Man atrodo, nesvarbu kokia šalis, visur visokių yra. Pvz Airijoj, Bray miestelis, vasarom ten nuvažiuoham prie jūros, į kalną įlipdavom, kalnas apaugęs medžiais ir geltonai žydinčiais krūmais, tie krūmai kokosais kvepėdavo. Kol vieną dieną kažkas padegė, nudegė visi krūmai, o sprendžiant iš sudaužytų butelių šukių ant kalno, tai girtų budulių darbas.
Man atrodo, nesvarbu kokia šalis, visur visokių yra. Pvz Airijoj, Bray miestelis, vasarom ten nuvažiuoham prie jūros, į kalną įlipdavom, kalnas apaugęs medžiais ir geltonai žydinčiais krūmais, tie krūmai kokosais kvepėdavo. Kol vieną dieną kažkas padegė, nudegė visi krūmai, o sprendžiant iš sudaužytų butelių šukių ant kalno, tai girtų budulių darbas.
</p>
ka tu cia turi omeny konkreciai? koki teigini? del to, kad kai sveikai maitiniesi, t.y auglini maistu tik, beveik nereikia valyti dantu, o jos bande taip valgyti?
o taip visiem kitiem mirtingiesiem zinoma reikia , man rekomendavo elektrini sepeteli ir dar toki kur tik vandeni purskia, labai gerai sitas, visus tarpdancius isvalo, nerekomendavo skalati su tai sskysciais ir pasta su floru tik retkarciais pagal poreiki.
o ka jos sako del burnos skalvimo skysciu dezinfekuojanciu ir pastos su floru?
Taip ir galvojau, kad taip butinai kas parsys, zinoma galima
bet sutik mazuma iesko, nes zmones tingios butybes, o kai atsiskai kazko nori nenori ieskai
net skonis pasikeicia. kaip cia visos stebejosis grikiais su kopustais as pati ta derini atradau, paskui tik pamaciau, kad ne as viena taip valgau, bet ne vien taip valgau valgau ir grikisu su agurkais ir su morku salotom ir siaip su salotom iir t.t.
o kol valgai mesa, piena, nu ka kose su pienu ir viskas ir mzones net baisisi kaip ci aglaim asu kakzuo kitu valgyti
kaip dauguma valgo mesa bulves miltai, kelios darzoves, keli vaisiai, mesa pasotina ir nera motyvo kazka naujo ieskoti ir Taip ne ne visiem , bet bent daugumai. Ziurek greito maisto restoranai kokie populiarus, o ten kas? bulkute su mesa is esmes, pravaziuoju daznai pro McDonalda, ir nuolat masinu eiles, maniau jau siais laikais ten niekas neina, pasirodo eina...
Aplink mane jaunimas tikrai nevalgo kasdien kotletu pietums ir desros pusryciams. Senosios kartos zmones gal ir linke i mesa su bulvem ir agurkais. Jauni jau kitaip gamina, receptai is viso pasaulio, uztenka nueiti vien i parduotuves, net mazoje rasi ne vietiniu produktu pvz sviezios kalendros. Gi indiskiems patiekalams naudojama. Pilna skirtingu rusiu alyvuogiu, net ir tose salyse, kur jos neauga. Ivairiu darzoviu: fenill pvz. Yra paklausa, matyt, ne vien bulvems ir morkoms.
kokio ilgio grandinę nutiesei....
Taip klausineju, nes mums aktualu, kol kas sildymas oilu,kas man pats prasciausiasi budas.
O kaip jus sildotes?
Tik dar rugpjuti ir rugseji durninai visus kas ima paskolas. Ir net rugseji tau rasem ka tu vaikams paliksi, nes vis rasei, kad nuomavites, jus iskeldino, nes pardave, kita nuomavotes.
Paskaitei kaip Idomuc namo iesko ir bac, atgaline data mat nama nusipirko
Tu net anoj temoj vakar narei nesugebejai atsakyt kaip tu atskiri tuos traveler ar kaip jie ten, jei jie visi su uniformom.
Tu ka, savo kortele pas gydytoja vartei, zinai koki zodi ji irase?
Siaip retas pulsas perspeja apie rimtesnes ligas, tirti reiktu. Net skydliauke.
Matai kokia as bloga👽
Skydliauke gera, tiriuos laiks nuo laiko.
Esi kokia renkiesi būti. Kaip ir aš.
