Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 16:22)
na, skoniai įvairūs būna. Pvz. kava juk irgi savotiško skonio, vaikams neduodamas produktas. Jei skonio receptoriai neprieštarauja, tai kodėl ne? Man pvz. silkė niekad anepatiko, atstūmiantis reikalas, tai negi save prievartausi? Bet geras alko paragavimui retu atveju kodėl ir ne? Žinoma, apie vodkas ten visokias ir panašius "gėrius" net nekalbu, šlykštu man jie

O kas tai yra geras alkoholis? Pvz kas jums patiko, gal esate kokių įdomių skonių atradusi?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 16:27)
gal tu išmok žmogaus niką rašyti pagaliau? kokia nepagarba narei. Pati tu Lincacamca biggrin.gif

Manau, ji specialiai neteisingai parašė nicką, pašiepdama lutukę, kuri, beje, pirmoji iškraipė narės nicką
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 17:02)

iš kitos pusės, negi nori kad būčiau tokia minkštakiauše, ir mesciau visus , vedusius, ir netgi savo dviratį?

Kur tu mesi ta vedusi? Isikibus dantim ir nagais, vis duodi jam prisimint apie save - savo vaika savo palieki( meiluziui ir jo zmonai!!!).
Vazinek tu savo tuo dviraciu. Ir viesuoju transportu vazinek. Beli tau gerai ir patogu.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 04, 17:16)

Manau, ji specialiai neteisingai parašė nicką, pašiepdama lutukę, kuri, beje, pirmoji iškraipė narės nicką

Specialiai parasiau kai parasiau kad nepazistu Lincamacos( ar kaip ten lutuke parase).
Atsakyti
O kas tai yra geras alkoholis? Pvz kas jums patiko, gal esate kokių įdomių skonių atradusi?

manau cia skonio dalykas. man patinka saldus vysniu likeriai ir saldus ispaniski vynai. Bet net Porto yra ivairiausiu rusiu. Karta paprastam restoranelyje po pietu nemokamai vaisino tokiu dievisku Porto, kazkaip tokio iki siol nebuvom nusipirke
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 04, 17:12)
Mes tai velai gulames, ne taip kaip tu, po savo klizmos 9 vakaro.
Ai, jo, rasiau paskutini karta nakti pries Goa. Nebuvo kas veikt.
O tu sedi sm pries Naujus Metus ir durnystes rasineji. Tai daug ka apie tave sako, Naujininku senmerge 4u.gif .

tai bedarbiai pašalpiniai tada esat biggrin.gif 4u.gif todėl taip ir plėšaisi dėl pašalpų, nes tau vis maža biggrin.gif
aš ir šiemet tų tavo durnų "naujų" nešvenčiau. Tikresni Nauji šiaip jau šiandien biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 04, 17:10)
Jos specialius mokslus baigė, skirtingai nuo tavęs.Todėl man jos yra autoritetas, o ne tu.

tikiu, man irgi autoritetas, bet tai nekeicia esmes tame, ka pasakiau. biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:

aš nekolekcionuoju etikečių ar pavadinimų. Labai retai, jei užeina koks noras, tieisog intuityviai pasirenku normalios kainos, ne kokį nors ten pigiausią vyną ar įdomesnį alų. Kiti gėrimai man nepatinka.

Ne, ji tiesiog neadekvati yra, o dar ir išgėrinėja
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 04, 17:13)
Ar tikrai? O jums naujiena, kad Airijoje dantistai vaikams netgi rekomenduoja neišskalauti dantų pastos, kas, mano manymu, yra nesamonė.

Tikrai, zinau, ka jus cia tuom norejot paskayti, kad yra prastu specliasitu, taip yra, kaip ir visur atsirinkti reikia.jus nueikit pas gerus nors retkarciais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 04, 17:01)

Tai,kad ir neklausei kaip atskirti

siaip matosi, nenupasakosi, reikia pamatyti, kaip pvz airi atskriti nuo lietuvio ar lietuvi nuo lenko kaip nupasakoti? ar neatskirtum? O vaikus mokykloje tai matai ir kokie dar tevai atveza, specifine isvaiza ypac mergaites moterys issiskiria ryskiais berysio makiazias, dideliais auskarais, fake tan, daznai, kalba , jie turi sava  tarme, judesiai specifinia ir t.t.

