Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 28, 22:38)
Lutukes variantas?  biggrin.gif
Tik nesakyk, kad dievai tau info atsiuncia, kada vaisingos.
Patikesiu ar ne, koks skirtumas. Smalsu ir tiek?

pati atsisiunčiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 28, 23:44)
pati atsisiunčiu smile.gif

Tai papasakok. Anokia cia paslaptis? Gal ir kitos pasinaudos.
Atsakyti
Depiliuojasi tik kompleksuotos gi.
Kokiame dar apatiniai sexy iš medvilnės
Atsakyti
Dar vakar, dūkdama lauke su vaikais pagalvojau: na va, net šešeto žmoniu veganu būrelis nesusidaro. o galetume seniai - Monteverte ir jos MB, aš ir mano vegan Mb, ir Lutuke su savo vyru kur po kalnus išvykt pasitasyt, non cruelty stiliumi...papliurpt apie masinius mesedžius ir begalvius vartotojus (joke'as). bet Lutuke su savo vištu būreliu ir kiaušais - paskui mus - niekaip niekaip... unsure.gif hmm.gif

nu ką, kaip L sakei, kiekvienas tobulejame savo eiga ir nepastumsi... bet juk svajoniu galime tureti essen.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 07:50)
Dar vakar, dūkdama lauke su vaikais pagalvojau: na va, net šešeto žmoniu veganu  būrelis nesusidaro. o galetume seniai - Monteverte ir jos MB, aš ir mano vegan Mb, ir Lutuke su savo vyru kur po kalnus išvykt pasitasyt, non cruelty stiliumi...papliurpt apie masinius mesedžius ir begalvius vartotojus (joke'as). bet Lutuke su savo vištu būreliu ir kiaušais - paskui mus - niekaip niekaip... unsure.gif  hmm.gif

nu ką, kaip L sakei, kiekvienas tobulejame savo eiga ir nepastumsi... bet juk svajoniu galime tureti  essen.gif

Tipo veganizmas žmones savaime padaro fainus kartu leisti atostogas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 29, 07:52)
Tipo veganizmas žmones savaime padaro fainus kartu leisti atostogas? biggrin.gif


Yra zmones kurie retai geria, o yra ligoniai abstinentai.
Yra zmones kurie retai valgo mesa, o vel yra fanatikai kurie is PRINCIPO nevalgo.

Fanatikai paprastai turi poreiki vienytis. nes jiem reikia kazkokio palaikymo ju crazy idejoms
Atsakyti

Aš detaliai tai tikrai nemokėsiu paaiškinti, bet mano vaikis turi AD. Ir gydytoja sakė, kad sausą odą, alergijas ir AD labai veikia telefonų ekranai. Kuo daugiau laiko praleidi prie telefonų, tuo blogiau veido odai.
Ir, esu pastebėjusi per atostogas, jeigu jau labai ilgai "pakaba" ant telefono, oda paakiuose parausta.

Paskaitysiu apie sita :) 

Atsakyti

Visiska nesamone..
Mano vaikas nuo kompo nenueina - 23 praso paso alui vakareliui nusipirkt

Na cia taip gautusi, kad melyna sviesa veikia. Tik tada isivaizduoti galima kaip veikia ultravioletine visus metus. Gi ne tik vasara oda saules veikiama. Istisai. :) 

As lb sauletam kraste gyvendama krema su spf ziema vasara, bet dauguma zmoniu gi to nedaro. Ir skaiciau gydytojos komentara, kad jeigu jus bijote ekrano sviesos (kurioje UV spinduliu nera), tai ka tada apie naturalia saules sviesa kalbet. :) 

Atsakyti
Pirma priežastis visokioms alergijoms -mityba. Reikia žiūreti, kokie produktai alergizuoja. Taciau juo žmogus vyresnis ir visko privalgęs, juo sunkiau nustatyti del visokiu maisto grupiu kryžminimusi. Alergijos produktams, beje, kinta. tai labilu.






QUOTE(cambala @ 2020 01 28, 15:25)
Nesakyk, kad buvai tokia durna ir tam vedusiam meiluziui po to kai jis grizo pas zmona, o paskui vel dejavo tau, davei?

Nesakysiu biggrin.gif Nes kad gausiu vel moralu. Labas rytas.







QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 28, 15:25)
Filmas gal kiek nusibodusia tematika, bet idomus tuo, kad ten rodo isprotejusius gyvunu myletojus, kurie zemeje priveisia dinozauru


Dar vienas, kuris vaidina nustebusi. jau pats esi vaiksciojantis neformalas. gal išmok toleruoti ir kitus beprocius, nes pats esi toksai. brunette.gif



QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 28, 15:32)
ne visai mesos atsisakyti, o sumazinti. Ne visai pereiti prie skuduru, bet tarkim prie taureles ir medvilniniu iklotu. Ir taip visais klausimais. smile.gif Na nepatogu zmonems, netinka ekstremumai apie kuriuos tu cia sneki. smile.gif


apie jokius ekstremumus aš nešneku. tu mano tono ir stiliaus irgi niekaip nepagauni. gali manęs irgi visai neskaityti, šneku juk,ka pati naudojau. niekur nesakau: naudokit būtent rankšluoscius iš maximos. taurele irgi naudojau. ir paketus kartais, kelionese. planuoju irgi vis mooncup isigyt, bet tingiu.

