Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 21:00)
Ka tau primena? Kai raiteisi,  vaikas budamas,  pries alkaska pedofila?

tai tu man taip ne tik Tomuko a/ž žinučių + dar Klajoklio, bet ir to alkašiuko pavydi? biggrin.gif Nu logiška, kai pagalvoji, jis gi tau tikrai bonkelą pastatytų, garbaną tavo paglostytų wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 30, 18:02)
įmanoma, bet niežtės gi, reiks vis kasytis

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 01 30, 18:14)
Ne nuodas, jei saikingai vartosi. pasiskaityk pso normas, jei rupi.

Ir kur gyriausi kiek geriu? Siaip turbut isgeriu maziau nei tu apie savo vyra rasei. Bet is tavo postu matosi, kad labai sunkios patirties turejai su alkoholiku, todel labai kategoriska esi siuo klausimu.  Vienok ne visu tevai ar vyrai geria tiek, kad grestu skyrybos, tad ir leidzia sau ir kitiems atsipalaiduotii ir pasimegauti taure vyno ar viskio.

rimtai jus nezinot?? blink.gif butent PSO ir teigia, kad alkoholis nuodas i narkotiku sarasa itraukatas dar berods 75, nu blyn mediku destytoja, jau geriau butumet patylejusi.
stai sveiskites:
biggrin.gif
Alcohol is a toxic and psychoactive substance with dependence producing propensities
https://www.who.int/...cohol#tab=tab_1

Koks skirtumas kiek, gyretes, kad geriat ir dar dabar aiskinat , kad ne nuodas, kas jau nors kiek toje srityje pasidomejusiem zmonem viskas aisku.
Koks tupas komentaras, tai ir hasisu ir kokainu zmones megaujasi kiti kankindami kitus, zudydami megaujasi doh.gif megaukites ar draudziu, tik sakau, ka sako mokslas nera saugiu doziu ir deja alkoholis - nuodas, dieve dieve, nu ir destytojai Lietuvoje mediku, kavokites kur krumuose gal su tokia info is dinozauru laiku, dar pasakykit, kad sveika gerti... unsure.gif
ar biski apsimelavot su tuo destytojavimu medicinos studentam? biggrin.gif
Atsakyti
Man kenkia ilgi lutukes pezalai, kada pagaliau PSO juos uzdraus? Cia dar baisiau nei alkoholis, cigaretes ir mesa kartu sudejus.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 30, 19:22)
klausyk, mano miela. aš savo noru vaikui neprimetu.  turbūt manai, kad jis veganas per prievartą. taip nera.  biggrin.gif  per pusantru metu, nuo tada, kai aš vegan tapau, patapo vegan ir jis. jis myli gyvūnus, ne tik "pets", jis pats labai norejo būti gimęs kokiu nors animal, o ne žmogumi.
jei nenoretu misiju, ar siulyciau, kur arciau, pigiau, o paskui gal ir i afrikas.
patys jau ne pirmus metus po savaite laiko varo i europinius "young missioniers" festus visokius.
aš pati, mes visi labai misionieriški, beveik kitaip gyvenam,nei dauguma. pas mus visad penki šeši vaikai namie malasi, ir šiaip mes kitokie, crazy tokie.
dar. mato pavyzdi iš šeimos, kad seneliai trankosi po misijas, gimęs jis misionieriu giminej, ir tiek.
mano mama vat grižo kiš Brazilijos neseniai. vel varys. ir taip nuolat.
o jo i kariuomenę nepakvies, žinai del ko. gal pamiršai. i AZ visa kita.

Lutuke, dar.
kiekvienas tjurim savo ribas. kir tu,. vat tu paminejai alko, kad negaletum žiureti i apsvaigusi žm,ogu. tjuri skaudžią patgirti, kaip ir aš - ir nenori to atkartoti.
vadinasi turi noru, kad artimas žmogus negertu.
o vat kai paklausiu apie mesą, tu giniesi. apie rūkalus - irgi pusiau. vadinasi, tau svarbu, kad žmogus negertu, na, gal dar nerukytu, nes gi smirdi, o stebies, kodel aš turiu noru del mesos. kiekvienas tad turim noru. o ką - natūralu.
kodel manai, kad del alko tavo norai teiseti, o del mesos - tai jau kažkas perdeta?
vat cia chebra nori būti jaunos ir gražios. net Idomucia.

p.s. Taize naujametiniai susitinkimai - ne tas, visai ne tas. tikras geris pabūti tame Taize kaime, Burgundijoje.  wub.gif

As tik paklausiau, nes parasei isiusiu, keistai nuskambejo. O kodel ne Lietuvoje kazka gero daryti, kam vaziuoti kazkur i afrikas, cia itk siaip klausiu idomu motyvai.
Del veganizmo tai jau per didelis, kad vien tave sklausyti, todel ir paklausiau apie kariuomene, kitoj temoj apie ja diskutavom susimasciau, kazin, o ten yra galimybe rinktis mityba ar diskriminuojami del to, ar paskui kaizn nesisaipytu, jei rinktusi veganine mityba, Lietuva visgi, kur visi turi buti vienodi biggrin.gif kaip jo klasiokai reaguoja, kai suzino ,kad jis veganas? as tai esu daug ko prisiklausiusi per gyvenima ir tai maitinausi vegetearsikai, kur is vis problemu nera atrdo, isimi mesa ir tiek.