Ne cambala klausė, o aš, bet jūs "nepamatėte" klausimo. Aš jūsų konkrečiai klausiu, kaip atskirti mokinį mokyklos ribose, jeigu mokykloje visi vaikai privalo būti su uniformomis, ryškūs makiažai ir papūgos spalvų plaukai uždrausti? Fake tan? Na taip, airiukės tai mėgsta, ne tik travelerės. Apskritai jaunimėlis labai skiriasi nuo to, kokie mes buvom paaugliai.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 04, 17:08)
Su kuo apšveis, su dantų šepetuku? O gal su kempine? Kaip tas apšveitimas atrodo?

pas higieniste nueikit kada ir pamatysi su kuo ji apsveis, nusveis ir dar apsvies mirksiukas.gif

o jusu dukra ziuriu jau antra diena kino teatre ar ne? lotuliukas.gif tai ko nedirbat?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 17:10)
gyvenokartabobute, mes cia visos tujinames. ok, juk ne prizidente esat, tujinam net Idomucia ir jis nespygauja. taip gyventi cia jaukiau.
kruta boba ir burbanti yra narių nikai.  mirksiukas.gif

Oho, "net" idomucia tujinat... wow. O kuom jis čia toks išskirtinis? Jūs tiesiog esate chamė, kaip ir lutukė. Ne be reikalo ginate.
O kodėl manote, kad man tie nickai kažką sako? Ok, cambalos postus matau, bet turėčiau žinoti visus forumo nickus?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 04, 17:31)
Ne cambala klausė, o aš, bet jūs "nepamatėte" klausimo. Aš jūsų konkrečiai klausiu, kaip atskirti mokinį mokyklos ribose, jeigu mokykloje visi vaikai privalo būti su uniformomis, ryškūs makiažai ir papūgos spalvų plaukai uždrausti? Fake tan? Na taip, airiukės tai mėgsta, ne tik travelerės. Apskritai jaunimėlis labai skiriasi nuo to, kokie mes buvom paaugliai.

o kodel as jums tureciau aiskinti kaip atskirti? cia gyvenat ziurekit, isiziurekit, gal ismoksit. mirksiukas.gif
Man siaip buvo keista,kad neskiriat, nei tevu nematot,nei zinot, nei bendraujat,kaip saket, nu keista ir tiek, ar tik pora metu cia esat?
juk pradinese bent tikrai rieikia ateiti pasimti vaika, jei jau nenuvedat, tai ka stovit kur toli nuo kitu tevvu ir nei nesisveikinat? nei pora zodziu nepersimetat? tevu susirinkimai galu gale buna, renginiai kokie mokykloje ar niekur nedalyvaujat, nebendraujat?

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 04, 17:36)
Oho, "net" idomucia tujinat... wow. O kuom jis čia toks išskirtinis? Jūs tiesiog esate chamė, kaip ir lutukė. Ne be reikalo ginate.
O kodėl manote, kad man tie nickai kažką sako? Ok, cambalos postus matau, bet turėčiau žinoti visus forumo nickus?

Tai gal siek tiek apsipraskit temoje, nors siek tiek susipazinkit pries pasireiksdama, gal ir zinosit kazka.
Nu, jei Given chame, tada kas jus? blink.gif kol kas jusu kukltura, kaip pirmos kartos nuo zagres. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 vasario 2020 - 17:40
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 04, 17:23)
manau cia skonio dalykas. man patinka saldus vysniu likeriai ir saldus ispaniski vynai. Bet net Porto yra ivairiausiu rusiu. Karta paprastam restoranelyje po pietu nemokamai vaisino tokiu dievisku Porto, kazkaip tokio iki siol nebuvom nusipirke

Mes porto su cola bandėm
Atsakyti