Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 30, 16:52)
pagal save sprendi? mano gera pažįstama yrs gera meistrė, tai net garuoja motera, sekmadieniais kartais net dirba, ne tik nuo pirm-šešt tongue.gif

Tegu dirba sekmadieniai, jei nori. Ir tu net siulai savo sudpapildzius i az, kai est nori.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 21:04)

Sakei sunu issiustum i kazkoki vienuolyna ten ar jis pats nori ar tu ji issiustum?

O tu negirdejusi kas yra Taize? puse Europos jaunimo žino. ten ne eilinis vienuolynas. smile.gif ten visokie susirenka, hipiai, ten chebra mylisi laukuose. visko ten būna. (žmones atvyksta iš viso pasaulio), tarnauti bendruomeneje, kas lb dvasiškai augina. ten, galima sakyti, užsimezge ryšiai mano su visa Azija ir kažkiek europos.
nuo 15m važinejau.
taip pat ir su vaiku buvau dussyk. mano vyresnysis tada buvo mažasa visai, bet atsimena. aš pati buvus dešitm kartu. paskui su vyru veždavom autobusus. mano tevas buvo vadovas, vežęs žmones dvidešimt kartu.
pasigooglink. lb faina vieta misijoms, tarnystei. jis praktiškai orientuotas i jaunimą 16-36m, nors priima ir šeimas su vaikais, ir suaugusius, ir vyresnius. geris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 17:46)
blink.gif koki brieda rasai lotuliukas.gif kaip as bijau atsakyti, kad tik dabar paklausei? lotuliukas.gif nuo taureles jau pinasi minteles?
Taip, as negeriu, nes man nei skanu, nei matau prasmes save nuodyti, esu isgerusi giros namines kelis kartus, o siaip netraukia, kaip netraukia ir ziurknuodziu paskanauti  biggrin.gif Vyras per siuos metus gal isgeres 3-4 butelius alaus, taigi, jis nedreba del laselio alkoholio, slepti ar vengti dirbtinai nereikia, poreikio nera.
Bet , ne, mums tikrai nereikia del romantikos alkoholio. Tu tokia kicine lotuliukas.gif Priminei vienus "draugus", kurie verzesi pas mus per naujus sampes ir saliutu, sake atsives doh.gif apsaugok dieve nuo tokiu sventeju lotuliukas.gif
Papildyta:

Tai kasdienybe, deja, kad nesupranti, kai tave apgauna, nereiskia, kad taip nera. Apalmai tai siu dienu realybe, kaip jus su vyneliu isduria pvz lotuliukas.gif
Papildyta:

o ar sakiau lailsvalaikiu? ar darbo metu medikai perspeja, kad alkoholis nuodas? O laisvalaikiu vietoj gyrimosi,kad pati geria, galetu pasakyti teisa, kaip alko kenkia, nes buvimas mediku ipareigoja, nes zmones mano, ai jei jau medikai geria, vadinasi gerai. Deja, ta profesija jau tokia. Ar bent jau patyletu ta tema tada, o ji akis isputis aiskina, kaip as kazka moralizuoju, geda buti tokiam medikui, dar sake lyg medikam desto...po to tuim ka turim didziausia alkoholizma slayje... Zinai, kad vienas saikingai geriantis i alkoholizm apatraukia 2-3 jaunus zmones?

kas parasyta? ar tu irgi po kinu restoranus vaikstai ir isivaizduoji geram restorane buvusi? lotuliukas.gif

Zu zu neprivalo moralizuot laisvalaikiu apie alko zala, kodel turetu? Cia tik tu uzsidegus visiems moralizuot, kiti zinok ne biggrin.gif

Kur parasyta, kad kinu ir indu restoranai zemiausia grandis?
Kad uzdaviau klausima, nereiskia, kad vaikstau, bet jei tavo protelis tik tokias isvadas geba padaryti, tai ka jau cia. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 17:46)
blink.gif koki brieda rasai lotuliukas.gif kaip as bijau atsakyti, kad tik dabar paklausei? lotuliukas.gif nuo taureles jau pinasi minteles?
Taip, as negeriu, nes man nei skanu, nei matau prasmes save nuodyti, esu isgerusi giros namines kelis kartus, o siaip netraukia, kaip netraukia ir ziurknuodziu paskanauti  biggrin.gif Vyras per siuos metus gal isgeres 3-4 butelius alaus, taigi, jis nedreba del laselio alkoholio, slepti ar vengti dirbtinai nereikia, poreikio nera.
Bet , ne, mums tikrai nereikia del romantikos alkoholio. Tu tokia kicine lotuliukas.gif Priminei vienus "draugus", kurie verzesi pas mus per naujus sampes ir saliutu, sake atsives doh.gif apsaugok dieve nuo tokiu sventeju lotuliukas.gif
Papildyta:

