Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 17:34)
o tai kodėl pati neruoši? mano net vyras jau išmokęs ir pats sau pasiruoštų, jei manęs nebūtų ir į darbą įsidėtų

tai zinoma ruosiu, tik ne visada iseina, kartais buni per daug pavargus, labai isaklus ir suedi bele ka, kas po ranka, pvz omletas greitas, sotus patiekalas, arba kai reikia isideti i darba kazka visai dienai ir sveiko ir skanaus ir sotaus, kartais fantazija tikrai pasibaigia biggrin.gif tai ir sakau, jei gristi namo pvz ir jau priruosta visko skanaus veganisko, nu tai zinoma taip ir maitinciausi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 17:39)
Ar as apie tave cia rasiau? Ko taip jautriai reaguoji? Atpazinai save? Pas jus salti santykiai?
biggrin.gif

rasai, kartu nemiegantys, taip mes kartu nemiegantys, reiskia ir apie mane ar ne, nes kaip ir nera grupeje kitu tokiu, nu nebent be vyru? Tau atrodo jautrus regavimas, kai atsakau i tavo zinute? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 28, 18:17)
Aplamai darbas kenkia, sako arkliai stimpa nuo darbo, grazios moterys neturetu dirbti, pvz, MB nedirba.

tai zinoma kenkia.
faktas, matai as nesu grazi, tai man nenuskilo gyvenime lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2020 01 28, 19:32)
Aš detaliai tai tikrai nemokėsiu paaiškinti, bet mano vaikis turi AD. Ir gydytoja sakė, kad sausą odą, alergijas ir AD labai veikia telefonų ekranai. Kuo daugiau laiko praleidi prie telefonų, tuo blogiau veido odai.
Ir, esu pastebėjusi per atostogas, jeigu jau labai ilgai "pakaba" ant telefono, oda paakiuose parausta.

gal ziurejimas i ekrana issekina nervu sistema, kuri automatiskai paima daugiau energijos, jos maziau lieka kitiem organam , pavargsta inkstai, kepenys ir t.t. ir tai zinoma atsiliepia ir odai?

o siaip del odos ligu ta labai gerai padeda homeopatija.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 21:41)

rasai, kartu nemiegantys, taip mes kartu nemiegantys, reiskia ir apie mane ar ne, nes kaip ir nera grupeje kitu tokiu, nu nebent be vyru? Tau atrodo jautrus regavimas, kai atsakau i tavo zinute? blink.gif

O tai pas jus salti santykiai? Butum ejus ir praejus, jeigu postas tau ne apie tave būtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 20:45)
O tai pas jus salti santykiai? Butum ejus ir praejus, jeigu postas tau ne apie tave būtų.  mirksiukas.gif

tai butent apie saltus santykius pakomentavau, nes tavo mintis buvo kartu nemiegantys turi saltus santykius, kadangi nemiegam kartu ir turim nesaltus santykius, tai ir parasiau, o ko tau taip jautiai kliuva, kad paneigiau tavo kazkokias pritemtas is dangaus isvadas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 18:10)
debilė esi visiška. Ar aš jį dėl jo grožio dėjau? baisus jis kaip velnias. Dėjau, kad durniams parodyti, kad veganas nebūtinai kūdutis bus biggrin.gif ar sportuot negalės biggrin.gif

Tai aisku. Nes tas bezdzione panasus i tavo sugyventini
Tik tavo 3 kart plonesnis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 18:11)
tai tu nematai sudėtyje silikono? nusimanančioji medicinoje daugiau už kitus biggrin.gif

Kvaise, mars mokytis. Nors tau per sudetinga, jei prie prijuostes mokyklines su mocia ir giminaite iki 3 val nakties sedejot.

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 28, 19:10)
<p>Aš turėjau mintyje,kad naktinėjimas kenkia veido odai.Jūs prie kompo praleidžiate vertingiausias poilsio valandas.Nors man, vyturiui gera šnekėti.Aš retai kada vidurnakčio sulaukiu.
</p>

Baisiau yra rukanciu moteru veido oda. Pazekit i B Spyrt. Suseno anksciau laiko.
Va ir given patraukia( bando bajeriuka islauzt), bet nekazka...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 19:06)
Monteverte,
Tai ka naudojat vietoj preziku? Gal kazka gamtai draugisko, pasidalink, gi daugumai irgi aktualu.

Ji neparys, nes vartisi, bijo but isjuokta.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 28, 19:10)
<p>Aš turėjau mintyje,kad naktinėjimas kenkia veido odai.Jūs prie kompo praleidžiate vertingiausias poilsio valandas.Nors man, vyturiui gera šnekėti.Aš retai kada vidurnakčio sulaukiu.
</p>

Zmogui miego uztenka pagal jo organizma. Man 5 val uztenka, kazkur skaiciau kad Trumpui uztenka 3 ju.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 28, 19:23)
Grazuoles keliasi kai pabunda. Pagal MB sprendziu. Siandien ji atsikele gal 9.30 buna kad miega iki 12

Nuobodziai gyvena tavo grazuole. Vargse moteris.
Papildyta:
Aš detaliai tai tikrai nemokėsiu paaiškinti, bet mano vaikis turi AD. Ir gydytoja sakė, kad sausą odą, alergijas ir AD labai veikia telefonų ekranai. Kuo daugiau laiko praleidi prie telefonų, tuo blogiau veido odai.
Ir, esu pastebėjusi per atostogas, jeigu jau labai ilgai "pakaba" ant telefono, oda paakiuose parausta.