</p>
Taip, atsiranda vis ivairesniu ir cia pasirinkimu, ko nebuvo pires 20 metu, gal ir atvaziuojantys zmones is ivairiu saliu prie to prisideda, tikrai nezinojau pvz humuso ir avizirniu pries koki 15 metu is vis, bet visgi dar labai daug kas valgo labai paparstai ir nelabai sveikai, pagal statistikas sveikatos, vaiku nutukima ir ligas. Retkarciasi tik paragauja kazka naujo, bet tai ne kasdiedine mityba, kolegos pvz kai kurie nesasi ta pati sumustini su kumpiu diena is dienos, dar plius pakelis cipsu ir bananas ar obuolys.
pas ją nera sutrikimu. kad kalbetis nori, bendrauti nori (kaip sugeba), bet cia mes visi taip pat.
kažkas klause, ar ji su kompu dirba, tikrai dirba.
tuomet kaip skamba cambalos, burbancios ar ziauriai krutos bobos postai? atrodo zmones kasdien galabina zmones. (zodyno prasme).
p.s. burbanti dabar apšvelnejo, atrodo, kad tikrai laimingesne darosi, arba eina i rimtą terapiją, arba visokias self-help.
Nesitujinkit, aš su jumis kiaulių neganiau. Tikrai, nėra sutrikimų? O mano manymu yra ir gana rimtų. Aš atėjau čia, parašiau savo patirtį vaiko mokykloje, o lutukė, pripaišė anglų kalbos nemokėjimą, gyvenimą prastam rajone, nes ji kitaip nesugeba. Ne ad hominem? Tai gal eikite jūs ten, kur vėžiai žiemoja ir lutukę kartu pasiimkit. Ką jūs išvis čia kalbat, apie kokias burbančias ir krūtas bobas?
Bet as nuo taves skiriuosi tuo, kad nepersu visiems savo tiesu.
O tu persi. Ikyriai. Kaip ir tavo nedasutusi lutuke. Todel automatiskai kyla atmetimo reakcija.
Naminio, niekur nerašiau kad prof sportuoju.
taip pat įeina krosai, speedwalking'ai.
Bet sportuoju normalius krūvius, ne "fyfinius", kitaip nuo eilinio 20minuciu kojyciu pakilnojimo širdies raumuo nebūtų pakitęs.
kiek gydytojai paklauso pulso, visad pasiteirauja kaip sveiko žmogaus (cia darsyk Cambalai atminti): oho, koks pulsas. ar sportuoji profesionaliai? nea, sakau, megejiškai.
Jei žmogus nesportininkas, tik tuomet ieškoma ligų.
kai dar sveriau 10kg plius, mane bernai rembo du vadindavo, del savo masės paauglystej vartydavau visus kaip šakaliukus.
Taigi Airija irgi Eurotoleratinis siukslynas, tai naturalu, kad ten irgi bus viskas panasiai. Vokietija kazkada irgi buvo tvakinga o dabar tai viskas eina velniop su pagreiciu...
Jei tokiu budulius imestu i sunkiu darbu kalejima ir neisleistu, kol neatlygins zalos. Tai nebutu ir problemu, o kalemscikai atliktu svarbius darbus.
Paskaitei kaip Idomuc namo iesko ir bac, atgaline data mat nama nusipirko
Tu net anoj temoj vakar narei nesugebejai atsakyt kaip tu atskiri tuos traveler ar kaip jie ten, jei jie visi su uniformom.
ir vel durninai, ne nedurininau,tu cia durnini viska kas tau nepatinka, rasiau minusus paskolos, nes snekejom apie paskolos ir nuomos pliusus ir minusus. Ta pati ir dabar galeciau parasyti, kai nuomuojiesi daug paparsciau, kas sugenda paskambini - taiso, jokiu papildomu islaidu. Savo nama jau pats kisi ir kisi, taip ateityje tai bus tavo po 20-30 m, bet siai dienai isleidi daugiau
nu tai ka man dabar reikejo daryti,kad Idomucia panasiu metu nusipirko ir tu pat gi nesenai pasirodo nusipirkai ir po to pradejai durninti visus kas neturi
Tai,kad ir neklausei kaip atskirti, siaip matosi, nenupasakosi, reikia pamatyti, kaip pvz airi atskriti nuo lietuvio ar lietuvi nuo lenko kaip nupasakoti? ar neatskirtum? O vaikus mokykloje tai matai ir kokie dar tevai atveza, specifine isvaiza ypac mergaites moterys issiskiria ryskiais berysio makiazias, dideliais auskarais, fake tan, daznai, kalba , jie turi sava tarme, judesiai specifinia ir t.t.