QUOTE(given444 @ 2020 01 30, 19:22)
klausyk, mano miela. aš savo noru vaikui neprimetu. turbūt manai, kad jis veganas per prievartą. taip nera.

per pusantru metu, nuo tada, kai aš vegan tapau, patapo vegan ir jis. jis myli gyvūnus, ne tik "pets", jis pats labai norejo būti gimęs kokiu nors animal, o ne žmogumi.
jei nenoretu misiju, ar siulyciau, kur arciau, pigiau, o paskui gal ir i afrikas.
patys jau ne pirmus metus po savaite laiko varo i europinius "young missioniers" festus visokius.
aš pati, mes visi labai misionieriški, beveik kitaip gyvenam,nei dauguma. pas mus visad penki šeši vaikai namie malasi, ir šiaip mes kitokie, crazy tokie.
dar. mato pavyzdi iš šeimos, kad seneliai trankosi po misijas, gimęs jis misionieriu giminej, ir tiek.
mano mama vat grižo kiš Brazilijos neseniai. vel varys. ir taip nuolat.
o jo i kariuomenę nepakvies, žinai del ko. gal pamiršai. i AZ visa kita.
Lutuke, dar.
kiekvienas tjurim savo ribas. kir tu,. vat tu paminejai alko, kad negaletum žiureti i apsvaigusi žm,ogu. tjuri skaudžią patgirti, kaip ir aš - ir nenori to atkartoti.
vadinasi turi noru, kad artimas žmogus negertu.
o vat kai paklausiu apie mesą, tu giniesi. apie rūkalus - irgi pusiau. vadinasi, tau svarbu, kad žmogus negertu, na, gal dar nerukytu, nes gi smirdi, o stebies, kodel aš turiu noru del mesos. kiekvienas tad turim noru. o ką - natūralu.
kodel manai, kad del alko tavo norai teiseti, o del mesos - tai jau kažkas perdeta?
vat cia chebra nori būti jaunos ir gražios. net Idomucia.
p.s. Taize naujametiniai susitinkimai - ne tas, visai ne tas. tikras geris pabūti tame Taize kaime, Burgundijoje.
As tik paklausiau, nes parasei isiusiu, keistai nuskambejo. O kodel ne Lietuvoje kazka gero daryti, kam vaziuoti kazkur i afrikas, cia itk siaip klausiu idomu motyvai.
Del veganizmo tai jau per didelis, kad vien tave sklausyti, todel ir paklausiau apie kariuomene, kitoj temoj apie ja diskutavom susimasciau, kazin, o ten yra galimybe rinktis mityba ar diskriminuojami del to, ar paskui kaizn nesisaipytu, jei rinktusi veganine mityba, Lietuva visgi, kur visi turi buti vienodi

kaip jo klasiokai reaguoja, kai suzino ,kad jis veganas? as tai esu daug ko prisiklausiusi per gyvenima ir tai maitinausi vegetearsikai, kur is vis problemu nera atrdo, isimi mesa ir tiek.
Manau visgi mityba ir narkotikai skirtingi dalykai ir nesulyginami. Bet taip zinoma su tinku su tavim, mes gi renkames su kuo gyvenam, as del to tikrai nesistebiu. visi mes turim savu kriteriu kazkam mityba, kazkam hobiai, pvz negaletu ne su kokiu sportininku gyventi ir t.t. tai tikrai labai normalu, ypac vyresniam amziuja, jaunysteje tieisog isimyli nesirenkant, o veliau jau su protu renkiesi, tik va kuo daugiau kriteriju tuo sumazeja paieskos teigiama baiktis
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 21:28)
Man kenkia ilgi lutukes pezalai, kada pagaliau PSO juos uzdraus? Cia dar baisiau nei alkoholis, cigaretes ir mesa kartu sudejus.
kaip suprantu isisvyste priklausomybe ir kenkia ir be ju negali, atjauciu