Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Butent grikius ir megstu labiausia biggrin.gifsu raugintais arba svieziasi agurkais, is bedos su raugintais kopustais.
Dar avizu, galima dirbsnius virti, galima kruopas, i ta kose dedu razinu, cinamono. Kai dirbau restorane, tai mes tiekdavom turistam avizu kose su Bayleys pusryciam lotuliukas.gifbuvo atrakcija jiem biggrin.gif
O kai vaikai buvo mazi, tai kas ryta virdavau koses be anu dar mieziu, soru, kukuruzu, bet jos maziau megstamos pas mus, su aliejuku ir agurkais ir viskas.
Jei nemegsti tai gal ir nereikia, kam save prievartauti? asmanau kunas atsirenka, kai turi pasirinkima normalu, kas siuo metu geriausia, vaikai dabar pvz beveik is vis kosiu nebevalgo, nebent grikiai su mesa ar avizos su uogiene biggrin.gif

As manau, kad nemoku atsirinkti teisingos koses ir skaniai paruosti. Man skonis yra lb svarbus, slykstaus, beskonio maisto as nevalgau. Ir skonis butent priklauso nuo gaminimo. Kurpiene sako, kad koses turi buti surios. Bet man jos visi receptai nei siokie, nei tokie. Nesinori net bandyti.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 29, 17:39)
naudojimasis automobiliu. Siaip tai kainuoja, net uz dujas reikia moket. Nezinau, kaip pacukai, bet zmones nevazineja be reikalo, nes jiems gaila ir laiko ir kazkiek kainuoja.

Jei domina taupymas CO2 tai siulau paziuret i silumos saskaitas, ten bus parasyta, kiek silumos suvartota o tai CO2 tokie kiekiai kad automobiliu vargiai sudeginsi.

Anksciau zmones gyveno saltuose bustuose ir klodavosi kailiais

Butent, kol buvo pasiekiamas darbas pestute, tol ir nevazinejau, nevazinejam gi siaip sau,kad pasivazineti...

O kaip zadi sildytis nama? kas siais laikais svariausia, ekologiskiausia ir tu opaciu iperkama ir patogu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 17:36)
Man tai tas pats ka mano vyras valgytu. Yra ragaves slykstyniu kaip skorpiona, lervas kazkokias, vabzdzius. As tik neatlaikyciau pastovaus smegenu lesimo ka kitiems deti i burna, kaip gaila parsiuko ar jautuko.

O man ne tas pats. Nenoreciau pvz, kad vien suda estu ir 40ies infarktas butu.
Be to, labai viskas apsisunkina, kai kardinaliai skirtingai maitinasi. Pradedant, kad namie gamybos daugiau, ir traukia i skirtingas kavines, i gamta vel galvok kaip suderint, sventes, ir tt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 29 sausio 2020 - 17:52
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 17:47)
As manau, kad nemoku atsirinkti teisingos koses ir skaniai paruosti. Man skonis yra lb svarbus, slykstaus, beskonio maisto as nevalgau. Ir skonis butent priklauso nuo gaminimo. Kurpiene sako, kad koses turi buti surios. Bet man jos visi receptai nei siokie, nei tokie. Nesinori net bandyti.
</p>

Net nezinau as tai paparstai verdu, kol isverda, bet neperverda, grikiai ituri buti tokie minksti bet ne sutize man, koki 10 min gal verdu, galim atrumpiau paskui siek tiek uzdengta palaikyti, suriai nemegstu, bet taip siek tiek druskos dedu, ir kai sakiau valgau su raugintais produktais man skanu, Sakoma su sveistu skoses nepagadinsi, skanu iznoma su juo, bet ipratau su aliejais valgyti. Kazko ypatingo nera su tu kosiu virimu. Man grikiai skanus patys savaime, Vyras nemegsta grikiu vienu, bet valgo juos su mesa kai pasitusina. biggrin.gif Ne vsii grikius megsta.
Yra tu rudu, prie kokiu mes priprate, bet yra sveisus nekepinti pamegink tuos, gal patiks, jie tokio idomaus skonio, man visai skanu, buna sveikuoliskuose paruodtuvese, o dabar lyg ir aldi maciau.

Siaip esu atradusi slow cooker pot labai patogu uzsistatai laika, kose gali isvrti pries atsibundant, gerai iv troskiniam, sriubom, ilgai po turputi ten syla, neuzverda niekad, kaip peciui, keramikinis puodas ir skaniai guanasi, mesa gerai susitusina, minkstute tokia gaunasi. Mastau gal ir vitaminu daugiau lieka, kai maistas neperkaista?

Va visciukas tame puode idedi poru, bulviu, morku viskiuka ant virsaus, siek tiek vandenuko, prieskoniu ir ijungi 6 val, gaunasi su savu padaziuku, seimynai paitnka biggrin.gif arba taip tusinti su raugintais kopustais.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 17:51)
Be to, labai viskas apsisunkina, kai kardinaliai skirtingai maitinasi. Pradedant, kad namie gamybos daugiau, ir traukia i skirtingas kavines, i gamta vel galvok kaip suderint, sventes, ir tt

Kai pradedat kalbet apie mityba- tai pas jus kelias arba vien juoda arba balta. Jei jau visavalgis - tai butinai nesveikas ir su infarktais, jei veganas - tai jau sveikuolis 120 meru sulaukes.
Nebuna taip. Kiekvienas daug maz besirupinantis sava mityba , needa nuo ryto iki vakaro cipsu ar spurgu diena dienon.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 17:51)

Ne, nu yra skirtumas ar valgo ivairiai, bet kitaip ar valgo junk food ar ne? Skoniai visu gi skirtingi siek tiek, tame nieko baisaus, vaikam nuo mazu dienu reikejo daznai skirtingai gaminti biggrin.gif Aisku idealu, jei visi valgytu ta pati, bet tai retai, kada taip buna. Kiek dirbau restoranuose, vienetai seimu, kurie ateina ir visi uzsisako ta pati. Net ta pati kepsni pvz megsta kitaipsu skirtingu padazu...