del mesos mažinimo irgi esu rašius.tik pamirštami tokie mano postai. monteverte puse tiek prirašytu, bet man yra sakius prieš daug metu forume, kad seniai su vejo malūnais nesiima." tu dar, given, turi vilties?"o realiai tai man pofig dažnai būna. as juk irgi egoiste. naudojuos fraze: kiekvienas turi teise i mirti ir susinaikinimą.
gyvenkit kaip norit, o aš gi laiks nuo laiko galiu parašyti pagal nuotaikas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 16:03)
Pvz geri kava, valgai sokolada, bananus ir t.t. ar visada perki tai tik is fair trade saltiniu? zinai kiek vaiku isnaudojama gamybai tu produktu, kiek moteru isnaudojama, vyru, kiek jie kankinasi plantacijuose?ar zmones nerupi? o gal jiem neverta gyventi, nesikankins?


taip, šoko- vien fair trade, kava - 50proc fair trade. planuoju visai jos atsisakyt, bet jauciu neiseis. šokoladas, beje, išvis nebetraukia. jo dabar nevartoju.
del vaiku tai man drauge priekaištavo: vat, tipo naudoju sugar, kava, sokolada, kuris remia vaiku prekybą. kokia veidmaine mat.
kaip dristu gyvūnus myleti, o vaikus išnaudoti.
na, nustojau pirkt tą masines gamybos šokoladą jau metai laiko kažkur. tikrai nesinori tu vaiku išnaudoti. tai kas dabar aš? fanate jau? nebe veidmaine, o fanate. biggrin.gif ar taip, ar taip - žmones bus negerai. smile.gif
aš darau del savęs praktiškai viską, del savo ego - kaip Moonte yra pastebejusi gražiai.
tu geriau pasakyk, kokie pokyciai pas tave i gamtos gerinimo pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 sausio 2020 - 10:07
Given,keiti save,tas labai gerai (jei gyvensim pagal ta principa, kad pasauli pradek keist nuo saves), bet asmenines zmogaus reikmes, sako, tesudaro 10-20 proc tersalu. O kaip su aplinka?
Cia ne priekaistas biggrin.gif klausimas diskusijai.

P. S. Tu kaip supratau savanoriavus esi uzu sienu Lt, ar yra tokiu vietu, kur galima su vaikais isvaziuoti? Turiu omeny kazkokiais programas. Na nes jei tiesiog susikraut kuprine, tai ir taip aisku.
Atsakyti
mesos atsisakymas sudaro berods 20-30proc gerio aplinkai. turiu omeny, tiek procentu sumažeja CO2. gal skaiciai ir skiriasi, bet visose skaiciavimo lentelese mesos/pieno pramone labiau teršia gamtą nei kuras.
todel, kaip ir rašiau Lutukei, geriausia pradeti nuo lekštes turinio.
mano brolis sako (tą teigia ir daugelis jo amžiaus jaunuoliu), kad jam labiau imponuoja mesos atsisakymas del aplinkosaugos, ne del morales.
kažkada tikrai ateities kartoms atrodysim kaip barbarai, kurie šitiek ištekliu leisdavo sunaudoti ir gamtą užteršti vien tam, kad šalia keliu alyvuogiu paruošti skrudintą kepsni lekšteje.


ką turi omeny aplinka? nevartoju mesos, auto kasdien nenaudoju. tai lb mažai. esme, kad nedarau to sukandus, per jegą, džiaugiuos, kad tai - mano širdies ir būdo dalis.

del vaiku savanoriavimo - nežinau - bijociau su jais savanoriauti. juk vis tiek juos turi kažkur palikti, svarsciau apie Indiją, bet man baisu ten visgi. laukiu kol vaikai užaugs, ir i trasą. smile.gif

siaip vyresneli ketinu išsisiusti i Taize vienuolyną, ten lb cool ekumeniška vieta. pilna darbo, veiklos ir pažinciu. taip, 18metu būdama, ten susipažinau su indais. rolleyes.gif
bet tik nuo 18m ten glaima pasilikti savanoriu. gyveni metus, ar du, ar kelis menesius. maniškiui dar tik 16.



QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 28, 16:06)
o is kur is traukei,kad as myliu gyvunus ar as taip rasiau?

kartais atrdo, kad tu tik rasai kaip poterius viska, nei gilniesi

didelis ižeidimas. rašau, kai turiu laiko, ne taip, kaip tu - nuolat. ir poteriu jau seniai nesu kalbejus. ar cia man užmeti, kad aš katalike, o mano tevai - misionieriai? negražu. smile.gif
tai labai gaila, jei nemyli gyvūnu, pati sau prieštarauji, nes ką tik keliuose postuose prieš tai rašei apie žemę kaip Gyvą Būtybę, o viskas gi susiję. ech, L... nebeturi ką ir sakyti. šnekekis toliau.

ir tas pasiteisinimas: jei man skaniai veganiškai gamintu, taip maitinciausi. tai tik tingaus žmogaus pasiteisinimas. girdetas šimtus kartu. kai noresi, ta diena išaus, pamatysi, nubyres kaip sunkus maišas nuo tavęs tie: "negaliu, laiko nera". gi 7 vaiku neturi. o dabar tiesiog NENORI. TINGI. TAU SKANU TIE KIAUŠAI. (ir visai dzin vištos. mirksiukas.gif )
Mylimuke gi sąžiniga: jai SKANU. o tu apie sąmoningumą kalbi ir sukiesi. juk tobulejimas vyksta iš visu pusiu, ne vien vidumi. lekšteje taip pat.
o del viso kito, gi pati žinai: kai nori, laiko viskam turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 sausio 2020 - 10:46
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 10:07)

Dar vienas, kuris vaidina nustebusi. jau pats esi vaiksciojantis neformalas. gal išmok toleruoti ir kitus beprocius, nes pats esi toksai.  brunette.gif


Ne visus beprocius reikia toleruoti, yra beprociu kur kontruoja visokius sprogmenis ar veisia shunis
Atsakyti