tokius skuduriukus (senus patalynės užvalkalus) saugodavo "na avosj", nes lignino buvo sunku gauti, vata nelabai tam tinkama, o kažkas panašaus į paketus atsirado tik paskutinį sovietmečio dešimtmetį. Vyrai dėl to neišmirė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 28, 17:35)
<p>Cambala,
</p><p></p><p>nzn tos korejieciu kosmetikos, bet kita esu naudojusi. Labai geros, minimalios sudeties kremai. Viskas, ko reikia veidui, o ko nereikia ar kenksminga, to ir nera. smile.gif
</p>

Man patiko ir rezultatas ir pojutis. Ir dar produkta sukure protingas, nusimanantis zmogus
Dermaheal Ultimatum PTx priemonių pagalba išgaunamas rezultatas, prilygstantis botulino toksino poveikiui dėl sudėtyje esančio naujos kartos peptido Hexapeptide-46. Šis peptidas CAREGEN kompanijoje buvo išradinėjamas ne vienerius metus. Kompanijos įkūrėjas profesorius Dr. Yong Ji Chung – CAREGEN mokslinis vadovas bei prezidentas, taip pat gavęs mokslinį laipsnį molekulinės biologijos, farmacijos bei biochemijos srityse. Būtent profesorius Chung padarė didžiausią atradimą biomolekulinėje farmakologijoje, atrasdamas biomimetinius peptidus.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 17:36)
kam man dėt, tu išvardinai pati. Tas pats Gladiatoriaus herojus buvo gražus, bet pabrėžiu - buvo. Dabar jis kaip būdamas dar tik 55 metų yra tiesiog baisus.

Tai dabartyje tau grazaus idek.
Neidesi, nes bijai biggrin.gif .
Atsakyti

Man patiko ir rezultatas ir pojutis. Ir dar produkta sukure protingas, nusimanantis zmogus
Dermaheal Ultimatum PTx priemonių pagalba išgaunamas rezultatas, prilygstantis botulino toksino poveikiui dėl sudėtyje esančio naujos kartos peptido Hexapeptide-46. Šis peptidas CAREGEN kompanijoje buvo išradinėjamas ne vienerius metus. Kompanijos įkūrėjas profesorius Dr. Yong Ji Chung – CAREGEN mokslinis vadovas bei prezidentas, taip pat gavęs mokslinį laipsnį molekulinės biologijos, farmacijos bei biochemijos srityse. Būtent profesorius Chung padarė didžiausią atradimą biomolekulinėje farmakologijoje, atrasdamas biomimetinius peptidus.

Supratau. Gali buti, kad tavo rekomenduojama priemone galima pakeisti sita:

https://theordinary....NfD_BwE&ccvis=1

16a euru Douglase :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 28, 18:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72595665" data-time="1580225117"><div><p>Tikrai veikia ir oda. Kur prasedi 8+ val prie kompo kasdien, o kai nebe, skirtumas akivaizdus.</p></div></blockquote><p>Gali konkreciai papasakoti kaip ekranas veikia oda? Ekranas spinduliuoja sviesa - elektromagnetines bangas. Tam tikros spalvos=daznio. Kaip tai veikia oda? Cia biofizika yra, tikslus mokslas. smile.gif
</p>

Taip giliai nesiaiskinau, gal del elektrostatinio kruvio ar mazos dregmes (paprastai nuo visu irengimu buna karsciau ir sausiau) bet akivaizdziai pastebejau, kad oda dabar grazesne. O kompas sausindavo oda, ir ji gamindavo perteklini kieki riebalu, ir rausdavo, niezedavo.
Mama dirba kompu 20+ metu, tai irgi tas pats.
Plius, del nuolatines tokios pacios busenos kuno formuojasi rauksles.
Aisku, svarbu tas pertraukeles butinai daryt, bet kas jas daro tiksliai kiek reikia?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 17:10)
Tai kada jus bunat apsikabine, jei jis pas tave savaitem dirbdavo, grizdavo savaitgaliam, tada su vaikais isvarydavo kazkur?
Siaip tai zmones dirba, i mamus dauguma grizta pi darbo dienos, namu ruosa, valgio gaminimas, tai kaip ir mazai lieka laiko apsikabinus sedet ar stovet biggrin.gif . Aisku filma ziurint galima apsikabinus 2 val sedet.
Bet patys geriausi apsikabinimai yra tada, kai zmones ilsisi/ miega kartu.

