Pastoj turi būti fluoro.
Pastoj turi būti fluoro.
Ne, ne, ka Jus, pirma karta girdziu. Kodel pasta, o ne savadarbe angliuku kosele?
O kaip su dantu sepetukais? Ar vietoj ju pirstukais, ar pakramtytais ir istarsytais pagaliuko plauseliais dantukus valyti?
Ar jus nezinote, kad isnaudotu pastu tubeles, dantu sepeteliai tersia aplinka, ne ekologiska.
O kaip su dantu sepetukais? Ar vietoj ju pirstukais, ar pakramtytais ir istarsytais pagaliuko plauseliais dantukus valyti?
Ar jus nezinote, kad isnaudotu pastu tubeles, dantu sepeteliai tersia aplinka, ne ekologiska.
ai, al jūs geriau vien tik tais žaliais ir mėlynais skysčiais skalaukite, reikia gi odontologams darbo, o kaipgis
Tai dar reikėjo ir nesiprausti, nes kūnas gali susimuilinti, ir plaukų neplauti, nes plaukai šiursta.
Paaiskink tai MB, nes smirdancio i bendra lova nepriimtu
Jei rimtai, neziuresime i pagerintu bandymus priekabiauti.
Su fuoru bent jau Lietuvoje reikia buti labai atsargiems, nes pas mus yra vandenyje padidintas jo kiekis. Del to, kai kuriu zmoniu dantu emale "dryziuota", dantukai pasidaro trapus.
Rpriklausomai nuo gyvenamos vietoves, reiktu pakalbeti su stomatologu.
Papildyta:
Skysciai nebutinai yra dazyti, jei ka
Bet siaip, tamstos priekabos juokingos.
Neziurint i jas, MANO DANTYS SVEIKI, o Jusu ne, as pamenu musu senu laiku polemika
Man higieniste sake, kad tu skalavimo skysciu pastoviai naudot nereikia. Naudot tik kelias dienas arba" pamirstant".
Nes pastovus naudojimas kazka isbalansuoja.
Tokia idomia pasta su kanapem atradau. Ne su visom dantu pastom galiu dantis valyt. Nuo colgat ir blendamed pykina.
Papildyta:
Oo, pasirodo montevertes dantys ispuve...
O tiek aiskina apie genetiskai sveikus dantis
Nes pastovus naudojimas kazka isbalansuoja.
Tokia idomia pasta su kanapem atradau. Ne su visom dantu pastom galiu dantis valyt. Nuo colgat ir blendamed pykina.
Papildyta:
Oo, pasirodo montevertes dantys ispuve...
O tiek aiskina apie genetiskai sveikus dantis
aha, nei vieno nebeturiu, bet tu vistiek man pavydi ir pavydi
ai, al jūs geriau vien tik tais žaliais ir mėlynais skysčiais skalaukite, reikia gi odontologams darbo, o kaipgis
Gal tu pradek pirkti geros kokybes priemones? Vaistinese parduoudami meridol, elmex skalavimo skysciai nera spalvoti. Ir antra - siaip dantistai jau seniai sako, kad nereikia ju kasdien naudoti.
O, beje, tu perki herba life papildus?
Buuuu😱
tiesa, be abajo, kad žmogus tui būti sveikas, vaistų nevartojantis ir t.t.
tai nuo krikscionybes ir prasidejo didziausi nusigerimai...
O del alko as asmeniskai manau, aisku galima ragauti, ar ta taure vieno ar kito gerimo retkaerciais isgerti, jei jau norisi baisiai, bet klausimas o kam to reikia? Man tai nereikia, randu tikra daug skenesniu ir nekenksmingu gerimu, sulciu , smudziu, galima ir nealkoholines giros pasigaminti, yra kambucha, arbatu ir t.t. yra tikrai labai labai daug ko pasaulyje. Ir tas pats sokoladas ivairiausiais prieskoniais, net druska yra. Nu visai nepasigendu as alkoholiniu gerimu, ir su draugem sedint, ir sventes svenciant, blaivia galva daug smagiau.