Tai kasdienybe, deja, kad nesupranti, kai tave apgauna, nereiskia, kad taip nera. Apalmai tai siu dienu realybe, kaip jus su vyneliu isduria pvz lotuliukas.gif
Papildyta:

o ar sakiau lailsvalaikiu? ar darbo metu medikai perspeja, kad alkoholis nuodas? O laisvalaikiu vietoj gyrimosi,kad pati geria, galetu pasakyti teisa, kaip alko kenkia, nes buvimas mediku ipareigoja, nes zmones mano, ai jei jau medikai geria, vadinasi gerai. Deja, ta profesija jau tokia. Ar bent jau patyletu ta tema tada, o ji akis isputis aiskina, kaip as kazka moralizuoju, geda buti tokiam medikui, dar sake lyg medikam desto...po to tuim ka turim didziausia alkoholizma slayje... Zinai, kad vienas saikingai geriantis i alkoholizm apatraukia 2-3 jaunus zmones?

kas parasyta? ar tu irgi po kinu restoranus vaikstai ir isivaizduoji geram restorane buvusi? lotuliukas.gif

Zu zu neprivalo moralizuot laisvalaikiu apie alko zala, kodel turetu? Cia tik tu uzsidegus visiems moralizuot, kiti zinok ne biggrin.gif

Kad uzdaviau klausima, nereiskia, kad vaikstau, bet jei tavo protelis tik tokias isvadas geba padaryti, tai ka jau cia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 16:54)
Tegu dirba sekmadieniai, jei nori. Ir tu net siulai savo sudpapildzius i az, kai est nori.

ania? jei įrodymų savo kalboms neturi, tai esi durna nho a iki ž biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 30, 17:01)
ania? jei įrodymų savo kalboms neturi, tai esi durna nho a iki ž biggrin.gif  4u.gif

Visu pirma ka tu rasai - as niekuom netikiu. Tu visur tik visus zinai, visus pazisti biggrin.gif .
Antra - kiekvieno pasirinkimas kaip dirbti.
Tai kad au au, dvarniaska 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 17:01)
Zu zu neprivalo moralizuot laisvalaikiu apie alko zala, kodel turetu? 

Mano mamos kardiologas, oi, jau garbaus amziaus diedelis, tai liepia mamai kiekviena diena po gero konjako sauksta duot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 30 sausio 2020 - 17:07

Taurė gero,ne spirituoto vyno dar niekam nepakenkė.Žinoma,ne kiekvieną dieną.Tą patį ir medikai pasakytų.Mano mama su draugėmis kai geria kavą,brendžiuko po taurelę įsipila.Ji,beje buvusi gydytoja.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 30, 16:55)
ten chebra mylisi laukuose. visko ten būna. (žmones atvyksta iš viso pasaulio), tarnauti bendruomeneje, kas lb dvasiškai augina.

O be pisimosi ar imanoma dvasiskai augti?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 17:06)
Visu pirma ka tu rasai - as niekuom netikiu. Tu visur tik visus zinai, visus pazisti biggrin.gif .
Antra - kiekvieno pasirinkimas kaip dirbti.
Tai kad au au, dvarniaska 4u.gif .

