Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 19:09)
Na as egoiste, noriu, kad butu sveikas, , kad eitu su manim visur, o ne is skausmo namie dejuotu,su staciu kietu pimpalu ilgai kad butu  biggrin.gif
Be to, negali vienas kitam gaminti ir taip pasirupint bent kartais  wub.gif . Jeigu man reiktu virt kokias riebias karkas su raugintais kopustais, apsivemciau ir nusisauciau. biggrin.gif

tikrai taip
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 19:12)
Tai kad rasei jog tavo mama keldavisi ir pusryciam gamindavo net cepelinus ar balandelius( rasei kad pries mokykla ryte cepelinus valgydavai). Nzn nzn, gal ne be reikalo tada tavo mama aptukusi. Na kas gi valgo cepekus ryte?
Todel 8r normalu valgyti seimoj ta pati, jei kazkas pastoviai gamina, o kiti dirba.
Kokia kartu itaka, jei tavo tevukai ir sugyventinio tevukai visavalgiai?

valgėm, nepavydėk kauliuk biggrin.gif
įtaka tame, kad valgo šeima vienodai. Dabar mes nauja šeima ir valgom vienodai, jokių gaminimų atskirai, kiek laiko sutaupom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 20:18)
Kazkada slykstejais raugintais kopustais, isverstaskure.
Rauginti kopustai geris. Bet su grikiais - kaip agurkas su cukrum biggrin.gif .

Labai skanu agurkas su medum.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 19:20)

valgėm, nepavydėk kauliuk biggrin.gif
įtaka tame, kad valgo šeima vienodai. Dabar mes nauja šeima ir valgom vienodai, jokių gaminimų atskirai, kiek laiko sutaupom tongue.gif

Koks nirmalus zmogus gali valgyt cepelinus puryciams? blink.gif
Kad nevienodai. Rasei, kad isterikas sugyventiniui keldavai del maisto. Ant aliejaus nekept, tik ant vandens..
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 19:23)
Labai skanu agurkas su medum.

Man tai agurkas su druska skanu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 19:12)
Kaime valge viska su viskuo, nes valgyt nebuvo ka.
Plius jie visa gyvenima judejo, dirbo, grynam ore buvo, nepersivalgydavo, tai tikrai nelygink su dabartiniais, kai tiek daug skirtumu.

Nebuvo kaimuose grikiu. Sovietmety grikiai buvo prabangi kruopa.
Monteverte apie grikius su raugintais kopustais ir senolius loja, bile lot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 29 sausio 2020 - 19:34
Dar vienas pavyzdys iš toksiškų moterų gyvenimo, kurį kažkur esu skaičiusi, kad kai vyras dar miega, tu atsikelk valandą anksčiau, nueik į dušą, susitvarkyk plaukus, pasidažyk ir atsigulk vėl šalia jo, kad būtum ryte graži“, – stebisi Marija.

https://m.delfi.lt/m...php?id=83389937
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 18:31)
Tas pats bb, tik kitoj rankoj. Kodel vyru nenorima suvarzyti, gi jie dar daugiau bedu pridaro, o ne moterys.
Ir tu darai ta pati, ka religijos, statai moteri i zemesne, sunkesne, prastesne padeti, iskart nuteisi, kad prisidirbs, nesusitvarkys, prazus (BE VYRO) ir t. T. O taip nera. O jei ir buvo, twi atsipeikek, ne vidurqmziai.

Tai tu skaitei kamasutra ir aiskiai zinai, kam ir kodel ir kas ten?
Ar iki nukritimo gincysies kaip del vedu, o paskui akim klapsesi, kad "oi, as net neskaiciau vedu, is kur istrauket, ir nei negyvenu pagal jas"

Kur tu konkreciai religijoje ir kokioje matai moteru didesne diskriminacija nei vyru? Cia daugiau is kulturos ir paprociu, ne is religiju, moetris greiciau ir lengviau pasmerkiama nei vyras. Bet jai ir atsakomybes daugiau, jau rasau kodel, tai ne pasmerkimas/ tai realybe, jei moteris pastos, jai isnesioti gimdyti vaika, ne vyrui.
Tu ramiai skaityk mano zinutes , neskubek, as butent gi snekejau is kur galejo kilti didesni reikalavimai moteriai, ir kaip buvo, dabar, aisku, ne problema vienom uzauginti ir net neauginti galima pagimdzius, o dar ir abortai yra ir t.t.