Aplamai ,kai atsisakai mesos, alkoholio ir linksti i auglaline sveika mityba, kiek pasaulyje atrandi skoniu
siandien is valgykols svao nusipirkau pietus, aviziniu salts su paprika ciliukais , svogunais ir morku salotos su apelisnais moliugo seklom ir ruda namine duona su soda , tradincine airiska. Tikrai skanu,o pries mane mergina pirko sumustini su kumiu ir kiausiniu, viskas.
Papildyta:
as tau paskaysiu, kad tikrai Airijoje buvo geriau iki kol visos musu saluys istojo i Es ir pradejo cia masiskai plusti isivaizduok musu miest ebuvo gal 5 lietuviia, nei veino lenko keli rusai
o dabar parejo dar su visom laisvem ir teisem lgbt ir t.t. bet cia matyt kelias ES i degradacija ir susinaikinima, skilimas jau prasidejo, deja su visom imperijom sajungom tas pats buna, nieko nera pastovaus...
Papildyta:
2.na, va, pagaliau geRai viskas man nuskambejo. aicu.
beveik garantuoju, kad susitikus mums ci avisom gyvai, nebutu nei trecdalio, o gal ir neiveinos is tokiu bjauriu zinuciu
Papildyta:
grynu oru i miesta?
pavasaris saukia
Papildyta:
As neklausiau, as tiesiog netikiu kad ji dirba. Ir netikiu kad su trimis aukstaisiais. Net del paprasto vieno abejoju.
Todel kad jos sveikai gyvena, smegenys veikia pas jas tai supranta viska adekvaciai
Supranti,kad tavo tikejimas nera labai svarbus kazkam? del taves galiu buti ir pelene is pasakos
Aplamai ,kai atsisakai mesos, alkoholio ir linksti i auglaline sveika mityba, kiek pasaulyje atrandsiandien is valgykols svao nusipirkau pietus, aviziniu salts su paprika ciliukais , svogunais ir morku salotos su apelisnais moliugo seklom ir ruda namine duona su soda , tradincine airiska. Tikrai skanu,o pries mane mergina pirko sumustini su kumiu ir kiausiniu, viskas...
As tau isduosiu paslapti - galima valgyti mesa, alkoholi gerti ir vistiek ieskoti nauju skoniu. Matei salotas, kurias sestadieni ikeliau? Avokadas, kedro riesutai, padazas is apelsinu sulciu, orkaiteje kepti moliugai. Isivaizduok, mesa as valgau.
Tu dabar man Given primeni, kuri parase, kad visavalgiai turi tik viena piena - karves. Mane toks juokas paeme. Juk visavalgiai turi visa augalini piena+karves+ozkos. Ir lygiai taip pat visavalgiai ivairesniu skoniu gali atrasti, nes galima ragauti ivairiai paruosta mesa. O avizirniai, zinok, mums neuzdrausti irgi.
Jau ka norit, ta snekekit, bet atribojat save nuo dalies produktu ir pasakojat, kad daugiau skonio radot.
Nu tai jei anksciau valget tik duona su desra - taip ir sakykit.
gydytojai liepia sekti pozymius, o jeigu ju nera?
tas pats su spaudimu. mano mamos labai žemas, mano - žemas, ar turiu ji keltis specialiai?
todle kad dauguma mzoniu nesveiki tai vidurkiai gaunasi is nevsieku zmoniu, daktarai nelabai ir suvokia ka daryti su sveikuoliais, jie ne vsida tinka i parametrus
Papildyta:
dantu pasta tik pagerinti nesveikai valganciu kvapa is burnos, o sepeteliai taip reikia isisvalyti, bet vel pastebejau jei valgai auglini maista ir be cukraus, tai praktiskai nera ka ir valyti, uztenka prasiskalauti burna...
jus ziuriu ir sioje srityje nelabai gaudotes, susiraskit koki gera stomatologa, geriau higieniste gera apsveis jus