QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 19:34)
Na jo. Siltnamis 3×6, bet pirmus metus sugebejau is rudens susodint 5 vynuoges. Jau sekanti pavasari i ten pat susodinau gal 16 pomidoru daigu, tarp ju cili, 5 agurkus, ir dar takelyje maisuose kitokius pipirus. Kaip pradejo viskas bujot, nei prie tu pomidoru normaliai priet, jau nekalbu kaip vynmedziai pro visur lindo.
Pecius geris. Teko valgyt peciuje ruosta maista. Jis net per nakti siltas isbuna.
Vynuogės prie namo auga, palei sieną paleidusi esu. Šiais metais širšės užpuolė labai, tai daug kekių su tuščiais kevalais liko.
Šiltnamyje tik pomidorai ir paprikos. Čili puikiai dera ir lauke. Agurkai irgi. Arbūzai ir melionai irgi, moliūgai įvairūs. Pasimokiau po pirmų metų, kai pasijaučiau kaip Amazones miškuose.
Bernams svarbiausia - žirniai, kuo daugiau tuo geriau. Man pupos, pupeles. Dar dabar turiu džiovintų. Kukurūzų burbuoles labai gerai rudeniop. Tada apvirti jas lengvai, sviesto gabaliuką į foliją ir kept ant ugnies, prie šonkaulių. Bet mėsa ant ugnies jau bernų reikalas. Aš kaip povas vaikštau
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 19:32)
Oj, del peciaus, tai labai pavydziu.
Kolegos nusipirko panašiu metu irgi sodybą, vidury girios. Tai pas juos dar ir duonkepis pečius yra. Vat ten tai iš vis gėris nerealus.
---
Jeigu žmogus staiga nustoja ginčytis, tai dar neįrodo kad esate teisus. Paprasčiausiai jis suprato, kad esate durnas.