Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lisiteja, tu rimtai? Ka ten pametei?

Eisiu, žinoma eisiu.Jei jau tokie tautos žiedai eina, tai ir aš eisiu.Ką ten veiksiu, paskui išsiaiškinsiu, svarbu eiti, svarbu patekti. a080.gif

O jei atvirai, tai kai paskaičiau, man baisu pasidarė.Kaip moteris apie save gerai galvoja.Ir kaip tikrai ją gali išrinkti.Vien Šustauską prisiminkim.O ir žurnaliūgos geri, juk nedera taip tyčiotis.Iš Minedo žvaigždę darė, dabar iš šitos daro.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 30, 19:03)
Man keista, kad Idomucia kalba su Moonte, kuri bibliškai apturejusi vieną vyrą (jis gi tokias kelia aukščiau visko), taigi prieš jį Moonte esti žymiai aukščiau. idomucia pagal savo matavimus išvis nevertas net online su Moonte šnekėtis.

Tai jei kokia aplamai nekalta, tai gali ir viesnami laikyti, bus dora? Moonte aiskina, kad anas galas nesvarbus, galima krustis, kai yra poreikis...

Na gal as ir asmeniskai nusishliuchines bet bent dorybes idejas platinu
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 30, 20:15)
Eisiu, žinoma eisiu.Jei jau tokie tautos žiedai eina, tai ir aš eisiu.Ką ten veiksiu, paskui išsiaiškinsiu, svarbu eiti, svarbu patekti.

Eiiii! Aš jau agitacinę varau už būsimą Seimo narę. Negalima taip.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 15:54)
Vaziuodavo kursiokai i Taize jaunimo susitikimus. Bet as klausiau, ne kas tai yra, o ar sunus pats nori ar tu nori, kad jis vaziuotu i rkaip bus su kariuomene, jie pasauks?

klausyk, mano miela. aš savo noru vaikui neprimetu. turbūt manai, kad jis veganas per prievartą. taip nera. biggrin.gif per pusantru metu, nuo tada, kai aš vegan tapau, patapo vegan ir jis. jis myli gyvūnus, ne tik "pets", jis pats labai norejo būti gimęs kokiu nors animal, o ne žmogumi.
jei nenoretu misiju, ar siulyciau, kur arciau, pigiau, o paskui gal ir i afrikas.
patys jau ne pirmus metus po savaite laiko varo i europinius "young missioniers" festus visokius.
aš pati, mes visi labai misionieriški, beveik kitaip gyvenam,nei dauguma. pas mus visad penki šeši vaikai namie malasi, ir šiaip mes kitokie, crazy tokie.
dar. mato pavyzdi iš šeimos, kad seneliai trankosi po misijas, gimęs jis misionieriu giminej, ir tiek.
mano mama vat grižo kiš Brazilijos neseniai. vel varys. ir taip nuolat.
o jo i kariuomenę nepakvies, žinai del ko. gal pamiršai. i AZ visa kita.

Lutuke, dar.
kiekvienas tjurim savo ribas. kir tu,. vat tu paminejai alko, kad negaletum žiureti i apsvaigusi žm,ogu. tjuri skaudžią patgirti, kaip ir aš - ir nenori to atkartoti.
vadinasi turi noru, kad artimas žmogus negertu.
o vat kai paklausiu apie mesą, tu giniesi. apie rūkalus - irgi pusiau. vadinasi, tau svarbu, kad žmogus negertu, na, gal dar nerukytu, nes gi smirdi, o stebies, kodel aš turiu noru del mesos. kiekvienas tad turim noru. o ką - natūralu.
kodel manai, kad del alko tavo norai teiseti, o del mesos - tai jau kažkas perdeta?
vat cia chebra nori būti jaunos ir gražios. net Idomucia.

p.s. Taize naujametiniai susitinkimai - ne tas, visai ne tas. tikras geris pabūti tame Taize kaime, Burgundijoje. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 30, 16:06)
Aniem kaip ir tau, kai kalbama apie dvasinguma svarbu antras galas  mirksiukas.gif

aš irgi nesuprantu. vat tiek idomucia eina už dvasingumą, jau tiek save moterimi laiko, o vis tiek turi poreiki moteri, kad ir lavono pozoj ar mezgančią, padaryti.
juk galetum išsivaduoti iš savo geiduliu. pats laikas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 30, 19:22)
jau tiek save moterimi laiko,

As vis primenu, kad turiu vyriska pasa... dar dirbu vyro pareigose. O kas kuo laiko tai nera svarbu, gal save laiko dievo pasiuntiniu ar ateiviu is kosmoso...
As stengiuosi saves niekuo nelaikyti, tegu kiti kazkuo laiko ar nelaiko
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 30, 19:16)
Tai jei kokia aplamai nekalta, tai gali ir viesnami laikyti, bus dora? Moonte aiskina, kad anas galas nesvarbus, galima krustis, kai yra poreikis...

Na gal as ir asmeniskai nusishliuchines bet bent dorybes idejas platinu

Ar tu tikras, kad Moonte butent taip ir aiskina? Ar savo suvokima, kad Moonte taip galvoja, man bandai ibrukti?

Nagi, Idomucia, kur as tai rasiau. PRIZA I STUDIJA. Be jokiu ten niuansu. Konkreciai.

