Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 16:27)
bet tu ir debilė biggrin.gif žmonės gi važinėjasi po Lietuvą. Beje, būna kauniečiai Vilniuje dirba ar atvirkščiai. Kas tau taip smegenis išoperavo, kur lankaisi? biggrin.gif

gal tu išmok žmogaus niką rašyti pagaliau? kokia nepagarba narei. Pati tu Lincacamca biggrin.gif

Aha, vazineja. Tik aiskino kaip kebabai nesveika. Vazineja po Lietuva ir nesveikus kebabus ragauja.
Kvaisele tu, nusistekenusi. Ir ispuvusiais dantim biggrin.gif .

Menkaverte ar Mandaverte? Kas tu? biggrin.gif
Atsakyti

jus ziuriu ir sioje srityje nelabai gaudotes, susiraskit koki gera stomatologa, geriau higieniste gera apsveis jus mirksiukas.gif

Mano martelė burnos higienistė,baigusi univerą su pagyrimu.Iš jos niekada tokių patarimų nesu girdėjusi.Mano mama, visą gyvenimą dirbo odontologe.Kai aš jau parodžiau tavo teiginį, tai ji tik iškalbingai atsiduso.Dantys valomi į dieną du kartus, būtinai.Po kiekvieno valgio burna tik paskalaujam drugnu vandeniu.Beje, mama pataria vengti balinančių dantų pastų ir su abrazyvu.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 04, 13:50)
Lietuva galetu buti visai nieko salis, bet bukiems gyventojams tai deja tik svajone. Tai dabar kas gudresnis tai kazkur susiranda nebloga vieta... kol kas... o veliau tai visa Lietuva gales buti paskirta sobakoliubams sikdyti savo sobakas

Kiek žmonės prišiukšlina, teršia gamtą, tai šunų š tik gėlytės palyginus. Bet aišku, tai ne pateisinimas nerenkantiems savo augintinių š, kiek esu užmačius, visada liepiu susirinkt ir pati savo augintinio š surenku
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 04, 16:31)
Aha, vazineja. Tik aiskino kaip kebabai nesveika. Vazineja po Lietuva ir nesveikus kebabus ragauja.
Kvaisele tu, nusistekenusi. Ir ispuvusiais dantim biggrin.gif .

Menkaverte ar Mandaverte? Kas tu? biggrin.gif

tai tik tu taip ir perskaitai, debilė išpuvusiom smegenim iš Naujininkų rajono ir pikta, nes be milijono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 04, 16:31)
Ne, deja, ne as,  biggrin.gif o siaip ismintinga nare, pagal postus. Tai manai nera zmoniu panasiai mastanciu kaip as?  bigsmile.gif

Tai mes jau 6 m pradirbe Airijoje. Bet apie 5 m taisykle nieko nezinau, ziurejo kiek isdirbe paskutineje darbovieteje, reikejo laisku is ju, paprase bank statement'u uz paskutinius metus ir 10 proc suma reika tureti ir viskas, ga ljie ka ten patys itkrinosi, nezinau, ens suteiki jiem leidima vsiur vsika istikritni. Vyras atvyko uz kokiu 4 menesiu. Bet bendras darbo stazas Airijoje musu daug ilgesnis.

Nedurninau nesvaik, paparsciausiai zinau paskolos trukumus ir jie nedingo,  kad mes ja pasiemem, tai nera mano svajoniu variantas, tureti busta su paskola, bet, kad jau geriau nesugebejom susikurti ir nusprendem likti cia, tai nors taip, ka darysi.
pries 6 cambala pries 6  mirksiukas.gif vis tau meteliai kazkur dingsta  biggrin.gif gerenciu skundziausi ne lakstanciu  biggrin.gif

Keli menesiai nereiskia metu. Nes tu apie savo "nupirkta " nama rasei anais metais. O anais metais ir 5 metu nebuvo kai tu cia ta tema kurei.
Vnz neturi tu jokio namo. Gyveni nuomojamam. Todel labai juokingai atrodai, kai bandai kazko Idomucios apie nama klausinet.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 16:22)
na, skoniai įvairūs būna. Pvz. kava juk irgi savotiško skonio, vaikams neduodamas produktas. Jei skonio receptoriai neprieštarauja, tai kodėl ne? Man pvz. silkė niekad anepatiko, atstūmiantis reikalas, tai negi save prievartausi? Bet geras alko paragavimui retu atveju kodėl ir ne? Žinoma, apie vodkas ten visokias ir panašius "gėrius" net nekalbu, šlykštu man jie