Visiska nesamone..
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 20:12)
Planuoji pastoti? Ar nutraukta naudojat, ar vaisingas skaiciuoji?

vaisingas skaičiuoju
Atsakyti

Visiska nesamone..
Mano vaikas nuo kompo nenueina - 23 praso paso alui vakareliui nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 21:04)
Tai aisku. Nes tas bezdzione panasus i tavo sugyventini
Tik tavo 3 kart plonesnis.

ir tai buvo ne sociopatės žodis? išvadino žmogų beždžione ax.gif o tu gi iš viso antžmogis ir ką? priimam čia tave vistiek 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 21:04)
Kvaise, mars mokytis. Nors tau per sudetinga, jei prie prijuostes mokyklines su mocia ir giminaite iki 3 val nakties sedejot.

ko mokytis, debiliuke? įkelk čia sudėtį, paryškinsiu kur silikonai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 21:05)
vaisingas skaičiuoju

Guoskis.
Nes issidavei meluodama cia kad esi vaisinga. Is kur zinai, jei nesityrei biggrin.gif ?
Vargse? Te 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 21:08)
Guoskis.
Nes issidavei meluodama cia kad esi vaisinga. Is kur zinai, jei  nesityrei biggrin.gif ?
Vargse? Te 4u.gif

o iš kur žinau kada tu grįši?
Papildyta:
cambse, nu gi gimdyk, tu pas mus labai sveika, su močia gi jau apsitvarkei, pinigų maišais, vyras gražuolis, tarnų prisamdyta, nu kas tau reiškia? gal apsirmainsi ir kitų vaiisngumas tau nesukels tokio baisaus pavydo? gi juk tu juodai išsiduodi kur tau skauda biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 21:08)
ir tai buvo ne sociopatės žodis? išvadino žmogų beždžione ax.gif o tu gi iš viso antžmogis ir ką? priimam čia tave vistiek 4u.gif
Papildyta:

ko mokytis, debiliuke? įkelk čia sudėtį, paryškinsiu kur silikonai biggrin.gif

Tavo tas kilnojamas bezdzione veganas - tikras siaubas. Ir tu bezdzionele. Bet tupa, au au, dvornia. Baisus tavo skonis - australopitekas bezdzione grOAzus, Jakutiene grOAzi, vaikstai boba 40 meteliu su tympem pasiltintom ir trumpa striuke, paltu neturi, zaviesi fb parduodamom neva medvilninem geletom tympem uz 9 eur ir nesioji pigius gaminius su dalim sidabro...

Pati ir kilnokis ir snekek su savim, bemoksle mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 21:16)
Tavo tas kilnojamas bezdzione veganas - tikras siaubas. Ir tu bezdzionele. Bet tupa, au au, dvornia. Baisus tavo skonis - australopitekas bezdzione grOAzus, Jakutiene grOAzi, vaikstai boba 40 meteliu su tympem pasiltintom ir trumpa striuke, paltu neturi, zaviesi fb parduodamom neva medvilninem geletom tympem uz 9 eur ir nesioji pigius gaminius su dalim sidabro...

Pati ir kilnokis ir snekek su savim, bemoksle mirksiukas.gif .

mokslinčia prabilo, profkę panieviežio baigusi (geirausiu atveju) biggrin.gif tokia mokslinčia, kad pardavėja net dirbo biggrin.gif

jei tu nesupranti, kad ne viskas kas čia įkeliama ar paminima yra man gražu ar aš nešioju, nu tai mesk smegenis į šiukšlyną, vistiek nepanaudoji biggrin.gif

dėl silikonų, paklausk iš Šviesos, gal pamokentuos tau sudėtį, kvėša biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 28 sausio 2020 - 21:20
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 21:11)
o iš kur žinau kada tu grįši?
Papildyta:
cambse, nu gi gimdyk, tu pas mus labai sveika, su močia gi jau apsitvarkei, pinigų maišais, vyras gražuolis, tarnų prisamdyta, nu kas tau reiškia? gal apsirmainsi ir kitų vaiisngumas tau nesukels tokio baisaus pavydo? gi juk tu juodai išsiduodi kur tau skauda biggrin.gif  4u.gif

"Dlia osobo tupoj" dar karta atsakau - tu seki visas nares, kurios tave nuduchino.

O man kam? Manau jauni tevai geriau vaikam.
Atsakyti