Kamasutra ir yra vedu dalis, zinoma orginalo kalba neskaiciau ir nestudijavau, ir visu vedu zinoma nestudijavau, tam ir gyvenimo gali neuztekti. O Bhagavad Gita ir Kamasutra, taip, esu patyrinejusi. Aplamai induizmas man idomi religija, labai panasi su musu proteviu religija, kuria vadinam kazkodel pagonybe, studijavau ir universitete apie tai ir net anksciau man tai buvo idomu. Apie Bhagavad Gita rasiau ir referata. mirksiukas.gif
O induizmo, aisku, nepraktikuoju.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 19:18)
Kazkada slykstejais raugintais kopustais, isverstaskure.
Rauginti kopustai geris. Bet su grikiais - kaip agurkas su cukrum biggrin.gif .

bet nesistebiu, kad kažkas taip valgo. Ir apti valgau visiškai paprastai.
Nevaryk ant kitų, kai pati esi išverstaskūrė. Visos čia visada dėl visko prisipažįsta bent iš dalies, jei kažką yra parašę, o tu gi niekada. Tavo Ožys dabar Šventasis ir gana. Jokiuos krizės pas jus nebuvę. Aha biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 19:33)
Koks nirmalus zmogus gali valgyt cepelinus puryciams? blink.gif
Kad nevienodai. Rasei, kad isterikas sugyventiniui keldavai del maisto. Ant aliejaus nekept, tik ant vandens..

Nebuvo kaimuose grikiu. Sovietmety grikiai buvo prabangi kruopa.
Monteverte apie grikius su raugintais kopustais ir senolius loja, bile lot.

aha, caro maro laikais. Tai kaip ten su tuo Ožiu? Nuo kada šventasis, o nebe Ožys? biggrin.gif
šakės tavo garsiajai atmintėlei biggrin.gif ne aš jam, o jis man tongue.gif

jei tu neturėjai, tai ir tylėk po šluota. Ir prie ko čia sovietmetis, kai kaimuose ir dabar dedukai gyvena, kvaile
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 19:34)
Dar vienas pavyzdys iš toksiškų moterų gyvenimo, kurį kažkur esu skaičiusi, kad kai vyras dar miega, tu atsikelk valandą anksčiau, nueik į dušą, susitvarkyk plaukus, pasidažyk ir atsigulk vėl šalia jo, kad būtum ryte graži“, – stebisi Marija.

https://m.delfi.lt/m...php?id=83389937

o vargeli, ko zmones tik nesusigalvoja lotuliukas.gif kam atsigulti atgal salia, jeji jau atsikeliai ir dar pasidazius? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 19:36)
O Bhagavad Gita ir Kamasutra, taip, esu patyrinejusi. Aplamai induizmas man idomi religija, labai panasi su musu proteviu religija, kuria vadinam kazkodel pagonybe, studijavau ir universitete apie tai ir net anksciau man tai buvo idomu. Apie Bhagavad Gita rasiau ir referata. mirksiukas.gif
O induizmo, aisku, nepraktikuoju.

Issigimusi melage. Cia as rasiau temoj " ar egzistuoja Dievas" apie savo skaitytas sias knygas, kada tu pleseis viename poste, kad skaitei vedes, bet neskaitei. Dar prasei ikelt vedu knygas. Is to ir pezi dabar. Bhagavad Gita mat gluse skaite😂
Bl, zinok sutikciau tave gyvai- gautum savo kiaules marmen.
Pzd nx is sm, melqge apsisikusi. Debiliu debile esi
Atsakyti

Grikiai su raugintais kopustais...Siaubas, dar taip negirdejau.

O keptą vištieną su bulvėmis ir bruknių uogiene bandei?Skamba keistai, bet kaip skanu.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 19:39)
bet nesistebiu, kad kažkas taip valgo. Ir apti valgau visiškai paprastai.
Nevaryk ant kitų, kai pati esi išverstaskūrė. Visos čia visada dėl visko prisipažįsta bent iš dalies, jei kažką yra parašę, o tu gi niekada. Tavo Ožys dabar Šventasis ir gana. Jokiuos krizės pas jus nebuvę. Aha biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

aha, caro maro laikais. Tai kaip ten su tuo Ožiu? Nuo kada šventasis, o nebe Ožys? biggrin.gif
šakės tavo garsiajai atmintėlei biggrin.gif ne aš jam, o jis man tongue.gif

jei tu neturėjai, tai ir tylėk po šluota. Ir prie ko čia sovietmetis, kai kaimuose ir dabar dedukai gyvena, kvaile

Krize buvo kai mama susirgo ir tevas mire. Taip kad au au, dvarniaska. Gauni marmen ir begi toliau paskui vaziuojanti dvirati biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 18:10)
Grikiai su raugintais kopustais...Siaubas, dar taip negirdejau.
Papildyta:

Niam n8am, net seiles sukilo. Reiks savaitgali kept.

o kas siaubingo. kodel grikiai netinka su r, kopustais? Net dietologai pataria taip valgyti mirksiukas.gif

https://www.facebook...o...e=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 sausio 2020 - 19:48
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 29, 19:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72596691" data-time="1580314252"><div><p>Grikiai su raugintais kopustais...Siaubas, dar taip negirdejau.

</p></div></blockquote><p>O keptą vištieną su bulvėmis ir bruknių uogiene bandei?Skamba keistai, bet kaip skanu.
</p>

" Tvirtoves" restorane valgiau kepto kalakuto krutinele su brukniu padazu. Patiko.
Atsakyti