Manau visgi mityba ir narkotikai skirtingi dalykai ir nesulyginami. Bet taip zinoma su tinku su tavim, mes gi renkames su kuo gyvenam, as del to tikrai nesistebiu. visi mes turim savu kriteriu kazkam mityba, kazkam hobiai, pvz negaletu ne su kokiu sportininku gyventi ir t.t. tai tikrai labai normalu, ypac vyresniam amziuja, jaunysteje tieisog isimyli nesirenkant, o veliau jau su protu renkiesi, tik va kuo daugiau kriteriju tuo sumazeja paieskos teigiama baiktis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 21:28)
Man kenkia ilgi lutukes pezalai, kada pagaliau PSO juos uzdraus? Cia dar baisiau nei alkoholis, cigaretes ir mesa kartu sudejus.

kaip suprantu isisvyste priklausomybe ir kenkia ir be ju negali, atjauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 22:35)

kaip suprantu isisvyste priklausomybe ir kenkia ir  be ju negali, atjauciu lotuliukas.gif

Na tau geriau apie priklausomybes zinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 30, 21:03)
tai tu man taip ne tik Tomuko a/ž žinučių + dar Klajoklio, bet ir to alkašiuko pavydi? biggrin.gif Nu logiška, kai pagalvoji, jis gi tau tikrai bonkelą pastatytų, garbaną tavo paglostytų wub.gif  biggrin.gif

As ne tu. Nesisiulau.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 21:35)
As tik paklausiau, nes parasei isiusiu, keistai nuskambejo. O kodel ne Lietuvoje kazka gero daryti, kam vaziuoti kazkur i afrikas, cia itk siaip klausiu idomu motyvai.
Del veganizmo tai jau per didelis, kad vien tave sklausyti, todel ir paklausiau apie kariuomene, kitoj temoj apie ja diskutavom susimasciau, kazin, o ten yra galimybe rinktis mityba ar diskriminuojami del to, ar paskui kaizn nesisaipytu, jei rinktusi veganine mityba, Lietuva visgi, kur visi turi buti vienodi  biggrin.gif  kaip jo klasiokai reaguoja, kai suzino ,kad jis veganas? as tai esu daug ko prisiklausiusi per gyvenima ir tai maitinausi vegetearsikai, kur is vis problemu nera atrdo, isimi mesa ir tiek.

Manau visgi mityba ir narkotikai skirtingi dalykai ir nesulyginami. Bet taip zinoma su tinku su tavim, mes gi renkames su kuo gyvenam, as del to tikrai nesistebiu. visi mes turim savu kriteriu kazkam mityba, kazkam hobiai, pvz negaletu ne su kokiu sportininku gyventi ir t.t. tai tikrai labai normalu, ypac vyresniam amziuja, jaunysteje tieisog isimyli nesirenkant, o veliau jau su protu renkiesi, tik va kuo daugiau kriteriju tuo sumazeja paieskos teigiama baiktis biggrin.gif
Papildyta:

kaip suprantu isisvyste priklausomybe ir kenkia ir  be ju negali, atjauciu lotuliukas.gif

Lutuke, bet gi tavo vyras oralinio gaudavo kitur.
Ar tu oralini neskaitai isdavyste?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 21:42)
Na tau geriau apie priklausomybes zinot  mirksiukas.gif

ne as o tu rasai, kad mano postai tau kenkia ir vis tiek skaitai ir vsi tiek atsakineji, tai kaip tai pavadinti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 21:28)

bet tai visai slabna pasidarei, nespėji paskui savo jauniklį matomai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 21:50)
As ne tu. Nesisiulau.

kad ir aš niekada nesisiūliau. Gėda prisipažint šiaip, bet a šnet nemoku vilioti, jokiom blakstienom ten klapsėti, klubais siūbuoti, vyrų kažkaip ten praeidama liesti ar pan., kaip mačiau kitos kad daro. Bet... nepaisant to paskui mane kažkodėl šniūrais eina biggrin.gif
Taip kad nepavydėk įgimtos spinduliuojančios energijos, džiūsna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 21:42)
Na tau geriau apie priklausomybes zinot  mirksiukas.gif

Daryk isvadas, Mylimuke. Ignoruok ja mirksiukas.gif

O kad ji priklasoma nuo SM, anai sunku suvokti. Parom mirksta cia, svarbiausia tame problemos nemato, kai savo laika gali panaudoti seimos reikmem. Skirti daugiau demesio vaikam, vyrui ir t.t. ir t.t.