Kavinese tai tikria vsiur galima rasti visko, da rnebuvau tokioj, ku rnerastume visi kazko, kas patinka, juk salotu, darzoviu visur yra, nu nebent vegetrariska kavine, o tradicinese visur visko buna. Ypac dabar kiek atsirado vegan options, tik rinkis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 29, 17:29)
Pjausiu per krūtinkaulį, paklosiu po apačia slyvas. Prieš tai ištrinsiu imbiero miltelių, medaus mišiniu. Dėsiu virš garų vonelės.

Ta garu vonele orkaitej?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 17:31)
cambala suvaldyti ir slopinti yra du skirtingi dalykai. Pvz su zirgu  suvaldyti - tai joti ant jo ir valdyti, joti ten, kur tu nori, nusloponti butu is vis ji sustabdyti.

Kamasutra su orgijom nieko bendra neturi. Ogrijos yyko ir vyksta visais laikais, bet as ne ap tai gi, pozos kamasutroje nera tik pasitenkinimui. Tu pasidomek kamasutros kilme ir tikslu, daznai zmones isivaizduoja, kad ten tik pozu rinkynys.  biggrin.gif

As klausiu konkretaus klausimo be paklodziu apie nieka - ar tu skaitei ir nagrinejai ta kamasutra? Ne kazka kas kazkur gogulej parase, o grynai kamasutra?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 19:05)
Ta garu vonele orkaitej?

Umm... po apačią indas, kad garuotų ir viščiukas gaunasi sultingas, bei gražiai rudas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 17:39)
Butent grikius ir megstu labiausia  biggrin.gif su raugintais arba svieziasi agurkais, is bedos su raugintais kopustais.

Grikiai su raugintais kopustais...Siaubas, dar taip negirdejau.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 29, 18:08)
Umm... po apačią indas, kad garuotų ir viščiukas gaunasi sultingas, bei gražiai rudas.

Niam n8am, net seiles sukilo. Reiks savaitgali kept.
Atsakyti

O maise kepant ne tas pats gaunasi? As gale prakerpu, kad apskrustu. :)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 17:36)
Is kur man viska zinot, jei darzinyke trecius metus tik.
Siaip ir pavadinimas " smidrai" man nelabai jau skaniai skamba, bet kazkada kazka pagal Oliveri gaminau, ten ju reikejo. Bet kai paragavau tai niam niam kaip skanu.
<...>

Oj, aš prisimenu savo pirmuosius metus. Visko buvo. Bet iš klaidų mokomės. Vieną ką supratau: kad ir kaip norėsi skubėti, žeme gyvena savo ritmu.
Pamenu taip šokinejau apie dumplūnes, cackinausi, tupinejau. O išaugo didžiausias krūmas ir užėmė vos ne ketvirtadalį šiltnamio. Ir bernai nosį suraukę vaikščiojo.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 19:17)
<p>O maise kepant ne tas pats gaunasi? As gale prakerpu, kad apskrustu. smile.gif
</p>

Ne tas. Iš vis mieste ne tas skonis. Sodyboje turim pečių, vat ten visai kitas skonis ir kvapas.
Vyras vis kėsinasi man jį išgriauti. Sakiau, kad tik per mano lavoną.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 18:31)
cambala suvaldyti ir slopinti yra du skirtingi dalykai. Pvz su zirgu  suvaldyti - tai joti ant jo ir valdyti, joti ten, kur tu nori, nusloponti butu is vis ji sustabdyti.

Kamasutra su orgijom nieko bendra neturi. Ogrijos yyko ir vyksta visais laikais, bet as ne ap tai gi, pozos kamasutroje nera tik pasitenkinimui. Tu pasidomek kamasutros kilme ir tikslu, daznai zmones isivaizduoja, kad ten tik pozu rinkynys.  biggrin.gif

Tas pats bb, tik kitoj rankoj. Kodel vyru nenorima suvarzyti, gi jie dar daugiau bedu pridaro, o ne moterys.
Ir tu darai ta pati, ka religijos, statai moteri i zemesne, sunkesne, prastesne padeti, iskart nuteisi, kad prisidirbs, nesusitvarkys, prazus (BE VYRO) ir t. T. O taip nera. O jei ir buvo, twi atsipeikek, ne vidurqmziai.

Tai tu skaitei kamasutra ir aiskiai zinai, kam ir kodel ir kas ten?
Ar iki nukritimo gincysies kaip del vedu, o paskui akim klapsesi, kad "oi, as net neskaiciau vedu, is kur istrauket, ir nei negyvenu pagal jas"
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 29, 18:42)
Man sekso pozos panasu i tuos laikus, kai zmones rinkdavosi knygas pagal virseliu forma ir spalva, kad uzpildyti sekcijas gautas pagal talonus.

Man tai panasu, kad tu knygu net nemegsti. Perki tuscias uzrasu knygutes. biggrin.gif
Atsakyti