Ne, sekso noriu su vyru. Ir netiesa, jog tu teigi, kad jei miega atskirai, tai neitakoja sekso daznumui
Jei pvz as miegociau kitam kambary ir man prisisapnuotu kas nors erotisko, kazi ar as netingeciau keltis ir tipent i kita kambari pas vyra. O dabar viskas vietoj, salia.

Omg  blink.gif . Ir tai 2020 metai...

Tai kai namuose nera, tai zinoma nei kartu pamiegosi, ne apsikabinsi, nei paismylesi, akivaizdu manau, bent jau ne su savo vyru lotuliukas.gif
O kai namie tai kas neleidzia diena vakare apsikabinti,paguleti salia, ziurint koki kina pvz ar siaip snekantis?
NU MAN TAI NE biggrin.gif man miegas yra sventas ir jokiu apiskabinimu tuo metu man nereikia, rieikiai tylos ramybes ir patogiai isiataisyti, ir kad niekas neturkdytu. jei nepailsiu , neisismiegu tampu ragana, i rnuo to visiem tik blogiau biggrin.gif
Man nakti niekaip neuzkyla noras tiek, kad imciau ir pradeciau myletis, net kai miegojom kartu, uztenka vakare pries miega per akis biggrin.gif Geriausia siaip yra ryte ar diena, jei yra galimybes, bet tai issimaudti reikia siaip ar taip atiskelti.

ir kas nepatinka? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 17:16)
Yra vegan preziku, pažiūrekit veggo.lt

o tai ne visi vegan? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 17:48)
Tai dabartyje tau grazaus idek.
Neidesi, nes bijai biggrin.gif .

kaip minėjau, dauguma tvarkingų žmonių simpatiški. O kad tokį wow surasti, kad iš kojų kone griūtum, tai net nežinau. Būna per filmą kokį parodo tokį visą iščiuntintą, bet tai aš nežinau jo pavardės. Jei užmetu vieną akį gamindama pvz., tai tikrai nebėgu po to ieškotis pavardžių.
Gal tau sunku suprasti bus, bet kai turi savo mylimą vyrą, tai kitų grožiai ir pavardės mažai tedomina.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 28, 17:18)
nu tai ir domekis  4u.gif nepulk manęs. matai, kokia gi aš fanate.

ne jie žiaurūs, o tu. vištom - gal ir nieko, bet ką šneketi apie karves, kurias kasmet apvaisina su šlanga, paskui suvarytas, subadytas, ištampytas pjauna. o višciukus vyr lyties kur desi? i mesmale? ždž, gilinkis ne diletantiškai. domekis profu kalbomis.

Given as nepuolu taves, as tau tik atsakau i tavo pasiulymus man mirksiukas.gif

Bet tai as apie vsitas gi sneku, vis akita ir zinau, ir maciau biggrin.gif ir ne apie pramonine kiausininkyste, nereikia visko suplakti, kad baisiau pateikti, as sakiau jau mazia kam veikia ta emocinali argumentai, gaidzius zmones augina ir papjauna suaugusius mesai. mirksiukas.gif Pvz geri kava, valgai sokolada, bananus ir t.t. ar visada perki tai tik is fair trade saltiniu? zinai kiek vaiku isnaudojama gamybai tu produktu, kiek moteru isnaudojama, vyru, kiek jie kankinasi plantacijuose?ar zmones nerupi? o gal jiem neverta gyventi, nesikankins?

ir vel lotuliukas.gif is ko tu sprendi, kad as neiznau tu dalyku, ka tu rasai?
Atsakyti

Taip giliai nesiaiskinau, gal del elektrostatinio kruvio ar mazos dregmes (paprastai nuo visu irengimu buna karsciau ir sausiau) bet akivaizdziai pastebejau, kad oda dabar grazesne. O kompas sausindavo oda, ir ji gamindavo perteklini kieki riebalu, ir rausdavo, niezedavo.
Mama dirba kompu 20+ metu, tai irgi tas pats.
Plius, del nuolatines tokios pacios busenos kuno formuojasi rauksles.
Aisku, svarbu tas pertraukeles butinai daryt, bet kas jas daro tiksliai kiek reikia?

Tu juk nedirbi dabar. Turi laiko, pailsi, maziau streso. Nemanai, kad oda butent tai ir veikia, o ne kompas kaip prietaisas? Teiginys, kad kompas sausina oda skamba visiskai nepagristai. Sildymas siaip oro dregme veikia kur kas daugiau nei kompas. Speju, kad saldytuvas - irgi.  :) 

Atsakyti