As jau matyt visko atsiragavau siame gyvenime biggrin.gif Vienintelio gal baileys ant leduku isgerciau, jei jau butu reikalas kur vartoti alkoholi, maciau lidle ledu tokiu buvo biggrin.gif bet tai kazin kaip tas skonis, daznai atmintis apgauna del to skoniu, kazkada atrode skanu, paskui ilgai nebevalgai kazko paragauji , ziuri visai neskanu biggrin.gif
pvz vaikysteje pamenu mus deserta bulk agrietine ir cukrus, kaip budavo skanu, dabar fui negaleciau suvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 16:35)
tai tik tu taip ir perskaitai, debilė išpuvusiom smegenim iš Naujininkų rajono ir pikta, nes be milijono biggrin.gif

Naujininku senmerge narvuojasi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 04, 16:33)
Kiek žmonės prišiukšlina, teršia gamtą, tai šunų š tik gėlytės palyginus. Bet aišku, tai ne pateisinimas nerenkantiems savo augintinių š, kiek esu užmačius, visada liepiu susirinkt ir pati savo augintinio š surenku

Na sunu ar zmoniu ismatos gamtos tikrai neuzters. Problema, kad betvarkeyra visur. Gamtos tersimas del kvailu istatymu, palaidii sunys, o dabar jau alkani vilkai... Netili miestu - jauni ES tolerastu globojami banditeliai. Kam tokia gamta? Lietuvoje elementariai NEMALONU...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 04, 16:31)
gerenciu skundziausi ne lakstanciu  biggrin.gif

Kaip ne lakstanciu? O kas rase, kad vyras is namu i barus bega, sekso negaves, grizta ir buna grubus, graziai cia padakius( anot taves)?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 04, 16:35)
Keli menesiai nereiskia metu. Nes tu apie savo "nupirkta " nama rasei anais metais. O anais metais ir 5 metu nebuvo kai tu cia ta tema kurei.
Vnz neturi tu jokio namo. Gyveni nuomojamam. Todel labai juokingai atrodai, kai bandai kazko Idomucios apie nama klausinet.

Taip liepa pirkom, tai jau buvom isgyvene 5 m, plius dar stazas is seniau, ten kaip surpantu kredito staza ziuri, o ne vien metus isgyventus, jei teisingai supratau, nezinau smulkiau, tu klauskis jos ne manes, mums dave paskola, o kad tau tai nesitiki, tai man nei silta, nei salta zinok nuo to biggrin.gif kai susitvakrysim galutinai , isikursim galesiu pakveisti i svecius, juk daznia skraidai i Airija parodysiu garzia musu puse, palmes, trevelierius biggrin.gif

Taip klausineju, nes mums aktualu, kol kas sildymas oilu,kas man pats prasciausiasi budas.

O kaip jus sildotes?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 04, 14:08)
As ne, nenoriu peneti trolio, pakaks, jau vakar pakankamai skirau demesio.

Aš mielai perskaitau paklodes, kai rišliai, įdomiai parašyta, bet lutukei iki to net nenusišviečia. Visokių virtualioj erdvėj teko sutikt, bet tokią kaip ji, net nerandu tinkamo žodžio apibūdint.. nors meluoju, randu, bet geriau nesakysiu, juk ir taip matosi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 04, 16:40)
Kaip ne lakstanciu? O kas rase, kad vyras is namu i barus bega, sekso negaves, grizta ir buna grubus, graziai cia padakius( anot taves)?

Man probelma buvo, ne kad ne namuose geria, o kad geria, namuose gerti as neleidau, tai edavo i kaimo vadinama bara ar pas kaimynus gerti. Jei butu sedejes kava geres nebutu jokiu bedu. mirksiukas.gif
Atsakyti