QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 17:34)
o tai kodėl pati neruoši? mano net vyras jau išmokęs ir pats sau pasiruoštų, jei manęs nebūtų ir į darbą įsidėtų
tai zinoma ruosiu, tik ne visada iseina, kartais buni per daug pavargus, labai isaklus ir suedi bele ka, kas po ranka, pvz omletas greitas, sotus patiekalas, arba kai reikia isideti i darba kazka visai dienai ir sveiko ir skanaus ir sotaus, kartais fantazija tikrai pasibaigia
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 17:39)
Ar as apie tave cia rasiau? Ko taip jautriai reaguoji? Atpazinai save? Pas jus salti santykiai?

rasai, kartu nemiegantys, taip mes kartu nemiegantys, reiskia ir apie mane ar ne, nes kaip ir nera grupeje kitu tokiu, nu nebent be vyru? Tau atrodo jautrus regavimas, kai atsakau i tavo zinute?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 28, 18:17)
Aplamai darbas kenkia, sako arkliai stimpa nuo darbo, grazios moterys neturetu dirbti, pvz, MB nedirba.
tai zinoma kenkia.
faktas, matai as nesu grazi, tai man nenuskilo gyvenime
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2020 01 28, 19:32)
Aš detaliai tai tikrai nemokėsiu paaiškinti, bet mano vaikis turi AD. Ir gydytoja sakė, kad sausą odą, alergijas ir AD labai veikia telefonų ekranai. Kuo daugiau laiko praleidi prie telefonų, tuo blogiau veido odai.
Ir, esu pastebėjusi per atostogas, jeigu jau labai ilgai "pakaba" ant telefono, oda paakiuose parausta.
Ir, esu pastebėjusi per atostogas, jeigu jau labai ilgai "pakaba" ant telefono, oda paakiuose parausta.
gal ziurejimas i ekrana issekina nervu sistema, kuri automatiskai paima daugiau energijos, jos maziau lieka kitiem organam , pavargsta inkstai, kepenys ir t.t. ir tai zinoma atsiliepia ir odai?
o siaip del odos ligu ta labai gerai padeda homeopatija.