nu gi ne 5 prezidentus sakau, kad pažįstu, didelio čia daikto pažinti kokią kirpėją ar manikiuristę? biggrin.gif cambse, lįsk iš uolos, eik į žmones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 30, 16:55)
O tu negirdejusi kas yra Taize? puse Europos jaunimo žino. ten ne eilinis vienuolynas.  smile.gif ten visokie susirenka, hipiai, ten chebra mylisi laukuose. visko ten būna. (žmones atvyksta iš viso pasaulio), tarnauti bendruomeneje, kas lb dvasiškai augina. ten, galima sakyti, užsimezge ryšiai mano su visa Azija ir kažkiek europos.
nuo 15m važinejau.
taip pat ir su vaiku buvau dussyk. mano vyresnysis tada buvo mažasa visai, bet atsimena. aš pati buvus dešitm kartu. paskui su vyru veždavom autobusus. mano tevas buvo vadovas, vežęs žmones dvidešimt kartu.
pasigooglink. lb faina vieta misijoms, tarnystei. jis praktiškai orientuotas i jaunimą 16-36m, nors priima ir šeimas su vaikais, ir suaugusius, ir vyresnius. geris  wub.gif

Vaziuodavo kursiokai i Taize jaunimo susitikimus. Bet as klausiau, ne kas tai yra, o ar sunus pats nori ar tu nori, kad jis vaziuotu i rkaip bus su kariuomene, jie pasauks?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 17:01)
Zu zu neprivalo moralizuot laisvalaikiu apie alko zala, kodel turetu?  Cia tik tu uzsidegus visiems moralizuot, kiti zinok ne biggrin.gif

Kad uzdaviau klausima, nereiskia, kad vaikstau, bet jei tavo protelis tik tokias isvadas geba padaryti, tai ka jau cia.  biggrin.gif

Tai ar teisngai suprantu, tau bet kokios informacijos pasidalinimas tolygus moralizavimui? blink.gif idomiai, kaip mes visgi skritingai viska primam.

Tai nerasyta taisykle, ta zino visi, kas lankosi, dirba restoranuose, ten bus pigiausia dazniausiai. Auksciausia, kokybiskiausia dazniausiai prancuzu virtuve, paskui italu, ispanu, vietine, meksikieciu, vokieciu mazdaug patame paciame lygyje aisku gali buti itin ausktos klases restoranu ir galu gale azija biggrin.gif
keistas klausimas ir tiek, kaip klaustum kur parasyta,kad turgine sprekes prastesnes nei is firminu parduotuviu biggrin.gif
Aisku, tikiu, kad kazkur gal yra labai aukstos klases azijieciu restoranu, bet tai isimtis, dazniausiai tai pigus restoraneliai -take-away
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 17:06)
Mano mamos kardiologas, oi, jau garbaus amziaus diedelis, tai liepia mamai kiekviena diena po gero konjako sauksta duot.

kad greiciau nusibaigtu.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 30, 17:14)
<p>Taurė gero,ne spirituoto vyno dar niekam nepakenkė.Žinoma,ne kiekvieną dieną.Tą patį ir medikai pasakytų.Mano mama su draugėmis kai geria kavą,brendžiuko po taurelę įsipila.Ji,beje buvusi gydytoja.</p>

Tu, kaip sako moterys, nemokytintina lotuliukas.gif rimtai priestarauji moksliniku irodytiems dalykam? net as tam nepriestarauju lotuliukas.gif nu nesveika alkholis, net ne tai,akd nesveikia, o kenkia, bet kokiso ddozes, kuo daugiau tuo labiau kenkia.
tau nieko nesako kanserogenine medziaga?
va ka ir sakiau su gydytoju pavyzdziais,kaip jie baisiai kenkia zmonem, kaip zmones tiki jais... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 30, 17:30)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 sausio 2020 - 17:57

įmanoma, bet niežtės gi, reiks vis kasytis
Atsakyti
Jezau, ir vel ta pagerinta su savo idiotizmu, baigia su visom susireiti ir del ko? Del vyno taures... Isties, ana ziauriai kenksminga. Siaip gyvenimas irgi ziauriai kenksmingas, kiek traumu, kiek negeroviu zmones pattiria gyvendami...

Na taip, tuomet uzdrauskime peilius, nes peiliai gi zudo, degtukus, ziebtuvelius, nes kyla gaisrai, uzdrauskime VISISKAI ir druska, cukru...
Papildyta:

O ko tau nepatinka? Aniem kaip ir tau, kai kalbama apie dvasinguma svarbu antras galas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 30, 18:06)
ir del ko? Del vyno taures...

Aniem kaip ir tau, kai kalbama apie dvasinguma svarbu antras galas  mirksiukas.gif

Vienas senas zydas man sake: "где пьянство там и блядство"
Atsakyti