Dorovingasis tu musu.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 30, 19:32)
As vis primenu, kad turiu vyriska pasa... dar dirbu vyro pareigose. O kas kuo laiko tai nera svarbu, gal save laiko dievo pasiuntiniu ar ateiviu is kosmoso...
As stengiuosi saves niekuo nelaikyti, tegu kiti kazkuo laiko ar nelaiko

Netiesa. Kai tau patogu, tu butinai oponentui primeni. Is esmes, tai juk tu visus informuoji, niekas juk net nebutu zinoje. Tu zaidi sia "korta" kaip neva ekspertas.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 30, 19:22)

aš irgi nesuprantu. vat tiek idomucia eina už dvasingumą, jau tiek save moterimi laiko, o vis tiek turi poreiki moteri, kad ir lavono pozoj ar mezgančią, padaryti.
juk galetum išsivaduoti iš savo geiduliu. pats laikas.

Man atrodo, gal ir klystu, kad siuo atveju geiduliai ne prieko.

Cia tiesiog noras prademonstruoti zmogui savo galias "Turiu valia, turiu galia". Cia svarbiausia "kai tik isgirsta NORA, PRIVALO DUOTI". MOteris jam yra daiktas, rakandas, be jausmu, isgyvenimu ir t.t. Galimai, todel, jis pastoviai zmones-moterys lygna su automobiliais, ar dar kokiais nors daiktais, rakandais.

Skaitant ji, matai, kad jis buijo moters seksualumo. Nekarta minejo, kad jam atgrasi geidzianti moteris, ji labiau traukia pasyvi, net besipriesinanti moteris.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 30, 20:22)
.
patys jau ne pirmus metus po savaite laiko varo i europinius "young missioniers" festus visokius.

Galima placiau, kas cia per jaunieji, ka ir kaip jie veikia? Nuo kokio amziaus?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 30, 17:35)
nu gi ne 5 prezidentus sakau, kad pažįstu, didelio čia daikto pažinti kokią kirpėją ar manikiuristę? biggrin.gif cambse, lįsk iš uolos, eik į žmones 4u.gif

Na taip, gyreisi cia sm, kad savo 2 plaukus ant galvos pas savo kaimynka kerpies. Naujininku baraku prestizas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 20:48)
Na taip, gyreisi cia sm, kad savo 2 plaukus ant galvos pas savo kaimynka kerpies. Naujininku baraku prestizas biggrin.gif .

norėtum tu tokių dviejų plaukų biggrin.gif pas tavo toks kompleksas, kad tu juos pūtiesi, garbanojiesi. Gi taip daro tos, kurios nori, kad atrodytų daugiau biggrin.gif nu arba dar nupezusio veido, kad galva atrodytų didesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 19:06)
Geriau pakalbekime apie rukyma. Kaip jusu kai kuriu vyrai ruko kaip kaminai, kaip jus jauciat ju kalkejancias, plonejancias kraujagysles ir vis silpstancia erekcija.  biggrin.gif
Lisiteja, tu rimtai? Ka ten pametei?

Mano vyras ruko nuo mokyklos. Buvo metes du metus, po to vel pradejo. Beje, kada mete rukyt, priaugo svorio gal 5 kg.
Nesilpneja pas ji erekcija. Cia mitas.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 30, 20:54)
norėtum tu tokių dviejų plaukų biggrin.gif pas tavo toks kompleksas, kad tu juos pūtiesi, garbanojiesi. Gi taip daro tos, kurios nori, kad atrodytų daugiau biggrin.gif nu arba dar nupezusio veido, kad galva atrodytų didesnė biggrin.gif

Grazios ilgu plauku garbanos galuose - sexy vyrams, nusiurele.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 20:56)
Grazios ilgu plauku garbanos galuose - sexy vyrams, nusiurele.

oi ne visiems, kitiems visiškai tas negražu, primena kaimišką stilių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 30, 16:55)
O tu negirdejusi kas yra Taize? puse Europos jaunimo žino. ten ne eilinis vienuolynas.  smile.gif ten visokie susirenka, hipiai, ten chebra mylisi laukuose. visko ten būna. (žmones atvyksta iš viso pasaulio), tarnauti bendruomeneje, kas lb dvasiškai augina. ten, galima sakyti, užsimezge ryšiai mano su visa Azija ir kažkiek europos.
nuo 15m važinejau.
taip pat ir su vaiku buvau dussyk. mano vyresnysis tada buvo mažasa visai, bet atsimena. aš pati buvus dešitm kartu. paskui su vyru veždavom autobusus. mano tevas buvo vadovas, vežęs žmones dvidešimt kartu.
pasigooglink. lb faina vieta misijoms, tarnystei. jis praktiškai orientuotas i jaunimą 16-36m, nors priima ir šeimas su vaikais, ir suaugusius, ir vyresnius. geris  wub.gif

Nenuostabu kad apsilankius tokiose bendruomenese, tu dulkinies su vedusiais ir vaikai jusu seimu kaip broliai( nors meiluzio gudresnis karda isdroze meiluzes sunui).
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 30, 20:57)
oi ne visiems, kitiems visiškai tas negražu, primena kaimišką stilių biggrin.gif

Ka tau primena? Kai raiteisi, vaikas budamas, pries alkaska pedofila?
Atsakyti