Pirma pasitaikiusi nuoroda, ivedus raktine fraze "Priklausomybe nuo kompiuterio"

Istrauka.

Ar galima teigti, jog priklausomybė nuo kompiuterio - tai psichikos liga, kuri yra tokia pat pavojinga, kaip kitos priklausomybės ligos (alkoholizmas, narkomanija, azartiniai lošimai ir kt.)?

Pati sąvoka „priklausomybė“ jau kalba apie sutrikimą. Lyginant su kitomis išvardintomis priklausomybėmis, sakyčiau, kai kuriais atvejais net pavojingesnė, nes visuomenėje priimtinesnė, nesukelia tokios baimės ir atstūmimo, kaip alkoholizmas ar narkomanija. Priklausomybe reikėtų vadinti tada, kai potraukis pradeda turėti neigiamų pasekmių, kada asmuo negali suvaldyti, kontroliuoti potraukio. Vienas iš pagrindinių aspektų – bėgimas nuo realios tikrovės. Priklausomybė – tai kontrolės praradimas. Priklausomybę lemia ne pats kompiuteris, o pačio asmens psichologinės ir socialinės problemos.

Visas straipsnis CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 sausio 2020 - 22:26
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 30, 22:01)
bet tai visai slabna pasidarei, nespėji paskui savo jauniklį matomai biggrin.gif
Papildyta:

kad ir aš niekada nesisiūliau. Gėda prisipažint šiaip, bet a šnet nemoku vilioti, jokiom blakstienom ten klapsėti, klubais siūbuoti, vyrų kažkaip ten praeidama liesti ar pan., kaip mačiau kitos kad daro. Bet... nepaisant to paskui mane kažkodėl šniūrais eina biggrin.gif
Taip kad nepavydėk įgimtos spinduliuojančios energijos, džiūsna 4u.gif

Paskui tave " sniuraid eina"? Pirma rasineji klajokliui, debilui Tomukui ir Idomuciai, o paskui spiegi kad jie sniurais eina😂. Vargse 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 30, 22:25)
Daryk isvadas, Mylimuke. Ignoruok ja  mirksiukas.gif

O kad ji priklasoma nuo SM, anai sunku suvokti. Parom mirksta cia, svarbiausia tame problemos nemato, kai savo laika gali panaudoti seimos reikmem. Skirti daugiau demesio vaikam, vyrui ir t.t. ir t.t.

Pirma pasitaikiusi nuoroda, ivedus raktine fraze "Priklausomybe nuo kompiuterio"

Istrauka.

Ar galima teigti, jog priklausomybė nuo kompiuterio - tai psichikos liga, kuri yra tokia pat pavojinga, kaip kitos priklausomybės ligos (alkoholizmas, narkomanija, azartiniai lošimai ir kt.)?

Pati sąvoka „priklausomybė“ jau kalba apie sutrikimą. Lyginant su kitomis išvardintomis priklausomybėmis, sakyčiau, kai kuriais atvejais net pavojingesnė, nes visuomenėje priimtinesnė, nesukelia tokios baimės ir atstūmimo, kaip alkoholizmas ar narkomanija. Priklausomybe reikėtų vadinti tada, kai potraukis pradeda turėti neigiamų pasekmių, kada asmuo negali suvaldyti, kontroliuoti potraukio. Vienas iš pagrindinių aspektų – bėgimas nuo realios tikrovės. Priklausomybė – tai kontrolės praradimas. Priklausomybę lemia ne pats kompiuteris, o pačio asmens psichologinės ir socialinės problemos.

Visas straipsnis CIA

Jai ta pati sake toks jos gerbejas emsis( kur jinai jo fotkes issisauginejo) .

Pvz paziurekim kaip vakar buvo - vargse pamane, kad su ja kazkas cria rimtai sneja - uzgoze visa eteri, jei kazkam idomus buvo vistos imbiero/ medaus marinate ant slyvu receptas, tai gluse aiskino kaip vistyte su vandenuku troskina...

Pvz snd mergos dalijosi ka megsta - atvare savo debiliska alkoholiku auklejimo grimasa ir pradejo nerst...
Atsakyti
Einu geriau isgersiu. alc.gif biggrin.gif

Moonte, cambala?

vartotojo įkelta nuotrauka

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 30 sausio 2020 - 22:50
As visada pasiruosus

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti