QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 15:54)
Vaziuodavo kursiokai i Taize jaunimo susitikimus. Bet as klausiau, ne kas tai yra, o ar sunus pats nori ar tu nori, kad jis vaziuotu i rkaip bus su kariuomene, jie pasauks?
klausyk, mano miela. aš savo noru vaikui neprimetu. turbūt manai, kad jis veganas per prievartą. taip nera.

per pusantru metu, nuo tada, kai aš vegan tapau, patapo vegan ir jis. jis myli gyvūnus, ne tik "pets", jis pats labai norejo būti gimęs kokiu nors animal, o ne žmogumi.
jei nenoretu misiju, ar siulyciau, kur arciau, pigiau, o paskui gal ir i afrikas.
patys jau ne pirmus metus po savaite laiko varo i europinius "young missioniers" festus visokius.
aš pati, mes visi labai misionieriški, beveik kitaip gyvenam,nei dauguma. pas mus visad penki šeši vaikai namie malasi, ir šiaip mes kitokie, crazy tokie.
dar. mato pavyzdi iš šeimos, kad seneliai trankosi po misijas, gimęs jis misionieriu giminej, ir tiek.
mano mama vat grižo kiš Brazilijos neseniai. vel varys. ir taip nuolat.
o jo i kariuomenę nepakvies, žinai del ko. gal pamiršai. i AZ visa kita.
Lutuke, dar.
kiekvienas tjurim savo ribas. kir tu,. vat tu paminejai alko, kad negaletum žiureti i apsvaigusi žm,ogu. tjuri skaudžią patgirti, kaip ir aš - ir nenori to atkartoti.
vadinasi turi noru, kad artimas žmogus negertu.
o vat kai paklausiu apie mesą, tu giniesi. apie rūkalus - irgi pusiau. vadinasi, tau svarbu, kad žmogus negertu, na, gal dar nerukytu, nes gi smirdi, o stebies, kodel aš turiu noru del mesos. kiekvienas tad turim noru. o ką - natūralu.
kodel manai, kad del alko tavo norai teiseti, o del mesos - tai jau kažkas perdeta?
vat cia chebra nori būti jaunos ir gražios. net Idomucia.
p.s. Taize naujametiniai susitinkimai - ne tas, visai ne tas. tikras geris pabūti tame Taize kaime, Burgundijoje.
Papildyta:QUOTE(Moonte @ 2020 01 30, 16:06)
Aniem kaip ir tau, kai kalbama apie dvasinguma svarbu antras galas

aš irgi nesuprantu. vat tiek idomucia eina už dvasingumą, jau tiek save moterimi laiko, o vis tiek turi poreiki moteri, kad ir lavono pozoj ar mezgančią, padaryti.
juk galetum išsivaduoti iš savo geiduliu. pats laikas.